Aldatıldım. Bu kadar kısa bir kelime işte ama anlamı çok derin...

Kalbim daraldı resmen cok kotu oldum okuyunca..Allah en kolay şekilde en kısa zamanda rahata,huzura kavuşturur umarım sizi.

Hayır anlamıyorum adam yapmış bir odunluk
o Kadının yaptığı nedir . . Başkasıyla evli olduğunu hatta çocuk beklediğini bildiğin halde ne diye gidip başkasıyla birlikte oluyorsun kadın
Birde yeni çocuk gibi karıcım kocacım lafları . . NE ÇİRKİN !!

Sürüm sürüm süründür . . . Kadının facebook sayfasını aç ve o sayfanın fotoğrafını çek (Sayfanın kpyasını almak için klavyeden print screen tuşuna bak ve word dosyasına yapıştır)
Allah yaptıklarına yanına bırakmaz onların .Dualarım seninle ve miniklerinle. Allah sabır ve sağlık versin

Sadece ilk sayfayı okudum öyle yorum yapıyorum

Eşiniz sadece oğlunuzla görüştürmemekle tehdit ediyor sanırım
Hiç hata yaptım affet vs bu tarz şeyler söylemiyor galiba :26:
Yapmanız gereken belli allah yardımcınız olsun

Allahım böylelerinin müstehakını versin bende şuan evde olsam eminim ağlıyordum kendimi zor tutuyorum erkekler yapa hep üzülen kadınlar olur

o aptal adam daha çok vurur kafasını taşlara tüm dünyayı gezse senin gibi kadın bulamaz ki. o kezban sevgilisi de inşallah onu aldatır da görür dünyanın kaç bucak olduğunu

Ahlaksız kadın seni bile bile utanmıyor mu kocacım demeye ,evli bir adamla birlikte olmaya .

Sinirim bozuldu ya offf çok üzüldüm .Allah yardımcın olsun bol bol buraya yaz içini dök

Çok üzüldüm.. O kadar samimi anlatmışsınız ki..

Ayrıca bilgisayarı gözü önüne koyup gitmekle de iyi yapmışsınız bence..

O Sevda mıdır nedir ne geniş midesi var , evli olduğunu bile bile ' Çağla'nın doğum günü var kusura bakma ' deniliyor.. Ve o hiç umursamıyor, önemli değil diyebiliyor.. Bu nasıl bir mezhebi genişliktir anlamadım..

Dönmeyin mümkünse, zaten koz olarak kullandığı çocukta sizin öz çocuğunuz değilmiş kendi düşünsün.. O adam layığını bulmuş.. Sizi hak etmiyor..

Farzedelim ki affettiniz.

O yazismalari, fotograflari ve paylasilanlari unutabilecek misiniz?

Bence o adami affettmek ona cok guzel bir odul olur.

Allah yardimciniz olsun.

kiyamam ya ne kadar pis erkekler var su dunyada yaa ben senin yerinde olsam bosanirdim terbiyesiz ya allahindan bulsun insallah bakalim öteki kadin yapabilecekmi senin yaptigin sefkatligi iyiligi yazik olms canim gecmis olsun

Sinirim geçmedi hâlâ

Liseli aşıklar gibi olduk diyor ..Lisesi aşık bile olamazken oysa ! Liseli aşık böyle mi olur ? ikiside yaşını başını almış insanlar ve bu adamın eşi hamile ! Şeref yoksunu ...

Aşkımlar,karıcımlar,kocacımlar havada uçuşuyor..Nasıl ucuz kaçmış...

Basitliği öyle belliki..İğrenç !

Sanırım kocama kocacım diyemem uzun süre şu olayın etkisinden :120:

böyle bir şeyi nasıl affedip, görmezden gelebilirsin. birbirlerine "karıcım, kocacım" diyecek duruma gelmiş bir ilişkisi var, sen bunu unutabilecekmisin. bence hiç geri adım atmayıp, boşanmalısın. elindeki kayıtları kullanarak hem nafaka,hem tazminat konusunda davayı kazanman için delil olacaktır sana. böyle bir şeyi yaptıysa yine yapacaktır.
üstelik gelip taşkınlık çıkardı, kapıları yumrukladı demişsin, alttan alıp kendisini affettirmek hatasını düzeltmek isteyeceği yerde, bu ne pişkinlik pes doğrusu.

kocanın ki bir gecelik bir aldatma değil birbirlerine kocacığım karıcığım diye hitap ediyorlar beraber tatile çıkmışlar demek ki uzun süreli bir ilişki bende affetme ayrıl diyeceğim kocana şans verilecek gibi değil erkek milleti beyinsiz canım hiçbirine güven olmaz

Valla durup durup yazmak istiyorum. Hakaret etmek istiyorum. Ben böyle birşeyi görsem neler yapardım ne hale gelirdim Allah korusun hepimizin yuvasını.. Terbiyesizler..

yuh ya bu ne böle karıcım kocacım falan yazıklar olsun boşan demek ıle kolay ama su durumdada ne yapabılırsınkı dıyelımkı barıstın nasıl uzyuze bakılacak nasıl ıcıne sınecek...bosansan hamılesın ama bebegınle bı sekılde hayatına devam edebılırsın kocan olacak adam(kusura bakma fena sınır oldum)dıger karıcıgıyla yasasın tabı oda ona tekme vurmazsa yok bACIM yok hayırlısı boşanman olcak sanırım senın mıdenın alacagını tahmın etmıyoruma allah sabır wersın

cok uzuldum ne diim..eger affedersen o adami devami gelecektir. baksana kendilerini kari-koca ilan etmisler bile..artik ne kadar ileri boyuttaysa iliski ..o zavalliya neler yazmak isterdim ama burasi yeri degil karakter yoksunu p.slik bide uste cikiyo oglunu goremezsin diye..ne bekliyo senin onu bagislayip devam etmenizi mi???

Hayat hep adil degil bizlere karsi..ozellikle biz narin ve kirilgan kadinlara karsi..ve en kirilgan ve hassas donemimiz olan piskolojimizin ve fizyolojimizin istegimiz disinda degistigi ilahi degisim hamilelikte yapilirsa bu karnimizdaki gunahsizin oz babasi tarafindan ustelik bunun vebalini kim nasil oder insanoglunun akli ermez..kimsenin akli ermez kainat terazisine.adaletin kotu yola dustugu berbat dunyamizda terazi tutmazken ilahi dunyada emin ol o terazi kus tugunde daglari sallandiracak..karnindaki guzel yawruyu dusun..esin demek istemiyorum senin bir esin olamaz o insan ama ne yapacagini sasirmis artik kendisi nasil dusuk bir insansa oglunu one atmis deli bozuk! Boyleleri doymaz doyamaz vicdani rahatsiz da olmaz olamaz.sakin haa erkekler demeyin karsisindaki midesiz de kadin..kocacim diyo bide asifte!sen sakin cizgini bozma canim.adam yerdeen goge suclu..usbye aldigin iyi olmus konusmalari falan...hatta istersen birde gunluk tut cok rahatlatiyo tecrubeyle sabit:)...tum caresiz ve kirilgan anlarini boyle sacmaliklarla ugrasarak gecirmek zorunda kalan ayaklarinin altinda cennet vaadedilen hemcinslerim gibi sizi de seviyorum tanimadan..yawrunuZa sarilin...stres yapmayin..

Sagliginiza dikkat edin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…