ben böyle bi pislik icin o zahmete bile girmem bosarimmahkeme kagidiyla ögrensin pislikEsinizin ailesinide kendi ailenizide yemege cagirin. Bakin size bir suprizim var deyip videoyu yayinlayin. Sonrada aulenizle beraber esinizi sepetleyin.
germe kendini. hic muhattap olma onunla da. eger cocugun uyuyorsa sen de uyuyormus gibi yap. tartismaya girip de daha cok bozma sinirlerini.Sarhoşun ayilip evden defolup gitmesini bekliyorum
Valilikten izin alarak gidebilirsiniz. Eşimin kuzeni çalışmadığı için istanbuldan trabzona geldi eşiyle bu hafta. Bu arada Allah yardımcınız olsun.Polis refakatinde seyahat edebilir miyim İstanbul'dan Ankara'ya? Eğer öyle bir şey varsa hiç durmam giderim burdan
Ben onu bunu bilmem erkek milleti için fedakarlık yapıp kendini heba etmeyeceksin.Zaten sadakatsizlik benim kirmizi çizgim eşim de bunu gayet iyi biliyor. Ben öğretmenim maaşım var çok şükür ancak eşim için kredi cekmistim ödemesi epeyce yüklü resmen maaşım ödemelere gidiyor. Ailemle aynı şehirde de değilim burada bana yardımcı olabilecek kimse yok. Eşim hala içiyor şu an
lZaten sadakatsizlik benim kirmizi çizgim eşim de bunu gayet iyi biliyor. Ben öğretmenim maaşım var çok şükür ancak eşim için kredi cekmistim ödemesi epeyce yüklü resmen maaşım ödemelere gidiyor. Ailemle aynı şehirde de değilim burada bana yardımcı olabilecek kimse yok. Eşim hala içiyor şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?