Aldatıldım. Bu kadar kısa bir kelime işte ama anlamı çok derin...

Hakikaten çok güçlü bir kadınsınız takdir ettim sizi.Şu içinde bulunduğunuz durumdan sıyrılarak olması gerektiği gibi karnınızdaki evladınızı düşünüyorsunuz.Eşinizin oğlundanda sürekli oğlum diye bahsetmeniz ve çok sevmeniz duygulandırdı beni.şunu unutmayınki Allah yarına bırakır ama yanına bırakmaz bu adamın.Kadın için yorum bile yapmak istemiyorum hemcinsim olduğu için utanıyorum.İnanıyorumki biraz zaman geçip kendinizle kaldığınızda sizin için ve doğacak bebeğiniz için en sağlıklı kararı vereceksiniz.

öffff bıktık artık yaaa bekar adam kalmadı gibi evli erkeklere sinek gibi yapışan kaşarlanmış fahişelerden...sonuçta evet aldatma aldatmadır fakat sonuca gelenine kadar yaşanan ilişkinin boyutu şekli vardır buna göre karar verir insan.bu karıcım kocacım demeler aldatmanın en dibe vurmuş hali...vıcık vıcık olmuşlar artık.bitanem aşkımlar havada uçuşuyo...pişmanım mı diycek acaba siz telefonu açsanız...insan her boku yerde başkasına nasıl karıcım dersin...bunun bir açıklaması olamaz,olsada inandırıcı olmaz.yüzünüzü bile göstermeden sesinizi bile duyurmadan boşayınnn.mahkeme çıkışında telefon açın yada mesaj atın.karıcınla aranızdan çıktım kıyın nikahınızı oturun deyininsan herşeyi affedebiliyo kaldırabiliyo ama aldatmanın en çirkin hali bu.iyice rezilleşmişler.oğlununda anası hayatta babası hayatta.neden bu kadar siz yıpranıyosunuz anlamadım ki.anası hayatını yaşıyo babası zevk-i sefa olan size oluyo...o sizi nasıl şoka uğrattı aldatmasıyla,sizde onu şok edin oğlunuda istemiyorum senide diyin yürüyün gitsin

Aslında konu sahibi bu kdar hassas durumda olmasa bende aynını söylicem, şimdi düşündüm de bu msjı görünce banada iyi bi fikir gibi geldi. o şekilde düşünüp hissetmeseniz bile o adam sizi oğlunuzla ilgili tehdit ettiinde, ona üzülmediğinizi gösterin, oğlunu da görmek istemiyorum ztn artık deyin.şaşırsın. şuan sizi nerden vuracağını çok iyi biliyo, onu bozguna uğratın. bu günlerde en azından boşanana kadar sizi oğluyla vuramıcağını anlasın. ondan snr nası olsa oğlanın annesiyle konuşursunuz, gerekirse çocuğu alıp size bile verir. ztn velayeti öz annedeymiş yanlış hatırlamıyosam. şu aşamada sizi oğlunuzla korkutmasına izin vermeyin, çnk şuan elindeki tek ve en büyük koz bu. o köpeğe bu zevki yaşatmayın lütfen

Zina olmasın diye imam nikahı kıymışlardır da ondan öyle diyorlardır
zina olmasın diye olur mu cnm hiç mut'a nikahı mı bu

mut'a nikahının serbest olduğu bir ülke de mi yaşıyoruz

mut'a nikahı bi kere haramdır

islam öncesi arap toplumunda kabul gören bir evlilik türüdür:120::120::120:

islamın gelmesi ile birlikte kadını korumak için yasaklanmıştır

(bu yazım sana değil üstüne alınma lütfen çok sinirlendim)
ZİNA SUÇ OLSUN ARTIK.
bir ara tekrar suç olacaktı ama feministler falan çok itiraz edince vazgeçildi."benim bedenim benim kararım" denecektir yine ama o yakılan canın bir hesabı olmalı.

Son düzenleme:
cok duygulandim,sizin gibi iyi yurekli insanlar herkesin hayatinda varolsa..kiymetinizi bilemeyenler pisman olacaklardir..kocaman,isiklar sacan bir yürege sahipsiniz.kendinizi anlatis seklinizle buradaki bircok insanin yuzu aydinlandi,yasadiklarinizlada yuregi sikisti.bu denli guzel yurege sahip olan bir insana Allah bir yol gosterecektir.Allah yardimciniz olsun#kararainiz ne olursa olsun Allahim hayirli olani yasamanizi nasip etsin..

Cok güçlü bir karaktersiniz yazılarınızdan anlaşılıyor kendisine saygısı olmayan bir adam size ve cocuğunuza fayda saglayamaz
İns bı an önce kurtulursunuz

tabiki boşanmalısın..oğlun konusundada her ne kadar adil olmasada hukuk devletinde yaşıyoruz..istediğin zaman oğlunu yanında görürsün..biz kadınlar her türlü cefalarını cekiyoruz ama ihanet olunca baska bir boyut bambaşka bir acı..senin adına çok üzüldüm tatlım..ama bu dünya kimsenin üzerine kurulmadı..kadın yada erkek olsun bir insan onuru için yaşar..

dinimizce evet zina suç ama hukuk acısından değil.vicdanı olduğu için..ama illaki emniyet el atsın diyorsanız buda çok basit bayanlar..155 i arayıp zina yapıyorlar ihbarı yerine fuhuş yapılıyor derseniz 10 dk içinde olay yerindedirler.rezillikleride kar kalır yanlarına..

hamilesin ya;az önce kafamı yastığa koyayım dedim,aklıma geldi durumun,kendi başıma gelirse diye değil,gerçekten seni merak ettim..
boşan diyoruz diyorlar ama ya sonra...
benim çok yakın bi tanıdığım vardı ve aldatıldı,bi görsen güzel mi güzel,akıllımı akıllı ;biz tüm sülale gıbta ederdik,o hal hareketleri o kadar olgun o kadar ,o kadar yani....
çocuğu olmadığı halde bundan tam 2 yıl önce aldatılmış,ve kimseye söyleyememiş ;adi birde iş arkadşım deyip tesadüfende tanışmışlar düşünün artık ..
ama gel zaman git zaman ,o zamandan beri kimseye çaktırmıyor ama evlilikleri kötüymüş,unutamıyormuş ,ama kimseye söylememiş ,bilirsiniz böyle şeyler söylenmesede duyuyluyorr ,durup durup aklına geliyormuş ve 2 yıl geçmesine rağmen onu affetmicek aynı evde ayrılarr..
o kadar kırılmışki ,tabi kocasıda ağlaya ağlaya yalvar yakar af dilemiş..birlikte olmadık sadece flört falan demiş ama ;flörtte olsa arabanın içinde yiyişmediler sanki...
ki onun çocuğu olmadğı halde unutamadı ve ha bugunha yarın haberini beklyoruz belli etmeden ..
ama sen doğurduktan sonra ne yapıcaksın,elbette hayatına devam ediceksin ama bu nasıl olucak ,ailen yanında olucak mı?
burdan arkadaşlar face,ni istemiş ;ben olsam onu rezil ederdim ama sonra iş aleyhine dönebilir ;kızgınlıkla bi şey yapma...

şimdi olay daha çok yeni belki o yüzden böyle çirkefleşiyor oğluyla tehdit ediyor o adam. karadutşarabının doğumu yakın şimdi bu adam doğumda illa ki hastaneye falan gelmek isteyecek orada da bir gerginlik yaşanmaması için lohusa haliyle sinirlerinin bozulmaması için aile büyüklerinin falan o adamla konuşması lazım, saçma sapan bir hareket yapmasın diye.

bir yandan da düşünüyor insan ne kadar adilik yaptıysa da ne bileyim bebeğini görmek isteyecek ne kadar karısına haksızlığın en büyüğünü yapsa da karısını da görmek isteyecek :S çok zor bir durum. kayınvalidenin falan devreye girip en azından doğum olduğu sırada bi şekilde bi orta yolu bulması lazım. o zamana kadar sinirlerin biraz olsun düzelmesi lazım nasıl olacak :S

Güzel kardeşim öncelikle çok etkilendim çok üzüldüm allah acını hafıfletsın.Şu an ne durumdasın bilmiyorum ama davulun sesi uzaktan hoş gelir tabiki ama affına sıgınarak aklıma takılan bazı noktaları sormak istıyorum.Ama bunu seni üzmek yada kırmak ıcın soylemıyorum bunu bil. Belki bana kızacaksınız ama sormadan edemeyecegim.

*Aldatılıyorsun ve sen bu sekılde konusmaları gordun ve yatagın uzerıne bıraktın fotografı ve annenın evıne gıttın oyle mı?

*Eşinin eski eşinden olan oglunu "oglumu bana karşı kullanacak" diyerek kendini kahrediyorsun öyle mi.Sana bu kötülügü yapan insanın (insan görünümlü yaratık demeliyim) ondan o kadar tiksinmişsindir ki kendisini görmeyi sesini duymayı bırakadını bile duymak istemezsin ki kendi oglun dahi olsa kendi üzüntünden kendi yavrunla bile ilgilenemezsin ki kaldı ki senden olmayan ogluna "Oglumu kullanacak diye endişe ediyorsun.

*Sen bunları yaşamışsın bu adam bu kadar seyden sonra senin annenın kapısına gelıyor nasıl rezıllık cıkarıyor bu nasıl pişkınlıktır.

*Senin ailen bu kadar rezıllıge karsı o adamı cocuklarına bunu yapan adamı nasıl kayıtsız kalıyorlar nasıl linç etmiyorlar.?..En azından nasıl sıkayet etmıyorlar.?

*Sana nasıl abıyane bı tabır olacak ama nasıl sana posta koyar gibi "hımm oglunu gormek ıstemıyorsun.Anladım" şeklinde yazılar yazabiliyor. Bu nasıl özgüvendir.

*Onu da geçtın o kadını hala bu sekılde ellerini kollarını sallaya sallaya dısarıda nasıl dolasıyor. Neden bulup kadını konusmuyorsun (tamamen duygusal olarak ).o kadını ailesine arkadaşlarına çevresine nasıl rezil etmıyorsun.

HERKES BU DENLİ SOGUKKANLI OLAMAZ SENDE PEYGAMBER SABRI VAR MASALLAH. ALLAH HAYIRLI YAZILAR YAZSIN SANA..

Onu da geçtim bı karsı taraf acısından da bakacak olursak bı kadın ya kendını nasıl ıkıncı kadın olarak kabullenıyor.Evlı adama nasıl bakar? Neden bakar? Bı kadınsın sen ya o senin hemcınsın ve hamile.Bunu da bile isteye bu haltı yıyorsun..Sen nesin de bır yuvanın yıkılmasına sebep oluyorsun ya..

İnan bana o kadar sinirliyim ki..Suç olmadıgını bilsem bunu sana yapan eşini de o kadını da gebertirdim gözlerinin yaşına bakmadan...O kadar öfke doluyum ki...BASTAN ASAGI TITRIYORUM...

Canım benim, birkaç yorumu okudum. Yazını okudum. Biraz sakinleşmeye çalıştım ama başıma ağrılar girdi.
Çok sinirliyim şuan.
Canım çok acıdı. Acını derinden hissettim.
O elindeki fotoğraf ve konuşmalar ile,mahkemeye başvur.
Sana şu kadar söyleyeyim, işin maddi kısmında değilim ama, eşinin o iğrenç tavrından dolayı işin maddi kısmına kadar bile geldim.
Şöyle söyleyeyim , donuna kadar alırdım ben böyle bir adamın.
Çünkü hak edenlerden bu. Ve asla kızımı göstermezdim.
Üzgünüm yanlış akıl veriyorum belki , kızımı ancak bir gün benim yanımda görebilirdi.
Avukatna mutlaka danış, emin ol onu süründüreceksin.
Pişkin e bak sen, domuz !
Hem, oğlunu bile görmek için mahkeme sana gün verebilir biliyor musun ? :)
Oğlunu mahkemeye çıkartırlar, sende kalmak istediğini söyler ise, onu haftada 1-2 gün görebilirsin :)

Merhaba arkadaşlar...

Az önce bir arkadaşım aradı. Eşimle biz aynı ofiste çalışıyorduk, oradan tanışmıştık.
Ben hamile kalınca işim çok stresli olduğu için işi bırakmıştım.
Beni arayan arkadaş da bu bahsettiğim ofiste çalışıyor hala eşimle, ortak arkadaşımız.

Beni aradı, önce açmadım. İkinci kez arayınca açtım.
"Eşin çok kötü, sordum ama geçiştirdi. Bir sorun mu var bebekle ilgili?" diye sordu, ben de dayanamadım daha fazla ve anlattım olayı.

"Sevda'ymiş herhalde kadının ismi." der demez, "Bizim Sevda?" dedi. Tarif etti, resimdeki kadınla örtüşüyor.
Bu kadın ben işten ayrıldıktan kısa bir süre sonra çalışmaya başlamış.

Eşimle aynı katta çalışmıyorlar. Farklı departmanlardalar.
Bu yüzden ben eşimin işyerine gittiğimde hiç görmedim o kadını, gördüysem de hatırlamıyorum daha doğrusu.

Arkadaşım "Bırak Çağla, o kocacığım diyen ağzını yırtayım ben onun yarın." vs. dedi, kesinlikle istemedim.
Seviyeyi en azından biz korumak durumundayız bu süreçte çünkü.

Böyle işte...

allah yardımcın olsun cnm cok üzüldüm inan heleki su dönemde basına gelen cok zor birşey gercekden ama unutma sabredersen bununda mükafatını görürsün ınsallah kı eşinde layığını bulur ınsallah.. bosan derim bende cok zor biliyorum söylemesi kolay ama elle tutulur bi tarafı yok bunun oglum diyorsun öz olmamasına ragmen takdir ediyorum senı her adam sen gibi kadın bulamaz ogluna bakacakk.

Kendimi pek iyi hissetmiyorum ama pekala sorularınıza cevap verebilirim.

*Ne yapabilirdim? Çıngar mı çıkarsaydım? Kendimi mi parçalasaydım, yoksa eşimi mi? Bu, onun düzeyine inmek değil de ne olurdu...

*Ben eşim olacak insandan nefret bile etmiyorum şu an. Bunun oğlumla ne ilgisi var? Oğlumun ne suçu var şu olayda? Yapmayın Allah aşkına.

*Rezilliği o şekilde çıkarmadı. "Bir hata yaptım, çok üzgünüm." şeklinde geldi bizim eve. Ağlıyordu zaten geldiğinde kapıya. Ben kapıyı ve telefonlarını açmayınca, balkona çıkmayınca delirdi o suçluluk psikolojisiyle.

*Annemi ben zor tuttum. Açıp kapıyı üstüne saldıracaktı. İşte o zaman onun rezilliği bizim rezilliğimiz olmuş olurdu. İstemedim.
Ablalarım, kardeşim, arkadaşlarım daha sonra öğrendiler zaten olayı. Hepsine de sıkı sıkı tembihledim hiçbir şekilde iletişime geçmeyin diye. Umarım sözlerini tutmuşlardır. Onu adam yerine koyacak insanlar değiliz zira biz.

*Buna özgüven değil koz kullanmak deniyor daha çok. Kararlılığımın farkında, son bir çırpınış olarak oğlumu öne sürüyor.

*Eşimle konuşmaktan dahi imtina ederken bir de gidip o kadını mı bulacağım? Neden? Ben bir şey yapmadım. Pisliğin alasını yapan onlar, bana da hiç bulaşmadan sıyrılmak düşer bu durumda. Asla rezil etmem kimseyi, o kişi rezilliğini idrak edebilecek görüde olmalı. Ötesi bana düşmez.

Bunları özellikle size ithafen yazmadım, belki başka arkadaşların da kafasına takılmıştır. Soru işaretleri oluşmuşsa, gidermek istedim.

Güzel arkadaşlarım,
Ayrıca hepinize teker teker teşekkür ederim.
Desteğinizi görmek iyi hissettiriyor.

Şu an bir avukatla iletişime geçmedim, sokağa dahi çıkmak istemiyorum.
Çıkmıyorum da.

Biraz toparlanayım, en azından sağlıklı düşünmeye başlayayım da bir avukat bulacağım.

Şimdi gidiyorum, ekrana fazla bakamıyorum çünkü hala.
Hoşçakalın. Kendinize iyi bakın.

en doğrusu da bu. o kadınla muhattap olmak demek onu ciddiye almak aynı seviyede olduğunuzu hissettirmek demek.

peki eşinin ailesinden durumu bilen var mı acaba oğlunla da hiç iletişim kurabildin mi bu iki günde

en doğrusu da bu. o kadınla muhattap olmak demek onu ciddiye almak aynı seviyede olduğunuzu hissettirmek demek.

peki eşinin ailesinden durumu bilen var mı acaba oğlunla da hiç iletişim kurabildin mi bu iki günde

Merhabalar Cincikk,
Sana ayrıca teşekkür etmek istiyorum iyi niyetin ve hakkımda düşündüklerin için.

Kayınvalidem, kayınpederim ve görümcem de aradı beni birkaç kez. Açmadım.
Görümcem kapıya geldi bugün, açtım. Konuştuk biraz. "Abim olayı anlattı, biz çok çok mahçubuz. Kapına gelmeye yüzümüz yok. Böyle bir olayda kararın ne olursa olsun bize laf etmek düşmez. Ben sen nasılsın diye merak ettiğimden buradayım." şeklinde konuştu. O ağladı, ben ağladım...

Oğlumu göremedim 2 gündür. Görümceme oğlumu getirip getiremeyeceğini sordum. Ağabeyi sakın görüştürmeyin diye tembihlemiş. Ayrıca 2 gündür de işten erkenden çıkıp çıkıp kayınvalideme geçiyormuş. Oğlum şu an kayınvalidemde kalıyor eşim işteyken. Cesaret edip getiremiyorlarmış, ağabey hazretleri "bir delilik yapar" diye...
Görümcem çok kızgın, bir yolunu bulup bizzat ben getireceğim diye söz verdi.

Bekliyorum...

Allah hakkınızda hayırlısını versin yar ve yardımcınız olsun....
COk üzücü gercekten ne diyeceğimi bilemiyorum...

Adamın karısı sensin ,evcilik oynar gibi ele karicim diyo oda ona kocacigim dio terbiyesizler!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…