Aldatıldım. Bu kadar kısa bir kelime işte ama anlamı çok derin...

Sen ne kadar yüce gönüllü bir kadınsın ki, onun ilk eşiyle olan evliliğinden çocuğunu kendi çocuğun olarak sahiplenmişsin. Annesi olmuşsun. Ohaysiyet yoksunu da seni aldatmış alenen ve utanmadan da o çocukla tehdit mi ediyor. Allah bin türlü b.....

Oğlumuz demiş bir de. Eminim, onun babalık yaptığından çok sen o çocuğa annelik yapmışsındır.

Bir an bile düşünme, en iyi avukat kim ise bul, çocuğunu istiyorsan. Delilleri, mesajları, hiçbir şeyi atma, şahit bul kendine. Ve arkana dönüp bakma bile. Senin çilen de hayatından böyle birinin geçmesiymiş. Hepimiz çile çekiyoruz, önemli olan bir yerde buna dur demek. Allah yardımcın olsun.

Ne kadar iyi birisinizki öz oğlunuz olmadıgı halde sahipleniosunuz...
Benim aklıma da bu geldi o adamın (esınız demiyorum) niye bu kadar rezillik çıkarabileceği ,siz onun oğlu cok sahiplendiğiniz icin,eğer kötü üvey anne olsaydınız size bisey yapamazdi

herkes benim gibi düşünüyor senin için zaten çok iyi bir insansın sen.

hem suçlu hem güçlü misali olaya bak:S ama daha önce de bu şimdi olayın yeni olmasıyla ve suçluluk duygusuyla bi de panikle ne yapacağını şaşırmış durumda ki çocuğu kullanıyor.

senin doğumun olduğunda illa ki çocuğu da getirecek o zamana kadar senin oğluna olan zaafını kullanmak istiyor. görümcen de sana söz verdiğine göre illa ki bi yolunu bulacaklardır.

dualarımız seninle

daha önce de söyledim ya nasıl davranacağını sen zaten biliyorsun...oğlunu gerçekten koz olarak kullanabileceğini zannetmiyorum...belki bir süre...birşey önermek için değil sadece biraz destek olabilmek için yazıyorum ben...senin de oğlunun da çok hırpalanmadan atlatmanızı dilerim...

zina yasası hakkında;

Zina, suç olmaktan nasıl çıktı ve geri dönemedi?

Zina, aralarında evlilik bağı olmayan kişiler arasındaki cinsel ilişkiyi ifade ediyor.

1926 tarihli eski Türk Ceza Kanunu 440. maddesinde kadınlar, 441. maddesinde de erkekler için “zina suçu”nu düzenliyordu. Fakat kadın için sadece “cinsel ilişki”nin yeterli sayıldığı suç erkek için “kendi ikametinde veya diğer bir yerde başka bir kadınla herkesçe bilinecek surette ve karı-koca gibi yaşama” koşullarına bağlanıyordu!

Anayasa Mahkemesi, bu düzenlemenin eşitliğe aykırı olduğu itirazı üzerine 23 Eylül 1996'da 441. maddeyi iptal etti. Mahkemenin verdiği 1 yıllık sürede yeni düzenleme yapılmayınca zina erkekler için suç olmaktan çıktı. Ancak bu iptal üzerine bu kez zina sadece “kadın suçu” haline gelmişti. Bu eşitsizliğe de itiraz üzerine Anayasa Mahkemesi 23 Haziran 1998'de 440. maddeyi iptal etti.

TBMM, 2004 yılında iktidar ve ana muhalefetin uzlaştığı metin üzerinde Türk Ceza Kanunu reformunu görüşürken, AKP “zina”nın tekrar suç sayılması için girişimde bulundu. Bugün Erdoğan'ın “ihanet”le suçladığı Baykal 2004'teki AKP'nin bu girişimini “ihanet” sayacağını açıkladı. Avrupa Birliği de, zinanın tekrar suç sayılmasının tam üyelik müzakerelerine geçişi etkileyebileceğini duyurdu.

Tepkiler üzerine “zina” yerine 1 yıl ceza öngören “cinsel sadakatsizlik suçu” formülünü gündeme getiren AKP, uzlaşma sağlanamayınca bu girişimden de vazgeçti ve yeni TCK 26 Eylül 2004'te yasalaştı.

insanın başına gelmeyince anlamaz tabiki ama çokk sinirlendim bukadar alçalabilen bi insan üstelik karısı hamileyken..boşanmak en iyisi

allah yardimcin olsun cnm ya ayril bencede ailen kabul etmis zaten arkandalar birak daha gecnsin zamanla degerini bilen birisi cikar karsina uzulme bosuna o uzuluyormu ki

Karadutsarabı, yazmış olduğun yanıtları şimdi okudum, okuyunca da gördüm ki, sen gerçekten güçlüsün, ve ne yapacağını zaten biliyorsun -yanıtlarından çok aşikar-... Dayanmaya çalış, kendini yormamaya çalış, kadının iş yerinden çıkmış olması ve arkadaşına, birşey yapmamasını tembihlemen senin seviyeni bir kez daha ispatlamış oluyor, zaten aksini söyleyeceğini, ya da kadına ağzının payını vermeye kalkacağını HİÇ aklımdan geçirmemiştim bile, seni azcık tanımak bile sanıyorum yeterli böyle düşünmeye...

Kendine dikkat et, oğlunu koz olarak kullanamaz, çünkü sen de bir can taşıyorsun, o canı görmek isteyecek elbet....Aklımın almadığı tek şey, bir insan bu kadar hatalı olup da üzerine korkusundan "oğlunuzu" göstermeme lüksünde bulunarak bir kez daha nasıl büyük bir hata yapar? Ama insanoğlunun bilinmezliği işte...

Dilerim kısa süre içinde toparlanırsın, düşüncelerin netleşir ve zihninin bulanıklığından kurtulursun, rahatlarsın...

O süprüntünün de mail adresini ver de hepimiz bir olup onu face de, msn de, mesajlarla doğduğuna pişman edelim daha face diyecek evli adamla sarmaş dolaş resimlerini koyacak yüzü kalmasın.

valla ablacım aynen katılıyorum. benim ablamı ilk eşi aldattı. ablamın arkadaşları gitti karının patronuyla konuştu patron o s...ğün güvenilmez olduğuna inanıp işten attı, ailesinin de kulağına gitti ailesi konuşmadı, yaşadığı yerde duyurdular o muhitte barınamadı
ablam da eski eşinin donuna kadar aldı valla 2. evliliğini yapmadan önce 2,500 lira aylık nafaka ödüyordu. oh olsun

konu sahibinin sabrına hayranım valla takdir ediyorum ama
ya böyle kadınların da anladığı dilden konuşmak lazım

Son düzenleme:
canım herşeyden önce üzülme ve çocuğunu düşün bir boşama davası ve velayet davası aç elinde resim varsa zaten çocuk senindir belgeler bul ve boşan byyyy

Bir kadın aynı yastığa başkoyduğu adam tarafından bu muameleye layık görülüyorsa elin kadınını rezil etse ne olur,etmese ne olur.

Karadut beni bu konudada şaşırtmadı.O çok güçlü bir kadın ve bana görede en doğru tepkileri veriyor.

doğru söylüyorsunuz ama insanlar farklı ya bazıları hırslarını alamayıp bu şekilde öc alıyo bazıları da sukunet içinde sonucu bekliyor
gerçi hiç birinde sonuç değişmiyor, o adamla kadın her türlü ilahi adaletle karşılaşıyor

Gerçekten çok üzüldüm, daha önce oğlunla ilgili olan yazını okumuştum ve çok takdir etmiştim. Pek çok öz anneden daha anne bir kadın, eli öpülecek, saygı duyulacak kadınsın, başına geleni sana yaşatmayı nasıl layık görür bu adam...yazıklar olsun sadece. Çok çok aklı başında bir bayansınız umarım bu süreci kolaylıkla atlatırsınız. Tek önerim oğlunla seni tehdit etmesine kulak asma elindeki tek kozu sanırım o.

Canım, eğer içinde bir hınç yoksa tabiki seviye diye sus.
Yine ben olsam diyeceğim maalesef, ALLAH şaşırtmasın tabi, ben zaten böyle kadınların arasında büyüdüm.
Bu Sevda gibi bir kadın yüzünden kendi ailem dağıldı. Benim başıma sanırım böyle bir şey gelsin, ALLAH büyük konuşturmasın, ben tüm geçmişimin hıncını da alır o kadını parça pinçik ederim .
Sıkıyosa da dava etsin

Sen çok güçlü ve mantıklı bir kadınsın. Hamilesin , hani bu kadar aklı başında olmasan bile parça pinçik edemezsin tabi :)
Ama böyle insanlar gerçekten biraz dayak hak ediyor. Ediyor ki bir daha cesaret etmesin

Son düzenleme:

Ben de bu tür bir ortamda, Sevda minvalli kadınların arasında büyüdüm.
Hatta babam yine bu tür bir kadın için 4 çocuğunu ve eşini terk etti.

Peki o kadının bize bir yükümlülüğü var mıydı? Elbetteki yoktu.
Babamdı bizi düşünmesi gereken, başkası değil.
O kadın olmasaydı başka herhangi bir kadın olacaktı.

İşte o sebepten ben o kadının yaptığını kişisel almıyorum. O veya bir başkası...
Eşim insan olamadıktan sonra, bütün oynaştığı hatunları mı kıstırıp parçalayacağım?
Ben yalnızca genel tabloya bakıyorum, "bir kadın öteki kadına bunu nasıl yapabilir?"

Tabii bu yaş ve olgunlukla da alakalı.
Yıl aldıkça hayatında ya da torbanda deneyimler biriktikçe daha mantıklı davranabiliyorsun.

Bu arada, gözüm karadır benim.
Eğer gidip parça pinçik etmek isteseydim, karnı burnunda oluşuma bakmazdım emin ol.
Ama korumak istediğim bir seviye var.

senin bişey yapmana gerek kalmamış, kısa süre içinde layığını bulur zaten...

Merhaba arkadaşım,

Bu konuyla birlikte dıger konularınıda okudum.Hatırlatmak ıstemem ama yasadıgın hayatta sana yapılan tum yamuklara ragmen sen dogru olmayı başarmıssın..Tebrık ederım..Örnek alınası guclu bi kişiliğin var..Bu sıkıntılarından da kurtulmanı dılıyorum..Annelıgı yucelten senın gıbı ayakları altında cennet olan kadınların varlıgı! Iyıkı varsın.. Yasadıklarına bı kadın olarak cok uzuldum..Sana hamıle halde bunları yasatanların daha kotusunu yasamadan cıkmaz bu dunyadan.Davranıslarını ve sakınlıgını elestırenler ıcınse aldırıs etmemenı onerırım..Eger senın ıcın yapablecegım bısey olursa mennunıyetle hazır ve nazır beklıyorum..Sevgılerle..

Tabi ki, eşinde bitiyor olay ...
Ben de bunu bir kadın , bir kadına nasıl yapabilir? Sorusu ile çok boğuşuyorum.
Ve bu beni aşırı sinirlendiriyor .
Sakinliği korumak çok zor ve sen bunu başarıyorsun.
Bakma, parça pinçik ederim diyorum da :) Sanki etmiş miyim ?
Sadece çok sinirlendim. Ama parça pinçik etmek değil de, ikisini de karşıma alıp adam akıllı bir konuşma yapar ve ikisini de hayatımdan def ederdim.
Belki biraz vicdanlarına dokunurum.
Bir de şundan parça pinçik etmek isteyişim, senin eşinden sonra daha kim bilir kimlerin canını yakacak o kadın .
Çoğu erkek ayartılmaya dünden meraklı.
Sağlam erkek bulmak zor.

(Oğlunu neden bu kadar sevdiğini anladım. Arkadaşlar arasında konuşurken hep derim , çocuklu bir adamla evlenmeyi daha çok isterim diye. Bana derler ki "saçmalama çok zor " . Ama şöyle düşünüyorum , eğer o çocuk benim gibi birine düşerse "üvey anne" olarak, onun açısından çok iyi olur. Çünkü eskilerden beridir, yaşamayan bilmez, Eski eşten çocuğa kimse iyi davranmıyor.)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…