Aldatıldığını Hisseden Oldu Mu ?

Eski sevgilimde aldatildigimi hissediyordum. Sosyal medyasını takip ettiğimde, bir kizin her yazdığını beğendiğini gördüm. Bir tek onu. Sonra baktım bu, kızın olduğu şehre gidiyor güya iş icabı. O günün aksamı kıza sosyal medyadan yazıp, sizi rüyamda gördüm bugün biriyle bulustunuz uzun boylu falan filandı dedim. Kız demez mi, buraya her geldiğinde buluşuyoruz diye. Büyük bir şaşkınlık içinde herşeyi anlattı. Sevgilime sen orda kal, boşuna buraya gelme dedim. Anlattım ve şok oldu ama inkar. Arkadasca bulusmus. Bastım tekmeyi ohhh. Kadın hissediyorsa vardır bir bit yenigi.

Elinizde kanıt yoksa, yüz yüzede sorsanız, o kavga yine çıkacaktır.
Huylandığınız şeyler konusunda, ne diyeceğini öğrenmek adına, yem atın. Mesela, bahsettiğiniz resimle ilgili yorum yapın. Bir sen birde şu kadının ifadesi şöyle çıkmış. Resim çekilirken, yada öncesinde birşey mi olmuştu. Diyerek geyik yapıyormuş gibi başlatın konuşmayı. Ya da şifrelerini değiştirmişsin, hayırdır gibi sorular sorun. Ya açıklama yapmak adına saçmalar durur veya sinirlenip, üste çıkmaya yönelik tepkiler verir zaten. Tavırlarından anlarsınız.
Aldatma varsa, aranızda bir uzaklaşma ve soğuma oluşur, (bazıları kamufle etmek için olduğundan daha ilgili davranışlar sergileyebiliyormuş gerçi) bu mutlaka hissedilir. Bu mucizevi bir şey değildir.Umrunuzda olup olmamasına bağlı olarak,yaşayacağınız süreç uzar veya kısalır.

Huzursuz değil misiniz. Bu sizi mutlu olmaktan alikoymiyor mu. Belki de beyniniz kendini rahatlatmak için yol bulmuş. İnşallah yanilmissinizdir. Çocuk var mi

İnşallah iki hafta sonra doğacak bebeğim. Aynen beynim bir yol buldu muhtemelen çünkü hiç sevmem huzursuz olmayı ve mutlu olmanın, gülmenin bir yolunu hep bulmuşumdur. Evimde bile kötü enerjiye izin vermem, fesat insanları eve almam öyle huzuruma düşkünüm. Şu anda dediğim gibi kendimi bozmuyorum, ilkin çok kötü oldum ama sonra hemen toparladım kendimi. Eğer varsa öyle bir şey, bebeğim benim bu evlilikten yegâne kazancım olur çünkü şimdiden beni çok mutlu ediyor, hep iyi ki diyorum. Ne olursa olsun keşkem yok çok şükür.

Hamileymissiniz Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Bence hamileliginizden de kaynakli olabilir hissettikleriniz. Kendinizi doldurmayin derim. Uzak olmanizdan kaynakli yanlis hissediyor olabilirsiniz. Ben aldatilmadiginiza inaniyorum nedense, hissettigim bu. Sonucu bize de yazin merak ettim.

Eşiniz doğuma gelecek o zaman. Siz bebekle kendinizle ilgilenirken nasıl gozlemleyeceksiniz ki . Sağlıcakla gelsin inşallah bebeğiniz. Hormonlar da tetikler hisleri. Belki de hiç Yok böyle bir şey. Siz böyle devam, aklınız bebeğiniz de olsun.

Ben bu hissi yaşadım
Hissetmiştim aldatıldığımı , nitekim de öyle oldu
İnkar da etmemişti hatta üste çıkmaya çalışmıştı pislik

Ama sizin durumda tam bir aldatma değil de ortada platonik bir beğeni var başkasına gibi geldi ( yanlış anlaşılmasın o da aldatmaya girer zihnen ama ben burada biriyle ilişki kurma görüşme anlamında söyledim )

Eşinizle kaç senedir berabersiniz ? Çocuğunuz var mı ?

Eğer evliliğiniz uzun yıllar sürdüyse belki ilişkiniz monoton hale gelmiş olabilir.

Onu da düşündüm, hamileyim diye mi oluyor diye ama çok neşeli bir hamilelik geçiriyorum aslında. Benim için oldukça keyifli öyle diyeyim :) Umarım haklısınızdır, umarım ciddi manada yanlış anlıyorumdur. Her ihtimali değerlendirmeye çalışıyorum çünkü. Dönüp dönüp aynı yere çıkıyorum, anlamadım nedir bu böyle. Haber vereceğim mutlaka, çok teşekkür ederim.

Kesinlikle basiret bağlanıyor. Içinizden gidip dinlemek geliyor ama size uyku bastiriyor. Tipki diş randevusunu unutmak gibi. Yuzlesmek istemiyorsunuz.

Korkunç gerçekten. Bence evliliklerin de ömrü var. Bitiyor bir yerden sonra. Ben bunu anladım. Sonsuz aşk diye bir şey yok. Belli bir süre sonra kimse konfor alanından cikamadigi için boşanmayı göze alamıyor. Hangimiz aynı kalıyoruz ki. Şu son 1 yılda o kadar çok değiştim ki, 1 sene önceki halimi çekilmez olarak görüyorum. Ben sürekli ilerler gelişirken beraber olduğum insan da değişiyor. Farklı kulvarlara gidiyoruz. Bence aldatılmak her evliliğin kaderinde var.

Bir de şöyle düşünüyorum 40 yasindan sonra insana sohbet edeceği iyi anlaşabileceği biri lazım. Çocukken verdiğimiz kararlar ne kadar doğru olur ki o yaşlarımızı idame ettirecek.

Bilmiyorum yaa bütün değer yargılarım sarsıldı benim ihanetimle ve terkedilmemle.

Aynen.ben kendimi de eşimide bu olaydan sonra tanıdım..Sanırım hayata uyanmamız için bir şok yaşamamız lazımmış..Sanki bir tokatla uykudan uyandım..Öpücükle uyanmayı tercih erderdim ama demek ki uykum ağırmış.Hayat beni okkalı bir tokatla uyandırdı..Canım çok acıdı ama uyandım nihayet

Naptınız boşandınız mi devam mi ettiniz

Ben genislikle gavatlik arasında bir yerdeyim. Aslaaa değil telefon karıştırmak,mesaj gelince üstten görünen mesajina bile bakmam. Ama bir keresinde durduk yere şeytan dürttü ve gece salona gidip telefonuna baktım erkek arkadaşımın,kapalıydı.
Sabah da konturum yok bahanesiyle telefonunu aldım, arkadaşımın numarasını yazmaya çalışıyor gibi hızlıca mesajlara ve aranan numaralara girdim ki BİNGO
Sonrası zaten romantik komedi ayrılık sahnesi...
Bence his varsa bir şey vardır.

Her is cikisi arayan erkek arkadasim birgun is cikisi aramadi, isime kurt düştü anında. Aradim acmadi 15 20 dk sonra dondu. Aslinda hislerime olan guvenimden degil oylesine sordum "yanindaki kiz kimdi?" Diye. Kekeledi cevap veremedi. Is yerinden bir arkadaş, yagmur yagiyor islanmasin diye evine biraktim dedi. Hissediyorsaniz buyuk ihtimal dogrudur.

Kusura bakma seni üzeceğim ama seninki çok bariz...kesin

Bi erkek bi kadının ismini birden fazla kez telaffuz ediyorsa ara ara ben orada bişey olduğuna emin oluyorum artık.. Yaşadım bunu...Çok klasik ve net bir delil bence...Tek istisnası, o kadının iğrenç bi patron olması olabilir o zaman da cok dedikodusu gecer ama onun dısında kesinlikle diyebilirim

Konu sahibi, eşin eve gelince ne yap ne et telefon fatura detayını bul...onun telinden Operatorun uygulamasını indirip şifremi unuttum deyip yeni şifre al ve bak. Bir de whatsapp web...ayrıca alabilirsen takio programı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…