- 12 Mayıs 2017
- 205
- 322
- 103
- 34
- Konu Sahibi Crazy-cat-lady
-
üzülürdüm
kararımı etkilerdi evlenmezdim
Herhalde isterdim yoksa bir yalanın içinde mi yaşayayım?
Öğrenir ve ayrılırdım
benzer şeyi ben de yasadımBen bu çıkmazda o geçmişte kalan kişiyim. Olanlardan yeni haberdar oldum. Bunu gidip hanım efendiye söylesem iyilik mi ederim kötülük mü bilemiyorum, bütün gün bunu düşünüyorum. Suçlu ben olmasam da ilişkinin böyle bi aşamasında böylesine her şeyi bozabilecek bir etkide bulunmak beni biraz tedirgin ediyor.
Geçmişte ki kişi sizmişsiniz kısmını yeni gördüm ama her insan öğrenmek ister ihanete uğramışsa kandırılmak ve böyle yaşamak daha zor çünkü...Söz-nişan dönemindesiniz.
Sevgililik döneminizin bir kısmında bir başkasıyla idare edilmişsiniz ve evlilik teklifi sonrasında partneriniz birilerinden duygusal taleplerde bulunmuş.
Eğer kararınızı etkileyecekse, fiziksel hiçbir şey olmamış.
Bu kişi artık geçmişte kalmış.
Yine de ihanete uğradığınızı bilmek ister miydiniz?
Bu evlilik kararınızı etkilemez, sizi yalnız üzer miydi? Bunu paylaşan kişiye kin duyar mıydınız?
Yoksa partnerinizin yaptıkları yapacaklarının teminatıdır diye düşünüp, bu adımı atmak konusunda tedbir mi alırdınız?
Hayır tabii ki, Allah ıslah etsin onu bu saatten sonra.Bilmek isterdim kararimi etkilerdi evlenmezdim guvenemezdim. Ama kisiden kisiye degisir.
Ve diyelimki erkek ayrildi geldi onunla olacak misin??
Söz-nişan dönemindesiniz.
Sevgililik döneminizin bir kısmında bir başkasıyla idare edilmişsiniz ve evlilik teklifi sonrasında partneriniz birilerinden duygusal taleplerde bulunmuş.
Eğer kararınızı etkileyecekse, fiziksel hiçbir şey olmamış.
Bu kişi artık geçmişte kalmış.
Yine de ihanete uğradığınızı bilmek ister miydiniz?
Bu evlilik kararınızı etkilemez, sizi yalnız üzer miydi? Bunu paylaşan kişiye kin duyar mıydınız?
Yoksa partnerinizin yaptıkları yapacaklarının teminatıdır diye düşünüp, bu adımı atmak konusunda tedbir mi alırdınız?
Açıkçası bundan biraz tedirginlik duyuyorum. Yani gelecek hayatıma musallat olur mu diye, çünkü karakteri de ortada...ben bilmek isterdim. ve açıkçası sizin konumuzda olsam söylerdim de.
biraz iki ucu b.klu değnek bu durum sizin için. çünkü karşı tarafın inanmama ihtimali var, sizin bunları kıskançlıktan yaptığınızı düşünebilir ve sonra karşı atak olsun diye sizin bir sırrınızı bulup açığa çıkarabilir ya da iftira atabilir.
ama böyle ihtimallerden korkmak sizi geri itmesin, karşı tarafa söyleyin. aldatıldığını bilsin.
O zaman hanım efendiye bir şey demeyi planlamıyordum. Ama o zamandan bu zamana durum beni huzursuz etti.Bu konuyu 2 gün öncede açmıştınız. Oradan devam etseydiniz keşke.
Adam sizi aldatmış. Tamam artık kapatın olayı. Siz kendi hayatınıza bakın.
Kanıtlarınız var mı? Sadece beyana inanmak istemeyebilir o kızBen bu çıkmazda o geçmişte kalan kişiyim. Olanlardan yeni haberdar oldum. Bunu gidip hanım efendiye söylesem iyilik mi ederim kötülük mü bilemiyorum, bütün gün bunu düşünüyorum. Suçlu ben olmasam da ilişkinin böyle bi aşamasında böylesine her şeyi bozabilecek bir etkide bulunmak beni biraz tedirgin ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?