Aldatıldım. Bu kadar kısa bir kelime işte ama anlamı çok derin...

ZİNA SUÇ OLSUN ARTIK.
bir ara tekrar suç olacaktı ama feministler falan çok itiraz edince vazgeçildi."benim bedenim benim kararım" denecektir yine ama o yakılan canın bir hesabı olmalı.

Çok kötü oldum konuyu okuyunca
İlk defa bir konuda böyle yüreğim parçalandı
Ayan beyan her şey ortada boşanmaktan başka çare yok
Helede birbirlerine karıcığım kocacığım diye hitap etmelerine delirdim ya resmen
Allah yardımcın olsun canım

ZİNA SUÇ OLSUN ARTIK.
bir ara tekrar suç olacaktı ama feministler falan çok itiraz edince vazgeçildi."benim bedenim benim kararım" denecektir yine ama o yakılan canın bir hesabı olmalı.

ne bedeni ne kararı canım ya. bekarların hayatına kimse müdahale edemez ama taraflardan biri evliyse suç olsun aynen.

şerefi onuru vijdanı olan bir insan böyle bişey yapamaz
bu adamdan babada olmaz
kendinize yazık etmeyin
allah bundan sonra yolunuzu açık etsin bebeğinizle mutlu huzurlu bir hayat nasib etsin

ya bu arada karadurşarabı bence arkadaşın çok iyi akıl etmiş, oğlunun annesiyle işbirliği yapın alın oğlanı bırakmayın o adama da o adamın cadı anasına da.

Erkeğin askerliği neyse kadının da hamileliği odur derler size bu durumda bunu yapan insana diyecek kelime bulamıyorum ama merak etmeyin yüce yaradan biçok şeyi öbür dünyaya bırakmadan bu dünyada bile gösteriyor herşeyi...

mahfoldum okuyunca bu ne yaa? allah kimseye yaşatmasın sizide tez zamanda acısından da o berbat adamdan da kurtarsın. yalnız benim anlamadığım etrafınızda herkesin zaten böyle birşeyi bekliyorlardı demeniz ve siz bu süre zarfında hiç anlamadınız mı açık vermedi mi. ay allah cezasını verir elbet ama sen kendini ve bebeni üzme canım.

ALLAH cc yar va yardımcınız olsun

en güzel kararı siz ve kalbiniz verecek

insan başına gelmeden hiçbişey için yorum yapamıyor

nasıl davranacağını kestiremiyor

kolay gelsin

Delilleri sakla cnm mahkemede işine yarıcaktır avukatınada ver, oğlunun velayetınıde alırsın nafakanıda. Ve o kocacım kocacım diyen kadın sanırım evli oldugunu biliyor onada bir tazminat aç yuvamı yıktı diye sen kazanırsın.

cumhurbaşkanlığı sitesine yazalım arkadaşlar. Zina suç olmalı, yeter artık!

teşekkürler söylediğin için ben yazdım.lütfen zina suç olsun diyen herkes cumhurbaşkanlığı sitesine yazsın.bu herkesin başına gelebilir.yalnız böyle bir cezayı kolay kolay kimse göze alamaz.

Son düzenleme:
sen adamın çocuğuna annelik yap
kendi canından canı karnında taşı karşılığı bu olsun
yazıklar olsun böyle adamlara
o adam kendi öz çocuğunu da hak etmiyo bence
çocuğun biyolojik annesiyle görüşün
böyle ahlak yoksunu bi adamın elinde harcatmasın evladını
alsın velayetini de

Çağla sen böyle temiz ve iyi yürekli bir insansın ya, Allah karşına çıkardı işte bi şekilde bu haksızlığa daha fazla maruz kalmaman için çok acı ama çok güçlü bir kadınsın sen tam bir annesin bunu da inşallah atlatacaksınız oğulların ve sen bunu sana haber veren Allah sana bunu yapanları da cezasız bırakmayacaktır emin ol, ve hep senin yanında olacaktır çünkü sen gerçekten çok yüce gönüllü bir insansın annesin

Sizi çok beğeniyorum , gerçekten de bana ilham veren biri olmuştunuz.
Uğradığınız bu haksızlık içimi öyle acıttı ki.. Gerçekten iğrenç , çok bayağı bir insanmış eşiniz.
Sizin çok güçlü bir kadın oluğunuzu düşünüyorum. Size bir yol haritası sunamasam da , sizin en doğru olanı yapacağınıza inanıyorum.
Ne olur , kendinizi bırakmayın.
İçimde sizi çok güzel bir yaşamın beklediğine dair bir his var.

Diger konunla beraber bu konuyu okuyan
her kadin gibiyim su an.
Eminim tum uyelerle ayni duygulari tasiyoruz konunu okuduktan sonra.
Gerci önemli olan benim duygularim degil tabiiki
ama agir geldi bana hatta bize!

Esinin cocugunu nasil sevdigini sahiplendigini
oyle bir hissettirmistinki bize icimiz isinmisti
cogumuz ders aldik eminim verdigin guzellik karsisinda!
simdi o cocugun seni kaybetme ihtimali ne kadar buyuk!
buda icime bir baska oturdu
yolunu bulamamis gucsüz öz annesinden ayri
senin kollarinda senin sevginle ilginle mutluydu

o cocuk seni hak ediyordu
sen o cocugun sana "anne" demesini sonuna kadar hak ediyordunda
o adam sizi hak etmedi
yazik acinasi midesiz kalpsiz adam!

o kadina ne desek az ve faydasiz
sozlerimiz ofkemizden bihaber cunku
umarim ona karsi olan negatif dusuncemiz
etkiler o kadini
gerci ilahi adalet o kadinin hayatinda isleyecektir orasi kesin!
kadin diyorumda bende kadinim ve ayni sifati tasimaktan UTANIYORUM

sen en zor kisimsin
ne diyecegimi bilmiyorum
dermanini bulacak kadar guclusun
kendine yardim et
kendini dik tutacak gucunu kaybetme
gerci icinde insanlastirdigin bebegin senin yilmaman gerektigini
hatirlatacaktir ama lutfen acini icine cok fazla atma
yeterince insan ve kadinsin zaten
duygularinla beraber mantigini ihmal etme
verecegin kararlarda
sen istedigin kadar yanindayiz!

Yazıklar olsun değil baba, koca olmaya insan sıfatına bile layık olmayan , şere....izliği insanlığının onüne geçmiş ahlaksız vicdansız.
Ya o kadına ne demeli o kadınsa biz neyiz ya
Karısının evde beklediğini bile bile kocacım kocacım!!!!
O kocacım dediğin dillerin cehennem ateşleriyle dağlansın inşallah..
Aynı şey her evli erkeğin peşinde gezenlere, göz süzenlerede nasip olsuuun. Amin
Bırak canım bırak artık sana ondan ne fayda. Senide karnındaki bebeğide, büyüttüğün evladıda düşünmemiş pislik .
Sinirimden uyuyamıyacağım bu gece Allahım yardımcın olsun canım bak karşına çıkarmış. Daha fazla kandıramamışlar. Ne diyeceğimi bilemiyorum göğsüme öküz oturdu sanki gözünü seveyim at pisliği hayatından.

Evet arkadaşlar zina suç olmalı yapan yaptığıyla kalmamalı.

Annem hep derdi "Kadının kadına yaptığını kötülüğü,erkek kadına yapamaz".. Çok iyi anlıyorum bunu şimdi.
Lütfen üzülmeyin
Derinlerime işleyen birde sizin bu konununz oldu. Daha neler diyebilirim bilmiyorumm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…