• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldığınızı nasıl anlarsınız?

Aldatılmak..çok gurur kırıcı bi durum.Nefesin kesilir dönüp bakınca yaşadıklarınıza her gün yeni bi yalanını keşfedersin.Ölmesini bile tercih ederdim diyecek duruma geldim ben.Allah gerçekten böyle bi acı yaşatmasın.İdare edildiğini düşünmek düşündükçe deliye dönmek,konduramamk dahası geçen yıllar, verilen onca emek her şey "hiç bişey" olmak içinmiş diyosun.Çok acı çok sindiremiyosun affediyosun belki ama unutamıyosun.Dilerim böyle bi tecrübe yaşamazsın ha yaşarsan da kaybın olmaz kalbin temizmiş ki Allah çok geç olmadan gerçekleri sana gösterdi diye düşünmelisin her zaman.Yıllarını verdiğin adamın başından yanlış olduğunu görmek mi,yanlış olduğunu bilmediğin adam için yıllarını heba etmek mi canını acıtır bunu düşün.Bi nebze de olsa tesellin olur(tabi durum şüphelendiğin gibiyse) umarım değildir ben aldatıldığımı evlilik yoluna adım attığında öğrendim.Üstelik ayrıldıktan iki ay sonra.Hala fotoğrafını başucumda saklayıp bi gün döneceği günü hayal ederken..o gün bugündür ceset gibi dolanıyorum ortalıkta ölse acısı en çok üç gün sürerdi bunu söyletecek kadar derin bi acı bu işte..

Aldatılmak..çok gurur kırıcı bi durum.Nefesin kesilir dönüp bakınca yaşadıklarınıza her gün yeni bi yalanını keşfedersin.Ölmesini bile tercih ederdim diyecek duruma geldim ben.Allah gerçekten böyle bi acı yaşatmasın.İdare edildiğini düşünmek düşündükçe deliye dönmek,konduramamk dahası geçen yıllar, verilen onca emek her şey "hiç bişey" olmak içinmiş diyosun.Çok acı çok sindiremiyosun affediyosun belki ama unutamıyosun.Dilerim böyle bi tecrübe yaşamazsın ha yaşarsan da kaybın olmaz kalbin temizmiş ki Allah çok geç olmadan gerçekleri sana gösterdi diye düşünmelisin her zaman.Yıllarını verdiğin adamın başından yanlış olduğunu görmek mi,yanlış olduğunu bilmediğin adam için yıllarını heba etmek mi canını acıtır bunu düşün.Bi nebze de olsa tesellin olur(tabi durum şüphelendiğin gibiyse) umarım değildir ben aldatıldığımı evlilik yoluna adım attığında öğrendim.Üstelik ayrıldıktan iki ay sonra.Hala fotoğrafını başucumda saklayıp bi gün döneceği günü hayal ederken..o gün bugündür ceset gibi dolanıyorum ortalıkta ölse acısı en çok üç gün sürerdi bunu söyletecek kadar derin bi acı bu işte..

Ah canımm yaaa.. Anlatım tarzından belli zaten nasıl acı çektiğin..
Benim şüphelendiğim gibi değilmiş enine boyuna düşünüp kıskançlığımı bi kenara bıraktığımda anladım..

Ha belki benden sonra başkası olmuş olabilir ya da hemen başlamıştır onu bilemiyorum.. Kulağıma gelirse yazarım muhakkak.. Ya da belki bi itirafta bulunur bilemem sonuçta..

Gerçekten Allah seni de erkenden kurtarmış.. Çocuğunu düşünmeyip yapan adam(?)lar var.. Dua et ki henüz eevli değilmişsin..

Allah sabır versin canım arkadaşım.. Ve dilerim ki herkes ettiğini bulsun..

Kızlaar iyi bayramlaar önceliklee:)

Bişey merak ediyorum. Aldatıldığınızı nasıl anlarsınız? Yani nolursa tamam aldatıyo başka bi ihtimal yok dersiniz?

Ya da diyelim ki ilişkiniz bitti. Başka biri şüphesini neye dayanarak taşırsınız?

Göğsüm daralıyo da benim.. Yine koşa koşa buraya geldim..

Nasıl anlarsın kısmına gelince
Artık en ufak bi sorunu büyütüp olay haline getiriyosa
Başta seni olduğu gibi kabulleniyoken sonra sonra ya senin gözünün üzerinde kaşın mı vardı gibi söylemlerle seni değiştirmeye çalışıyosa
Aramalar azalıyosa arayınca kısa kesmeyi tercih ediyosa
En önemlisi sana boş gözlerle bakıyosa bi durup düşünmeli.
Sesine de yansır görüntüsüne de tavırlarına da önemli olan senin görebilmen
İnsan hisseder ama konduramaz..
Ben hissettim, ortada hiç bir delil yokken, karşımdaki insan bunun kitabını yazmş biriydi çünkü ya da ben kör aşık
Üsteledim inkar etti şüphelerimin üzerine gitmeme izin vermedi
Bir elim bağda bir elim yağda
Ne ondan vazgeçti ne de benden
Hani başkası olunca hemen tekmeyi basmayabiliyolar
Tabi ben bunları ayrıldıktan iki ay sonra nişanlandığını öğrendiğim zaman anladım/şuan evli

Nasıl anlarsın kısmına gelince
Artık en ufak bi sorunu büyütüp olay haline getiriyosa
Başta seni olduğu gibi kabulleniyoken sonra sonra ya senin gözünün üzerinde kaşın mı vardı gibi söylemlerle seni değiştirmeye çalışıyosa
Aramalar azalıyosa arayınca kısa kesmeyi tercih ediyosa
En önemlisi sana boş gözlerle bakıyosa bi durup düşünmeli.
Sesine de yansır görüntüsüne de tavırlarına da önemli olan senin görebilmen
İnsan hisseder ama konduramaz..
Ben hissettim, ortada hiç bir delil yokken, karşımdaki insan bunun kitabını yazmş biriydi çünkü ya da ben kör aşık
Üsteledim inkar etti şüphelerimin üzerine gitmeme izin vermedi
Bir elim bağda bir elim yağda
Ne ondan vazgeçti ne de benden
Hani başkası olunca hemen tekmeyi basmayabiliyolar
Tabi ben bunları ayrıldıktan iki ay sonra nişanlandığını öğrendiğim zaman anladım/şuan evli

Kimi kiminle aldatmış peki? O kız ne zamandr varmış? Pes ya vallahi billahi pes. Üşenmiyolar da iki kişiyle uğraşmaya. Vallahi benim buluşmalara nası üşendiğimin kelimelerle tarifi yok.. Ölüm gelirdi hazırlanmak

Ah canımm yaaa.. Anlatım tarzından belli zaten nasıl acı çektiğin..
Benim şüphelendiğim gibi değilmiş enine boyuna düşünüp kıskançlığımı bi kenara bıraktığımda anladım..

Ha belki benden sonra başkası olmuş olabilir ya da hemen başlamıştır onu bilemiyorum.. Kulağıma gelirse yazarım muhakkak.. Ya da belki bi itirafta bulunur bilemem sonuçta..

Gerçekten Allah seni de erkenden kurtarmış.. Çocuğunu düşünmeyip yapan adam(?)lar var.. Dua et ki henüz eevli değilmişsin..

Allah sabır versin canım arkadaşım.. Ve dilerim ki herkes ettiğini bulsun..

Aminn beni de ayakta tutan tek teselli edenin ettiğini bulacak olması.

Kimi kiminle aldatmış peki? O kız ne zamandr varmış? Pes ya vallahi billahi pes. Üşenmiyolar da iki kişiyle uğraşmaya. Vallahi benim buluşmalara nası üşendiğimin kelimelerle tarifi yok.. Ölüm gelirdi hazırlanmak

Valla o kadar ayrıntıyı bende bilmiyodum ama aldattığı kişinin benim varlığımdan haberdar olmaması imkansız biliyodu.Ama sonra bu ört bas edip ayrıldık falan deyip onu mu kafaladı yoksa kız bile bile mi yasak bi aşk mı yaşadı bununla bilmiyorum.Çünkü kız benm varlığımdan haberdar olduğu an elini eteğini çekti sosyal mecralardan bütün hesaplarını dondurdu.İkisi de aynı okulda öğretmen tahminimce o kız o okula atandı atanalı vardı..çünkü annesini falan tanıştırmış bizimki de onlarla olan fotoğrafını koymuştu hani arkadaşca bişeymiş gibi.Düşününce bütün taşlar yerine oturuyo.Nasıl bi vicdan hala aklım almıyo.Düşündükçe kendime kızıyorum en çok.Onun için öyle fedakarlıklar yapıp gururumu öyle ezdirdim ki..mesleği bırakacaktı ben tuttum elinden ben silkeledim kendine geldi.Sonra verdiğim değer bana yukardan bakmasına neden oldu işte.O yüzden hiç bi zaman biz dememeli her zaman "ben" demeli.Bu da bu yaşta yaşadığım belki ömrümce yaşayacağım en büyük hayat dersi oldu bana.Eğer kimseye güvenemez yalnız ölür gidersem bunun bedelini nasıl ödeyecek çok merak ediyorum :(

Son düzenleme:
Valla o kadar ayrıntıyı bende bilmiyodum ama aldattığı kişinin benim varlığımdan haberdar olması imkansız biliyodu.Ama sonra bu ört bas edip ayrıldık falan deyip onu mu kafaladı yoksa kız bile bile mi yasak bi aşk yaşadı bununla bilmiyorum.Çünkü kız benm varlığımdan haberdar olduğu an elini eteğini çekti sosyal mecralardan bütün hesaplarını dondurdu.İkisi de aynı okulda öğretmen tahminimce o kız o okula atandı atanalı vardı..çünkü annesini falan tanıştırmış bizimki de onlarla olan fotoğrafını koymuştu hani arkadaşca bişeymiş gibi.Düşününce bütün taşlar yerine oturuyo.Nasıl bi vicdan hala aklım almıyo.Düşündükçe kendime kızıyorum en çok.Onun için öyle fedakarlıklar yapıp gururumu öyle ezdirdim ki..mesleği bırakacaktı ben tuttum elinden ben silkeledim kendine geldi.Sonra verdiğim değer bana yukardan bakmasına neden oldu işte.O yüzden hiç bi zaman biz dememeli her zaman "ben" demeli.Bu da bu yaşta yaşadığım belki ömrümce yaşayacağım en büyük hayat dersi oldu bana.Eğer kimseye güvenemez yalnız ölür gidersem bunun bedelini nasıl ödeyecek çok merak ediyorum :(

Arkadaşça olan herşeyden bi maraz doğuyo zaten. Boşver allah görsün de çık işin içinden. Duam da ahım da tutuyo şükürler olsun allahıma.. İnan ki kimsenin hakkı kimse de kalmıyo bil bunu..

Arkadaşça olan herşeyden bi maraz doğuyo zaten. Boşver allah görsün de çık işin içinden. Duam da ahım da tutuyo şükürler olsun allahıma.. İnan ki kimsenin hakkı kimse de kalmıyo bil bunu..

inşallah inşallah en azından vicdanı titrese bari biraz ama nerde..

Ahım tutmaya başladığı zaman hani belki o da..

Dönmez dönmemeli. Belkisi buysa boşver.. Evlenmiş artık. Sana yapılanı yapmazsın sen.. Bigün birinin gözü senden başkasını görmeyecek. Unut gitsin her nolursa olsun bi yuva yıkılmamalı.. Başkasının mutsuzluğu üzerine kurulmuş olsa bile..

Kaderinde o olsaydı hiç kimsr önünüzde duramazdı. Sadece imtihanınmış.

Dönmez dönmemeli. Belkisi buysa boşver.. Evlenmiş artık. Sana yapılanı yapmazsın sen.. Bigün birinin gözü senden başkasını görmeyecek. Unut gitsin her nolursa olsun bi yuva yıkılmamalı.. Başkasının mutsuzluğu üzerine kurulmuş olsa bile..

Kaderinde o olsaydı hiç kimsr önünüzde duramazdı. Sadece imtihanınmış.

Yok yanlış anladın kesinlikle öyle bi beklentim yok pişman olması anlamında söyledim hani o insanla evlenmemiş olsa bile olmazdı o ihanetten sonra

Portakallikurabiye, sizin olayda degisim var mi diye baktim da..
Ohooo olayi atlatmis, teselli vermeye de baslamissin ;) Sevindim.

Aldatilmak olay itibari ile kotu, uzun vadede o kisilerden kurtulmus olmak anlaminda iyidir.
Yarasi icin zaman lazim biraz... ;)

Bu arada hos olmayan yorumlar icin kib butonunu (yorumlarin sol alt kosesinde) kullanabilirsin.
Konu sahibi olarak konudisi vb. durumlardan rahatsizlik duyuyorsan surekli takip edip uyarmak zorunda degilsin.

Son düzenleme:
Portakallikurabiye, sizin olayda degisim var mi diye baktim da..
Ohooo olayi atlatmis, teselli vermeye de baslamissin ;) Sevindim.

Aldatilmak olay itibari ile kotu, uzun vadede o kisilerden kurtulmus olmak anlinda iyidir.
Yarasi icin zaman lazim biraz... ;)

Çok teşekkür ederim:) insan fazla hassas oluyo demek.. Düşününce görebildim.. Aslında en başından beri dert yakınıyodu bana.. Ha belki benden sonra olmuştur. Yada belki o da vardır. Ama ne yalan söyliym kendi hatam olmasına sevindim. Başkası için bırakılmaktan daha iyi şuan için..

Çok teşekkür ederim:) insan fazla hassas oluyo demek.. Düşününce görebildim.. Aslında en başından beri dert yakınıyodu bana.. Ha belki benden sonra olmuştur. Yada belki o da vardır. Ama ne yalan söyliym kendi hatam olmasına sevindim. Başkası için bırakılmaktan daha iyi şuan için..

Aldatilmanin hicbir hakli gerekcesi olamaz bence.
Dolayisiyla kendi hatalarinizdan ziyade onun kisiliginin ahlakinin bozukluguna yormak daha dogru geliyor...

Sanirim ayriligin nedeni icin benim de hatalarim var yazdin ;)
Neyse, su an iyi mutlu olman muhim, gerisi bos....

Aldatilmanin hicbir hakli gerekcesi olamaz bence.
Dolayisiyla kendi hatalarinizdan ziyade onun kisiliginin ahlakinin bozukluguna yormak daha dogru geliyor...

Sanirim ayriligin nedeni icin benim de hatalarim var yazdin ;)
Neyse, su an iyi mutlu olman muhim, gerisi bos....

Çook teşekkür ederim beni düşündüğünüz merak edip ilgilendiğiniz için :) öyle haklısınız..

Nezaketiniz ve ilginiz için tekrar teşekkür ediyorum .. :) [emoji253]

Back
X