Aldatıldım. Bu kadar kısa bir kelime işte ama anlamı çok derin...

kesinlikle boşanın sizin de bir kadınlık gururunuz var. kolay değil resmen sizi aptal yerine koymuş yalanlar söyleyerk kandırmış. basit bi tek gece ilşki bile değil resmen sevgilisi. hem çocukta sizin çocuğunuz değil yanlış anlamayın ama sizi aldatan adamın çocuğundan hayır da gelmez gerçekten üzüldüm işiniz hiç kolay değil

Çok çok üzüldüm...
Ne desem hafif kaçıcak,bu yükü hafifletmiyecek ama var malesef böyle tiynetsiz insanlar.
En kötü ve adaletsiz olan tarafı da,senin gibi mükemmel bir kadınla karşılaşmaları.
Hayır anlamıyorum bu tip insanlar neden gerçek hayatta birbirlerini bulmazlar ki?
Karıcım-kocacım muhabbeti o rezil ilişkilerin de ne anlam taşıyor acaba?
Eşin demek istemiyorum o sefil adama,bir an önce kurtulmanı diliyorum.
Oğlun için çok üzgünüm,keşke bir yolu olsa ama ben şu an o yolu göremiyorum.
Kişiliksiz adam öz oğlunu,zaafını bildiği için sana karşı kullanıyor.
Eğer bu duruma dayanamaz da geri dönersen,hayatını,onurunu,kişiliğini ve evlatlarının ruh sağlığını o adamın
ahlaksızlıklarına ve olmayan vicdanına bırakıcaksın
Oğlunu ve senin O'na duyduğun sevgiyi,bağlılığı düşünüyorum,
bir yol,bir çare olmalı ama ne...
Allah sana sabır,güç ve metanet versin...
Sakın hırpalama kendini,düşünüp de acıtma daha çok içini.
Yapman gerekeni sen biliyorsun,ne desek boş!!!

Umarım eşim olacak insan saçma sapan sinirlenip oğluma zarar vermez. Çok korkuyorum...

giriş yazınızı okuduktan sonra devam ederken bu sayfada bu cümlenizde inanın gözlerim doldu.
kendi kanınızdan canınızdan olmayan eşinizin oğlunu kendi öz çocuğunuz gibi benimsemiş ve onu öz babasından daha çok düşünüyorsunuz.
kişiliğinizde kullandığınız kelimelerden belli,sizin gibi bir güzelliğe bunu nasıl yapabilmiş inanılır gibi değil,erkekler ne istiyor anlayabilmiş değilim.
eşinizin yaptığı çok iğrenç birşey,karıcığımlı konuşmalar dahada iğrenç,affedilir gibi değil,affetmeyin de!

sakın sakın sakın affetmeyin bu ne terbiyesizlik bu ne genişlik ya mis gibi karısı varken nasıl başkasına karım der yuh diyorum ya allah böle kadınlarında belalarını versin nasıl kabullenmiş bide ... ya boşanın oğlunuza napabilir kanıtlarınızda var elinizde zararın kenarından dönün bizimde böle bi bela var başımızda ama sizin gibi gidicek yermiz yok malesef nolur kendinizi üzmeyin bu dünyanın bide öbür kapısı var allahından bulsun ...

tatlım inan anlamaya çalışıyorum seni..elınde belgelerınde var nasıl olsa..erkek milleti işte böylelerıni afetmemek lazım..

Son düzenleme:
of ya paranoyak oldum iyice bu nasıl bir haksızlıktır ya
Allah iyilerle karsılastırsın ne diyeyim
senin gibi bir kadına bile yapılıyorsa herkes aldatılıyordur

nankör adamın hem çocuğuna bak
hem de nankörlük gör...

2. evliliği olduğuna göre eşin çapkın biri, ve çapkın erkekle uğraşmak zordur..

Son düzenleme:
karadutsarabının actıgı diğer konudan:

Dün geceye geliyorum, ben yine oğlumu yıkadım. Tam banyodan çıkıyoruz, eşim uyanmış. Banyo kapısında sıkıştırdı resmen oğlumu, nasıl bağırıyor... Oğlumu kaçırırcasına odasına götürdüm, onunla birlikte uzandım. Derken oğlum "anne, babam ve sen beni daha fazla seveceksiniz sanmıştım ama şimdi babam benden nefret ediyor. Eğer siz de ayrılırsanız sakın beni bırakıp gitme." diyerek ağlamaya başladı. Öyle bir şey olmadığını, onu çok sevdiğimizi anlattım. Her zaman yanında olacağımızı söyledim. Oğlum uyudu daha sonra.

cok dokundu bana
karadutsarabı cıksan ve desen hersey uydurma inan kızmam sana
sadece sana ogluna ve karınındaki yavruna böyle bir haksızlık olmadıgı icin sevinirim

Yazık çocuğun kabahati yokki. İkinci kez hayatı, yuvası, düzeni bozulacak yavrunun. Hem konu sahibide bebek bekliyor onu aldatan bu adamın çocuğunu. Melek onlar günahsız, masum , savunmasız ordan oraya savruluyor yazık. İçim yandı bu olanlara.

sanki cocugun icine dogmus

cok üzüldüm.. inanilir gibi degil... böyle bir anneye nasil yapilir bu??
bosanin demesi cok zor ama bu adamla daha fazla nereye kadar gider ki bu evlilik...
Allah size sabir versin

Tüm yorumları okuyamadım ama size boşanmaktan başka çare bırakmamış eşiniz. Hiç bir şüpheye gerek bırakmayacak şekilde sizi aldattığı belli.
Olan yine oğlunuza ve doğmamış çocuğunuza olacak.
İnşallah bir an önce bu sorundan kurtulursunuz.

Bu da senin sınavınmış arkadaşım.Allah eşin olacak o adamı bildiği gibi yapsın.Ben Allahın adaletine çok inanıyorum.Eminim çook pişman ve daha da pişman olacak. Hakkında en hayırlısı neyse o olur insalah.

Oğlunu ne kadar sevdiğini biliyorum, çok yüce gönüllüsün. Şimdi ayırt etmeyeceğim gibi düşünsende hele bir doğsun gerçek aşkın, gerçek sevginin ne olduğunu anlayacaksın.

O yüzden ne karar vereceksen sadece karnındaki bebeğini düşün. Oğlunun ne olursa olsun bir annesi ve babası var. Sen sadece kendi bebeğinden sorumlusun.

cnmm flasa attığın o delilleri hiçbir zaman kaybetme silme yok etme gelip senin aklını karışltırıp alıp gitsede yok etme.

buadamdan hayır geleceğine dair umudum yok açıkçası ama evlilik kolay bozulamıyor.... topik konulardan gördüğüm kadarıyla herkes şans veriyor... ama inşallah seni kandıramaz daha fazla

ayrıca yazının sonunda etrafımdakilerin biz demiştik demesini dinlemek istemiyorum tarzı benzeri birşey yazmıştın ?????

etrafındakilerin gördüğü senin görmediğin yada görmemezlikten geldiğin tam olarak ne anlamadım ama etrafındakiler dahi bu kadar sezmişken seni bu kadar uyutan bir adam... bence ona güvenme uzak dur

diğer konularından okuduğum kadarıyla çok temiz iyi kalpli birisin umarım en az hasarla atlatırsınız... herşey gönlünüzce çocuğunla birlikte mutlu şekilde tarafınızın lehine olur inşallah

İçim acıyor şu an.
O adamı Rabbime havale ediyorum. Çünkü yazacak bir şey bulamıyorum.
Allah'ta seninle beraber cümle darda olanları ışığa çıkarsın inşallah...
Çok üzgünüm.

Biz kadınları ne kadar salak görüyorlarr ya.. Gözümüzün içine baka baka başkalarıyla halt yiyorlar böyle bir adilik var mı ya aklım almıyor. Söylenen laflara bak yapılan işlere bak.. Kadıncağız karnı burnunda çocuk baksın adamda fa..şelerle fink atsın. YAzıklar olsun böyle zihniyete. Alçaklar.

Bu hayatta yapılan iyilikte,kötülükte karşılıksız kalmaz. Fitil fitil çıksın inşallah bir taraflarından. O kadını da eşini de bulup ağzını burnunu kırmak istiyorum.

k.bakmayın ama o adamdan size ne hayırlı bir koca, ne oğluna hayırlı bir baba olabilir. sizden sonra o kadın da terkeder onu hatta belki oğluna bile bakamaz eşiniz size getirir böyle adamlar zoru sevmezler sadece akılların da başka kadınlar var oğlunu, karısını da görmez. önceden de boşanmış bu adamdan koca olmaz. sana da karıcım diyecek başkasına da yuh terbiyesizliğin daniskası.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…