- Konu Sahibi karadutsarabi
-
o adamla kadını şöyle meydanın ortasında aramıza verecekler, gösterecektik karıcımı kocacımı...düşündükçe yolasım geliyor
katılıyom vala böyle olaylarda neden islami cezalar geçse ne güzel olurdu ikiside taşlanırdı bizde sinem seyreder gibi seyrederdik
çok mu kötüyüm insafsızım ne
ya bu adamın msn de yazıştığı kadının adresi fln olsa keşke elimizde, aileside bilse ne b.klar yediğini. utanmadan bide evli bi adamla herkese açık bi şekilde foto paylaşmış facede. bunu herkese bütün ailesi arkadaş ve iş çevresine rezil etsek ya, bakalım nası oluyomuş hamile bi kadının kocasıyla oynaşmak, bide facede resim paylaşmak. bikere etrafındaki herkesden yesin o.... damgasını da görsün dünyanın kaç bucak olduğunu.
bi de ben sadece adamın değil, bu kadınında cezalandırılması gerektiğini düşünüyorum. bu kadına karşıda tazminat davası açamaz mı? kocasıyla olan boşanma davasından ayrı, yani evli bi adamla birlikte olup hamile bi kadına bunu yapmanın hiç mi bi cezası yok hukuken?
ben sana şu kadarını söyleyeyım daha 4 gün önce eşim okeyde kızla konustu (o kızda bendım) ve çok gzl muhabbet ettı bunla ilgili konuda açmıştım ve dün onu mahkemeye verdim,evet daha önce bi ilişkisi olmadı biliyorum yazıştıgı bndım cünkü,o günlük bir şeydi onun için makara dan ibaretti ama yazdıkları bnm beynimi döndürdü,şuan annemin evindeyim kendısını mahkemeye verdim şuan sadece ileriye bakıyorum ne olur bilemem,ama snn durumun çok farklı çünkü daha öncesi var 'karıcım kocacım ' bunlar hiç katlanılacak seyler dgl bnce ayrıl ve kendı hayatına bak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?