- 26 Nisan 2008
- 2.912
- 1.055
- 373
- Konu Sahibi Crazy-cat-lady
-
Ben bu çıkmazda o geçmişte kalan kişiyim. Olanlardan yeni haberdar oldum. Bunu gidip hanım efendiye söylesem iyilik mi ederim kötülük mü bilemiyorum, bütün gün bunu düşünüyorum. Suçlu ben olmasam da ilişkinin böyle bi aşamasında böylesine her şeyi bozabilecek bir etkide bulunmak beni biraz tedirgin ediyor.
Söz-nişan dönemindesiniz.
Sevgililik döneminizin bir kısmında bir başkasıyla idare edilmişsiniz ve evlilik teklifi sonrasında partneriniz birilerinden duygusal taleplerde bulunmuş.
Eğer kararınızı etkileyecekse, fiziksel hiçbir şey olmamış.
Bu kişi artık geçmişte kalmış.
Yine de ihanete uğradığınızı bilmek ister miydiniz?
Bu evlilik kararınızı etkilemez, sizi yalnız üzer miydi? Bunu paylaşan kişiye kin duyar mıydınız?
Yoksa partnerinizin yaptıkları yapacaklarının teminatıdır diye düşünüp, bu adımı atmak konusunda tedbir mi alırdınız?
Eğer siz de kandirildiysaniz evet söylemeniz gerekir. Biri bana bunu söylese boynuna sarılır teşekkür ederdim.Hayır tabii ki, Allah ıslah etsin onu bu saatten sonra.
Bunu düşünmemin sebebi asla bi beklenti içinde olmam değil. Sadece acaba hanım efendiye karşı yükümlü müyüm diye düşünüyorum, acaba evlenip de benzer bir durumla karşılaşsa dolaylı bi mesuliyet benim olur mu diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?