Aldatıldım. Bu kadar kısa bir kelime işte ama anlamı çok derin...

ilk önce şu hamile halinle bunları yaşadığın için çok çok üzüldüm.. ben okurken gerildimki senin yerine koyamadım kendimi..

ve seni kutı luyorum eşinin oğluna bu denli bağlı olmak onu düşünmek her yiğidin harcı değildir..

en çok canımı acıtan karıcığım kocacığım kelimeleri oldu..sen çok güçlü birisin en doğru kararları vereceksin ama şunu yapmanı isterim. aman ayrılayımda hiç bişey istemem gibi düşünceye girme lütfen ne varsa al bu senin hakkın. ve ileriki zamanda oğlunun annesi ile anlaşarak oğlunu alır yada devamlı görüşürsün ama şuanda değil olaylar yatışması lazım. eşinde hassas yerin oğlun olduğunu ve başka elinde koz olmadığı için bunu yapıyo aldanma güçlü ol..

hakkında hayırlısını diliyorum

ve sen hamilesin ve eşinin ilk evliliğinden olan çocuğuna sen de oğlum diyorsun ve eşin seni aldatıyor!!! boşan demek çok kolay. eşinin karakteri buysa ki bana buymuş gibi geldi, çekilmez bir adam bence boşanman gerek mantıken. ama tabii sen hamilesin, bilemedim şimdi ne desem...

sen nasıl bir kadınsın, gerçekten hayranlık duydum sana.

boşan canım bu yazışma ve resimleri face adresinide delil olarak verirsen tazminat bile alırsın.. belliki pişkin aldatmasına rağmen tehdit ettiğine göre. demekki pişman değil . öle parasını istemem falan deme ihtiyacın yoksa bile hayır kurumuna ver

Son düzenleme:
o çocuğa gerçekten üzüldüm
siz gerçek anne gibi sahiplenmişsiniz ,sizi taktir ettim doğrusu ,
adam sizi bunla tehdit ediyor baksanıza

adam gibi konuşup anlatmıyor bile çirkinlik üstüne çirkinlik kapılara dayanmalar tehditler
bana kalırsa bu adamla olmaz ,bebeğini dünyaya getirecek kadından nasıl bahsettiğini okurken kanım dondu

yaşadıklarınıza gerçekten çok üzüldüm sanırım hamilesiniz de
allah yardımcınız olsun
güçlü olun bebeğiniz için

birbirlerine karıcım kocacım diyorlar...acaba o kadın düşünmüyormu ki kendi karısını bırakıp başka bi kadına karım diyen (bi nevi evcilik oynıyan) bir insan ne bekliyor anlamış değilim.... şu anda herşey tatlı geliyordur zor ilişki ya hani...kaçamaklar ... eşin seni çoookk arar ama iş işten geçer yazık etmiş senin gibi bir insana eeee insan doyumsuz olmayı görsün...doymak bilmez en sonundada toprak doyurur gözünü...sen ve bebeğin çok değerlisin eşek gibi pişman olacaktır ama bende boşanma taraftarıyım yada yüzde yüz bi değişim göstermeli ki sen bi şans veresin...dualarımız seninle canım...

konunu baştan sona okudum
ilk önce oğlum diyişiniz tabiri caizse hasta etti beni içim yandı
sizin gibi bi kadına bunu yapan kaba olacak biraz ama aranıyor heralde
arpası fazla gelmiş kudurmuş çok sinirlendim kusura bakmayın nolur
(karısına) gelince zavallı nasıl bir ruh haline sahip çok merak ettim
aslında çok şey yazmak istiyorumda burdaki hanımları söyliyceklerimle rahatsız etmek istemiyorum
sadece içimden okuyunca şu dua geçti
'' AZGIN AVRAT ŞERRİNDEN KORU YARABBİM''
tabi erkeğin şerrrindende tek taraflı değil sonuçta

Hala bu konunun etkisindeyim yaa atamadım aklımdan
Konu sahibi kim bilir ne haldedir
İkisininde canı cehennemelanetler

Hala bu konunun etkisindeyim yaa atamadım aklımdan
Konu sahibi kim bilir ne haldedir
İkisininde canı cehennemelanetler

Ziyan haldeyim.
Hiçkimse bunu hak etmez.
Ben de hak etmedim.

Kötü insanlarla karşılaşmazsınız umarım arkadaşlarım.
Benim yaşadıklarımı yaşamak zorunda kalmazsınız inşallah.
Tüm dualarım sizlerle...

Ahh canım benim yüreğim sızladı yemin ederim
Hiçbir insan evladı bunu haketmez ama merak etme İlahi adalet denen bir şey var er yada geç yerini bulur
Bu dünyada olmazsa öbür dünyada iki elin onların yakasında olsun
Sana bunları yaşattıkları için hemde karnında masum yavrucağınla
Sana hayran kaldım resmen o kadar sağlam karakterli birsinki seni canı gönülden tebrik ediyorum
Rabbim sana o kadar güzel bir yürek vermişki...
Dilerim bundan sonra hayatın çok güzel olur

Çok teşekkür ederim arkadaşım ilgin için.

Ben onlara hakkımı helal ediyorum.
Umarım iki oğlum haklarını helal ederler büyüyüp bir şeyleri anlamaya başladıklarında.
Onlar esas bunu düşünsün...

Nefsini çok güzel törpülemişsin gerçektende
Bu imtihanın bu sınavın içindesin şuan
Bu durumu yaşayan bir kadın olarak çok çok olgun davranıyorsun
Eee bugünün yarınıda var doğru
Gün gelir devran döner
Allah büyük sen merak etme bak gör

Bir şey daha eklemek istiyorum.
Sizler eminim çok üzüldünüz yaşadıklarıma.

Ama lütfen içinizdeki umudu kaybetmeyin insanlara dair.

Hayat gerçekten çok kısa, tadımlık ve hala güvenilecek insanlar eminim ki var.
Lütfen bunu düşünün ve umutsuzluğa kapılmayın.

İyi ki varsınız.

Buna sonuna kadar inanıyorum...
Bugünün yarını da var.

Yıllar evvel bunu annem yaşadı.
Babam gittikten sonra 3 ay hiçbir şekilde konuşmamıştı.
O dönemler ne hissettiğimi hatırlıyorum.
Anneme ulaşmaya çalışıyordum, onu anlamaya çalışıyordum.
Ama annem tamamen kapatmıştı kendini. O 3 ay boyunca ben de eridim onunla birlikte.
Annem daha sonra hata yaptığını düşünerek bizlere geri döndü.

Oğullarımı düşünmek zorundayım.
Onlar için ayakta durmalıyım.

Feryat figan saçımı başımı yolsam ne fayda?
Hiçbir şey geri gelmez.
Önüme bakabilmeliyim...

Son düzenleme:
Şuan Ezan okunuyor sabah ezanı...
Ve ben sana tüm içtenliğimle dua ediyorum
Yüce mevlam kalbindeki o derin acını hafifletsin
Seni ve oğullarını selamete çıkarsın
Ananın bahtı kıza derlermiş ya
BU söz çok doğru
İnşallah bundan sonra karşına güzel ahlaklı iyi niyetli temiz kalpli insanlar çıkar
her şey gönlünce olsun canım
Sevgiyle kal Hayırlı sabahlar

yaşadıklarınıza çok üzüldüm gerçekten.ama size hayran kaldım.ne kadar olgun bir kadınsınız.mübarek insansınız tam anlamıyla.hak yerini bulur.dediğiniz gibi hayatta daha neler çıkacak karşımıza ve güzel günler de gelecek.umudumuzu kaybetmememiz gerekiyor.her şeyin en iyisini hak ediyorsunuz.çünkü harika bi insansınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…