- 8 Ağustos 2014
- 1.894
- 3.443
- 158
- Konu Sahibi EveryWayThatICan
-
Elinizde kanıt yoksa, yüz yüzede sorsanız, o kavga yine çıkacaktır.Ben de öyle sorsam mı diyorum açıkçası. Ama yüzyüze sormam daha iyi sanırım, mesajla veya telefonda laf kalabalığı yapabilir, kavga çıkarabilir falan. Yüzyüze iken yüzündeki ifadeyi de görme şansım var hem. Daha mantıklı geliyor karşıma alıp sormak.
Huzursuz değil misiniz. Bu sizi mutlu olmaktan alikoymiyor mu. Belki de beyniniz kendini rahatlatmak için yol bulmuş. İnşallah yanilmissinizdir. Çocuk var mi
İnşallah iki hafta sonra doğacak bebeğim. Aynen beynim bir yol buldu muhtemelen çünkü hiç sevmem huzursuz olmayı ve mutlu olmanın, gülmenin bir yolunu hep bulmuşumdur. Evimde bile kötü enerjiye izin vermem, fesat insanları eve almam öyle huzuruma düşkünüm. Şu anda dediğim gibi kendimi bozmuyorum, ilkin çok kötü oldum ama sonra hemen toparladım kendimi. Eğer varsa öyle bir şey, bebeğim benim bu evlilikten yegâne kazancım olur çünkü şimdiden beni çok mutlu ediyor, hep iyi ki diyorum. Ne olursa olsun keşkem yok çok şükür.
Eşiniz doğuma gelecek o zaman. Siz bebekle kendinizle ilgilenirken nasıl gozlemleyeceksiniz ki . Sağlıcakla gelsin inşallah bebeğiniz. Hormonlar da tetikler hisleri. Belki de hiç Yok böyle bir şey. Siz böyle devam, aklınız bebeğiniz de olsun.İnşallah iki hafta sonra doğacak bebeğim. Aynen beynim bir yol buldu muhtemelen çünkü hiç sevmem huzursuz olmayı ve mutlu olmanın, gülmenin bir yolunu hep bulmuşumdur. Evimde bile kötü enerjiye izin vermem, fesat insanları eve almam öyle huzuruma düşkünüm. Şu anda dediğim gibi kendimi bozmuyorum, ilkin çok kötü oldum ama sonra hemen toparladım kendimi. Eğer varsa öyle bir şey, bebeğim benim bu evlilikten yegâne kazancım olur çünkü şimdiden beni çok mutlu ediyor, hep iyi ki diyorum. Ne olursa olsun keşkem yok çok şükür.
Ben bu hissi yaşadımÇok fazla da açamıyorum o kadar spesifik ki :) Orada olan insanlar arasında bir kişi var, asla adı geçmiyor, diğer herkesten sanki ben tanıyormuşum gibi adıyla bahsedilirken, o kişinin adı kesinlikle geçirilmiyor ben tesadüfen öğreniyorum. O kişiyle alakalı bir durum olduğunda tanım kullanıyor isim değil. Misal kadınlık hakkında çok merak ediyorsa Google'a sorabileceği şeyleri bana soruyor, çünkü ben detaylı cevap verebilirim, ki eşimin asla oturup da merak edeceği şeyler değil. Aramızda cinsellik ile alakalı bir konuşmanın geçmesine müsaade etmiyor, karşımda duvar varmış gibi oluyorum. Eşimi çok sık aramam, genelde mesaj atarım, ayda yılda bir farklı saatlerde de arasam açmayıp bana dönüş yapıyor. Ben alakasız bir şey de sorsam birden ezberlemiş gibi açıklamalar yapıyor sormadığım halde. Anlattığı olaylarda tutarsızlık seziyorum kafamda olay örgüsü oturmuyor. Bir de oradakilerle bir fotoğraf gördüm, fotoğrafta eşim bariz gergin ve biri daha var onun da surat ifadesi öyle bir değişik, sonradan onun o asla adı geçirilmeyen kişi olduğunu öğrendim. Sonuncusu çok saçma ama görseniz anlardınız aslında. Böyle şeyler işte.
Hamileymissiniz Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Bence hamileliginizden de kaynakli olabilir hissettikleriniz. Kendinizi doldurmayin derim. Uzak olmanizdan kaynakli yanlis hissediyor olabilirsiniz. Ben aldatilmadiginiza inaniyorum nedense, hissettigim bu. Sonucu bize de yazin merak ettim.
Aslında 17 yıl sonra birgün telefonunda ki bir mesaja cevap vermemle öğrendim.Ani bir şok korkunç bir kalp acısı .Beynim buz gibi oldu.Ölüyorum sandım.Şok geçirmem günler sürdü.Sonrasın da düşününce herşey çok açıktı ortadaydı ama ben bazen hissedip düşünsemde ustünde hiç durmamışım..Bazen gece kalktığında yada ben küsüp ayrı odada kaldığımda beni kontrol edip kapımı iyica kapatıp mutfakta telde konuştuğunu duyuyordum ama kaklıp gizlice dinleyeyim derdim o anda öyle bir uyku çökerdiki üzerime kalkamadan uykuya dalardım.Sabahta sormak bile gelmezdi aklıma unuturdum bile...Ama şimdi geçmişteki en ufak ayrıntıyı bile hatırlıyorum..Çok tuhaf geliyor..Ondan ümidimi kesmiştim desem , umursamıyormuşum yaptıklarını neden o gün öyle büyük bir şok yaşadım ki.. Gerçekten yerimde olmadan anlayamazsın dedikleri cinsten.Ben bile kendime akıl erdiremiyorum...Sadece o bile değil herkes bana istediğini yaptırıyor ben farkındayım ama kimseye ne dur diyorum, nede istemediğim halde yapmaktan vazgeçiyorum..Şimdi düşünüyorum kafayı yiyecek gibi oluyorum..Sanki üstüme aptallık toprağı atmışlar..
Aynen.ben kendimi de eşimide bu olaydan sonra tanıdım..Sanırım hayata uyanmamız için bir şok yaşamamız lazımmış..Sanki bir tokatla uykudan uyandım..Öpücükle uyanmayı tercih erderdim ama demek ki uykum ağırmış.Hayat beni okkalı bir tokatla uyandırdı..Canım çok acıdı ama uyandım nihayetKesinlikle basiret bağlanıyor. Içinizden gidip dinlemek geliyor ama size uyku bastiriyor. Tipki diş randevusunu unutmak gibi. Yuzlesmek istemiyorsunuz.
Korkunç gerçekten. Bence evliliklerin de ömrü var. Bitiyor bir yerden sonra. Ben bunu anladım. Sonsuz aşk diye bir şey yok. Belli bir süre sonra kimse konfor alanından cikamadigi için boşanmayı göze alamıyor. Hangimiz aynı kalıyoruz ki. Şu son 1 yılda o kadar çok değiştim ki, 1 sene önceki halimi çekilmez olarak görüyorum. Ben sürekli ilerler gelişirken beraber olduğum insan da değişiyor. Farklı kulvarlara gidiyoruz. Bence aldatılmak her evliliğin kaderinde var.
Bir de şöyle düşünüyorum 40 yasindan sonra insana sohbet edeceği iyi anlaşabileceği biri lazım. Çocukken verdiğimiz kararlar ne kadar doğru olur ki o yaşlarımızı idame ettirecek.
Bilmiyorum yaa bütün değer yargılarım sarsıldı benim ihanetimle ve terkedilmemle.
Aynen.ben kendimi de eşimide bu olaydan sonra tanıdım..Sanırım hayata uyanmamız için bir şok yaşamamız lazımmış..Sanki bir tokatla uykudan uyandım..Öpücükle uyanmayı tercih erderdim ama demek ki uykum ağırmış.Hayat beni okkalı bir tokatla uyandırdı..Canım çok acıdı ama uyandım nihayet
teşekkür ederim.
eşimle 6 senelik evliyiz gecen seneye kadar adini ismini hic duymadigim bir bayan bir pat diye cikti ortaya diyeyim.
o donemler uzun yola ciktigimiz da kiziminda sıkılmamasi için arac tv tarzinda birseyler arastiriyorduk.
bir gun esim eve bir arac tv ile geldi bunu kimden aldin diyince o bayanin adini duymus oldum.
bu kadar samimi olunan ihtiyaclarin konusuldugu bir bayanin adini daha once hic duymamis olmam enteresan geldi.
sonra kizimin dogum gununde kizima hediye geldi bu bayandan dogum gununu nerden biliyor yani boyle zamanlar disinda adini hic duymadigim bu bayan.
sonra bir gun kizima pelus oyuncaklar alalim muhabbetinden sonra kizima bu bayandan gelen kendi kizinin pelus oyuncaklari ve bebekler oldu gecen haftada ne alakaysa kızıma maske gondermis
esim is yerinde kimyasalla ugrastiklari icin kiyafetleri deliniyor diye evdeki yipranmis pantolonlarini giyerdi
bir ara bir iki pantolonu attik laf arasinda muhendis ustun cok yirtik dedi bende kimyasaldan yirtiliyor dedim ama bakinca cidden delik desik bunlar dedi ama delik desik dedigi pantolonlar uzellikle eskitme tarzi yirtilma yapmis gibi duruyor yani oyle bir yeri delik baska bir yeri ayri bir delik durmuyor (bende kizardim ise giderken sunlari giyme cok istiyorsan normal giyin bunlari is yerine gidince giy derdim) 5 6 sene sonra pantolonun yirtilmis oldugunu muhendis lafiyla farketmek ?
birde esim gecen ay bir arkadasinin dugunune gitti e bu dugune giden herkeste kart var acik adres yazili zaten googleye yazsan nokta atisi gideceginiz bir dugun salonuna muhendise konum atmak ne alaka sonra niye sen atiyorsun bir suru adam varken tek samimi oldugu kisi senmiydin de senden istedi
bende sizin gibi asla kiskanc degilim bunu hep belirtirim ama kiskanc olmamak demek enayi gibi at gozluguyle bakmak degil.
bu konular benim kafami karistiriyor acikcasi
Ayni durumu yasiyorum ama ispatlayamoyorum daha dogrusu anlatıldığım degilde suzin dediginiz gibi karsilikli bir cekim mi yoksa ben mi kuruyorum bilemiyorum.. bizde tam tersi hic bir bayanin adi gecmezken bir tek o bayanin adi geciyor ama iyi olarak degil cok gicik oldum gibi .. gecenlerde esimin is yerine gittim sadece 1 saat falan kaldim bu bayan bir arkdasa benden icin buz dolabi gibi asiri soguk biri demis yani beni tanimaz etmez 1 saatte mi karar vermis oda garibime gitti .. ya dedikoduyu seven biri yada benim oraya gitmem ilgisini çekmiş anlamadim yoksa benim is yerime 1 kere gelen hiç bir arkadasin esinin nasil dabrandigina fikkat etmem sonucta 1 kere gelmis tanimam etmem konunuzu takipteyim insallah yaniliyoruzdur
ispatlayamiyorum ama açıkçası üzülmem son hatasini yapmış olurKusura bakma seni üzeceğim ama seninki çok bariz...kesin
AminPipi leri büzüşsün sonsuza dekkkkkk.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?