• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aldatıldıgınızı neler yaparak anlarsınız?

peribalim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2010
338
172
123
kalbi paramparca olmuslar ıcıne atmıslar hala emın olamayanlar napıcanı bılemeyenler tecrubelıler buyurun bakalımmmm dokulelelım ne varsa ......:hulya:

Ben aldatıldığımı anlamam cidden..
Hayatıma o kadar erkek girdi,çıktı..
Hiç bir zaman aldatılmadığıma inanıyorum..
Gözümle gördüğüm,kalbimle hissettiğim hiç bişiy olmadı..

Ben aldatıldığımı anlamam cidden..
Hayatıma o kadar erkek girdi,çıktı..
Hiç bir zaman aldatılmadığıma inanıyorum..
Gözümle gördüğüm,kalbimle hissettiğim hiç bişiy olmadı..

bitanem keske bu herkes ıcın gecerli olsa... maalesef bazılarımız soylemeye bıle cekınıyor aldatıldıgını bırak aldatıldıgını anlamayı...:kahve:

butun hemcınslerım bussuru goruntuleyen olmus ama kımse bısey yazmamıs bıde... tecrubesız arkadaslarımızın bu bılgılere cıdden ıhtıyacı var . lutfen yorum yapınız... ve paylasımlarınız bı cok bayan ıcın onemlı gercekten.. mesela ben yenı ewlı olmama ragmen .. dıyorlarkı yenısı eskısı olmaz erkek aldatır.. eee bızde saf degılız dımı... bı sekılde bunu bılmezlıkten gelıp yerı geldıgındede tokat gıbı yuzune vurmayı bılebılelım. ama oyle kurnaz ve saman altından su yuruten erkekler var kı aldatıldıgınızı anlamanız cok zor ... ıste bu tıpler ıcın neler yapılabılır ve.. aldattıgı nasıl anlasılır hadııııı sesımız cıksın kızzzz...opuyorumnanaktan

Gecmis evliligimde aldatildim, hemen gonderdim:teytey:...yeniden aldatilirsam aynisini yaparim!guclubacismile

Gecmis evliligimde aldatildim, hemen gonderdim:teytey:...yeniden aldatilirsam aynisini yaparim!guclubacismile

canım aldatıldık hepımız aldatıldık yanı bılmeyenlerde o kadar cok kıııı ...yanı sen nasıl anladın aldatıldıgını neler yaptın basmak icin:delphin:

canım aldatıldık hepımız aldatıldık yanı bılmeyenlerde o kadar cok kıııı ...yanı sen nasıl anladın aldatıldıgını neler yaptın basmak icin:delphin:

Cnm cok haklisin, ne yazik ki bu aldatma konusu erkeklerde bir viruskötükedihüso gibi yayiliyor galiba..ben .tesadufen bana gelen bir mailden ogrendim, aninda yuzune vurdum..bir guzel konusturdum...sonra da yolladim,bu kararimdan da cok mutluyum :smiley-cool:

Önce iletişim kopukluğu başladı aramızda,sonra yavaş,yavaş uzaklaştık.Beni günde en az 10 defa arayıp merak eden,kıskanan kollayan adam yoktu artık.Gün içerisinde aradığımda telefonuna cevap vermez ve en kötü 4 saatten önce dönmez olmuştu.
Öncelikle kılık,kıyafet önemi,kendine daha çok bakma.Belli belirsiz saatlerde dışarı çıkma,eve dönme.Depresif ve tutarsız hareketler.Yalan söyleme eğilimi.Telefonlara şifre,telefonunun sürekli meşgul olması.Suçlluluk psikolojisinden kurtulmak için sürekli senin eksiklerini,açığını bulmaya çalışması,telefonunda seninle ilgili kayıtlı olan şeylerin kaldırılıp,aşkım,gülüm diye kayıtlı olan numaranın artık ismin ile yazılması.İlişkide ereksiyon olamama,yatakların ayrılması kavga gürültü v.b birçok şey.

Offff bunlar yanlızca bir kısmı,daha aklıma gelmeyen bir dünya ayrıntı hangi biri gelsinki

Pardon ben belirtileri yazmışım,sen ise neler yaparak anlarız yazmışsın.Sanırım bu yazdıklarımdanda anlaşılır ama.En iyi sonuç takibe alarak çıkar ortaya sanırım.Ne bileyim kişiye ve kullandığı mataryallere göre değişir herhalde.Telefon,pc takibi veya kişi takibi.
Aslında çok çirkin şeyler dedektif gibi iz sürmek ama bazen bize başka seçenek bırakmıyorlar.

aldatan erkek size daha iyi davranır.çok alakalı hemde..

Aldatan erkek telefonu saklar..(bununda bir yolu var erkek isimlerini tek tek aramak ve bu çok önemli bir yere mesaj atcam diyip alın teli gönderilen mesaj kısmını açın o bilmez oraya kayıt edildiğini.sonra tekrar alıp bakın kime ne çekmiş anında çıkar.ben bir arkadaşıma yaptırdım..sonuç hüsran kızın kuzenine mesajlar atmış düşünn artık)

bunun bibi çok örnek verebilirim...

Önce iletişim kopukluğu başladı aramızda,sonra yavaş,yavaş uzaklaştık.Beni günde en az 10 defa arayıp merak eden,kıskanan kollayan adam yoktu artık.Gün içerisinde aradığımda telefonuna cevap vermez ve en kötü 4 saatten önce dönmez olmuştu.
Öncelikle kılık,kıyafet önemi,kendine daha çok bakma.Belli belirsiz saatlerde dışarı çıkma,eve dönme.Depresif ve tutarsız hareketler.Yalan söyleme eğilimi.Telefonlara şifre,telefonunun sürekli meşgul olması.Suçlluluk psikolojisinden kurtulmak için sürekli senin eksiklerini,açığını bulmaya çalışması,telefonunda seninle ilgili kayıtlı olan şeylerin kaldırılıp,aşkım,gülüm diye kayıtlı olan numaranın artık ismin ile yazılması.İlişkide ereksiyon olamama,yatakların ayrılması kavga gürültü v.b birçok şey.

Offff bunlar yanlızca bir kısmı,daha aklıma gelmeyen bir dünya ayrıntı hangi biri gelsinki
dogrusunu soyleyım mı eger bunlar belırtı ıse ohaaa abı ben ren geyıgıne donmusum o zamanbilmiyorumkismile ama bısı dıcem hıc acık vermıyor nasıl basıcam nasıl yakalıycam bılmıyorum.. tabı suan bu bır suphe .. cıdden yaptıgını bılsem acık verse bu kadar rahat konusamam dogrusu hadiiii kızlar devam devam... zemuszemusbilmiyorumkismile

Pardon ben belirtileri yazmışım,sen ise neler yaparak anlarız yazmışsın.Sanırım bu yazdıklarımdanda anlaşılır ama.En iyi sonuç takibe alarak çıkar ortaya sanırım.Ne bileyim kişiye ve kullandığı mataryallere göre değişir herhalde.Telefon,pc takibi veya kişi takibi.
Aslında çok çirkin şeyler dedektif gibi iz sürmek ama bazen bize başka seçenek bırakmıyorlar.

mesela ben telefonunu ısteyım asla vermez benım esım kesınlıkle hep donunun cebınde tutar dısarı cıkarmaz... hanı cıt cıt tus sesı gelır ya napıyosun derım hıc oyun.. kesın ve net bır sesle bunu soyler.. azcık soyleneyım.. zeytın yag gıbı yerde alır gokte satar .. bıde kılıselesmıs bısey varya... sen bana nasıl olur guvenmessın... yok kalbım kırıldı.. gururum fılan.. yanı bunlar zebellah anam zebellah .. aramızda yanı varmı bılmıorum ama ozellıkle asker esıysenız bu adamların acıgını bulmak neredeyse ımkansız... ısteee napsak bılemıyorum.. nobete gıdıyorum der gece ararsınız amir cıkar... esıyım dersın... gorusmek ıstersın yok suraya gıttı yok buraya gıttı sonra o sızı arasın ... ararsın o tel asla acılmaz bıdaha yanı bıde orası ıs yerı ... herkesı baglıyor annem bunlar.. napcas bılmıom:delphin:

aldatan erkek size daha iyi davranır.çok alakalı hemde..

Aldatan erkek telefonu saklar..(bununda bir yolu var erkek isimlerini tek tek aramak ve bu çok önemli bir yere mesaj atcam diyip alın teli gönderilen mesaj kısmını açın o bilmez oraya kayıt edildiğini.sonra tekrar alıp bakın kime ne çekmiş anında çıkar.ben bir arkadaşıma yaptırdım..sonuç hüsran kızın kuzenine mesajlar atmış düşünn artık)

bunun bibi çok örnek verebilirim...

bıtanelerım ama ben o kadar pratık bı ınsan degılım yanı hemen zırt yapıstır.. ara fılan benım esım bıde gercekten cok zekı bı adam.. tel gormem bıle donunda hep o tel.. bı gun kacacak bıyerıne ama hayırlısı tobe tobeyerimseniben

Back
X