Aldatıldım. Bu kadar kısa bir kelime işte ama anlamı çok derin...

İnsana dair hiçbirşey şaşırtmıyor beni. Yüzlerimiz gibi huylarımızda birbiriniden o kadar farklı ki. Bazen yazdıklarımı anlamıyorlar, eleştiriyorlar olmaz sanıyorlar. Ama farkında değiller ki herkes birbirinden o kadar farklı ki.

Bu kadar farklılığın içinde yine örtüşen şeyler oluyor. Suskun kalmanızı, sükunetinizi o kadar iyi anlıyorum ki, bende bunları yaşasam farklı bir duruş sergilemezdim.

Her ne karar verirseniz verin hakkınızda hayırlısı olur inşallah.

Ancak o kocacım, karıcım laflarına delirdiğimi söylemeden de geçemeyeceğim. Ben eşime birkez bile kocacım demedim terbiyesizliğe bakarmısınız . Oğlunu kullanmasını içinde hissettiklerim ortaya yazılacak cinsten değil.

Son düzenleme:
Ne kadar olgun ne kadar bilinçli tepkiler veriyorsun şu yaşadıklarına ve hamileliğine rağmen. Takdir ettim.
Senin bu asil duruşun eşini çok daha fazla yaralıyor çok daha fazla perişan ediyordur eminim.

Umarım kısa zamanda toparlanıp çocuklarınla mutlu bir hayat sürersin

Kendim yaşamış gibi ne kadar kötü oldum ama sen metanetli olmalı,güçlü durmalısın Allah yardımcın olsun..
en sinir olduğumda karıcımlı,kocacımlı yazışmaları ne kadar iğrenç.

icimden sizi sadece takdir etmek geliyor siz gercekten cok güclü bi insansiniz...

kendimi sizin yerinize koydugumda halimi düsünemiyorum bile...

Ne deyibilirim, ne denir ki?

Allah kalbinin güzelliği kadar güzel bir yaşantı sürmeni nasip etsin sana ve oğullarına.

Diğer tarafa söyleyecek sözüm yok, öbür tarafa giderken ödenmesi zor haklar almışlar kendilerine
.

çok karaktersizmiş eşin...
boşa gitsin kiminle ne hali varsa görsün...
onun evladını sahiplenmişsin öz annesi gibi davranmışsın bi evlat daha veriyorsun..
yazıklar olsun o adama...

allah kahretsin yaa evli olduğunu biliyo adamın bi de, pislik karı yaaa
lanet olsun böylelerine

çok zor bi durum.. ama şunada şükret ki fark ettin , bişeyler vesile oldu ve gördün.. ya hala herşeyden habersiz olsaydın.. kadındaki rahatlığa bakarmısın yalnız , evli olduğunu , bebek beklediğini biliyo , bi başkasına ait olana kocacım diyo.. bırak gitsin , inşallah her ikiside bundan daha beter ihanetler yaşasınlar , hamile halinle sana bu yaşattıklarının kat kat beteri bulsun onları , kendi pis dünyalarında kalsınlar..

Okurken gözlerim faltaşı gibi açıldı, terler boşaldı vücudumdan...

Nasıl bukadar midesiz !!! kanı bozuk !!! olabilirler...
Çok sinirlendim ! İçimden geçenleri burada söyleyemiyorum.

Allah'ından bulsunlar... !!

Sen kendine ve bebeğine dikkat et.. Allah büyük...

Hmm... Peki ilk eşiyle neden ayrılmışlar? çocuğun öz annesi hayatta mı? :26:
Çocuk hep sizin yanınızda mıydı evlendiğinizden beri canım..

ben sze helal olsun dıyorum
annelik o kadar işlemişki içinize onun evladına bile annelik yapıorsunuz
helal olsun
adamdaki düşünce kendi çocuğuyla korkutuyor sizi
boşanırsanız şunu merak ediyorum
arkanızda size destek oalbilecek kimse varmı
yada siz bebeğinizle hayata tutunabilecekmisiniz
bu çok önemli
birde kadın sizin hamile olduğunuzu bilerek devam ediyor bu birlikteliğe
eşiniz ona dürüst davrandığı kadar size davranmamış bu zoruma gider benim
yanı ona evli oldunu ve sizin hamile olduğunuzu bile söylemiş ama sizi kandırmıs yazık

inanamıyorum yaaa kadındaki kaşarlığa bakar mısın ? Hem de eşinle aynı iş yerindeler ve herkesin birbirini tanıdığını bildiği halde birlikte çekilen fotoğraflarını face'ye koyabiliyor. Senden önce iş yerinde o resmi gören başkaları da olmuştur kesin. Valla sen çok olgunsun ama İnşaallah seni arayan arkadaşın bugün yolar o sürtüğün her tarafını ve de rezil eder İnşaallah iş yerinde kimseye bakacak yüzü kalmaz da defolur gider. Amiiiinnnnnnn

merhaba baştan sona yazdıklarını okudum resmen kanım dondu inan sinirden terler boşandı okurken
yazdıklarına ağlamamak için zor tutuyorum kendimi .
bir insan olarak , bir kadın olarak bir anne olarak karşındaki şahıslara denilecek o kadar çok şey varki ama burada yazılacak cinsten değil
Yüce Allah nasıl biliyorsa onları en kısa zamanda öyle yapsın

sana gelince canım Allah'ın sevgili kuluymuşsun ki bir vesile arkandan dönen dolapları sana şükür ki gösterdi ; bundan sonrası için sana maddi ve manevi destek olacak yardımcı olacak kimse var mı ? evet ise yanıtın hiç durma böyle birini ve pisliklerini çekmek zorunda değilsin Allah'a havale et , iyi bir avukat bul ve donuna kadar al, süründür karşındakileri .Aleme ibret olsunlar

Belki kadında kocasını aldatıyor.. Bekar da olmayabilir karşıda ki midesiz şahıs

amin acayip sinirlendim şuan olmaz olasıca kadın karadutsarabiciğim kadını suçlamıyorum eşimde olduktan sonra demişti ama bu durumda bu kadınında eşin kadar suçlu adi olduğu ortaya çıktı inş arkadaşın rezil eder amin

Eşinizin ilk evliliğinden olan oğlunu kendi oğlunuz gibi benimsemeniz
yaşadıklarınız karşısındaki asil duruşunuz bir yanda
eşinizin o kadınla konuşmalarını bir yanda durduğunda
çok açık ve net ki siz eşinize fazla gelmişsiniz.
Sizi taşıyamamış ve ne yazık ki yanlış rüzgarlara kapılmış.
Takdir sizin ama kesinlikle siz eşiniz için fazla iyisiniz.
Kimse çocuğunu babasız büyütmek istemez o yüzden bekara karı boşamak kolaydır misali size kesinlikle boşanın diyemem
o mesajları okuyunca ben oturduğum yerde çıldırdım
siz tüm hamilelik hormonlarınıza rağmen çocuklarınızın iyiliği için metanetinizi koruyorsunuz helal olsun size karnınızdaki evlat ne şanslı ki sizin gibi bir annesi var
ama bir de şunu da unutmayın her çocuk annesini mutlu görmek ister.
Siz önce bir kadın sonra bir anne olarak nasıl daha mutlu olacaksanız o yolu seçin emin olun evlatlarınız için de en iyisi o olacaktır.

şu anda ya kalp krizi geçiriyorum yada stresten reflüm tuttu.
inanamıyorum bu ne yaaa ....

def et gitsin ya .rabbim ... buna şahit olmanız bile dehşet hemde hazırlıksız bide gebe halinizle hemde evladını evladınız diye bağrınıza basarken ....

peki o ya o kadın .... yada kız biliyodur sizin gebe olduğunuzu ve 2. eş olduğunuzu inşallah.. yada küçük cahil bir kız mı ?????

aman allah ' ım biri o kızı uyandırmalı....

cnm öncelikle çok geçmiş olsun diyorum ama sana değil o adi herife çünkü senin gibi birini kaybetmiş.ztn o insan ve metresinin sıfatlarını herkes yazmış burda ne mal oldukları ortada. ya ne pişkinliktiirki hala kapıan gelebiliyor suçuyla yüzleşip boynunu eğecegine hırçınlaşıyor cnm bu tek gecelik bir anlık gafletle olan bir ilişki değil belliki ki öyle bile olsa affı olmaz ama bu bakışıp hoşlanılıp kur yapılan ve bellıkı uzun soluklu bir iğrençliko yüzden kendi kişiliğin gururun ve haysiyetin için bu karaktersiz insanı hayatından defetmelisin ortada oğlunda karnındaki bebeğinde olsa bu durum çok ayrı. senin bu olayı kabul etmen senin kişiliğin ve özbenliğindende pek çok şey götürecek ve sende bir zaman sonra ruh sağlığı bozuk bir anneye dönüşeceksin iyisimi sen bir an önce boşan ve bundan sonra çocukların için mücadele et

Size bir olay anlatayım.

Kız 25 yaşında, erkek 30 aynı odada çalışıyorlar. Erkek üniversiteden arkadaşıyla 2 yıldır evli, kız gene üni.den arkadaşıyla çıkıyor. Erkeğin tek derdi, eşi de çalıştığı için hergün yemek yapamaması ve dışarıdan söylemek zorunda kalmaları yada mutfağa birlikte girmeleri (maddi durumları süper, istanbul'da yaşasalar bile güney'in zengin ailelerinden)

Kız ise günümüze göre süper becerikli. Gel zaman git zaman o çevreyle uyumlu 2 kişi gidiyor yerlerine, işyerindeki herkesten kopuk 2 kişi geliyor. Kimseyle konuşmuyorlar, kız erkeğin zayıf noktasını biliyor hergün evden birşeyler taşıyor, erken kalkıp sigara börekleri yapıp getiriyor oda arkadaşına !!! Öğlenleri için kurabiyeler vs vs. Erkeğin kalbine giden yol midesinden geçti, bizim örnekte.

Yemeğe ve her yere birlikte gidiyorlar. Ortaya tek yoğurt, tek salata alıp yiyorlar. Sorarım size hanginiz başka bir erkekle aynı yoğurda kaşık sallar ? Herkes şüpheleniyor, şüpheden öte biliyor ama inanır mısınız nutkumuz tutuldu hiç birimiz tek laf etmedik, sustuk sadece. Neyse erkek 5 yıllık bir süreçten sonra boşanabildi (karısı donuna kadar aldı) 5-6 ay önce evlendiler. Bizde mutlu mesut o günlerine eşlik ettik.

Bize büyümü yaptılar nedir :)) Dedikodu yatağı yerden tek ses çıkmadı. Herkes bildi herkes sustu.

Yani işyerinde bilince bile hiçbirşey olmuyor, en fazla arkadan konuşulur.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…