Aldatıldım. Bu kadar kısa bir kelime işte ama anlamı çok derin...

Boşa bu adi adamı, o o...suyla evlensin böylece sen aradan çıkmış olursun.Kaçamak yapmalarına gerek kalmaz.Bakalım o sürtük kaç gün karılık yapacak bu insan müsvettesine.
O kadar sinirlen dim ki anlatamam, Allah ikisinin de cezasını versin.

ilk mesajında çocuğunuzun ilk eşinden olduğunu yazmayacak kadar benimsemişsin oğlunu ama sen bir bebek daha taşıyorsun. sakıın onun senin zaafını kullanıp istediğini yapmasına izin verme. nolur nolurrr yaaaaa,nolur bir kerede böyle olmasın, iyi olan, fedakar olan, ilgiye sevgiye ihtiyacı olan böyle karşılık görmesin. oğlun 9 yaşında ama karnındaki bebeğin daha dünyaya ilk bakışını atmadı bile. bebeğinin ne suçu var , sen onun babasından nefret ederken onunu yüzüne bakmak zorunda kalırsan ve oda böyle bir ortamda büyürse... sanada oğlunada bebeğinede kıyamam, ya emin ol şu anda yanında olmak isterdim.......

Allah sana, ogluna, ve gelecek bebisine hep birlikte huzurlu mutlu bir hayat versin.
InsAllah o adamin donuna kadar herseyini alirsin ve en onemliside insAllah annesi cocugun vekaletini sana verir.
Dualarim seninle.

Sakın böyle bir pisliğe geri dönme. Ne hali varsa görsün. Gerçekten zor bir durum, hamilesin üstelik. Allah kolaylık versin. Eminim üstesinden gelirsin

allhim yardimciniz olsun resmen kanim dondu
nasil bir pisliktir bu ya anlamiyorum sen onun cocuguna analik yapiyorsun birde ustune ona evlat vermek icin gun sayiyorsun o nasil bir genis midelikle ve mezheple baska ....larla dusp kalkiyo boylelerini idam edeceksin allah binbelalarini versn.bende sakin donme bu adama diyecegim ama gerekcem farkli cunku bu adam ne senin cocuguna babalik eebilir terbiye ahlak iffet vs ogreteblir nede diger ogluna simdi sakin ol vediger oglun mrunda degil gibi davranbiliyorum cok zor senin icin ama sonra bosadiktan sonra velayeti zaten annesinde olan oglunu kolaylikla alirsin ama simdi bunu sana koz olarak kullanmasina izin verme senn umursamadigina inanrsa hatta kendiligiden oglunu sana gonderir midesiz cuku ne kendisi nede o onun kadar mikrop ..... o cougun sormlulugunu bi kac gun bile kaldiramazlar....alah yardi etsin insallah....

öz oğlun değil ama oğlum diyorsun.seni onunla tehdit edebilecek kadar çok seviyorsun.senin gibisini bulmus bunamıs resmen diğer kadına ne karıcım deyip duruyor nasıl bir adiliktir bu çok kızdım..şimdi oğlunla tehdit ediyor yarın karnındaki bebekle tehdit edecek ama sen eve döndükten sonra aynı şeylere de devam edecek.sen ömrünü böyle bir adama harcadıgınla kalacaksın.boşanan biri olarak (ki bizde cocukta yoktu) şu an aklından neler geçtiğini neler hissettiğini çok iyi anlıyorum.çok zor boşanmak helede çocuk varken.ama sana şu kadarını söyleyeyim.ben boşandıktan sonraki 3 ay agladım arkasından sonra öyle şeyler öğrendim ki Allahın sevgili kuluymusum kurtulmusum dedim.pişmanlık duymayacagın kararlar alman dileğiyle..

katılıyom vala böyle olaylarda neden islami cezalar geçse ne güzel olurdu ikiside taşlanırdı bizde sinem seyreder gibi seyrederdik

çok mu kötüyüm insafsızım ne

hayır canım asıl kötü olan insafsız olan, gecenin ikisinde hamile karısı olan adama kocacım deyip resimlerini herkesin görebileceği bir paylaşım sitesinde yayınlayan o şıllık ve evde kendinden olmayan bir çocuğa uğrunda tehdit edilecek kadar çok sahip çıkmış, daha 16sında umuduna bırakılmış çocuk kalpli ama büyük insan varken bir o.....yla gününü gün eden şerefsizidr

o kadına da kocana da diyecek şey bulamıyorum,bir de pişkin pişkin görüşemeyiz doğum var biliyorsun demez mi...karşısındaki ondan da beter .
yapılacak şey ortada çocuğuna hem anne hem baba olacaksın .

affedilemez
hamilede olsan ilerde kim bilir daha neler yapıcak o şerefsiz kim bilir!
Bunlara göz yumabilir misin? Sakın geri dönme ve ayrıl. İstediği kadarda seni tehdit etsin hiç birsey yapamaz merak etme.

ya bu adamın msn de yazıştığı kadının adresi fln olsa keşke elimizde, aileside bilse ne b.klar yediğini. utanmadan bide evli bi adamla herkese açık bi şekilde foto paylaşmış facede. bunu herkese bütün ailesi arkadaş ve iş çevresine rezil etsek ya, bakalım nası oluyomuş hamile bi kadının kocasıyla oynaşmak, bide facede resim paylaşmak. bikere etrafındaki herkesden yesin o.... damgasını da görsün dünyanın kaç bucak olduğunu.

bi de ben sadece adamın değil, bu kadınında cezalandırılması gerektiğini düşünüyorum. bu kadına karşıda tazminat davası açamaz mı? kocasıyla olan boşanma davasından ayrı, yani evli bi adamla birlikte olup hamile bi kadına bunu yapmanın hiç mi bi cezası yok hukuken?

ben sana şu kadarını söyleyeyım daha 4 gün önce eşim okeyde kızla konustu (o kızda bendım) ve çok gzl muhabbet ettı bunla ilgili konuda açmıştım ve dün onu mahkemeye verdim,evet daha önce bi ilişkisi olmadı biliyorum yazıştıgı bndım cünkü,o günlük bir şeydi onun için makara dan ibaretti ama yazdıkları bnm beynimi döndürdü,şuan annemin evindeyim kendısını mahkemeye verdim şuan sadece ileriye bakıyorum ne olur bilemem,ama snn durumun çok farklı çünkü daha öncesi var 'karıcım kocacım ' bunlar hiç katlanılacak seyler dgl bnce ayrıl ve kendı hayatına bak...

varmış canım. kadına da tazminat davası açabiliyormuş

bosuna dememişler..bir kadının dusmanı yine bir kadındır!! serefsiz haysiyetsiz insanlşar!!!hamile karına nasıl yapabilirsin bunu serefsiz herif!!!cok sinirlendim yaa kusura bakmayın..ama bunlar daha agırlarını hakediorlar!!ama onların seviyelerine dusmek istemiyorum..dunyanın civisi çıkmıs..insanlarımızda vicdan acıma hissi kalmamıs..evlilikler devamlı bitiş halinde...sadakat öleli zaten yıllar olmus...bunları okudukca evlilikten korkuyorum yemin ederim..ben de nişanlıyım ve bunu dusunuyorum artık...sonucta neler okuduk burda..ama inanın beni en cok uzen sizinki oldu...sizin kadar vicdanlı sadık ve iyi niyetli biri bile bunu yasıyorsa gerisini dusunemiyorum..yazımı yine bir sozle bitirmek istiyorum..kimseye bu sekilde yaklasmayın cunku bu dunyada ya sıc..n ya si..en yaranır!!!!!!!!!!tobe yarabbim ..ozur herkesten..

Allahım dünya bu kadar mı kötü bir yer? Kendi öz oğlu olmadığını bile sonradan anlayacagımız kadar onu kendi oğlu gibi anlatan bir insana bunu yapan nasıl bir insan müsveddesidir? Cehennem böyleleri için değilse kimler için acaba? Çocugun anası kalkıp gitmiş, babası üvey baba gibi, üvey anne çocugumun eşyalarını yanıma aldım kokluyorum diyor. O üvey anne, çocugunu bırakıp giden anneyi de yargılamıyorum, yaşayamadıklarını yaşamak istemiş olabilir diyor.

Size yazacak herhangi bir tavsiyem yok, zaten çok aklı başında, düşünebilen, düşündüğünü net ifade edebilen ve çok çok çok daha az bulunan bir özelliğe sahipsiniz: Objektif iyi kalplilik. Şu durumda bile feryat figan yazmadınız buraya. Koca müsveddenize kocaman hakaretler etmediniz. 3. şahıstan bana ne, ben sadakat yeminini kocamdan almıştım, sözünü o tutacaktı, elin kızı değil diyebildiniz.

Umarım sizi çok seven, annesinin ne kadar yüce gönüllü olduğunu anlayan bi evladınız olur. Umarım hayat bize sizin gibi insanlarla tanışmayı da kısmet eder. Allah yardımcınız olsun, size bu dünyada evladınızla kocaman mutluluklar, öteki dünyada da cennetinden yer versin dilerim.

Son düzenleme:
Hiçbir üye boşanma, yada bir şans ver dememiş,,,

Tüm üyeler gibi ben de çok üzüldüm, sizin fedakarlığınızın mükafaatı asla ölçülemez,,,
Böyle asla olmamalıydı,

Neye yanalım bilemedim, bunca çabaya, özveriye, emeğe rağmen aldatıldığınıza mı, karnınızdaki minicik bebeğemi, yoksa dünyası yine başına yıkılmış oğlunuza mı?
Allah yardımcın olsun, biz hep yanındayız,

Ben yazıyı okurken çok kötü oldum sizin birebir yaşayan biri olarak ne halde olduğunuzu tahmin bile edemiyorum. Ama yine de daha fazla kandırılmadan bu iğrençlikten kurtulduğunuza sevindim. Karıcığım-kocacığım kelimeleri resmen çıldırttı. Bu tip ahlaksız adamlar evdeki gül gibi eşlerine karıcığım kelimesini çok görürler, iki güzel laf söylememeye imtina ederler ama gel gör ki elin kadınına (burada başka bir kelime yazacaktım ama terbiye sınırlarını aşmak istemedim) bu tür lafları hiç tereddütsüz söylerler. Karşı tarafa gelince kocacığım adam sanırım buna bayılıyor evdeki kadın dışında başka bir kadının kocacığım diye hitap etmesi ona çok keyif veriyor galiba. Ama unuttuğu bir şey var ki bugün evli olduğunu ve karısının hamile olduğunu bile bile çekinmeden ve utanmadan kocacığım diye hitap eden o kadının bu gidişle kaç tane kocası olabileceğini hesapa katmıyorlar. Nasıl evdeki helali, karısı dururken böyle midesiz olabiliyorlar.

eşiniz okeyde konuşurken siz olduğunuzu bilmeden o kızı tavlamayamı çalıştı? yada ne bilim evliliğinin kötü gittiğini fln söyleyip sizimi kötüledi :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…