Aldatıldım. Bu kadar kısa bir kelime işte ama anlamı çok derin...

cevapları okumadım direk bişey sormak istiyorum esin olacak ...... adam ne diye kapına dayanıyo seni tekrar mi istiyo bu ne cüret ya peki o kadın ne olacak seni seviyorsa niye aldatşin sevmiyorsa niye kapına gelsin kusuruma bakma ama allah bu aldatanlarin hepsinin belası ni versin bu belayı hak ediyorlar daha yazacak çok şey ama....

kusura bakma ama hamilesin ,evey çocuğa annelik etmişsin ;helal olsun sana ;ma hamilesin ;o çocukla seni tehtid edebiliyorsa ;ben onun yokluğunu doğucak çocuğumla teselli edeceğim dersin ;asla ona yumuşak karnınımış gibi davranma ;bence başlarda katı ol....
karnında bebekle boşanmak allah göstermesin ,çok zorrr,çocuğun en büyük tesellin olucak ailenin durumu burda önemli!!
bence o herife karşı katı bir tutum göstermelisin ;o KADINDA HİÇ utanma yok mu ya...başkasının kocasını nasıl olurda face koyar,eşinle hiç konuştun mu ?
hiç mi vicdanı sızlamamış....
sen evde sıcaklarla bouşurken onunla tatil yaparken sen hamile halinle evdeyken hiç mi içi sızlama<mış...

ona dava edeceğini ;karıcığım dediği kişide oğluna artık analık yapmasını söylersin..
özür dilerim ama senin adına çok üüzldüm..canım ya...ama bebeğğini düşün ,
sakin ol...

offff ya içim parçalandı okurken , siz hamilesiniz! duygusallığın , hormonların tavan yaptığı eşinize , aşkınıza ve onun dokunuşuna varlığına en ihtiyac duydugunuz donemdesiniz! ve o sizi aldatmıs... en korktugum seydir allah düşmanımın başına bile vermesin. eşinizin o pişkin tavrı "oğlunu görmek istemiyorsun sanırım" demesi hele... eğer kendi yasamınızı devam ettirebilecek bir güçte iseniz , mesleğiniz varsa ve aileniz yanınızdaysa mutlaka bosanın.eger bu durumları su anda üstesinden atlatacak halde degilseniz maddi gücünüzü elinize alın ve boşanın. er ya da gec mutlaka bosanın! baskasına karıcım demiş, bir kadının basına gelebilecek en kötü seylerden bir tanesi. sabırlı olun, dik durun ağlayın rahatlayın ama boşanın!

(( Konuşmalar çok yeni. Utanmadan sizinle konuşabiliyor ve üstelikte oğluyla tehdit ediyor.
Sakın cevap bile vermeyin. Sakın muhattap bile olmayın. Ciddi olduğunuzu görsün.
Eşiniz böyle davranıyorsa belliki dahada çirkinleşecek, sonra kaybettiğini anlayınca kapınıza daha bir yönelecek.
Hiçbirşey sizi yıpratmasın bundan sonra. Kalbinize açılan yarayı inşaallah doğacak bebeğiniz saracak o minicik elleriyle.

Avukata başvurmakta geckmeyin yoksa ciddi olduğunuza asla inanmayacak ve sizi çok yıpratacak.

Canınızı yakmak istemiyorum ama karıcığım diye nasıl söz edebiliyor nasıl ?
O lanet kadın doğacak bir bebek olduğunu bilmesine rağmen nasıl bu kadar zalim ?

İnşaallah ikiside asla mutlu olamazlar, ettiklerini bulsunlar.

Ya lütfen biraz sakin olmaya çalışın, bakın oğlum diyorsunuz ne güzel sahiplenmişsiniz eşinizin ilk eşinden olan oğlunu ama giysilerini falan koklayarak kendiniz üzmeyin. Bakın sizin doğumunuza da az kalmış kendi evladınızı alacaksınız kucağınıza o sevgi bambaşka Allah herkese nasip etsin. Eşiniz size "oğlundan vazgeçin demek" yazdığında siz de ona deseysiniz asıl sen doğacak evladından vazgeçtin diye. Asıl onun paçaları tutuşmuştur şimdi, oğlu kaldı kendi başına, öz annesine veremez yıllarca vermemiş. Bu sebeple seni geri kazanmak için elinden geleni yapacaktır ama aldanma sakın. Ailen de sahip çıkmış elinde seni aldattığının ispatı da var. Çatır çatır al nafakanı da aklı başına gelsin. Ve onun oğlu için de lütfen üzme kendini.

Son düzenleme:
sizin ve biri henüz doğmamış olsa da çocuklarınızın adına çok çok üzüldüm inanın.
oğlunuzla ilgili konunuzdan hatırladım sizin ne kadar yüce gönüllü bir insan olduğunuzu.
çok üzülerek söylüyorum ama;eşiniz olacak sözde adam!bir kadına;_özellikle de sizin gibi bir kadına_yapılabilecek en ağır,en kötü şeyi yine yapılabilcek en ağır şekilde yapmış.bununla da yetinmeyip,utanıp kahrolacağına öz çocuğunuz olmayan ama kendinizden bir parça gbi görüp sevdiğiniz çocuğunuza olan duygularınızı kullanacak kadar aşağılık duruma düşmüş.
bu insan için söylenecek söz lugatta bile yok ama siz annesiniz ve bir bebeğiniz daha olacak,kendinize dikkat edin lütfen,yürekten inanıyorum ki yüce Allah hep sizin yanınızda
.kayıpta olan tek kişi var o da malum,eşiniz.siz öz evladınız olamdan bir çocuğa yüreğinizi açıp sevgisini sonsuz hissetirecek kadar yüce gönüllü bir insansanız eğer hayatı sindirmişsiniz demektir.
inanıyorum ki yaşadığınız bu olayı en az hasarla atlatacak ve kararınız ne olursa olsun hayat size yüreğiniz gibi güzel günler sunacaktır.

Hem oğluna kendi oğlu gibi bakan, hem bebeğini taşıyan karısını, yıllarını ona veren hayat arkadaşını kaybetti o ............ adamcık !!
Üstünede tehdit ediyor utanmadan. Sizi zayıf yönünüzden vurmaya çalışıyor, buna müsade etmeyin olur mu ?
BUNLARI yaptıysa hiç sıkılmadan sizi kaybetmeyi göze almıştır demektir.
Üstelik herkesin göreceği şekilde fotoğraf koymuş, hiçbirşeyi düşünmediği gibi sizin onurunuzuda düşünmemiş.
Uzaktan ahkam kesmek kolay ama inanın çok üzüldüm ve bu güzel ayda çok dua edeceğim kalbinizdeki sızı ve mutluluğunuz için.

O süprüntünün de mail adresini ver de hepimiz bir olup onu face de, msn de, mesajlarla doğduğuna pişman edelim daha face diyecek evli adamla sarmaş dolaş resimlerini koyacak yüzü kalmasın.

ben çok üzüldüm, gerçekten yüreğiniz çok güzel...Bir çocuğa gerçek annelik yapmışsınız, kendisinin doğurmadığı bir çocuğu bu kadar kabullenmek herkesin harcı değildir. Üstelik bebekken değil, sanırım 5-6 yaşlarından beri bakıyorsunuz, en yaramaz dönemleri...İnsan kendi çocuğuna tahammül edemiyor bazen...Bu kadar yürekli bir kadına yapılmayacak birşey yapmış, kendisi kaybetmiş, isterse 100 tane yeni karıcık bulsun; çok arar seni...Birlikte devam etmek imkansız, çünkü uzun süreli bir ilişki yaşadıkları...O kadında ne utanmazmış be!! Evli olduğunu çocuğu biliyor, bile bile bu kadarıda olmaz...Sen kendini düşün, eşin asla mutlu olamaz bence o insanımsı varlıkla da...Herkes bişeyler söyler, eğer sen hanlarda hamamlarda mutlu mesut yaşasaydın biz demiştik diyeceklermiydi? Belki gerçekten belliydi, belki çok iyi bir insandı başlarda, ama yaşanmadan hiçbir şey anlaşılmıyor. Allah yardımcın olsun kardeşim, umarım bundan sonra çok mutlu olursun...

madem neden senden bi çocuk istedi bu adam....Allah hepsini bildiği gibi yapsın o o.. ne demeli evlı bu adam bebeği olacak...inşallah hayrına olur bundan sonra ne olacaksa

okurken yazdıklarını sanki eşim bana bunu yapmış da ben okuyormuşum gibi hissettim kalbim hızlı hızlı atmaya başladı ve kan beynime sıçradı.KARICIĞIM DA NE DEMEK OLUYOR YAAA. KOCACIĞIM NE DEMEK OLUYOR. sen nasıl eskisi gibi olacaksin ki bu adamla. nasıl çocugunu huzurlu büyüteceksin. bir daha yapmazmı zannediyorsun sen affedince. bence affedersen daha cok çıkmaza düşersin. yapma.

BÖYLELERİNİ İFŞA EDECEKSİN. BURADAN FACE DEN, TWİTTEN...

adları her yerde duyulacak ki asıl ceza o olsun... salak o...... elin kocasıyla fingirdediğin yetmiyor bir de sosyal paylaşımda beraber resimler haaaa

o zaman anacım bu ifşa edilmeyi, rezil edilmeyi hak ediyordur.

sakın susma!

Bir de dikkatimi çeken o sürtükle msn'de konuştuğu saat birkaç gün önce gecenin 2'si yani Allah bilir sen uyuduktan sonra kalkıp onunla yazışıyormuş demek. Herhalde ya hep o saatte kalkıp yazışıyorlardı belki de birbirlerine telefon açarak msn'e girmelerini söylüyorlardı.

Bütün yorumları tek tek okudum, herkesin dediği gibi boşanmak en mantıklısı gibi duruyor.
Bence Allah o çocuğa acıdığı için seni o adamın karşısına çıkarmış, zavallı çocuğa öz annesi bile bakmamış, zavalının en büyük şansı sen olmuşsun.
Bu durumda tabii ki oğlunu düşünmeden hareket edilmez ama bence biraz da olsa kendini düşünmelisin. Kendini ve karnında taşıdığın diğer yavrunu.
Şimdi boşan, parasını al falan filan demek çok yersiz, senin önce kafanı toplaman ve gerçekten bu boşanma gibi sancılı sürece, hamile halinle hazır mısın bunun kararını vermelisin.
Bir süre sadece hangi durumda kendini iyi hissedeceksin buna karar ver bence. O pislik adamı affet demem asla, sadece onunla konuşmak için de acele etme. Aslında hiç konuşma, muhattap bile olma, avukatlar aracılığı ile iletişim kurun.
Adam zaten hayat kadını ( o kadın için başka sıfat bulamadım) ile batmış çamura, seni de, oğlunuzu da, yeni doğacak çocuğunuzu da o çamurdan uzak tutabileceğin en doğur kararı verirsin umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…