Aldatıldığınızı nasıl anlarsınız?

Ilgisizlik. Muhakkak yakarsin bi acigini.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sen burdasınya söyle işte tanıyorsun aldatma aynı konu ne farkeder

İlgini çekiyorsa aramıza hoşgeldin :) ben olayı çözdüm sana da yardımcı olalım:)

Ha bu arada:) hostes muhabbetinden bihaberim.. Ama araştırıp da enerji sarfedecek değilim. Sonuçta kimsenin son dakikası beni bağlamaz. Malum herkes işine bakmalı:)

Sen de fazla takılma bu konulara[emoji9]

sen bı hostes kızı burda afişe eden zat degıl mıydın?

konunun sonu ne oldu,kacırmışım?

kaçıranlar için tekrar yayın yapmıyoruz canım elini cabuk tutsaydın,ama yemeyip içmeyip takibe alan işsiz arkadaslara ulaş, onlar delillerle linlklerle anlatsınlar, allah bilir ellerinde her bir sayfanın kaydı falan da vardır üzülme yani.

valla takılıp takılmayacağım beni bağlar canım derdin var diye konu açıp sonra takılma demek haddine düşmez sanırım.. aldatılmaktan mı bu agresiflik çakamadım.

Eğer güzellik beğenilmekse dert etme ben 2. Kadının asıl kadından güzel oluşuna hiçç denk gelmedim
O öküz seninle değil kendiyle oynuyor " aldatan kendini aldatır "
Kişiliği oturmayan aç doyumsuz olan biriymiş adam olamamışşş

valla takılıp takılmayacağım beni bağlar canım derdin var diye konu açıp sonra takılma demek haddine düşmez sanırım.. aldatılmaktan mı bu agresiflik çakamadım.

Bilmem ki aldatılanlara sormak lazım:)

Yahu benim konumda milleti taşlayıp bide sen tanıyosun hadi dökül diye okları bana çevirirsen benim haddime düşmicek de kimin haddine düşecek? Adamlar özel mesaj imkanı sunmuş.

kim kimi aldatmış çok umrumdaydı ya.bir derdim var diye konu açan siz eşlerinize tepki veremezken burda her yorum yapana çemkiren cevaplar verip duruyorsunuz.hadi derdinizle basbaşa kalın size yorum yapılmaz

Son düzenleme:
canım ya ben espri yaptım onu bile çakamadın yazık kendine iyi bak
cocuk gibi eksi puan veriyorlar hay allam yazık ya anne karnından şikayet butonu ile doğmuşlar

Son düzenleme:
kim kimi aldatmış çok umrumdaydı ya.bir derdim var diye konu açan siz eşlerinize tepki veremezken burda her yorum yapana çemkiren cevaplar verip duruyorsunuz.hadi derdinizle basbaşa kalın size yorum yapılmaz

Çemkirmek sizin gibilere has bir tavır hanımefendiciğim.. Kabalığınızı kınasam mı yoksa görmezden mi gelsem bilemedim..

Özet olarak; hostes mevzusuyla alakam yok. Üzgünüm ama size yardımcı olamayacağım. Kendi konuma gelince de..

Kendisi eşim değil eski erkek arkadaşımdır.

Olayın da aldatma olmadığı hiçbir şüphe kalmayacak şekilde anlaşıldı zaten.

Ben yorumunuza -sizin tabirinizle- "çemkirmedim"

Anlayamamışsınız. Her neyse..

Aldatmamış arkadaşım alakası bile yoktur belki. Ben sevince biraz fazla hassas olabiliyorum. Düşününce aramız çok çok iyiyken bile şikayet ettiği şeylerden dolayı bittiğini anlayabildim. Konuşmaları falan okuyunca kuruntu yaptığımı anladım. Defalarca kez yapma böyle dediği şeylerden şikayet etmiş.

Ama evet genelde yeni bulunan bu mu yani deniyor.
Yorumun için çok teşekkürler:)

senle işim yok canım niye anlamıyorsun konunu bile okumadım ya arkadaşıma birşey yazdım .benim çemkirdiğim yorumu bul bana göster kabul edeyim...ne gereksiz muhabbet bu ya .. sevgilinse de aldattıysa da bu kadar takma yol ver gitsin
ayrıca kabalık yaptysam araya dalıp özür dilerim

Son düzenleme:

Yahu özürlük ne var.. Esrağfurullah..

Ben siz diğer konuyu sorunca özel mesaja yönlendirdim ki sizi bir başkası hakkında konuşulmasına vesile olmayayım..

Sizin gibilere has dememin sebebi de bana çemkirdin demeniz.. Belli ki yanlış anlaşılma var. Kalp kırmaya hiç lüzum yok.

Şu eksi rep olayı banaysa da ben öyle bişey yapmadım. Uygulamada böyle bi seçenek yok zaten..

Son düzenleme:

senin için demedim zaten o yüzden özür diledim senin konun olduğunu yeni anladım.. çok konu dışı yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…