Aldatıldım. Bu kadar kısa bir kelime işte ama anlamı çok derin...

Merhabalar arkadaşlarım,
Dün gece bölük pörçük de olsa uyuyabildim birkaç saat.

Desteğiniz için çok teşekkür ediyorum.

"Biz sana demiştik." kısmına da açıklık getireyim.
Çevremdekiler "boşanmış ve çocuklu adam" olduğu için tepki göstermişlerdi 3 yıl evvel.
Onun karakterine değildi tepkileri yani. O yüzden asla kişiliğinden şüphe duymamıştım, duymamıştık.

Ben şimdi biraz daha uyumaya çalışacağım, yüzüm gözüm şişmiş durumda.
Ekrana fazla bakamıyorum, başım dönüyor.
Beni mazur görün lütfen, döndüğümde daha iyi olurum umarım en azından fiziksel açıdan.

Hoşçakalın arkadaşlar.

Takdir edilesi bi kadınsınız.Dün okudum yok artık dedim.Çocuk sizin değil sonuçta,ama kendi çocuğunuz gibi sevmişsiniz sizi ondan ayırmakla tehdit ediyor.O kadına hiçbir şey diyemiyorum,rabbim ona cezasını verir aynı şekilde kocanız olacak şahsiyete.Kendinizi asla üzmeyin.Karakter meselesi kocanızı yaptığı karaktersizmiş öyle adam için üzülmeye değmez.Elinde avucunda ne varsa alın tüm mal varlığı o küçücük çocuğun hakkı sakın bir şey istemem gururu yapmayın.O çocuğu da alın onun elinden delilleri sunun mahkemeye tek celseye bakar.Kurtulun sıfırdan yeni bir hayat kurun kendinize.O adamın aklı başına gelecek ama iş işten geçmiş olacak.

Son düzenleme:
İnsanı hayattan da evlilikten de soğutuyor böyleleri. Ş.refsiz. Nasıl bir mide, nasıl bir ahlak anlayışı var bunlarda.
Bir de aleni resim koymalar, çekinmeden herşeyi bilerek uluorta yaşamlar.
Tek kelimeyle mide bulandırıcı.
Seni düşünemiyorum şu an ne haldesindir kimbilir.
Bir de bebeğin var üstelik.
İlk eşiyle görüş, alsın çocuğunu bu adamın ellerinden.

kelimelerim yüzünden kızmayın sakın

vay odun vay
vay gerizekalı vay

demek oğlunu görmek istemiyormuşsun haaaa

canım delilleri sakla. asıl o zor görür oğlunu. kız kardeşim avukat ve emin ol oğlun sende kalacak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ay şok oldum o lafına. inanın oğlumu emziriyordum bir yandan bıraktım yazdım.

sakın korkma. oğlun kaç yaşında vs bilmiyorum ama hukukta aldatma esin boşanma sebebi ve çocuk sende kalır

mesajları okumadan yazmıştım bunu ve ikinci şoktayım. bir de çocuk sizin değilmiş.. yorum yapamayacak hale geldim. inşallah bir an önce kurtulursunuz

Son düzenleme:
''karıcım'' ''Kocacım'' ALLAH'ım midem bulandı..

Evde karısı dururken nasıl başka bir kadına bu kelimeyi kullanabilir..

Reziller, ahlaksızlar !

Boşan canım bu adamdan koca moca olmaz

canım bildiğim kadarıyla seninle evli olduğunu bile bile eşinle beraber olan o kadınada tazminat davası açabiliyorsun
zaten profil resmi ve birbirleriyle yaptıkları yazışmalardan kadının senden haberi olduğu açıkça belli
hem eşine hem de o aşağılık kadına tazminat davası aç, sürüm sürüm sürünsünler
anlasınlar birbirlerine aşk dolu bakmak nasıl oluyormuş
o kadınında bir ailesi muhakkak var
rezil olsun dünya aleme

ay çok güzel...evet evet tazminat hakkın varsa aç sürünsünler. rezil olsunlar. kusura bakmayın diye beddualarımı tutuyorum, siz anladınız.

İnan çok üzüldüm karadut.Bu iğrenç dünyada kendini,kişiğini bozmamış,gerçekten takdir edilecek ,gençlerimizin örnek alması gereken bir kadınsın sen.

İlk konunu okurken gözyaşlarımı tutamamıştım,şimdi yine aynı durumdayım.Senin gibi bir kadına bunu nasıl yapabildi aklım almıyor canım.Ama sen çok güçlü bir kadınsın bunu da biliyorum,elbet atlatırsın bu günleri,ama kocan olacak o adam çok arayacak seni bundan eminim.

Oğlunu almaya kalkarsan bu durumu savaşa çevirecektir kocan.Sakince bekle,bu süreçte sende oğlunda çok üzüleceksiniz ama ilerede rahat görüşebilmeniz için biraz sabretmelisin .Şuan yavrucak ne haldedir kimbilir.Onun için birazcık sabır.

Şuan keşke elimden birşey gelse senin ve yavruların için.Bizler burdayız.Yapabileceğimiz birşey olursa seve seve yardımcı oluruz.

Allah yardımcın olsun canım.

Bu arada temmuz 1'den itibaren aldatmalara büyük cezalar geldi hatunlar bilginiz olsun..

Kanunen yapılan değişikler oldu okumanızı öneriyorum..

Donuna kadar al pisliğin !

Bu arada temmuz 1'den itibaren aldatmalara büyük cezalar geldi hatunlar bilginiz olsun..

Kanunen yapılan değişikler oldu okumanızı öneriyorum..

Donuna kadar al pisliğin !

aslında bu tür konular forumda çok oluyor. ilgili kanunları paylaştığımız bir başlık olsa ve derdim var kısmına sabitlense?

Bende çok üzüldüm böyle bir olay yaşadığınız için söylenecek bir şey yok
arkadaşlarım zaten söylemişler bir an evvel kurtulun bu pislik heriften
hem kendinizi hem karnınızdaki bebeğinizi hem diğer oğlunuzu
kurtarın bu ş ,,,,,,,,,,,,,,,,, siz adamdan
oğlunuzun annesiyle konuşup alın bu adamın elinden yazk olur yoksa o çacuğa

Önceki konulariniza bi göz attim zaten su oglunuzla ilgili olani biliyodum ve size hayret etmistim insan gercekten ondan olmayan bi cocugu bu kadar sevebilirmi diye sanirim ki sevebilirmis hatta siz onu öz babasindan bile daha cok seviyosunuz eminim ki.Aldatilmanizla ilgili pek yorum yapmiscam konunuzu okuyunca aklima gelen ilk sey bu kadina yapilirmi bu?oldu.Güclü bi insansiniz bellki hayat iyice yogurmus sizi (yanlis anlamayin lütfen bende babami kaybettim insan ister istemez erken büyüyo,aciyi tadiyo)ölüme alisan biz insan oglu ayriliklara yokluklarada alisiriz,zaman herseyin ilaci.Allah yar ve yardimciniz olsun.

canım işyerinde olmasam hüngür hüngür ağlardım, o derece üzüldüm. inan yüreğim daraldı.. şuan kendimi o kadar mutsuz çaresiz hissediyorum ki. ama eminim senin acın yanında hiç kalır bu. nolursun boşan o adamdan. nolursun boşanmakdan vazgeçme, tehditlerine, oğlunu kullanmasına izin verme. o adamdan midem bulandı, hadi yakalandın herşey ortaya çıktı. yahu insan başka şekilde seni vazgeçirmeye geri döndürmeye çalışır. çok hatalıyım, çok pişmanım ne olursun der. gerekirse kapında yatar yalvar yakar olur, eğer seni sevseydi. ama adam bide tehdit ediyor küçücük sabiyi kullanarak. alçak, midesiz, nankör, kansız herif. Allahından bulasıca pislik..
yalvarırım tehditlerine boyun eğme, asla görüşme. hiçbi şekilde sana ulaşmasına izin verme. o adamı boşa. giitsin o karıcım dediği haysiyetsiz ş.llığa. bakalım analık yapabilecekmi oğluna. iki günde gerçek yüzünü görüp birbirlerine girecekler. ztn yuva yıkanın yuvası olmaz. o adam ölesine pişman olacak ama herşey için çok geç olacak.

yüce Allahim yar ve yardimciniz olsun gercekten cok zor bi durum...

bence cocugun annesi ile irtibata gecin madem araniz iyi ise...alin cocugu o adama birakmayin...cocuk daha kim bilir nelere sahit olur bu gidisle

sana katılıyorum. yaşanmış bir olay vardı haberlerede çıktı belki hatrılarsınız iyi bi avukatla yaptıkları burunlarından gelir. oğlunu gööstermemekle tehdit edemez mahkeme çocuğu sana verebilir vermese annesine verir gene oğlunu görürsün. eşin boş konuşuyor umarım bayan bi hakime denk gelirsin

Burada ki herkes uzuun bir süre bu olayın etkisinden kurtulamayacak sanırım... :113:

Allah sana da bebeğine de sağlıklı mutlu bir ömür nasip etsin...

ya aynen hayır madem böyle aşağılıkça bi halt etti insanın biraz boynu bükük olur ar haya olur biraz ya. insan karısını geri döndürmeye geri kazanmaya böyle mi uğraşır kapısında yatıp kalkacağına küçücük oğlunu kullanıyor adam ya.

o değil de eğer çocuğu biyolojik annesi o adamdan alır da karadutşarabı' na verirse, bu çirkef adam ' karadutşarabı çocuğumu alıkoyuyor, kaçırdılar ' falan gibi bi şikayette de bulunabilir o adamdan herşey beklenir.

Allahım ağlıcam şimdii (( içim öfke dolu.. lütfen çocuğun annesiyle görüş alsın çocuğu sana versin. yalvarırım yap bunu, o adamın elinde bırakma. sadece seni aldattığı için söylemiyorum bunu, çocukda onu istemiyor belli bişey bu. senin yanında daha mutlu olacak. o çocuğun mutluluğu için yap. sakın o adamdan korkma, o nispet yapıyomuşum diye algılar diye korkma. ne olursa olsun, ztn o adam her kötülüğü hak ediyor. ama bu kötülük değil, o çocuk için çok büyük iyilik. lütfen canım çocuğun öz annesiyle konuş lütfennnn nolursunnnnnnn..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…