- 24 Aralık 2017
- 5.560
- 4.518
- 173
- Konu Sahibi Crazy-cat-lady
-
Ben bu çıkmazda o geçmişte kalan kişiyim. Olanlardan yeni haberdar oldum. Bunu gidip hanım efendiye söylesem iyilik mi ederim kötülük mü bilemiyorum, bütün gün bunu düşünüyorum. Suçlu ben olmasam da ilişkinin böyle bi aşamasında böylesine her şeyi bozabilecek bir etkide bulunmak beni biraz tedirgin ediyor.
Bilmek isterdim ve anında atardım nikahı. Ve belki de duygusal etkilenmeyi cinsellikten daha ağır bulurdum. Bir de ben au ana kadar bir kere aldatan kimseyi görmedim. Affedilen nasıl olsa affesiliyorum deyip tekrar yapıyor. Anlatana da kin duymam. Bilmem gerekenleri söylüyor nihayetinde. Ama kendimi kandıracaksam, gururumu ayaklar altına alacaksam tabii ki bunu bana anlatana görüşmek istemem. Ne de olsa nasıl rezil bir durumda kaldığımı bilen biri.Söz-nişan dönemindesiniz.
Sevgililik döneminizin bir kısmında bir başkasıyla idare edilmişsiniz ve evlilik teklifi sonrasında partneriniz birilerinden duygusal taleplerde bulunmuş.
Eğer kararınızı etkileyecekse, fiziksel hiçbir şey olmamış.
Bu kişi artık geçmişte kalmış.
Yine de ihanete uğradığınızı bilmek ister miydiniz?
Bu evlilik kararınızı etkilemez, sizi yalnız üzer miydi? Bunu paylaşan kişiye kin duyar mıydınız?
Yoksa partnerinizin yaptıkları yapacaklarının teminatıdır diye düşünüp, bu adımı atmak konusunda tedbir mi alırdınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?