Aldatıldığınızı bilmek ister miydiniz?

Haberdar olmak ister miydiniz?

• Hayır, istemezdim.

• Evet, isterdim.

Oylama sonuçları oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Tabi ki isterdim. Yanımdaki insanın beni incitmekten, kaybetmekten, üzmekten korkan bir insan olmasını, böyle biri değilse de en azından dürüst olmasını beklerim. Yani yanımda illaki bir erkek olmasına gerek yok, yalnız da yaşarım ama bir yalanı yaşamaktansa, kendime yeni bir yol çizmek isterim.

Bilmek isterdim, ayrılırdım. Evlenmeden beni uyaran kisiye de minnettar olurdum.
Sizin yerinizde olsam eğer elimde kanıt varsa fotoğraf veya yazışma gibi bunu karşı tafafa iletir kendi üzerime düşeni yapar kararı karşı tarafa bırakırdım. Allah kimseyi böyle karaktersiz insanlarla karsılastırmasın.

bende benzer bişey yaşadım, hiç konduramıyordum, lafın arasında su anda eşi olan kıza o... dedi, kimle yatıp kalktığı belli değil dedi
Kızın yüzündeki hırsı gördüğüm için hiç bişey demedim, ztn tek amacı onunla evlenmekti
Birde tam tersi, hiç bişey yapmadan sizi suclu cıkaracak asla ayrılmayacak daha çok sarılacak tipler var.
Herkes allahından bulsun

Söylemelisin. Kendi üzerinden vebali at o ne yapacaksa yapsın. Kimse aptal yerine konulmak istemez diye düşünüyorum

Bilmek istemezdim öğrenince de kabullenemez devam edemezdim.

valla bilsem hayatta unutamam, bilmesem bu seferde yalan bir dünya olur. O yüzden en temizi bilip anında ilişkiyi bitirmek bence

Söylemezseniz vicdanınız rahat olacak mı?
Banane diyip geçebilecek misiniz?

Ister inansın ister inanmasın siz üzerinize düşeni yapın sizden çıkmış olur olay.

Benzer bir olay benim basima geldi, adam meger evleniyormus, uzun suredir bana da yanasiyordu. Ogrendigim an bitirdim, ama nisanlisina gidip anlatmadim. Bana ne baskasindan ogrensin veya yalanlarla yasamaya devam etsin, o da onun sorunu dedim. Nitekim hakliymisim,birileri gitmis soylemis,benim icin onemli degil,hem o kadin da kuyruk sallamasaymis demis benim icin demek ki neymis,cogu kadinin kocisi kiymetlisiymis ve benim kocisim yapmaz derlermis

Ben şahsım adına aldatan mahlukları kadın erkek fark etmez insan olarak dahi görmem, onun varlığını dahi red ederim. Bu yüzden artık benim için var olmayan birisi ile devam etmemde söz konusu olamaz.
Artı her kim bana bunu anlattı gözümü açtı isede ona teşekkür ederdim.

Eğer siz de kandirildiysaniz evet söylemeniz gerekir. Biri bana bunu söylese boynuna sarılır teşekkür ederdim.

Kadınlar el birliği ile bu adamları yalnızlığa mahkum etmeli.

Fake bi hesaptan kanıtları ile yollardım bilsin ona göre devam ediyorsa kendi karari.. senin yerinde ben olsam soylerdim bu sekilde..

Dişi köpek kuyruk salladı lafına dönebilir olay. Bilemedim gerçekten zor bir durum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…