Aldatıldım. Bu kadar kısa bir kelime işte ama anlamı çok derin...

işte konu sahibi arkadaşımız güçlü bir iradeye sahip madem kendi ve doğacak bebeği için yanına alabiliyor ve de almak istiyorsa o kişinin ilk evliliğinden olan çocuğu için o adamın nesi var nesi yok donuna kadar alacak ve önüne bakacak hiç ardına bakmadan bu rezilliğe dur diyecek kepazeliğe bir son verecek bence .

üzücü bir durum ama ben senin yerinde olsam beş dakika bile durmazdım, boşanırdım, bir kere kabullenip oturursan bence defalarca tekrarı gelir ve giden senden gider. . .

Artık kimseye güvenemiycek miyiz ya?! ne evlilikler, aşklar bitiyor böyle yazık çok yazıkkk

yaa bende hemen ayrıl derdim ama bebek var şimdii bebek olunca iş değişiyo ne bilim allah kahretmesin bu kadınları hep evli adamlara sardılarr ne kada o... var bu memlekette yaaaaaaaaa biz nedesek boş şuandaaa allah yardımcuın olsun hakkında hayırlısı

şimdi o adam yeni yeni ' ben ne yaptım ' diyordur. bir laf vardır ya hani ' yara sıcakken acımaz soğumaya başladıktan sonra acır ' diye. yani ne oldu eline ne geçti anlamıyorum karısından oldu ya. hani karadutşarabının yazdıklarından da görüyoruz öyle sıradan bir kadın da değil aklı çalışan kalbi tertemiz dinamiğiyle yaşayan bir kadın. onun boşluğunu o adam nasıl dolduracak hiç mi düşünmedi hiç mi ortaya çıkar diye korkmadı ki :S

ne kadar çok şey kaybettiğinin farkına varması için karısını kaybetmesi mi gerekiyordu ya bu erkekler niye böyle

oğlu.eşim ve arada kalan ben adlı konunuzda okumuştum sanırım terapist oğlunuza ona anne demek zorunda değilsin biliyorsun di mi diye sormuş ve oğlunuzda beni karnından çıkarmadı diyemi böyle diyorsunuz demişti. kelimeleri tam hatırlayamıyorum ama benim hatırladığım bu.
hani derler ye doğurmakla anne olunmuyor diye.
siz bize bunun en güzel örneğini gösterdiniz.
mantıklı, güçlü duruşunuz belki de buradaki bir çok kişiye örnek oluyor.
sizden tek ricam hiç bir şeyi içinizde tutmayın bakın burada sizi destekleyen bir sürü kadın var.
umarım bebeğinizi sağ sağlim kucağınıza alırsınız.
o güzel yavru bi nebze de olsa bu çektiklerinizi unutturacak size o güzel gülüşleriyle.
büyük oğlunuza gelince biliyorum ki asla onun peşini bırakmayacaksınız.
boşandığınızda bakabilecek durumunuz varsa lütfen onu baba dediği adama bırakmayın.

"Yok hayır, yanlış anlattım kendimi.
Elbette konuşacağım eşimle. Bugün aslında bitiremediği işler yoksa çalışmıyor. İşe gidiyorum deyip çıktı gitti. Kaçta gelecek bilmiyorum ama geldiğinde konuşacağım.
Korkum, eşim eskisi gibi değil kesinlikle. Nasıl aynı dili yakalayacağım, bilemiyorum.
Vicdanına hitap edeceğim, dediğiniz gibi. Umarım ne yaptığının farkına varır. "

Yukarıdaki yazını eşim, oğlum ve arada kalan ben başlıklı konundan kopyaladım buraya, sanırım daha o zamandan bu olayın sinyalleri verilmiş. Normalde pazarları çalışmayan adam işe gidiyorum deyip gidiyor ve ne zaman döneceği belli değil. Belki o dönemde oğluna olan agresif tavırları bile o pislikle ilişkisinde yaşadıklarından olabilir. Bu günle o günü karşılaştırınca aklıma öyle geldi.

Sana güçlü ol demiyorum çünkü sen bizlerden daha metanetli ve güçlüsün olayın yaşayanı olmana rağmen. Sadece kendini ve bebeğini düşün üzülme diyorum. İnşaallah evlatlarınla çok mutlu günlerin olacak sen bunu fazlasıyla hakediyorsun.

bebncede uzatmaya üzülmeye gerek yok sakın affetme bu insanı nasıl karıcım nasıl kocacım dıye hitap edebiliyorlar birbirlerine ve tatile bile gitmişler seni burda doldurusa getirelimde bosan degıl amac sakaın kendını ezdırme hamileymişssin bak bosanırken elindeki delillerde sana yardımcı olur bebegını elınden alamazlar sakın affetme yoksa gerisi gelir cok üzüldüm gercekten çokkk

Guvendigin daglara karlar yaginca, insan ne yapicagini sasiriyor, dusunemez hale geliyor vs...
Sana kocaman bi masallah demek istiyorum konu sahibi arkadasim, hamile oldugun halde, en hassas doneminde oldugun halde bu kadar guclu olabiliyorsun...
Tekrardan Allah yardimcin olsun. Biliyorum biz ne desek bos ama eminim ki bunlari atlatacaksin.
Hic suphem yok.

başıma ağrı girdi okurken, Allah yardımcın olsun arkadaşım, o kocan olacak adam da Allahından bulsun

boşver arkadaşım takma kafana herşey olacağına varır elindekileri kaybetme sen mahkeme denen bişey var görürsün oğlunu da sen karnındaki masumu düşün ona göre karar ver ama kendini mahvetme o hisseder çok üzüldüm senin için

Filmlerde Genel evi kadinlari müşterilerine kocacım diyorya hani o geldi aklıma.

Yalnız istedikleri kadar imam nikahı kıydırsınlar, yaptıkları
düpedüz ahlaksızlık, zina başka bir sey değil.

konuyu ık okudugumda vallahı benımde aynı sey aklımdan gectı,daha gecen yalan dunya dızısınde,bır oyuncu hayat kadını rolunu oynuyordu kocacım kocacım dıyordu aklıma o gelmıstı,bence o ısı yapan kadınlar bolelerınden bın kat daha temız...

Allahım duruyorum duruyorum hep yorum yazmak geliyor o iki pislik hakkında.
Kocan olacak o pislik ilk eşi başka adamı tercih ettiği için ondan halen nefret ediyor ama kendisi çok daha beterini yapmış sana karşı. Eski eşi en azından asla doğru bulmasam da demek ki gerçekten sevmiş ki şimdi yaşadığı adam için çocuğundan bile vazgeçmiş (bunu asla doğru bulmadığımı bir kez daha belirtiyorum) yani kısaca başkasını sevdim diyebilmiş ve ayrılmışlar ama eşin hem seni elinde tutup hem de başkasıyla bodrumlarda tatil yapıp utanmadan birbirlerine karıcım kocacım diyebilmişler.
Eşinin ve o şıllığın yaptığı ise tam bir şerefsizlik.

Her şeyden önce Allah yardımcınız olsun.Bu zamanda doğurduğu öz çocuğunu bırakıp atıp giden anneler varken,sizin gibi kendi doğurmadığı çocuğa bu kadar sahip çıkan biri olması beni gerçekten çok şaşırttı.Böyle insanlar var mı,kalmış mı demekten kendimi alamadım.Ama malesef eşiniz sizin gibi böylesine merhametli bir insanın kıymetini bilememiş.Ben inanıyorum ki Allah sizin gönlünüze göre(sizi gerçekten hakedeni) verecektir bundan sonraki hayatınızda.Ben birşeyi merak ettim.Eşinizin bu bayanla ilişkisi ne kadar süredir var bilemiyorum ama hiç şüpheli bir davranışı olmadı mı?Yani hiç bir şey hissetmediniz mi?Aldatan erkekler ya çok soğuk davranır ya da anlamasın diye daha ilgili olurlarmış.Allah'a emanet olun.

bi arkadaşınn dediğigibi hissetmemiş olmanız ilgin çünkü kadınlar genelde bu gibi durumları hissedreler çünkü kocalar bu durumlarda illaki değişim gösterirler ALLAHA havale edin ikisinide evli olduğunu bile bile yapışan o yaratıkların ALLAH belasını versin eşlerine yaşattıkları acının iki katını onlarda yaşasın ilahi adalete teslim et yarına kalır ama yanlarına kalmıycaktır konu sahibine gelince ben genelde ayrılıp o k...takların ekmeğine yağ sürülmemesi taraftarıyım ama sizin boşanmanızdan yanayım bu koca müsvettesinin yaptığı haltın fatursanı ödemesi adına sizi kaybetmesi gerek zaten böyle eşsiz bir eşe bunu yapabilen bi adamdan ne eş olur nede baba kendi pisliklrinde boğulurlar inş.insan ziyanları...

Merhabalar hepinize arkadaşlarım.
Yalnızca birkaç saat önce uyanabildim, epey geç uyumuştum.

Edasu ve Yinuse,
Şüphelenip şüphelenmediğimi sormuşsunuz.
İsmini hatırlayamadığım bir arkadaşım önceki konumdan bir şey yakalamış mesela. Pazar günüydü ve eşim işe gitmişti.
Sabah vedalaşmadan gittiği için de ne zaman döneceğini bilmiyordum.
Mesela bu büyük bir ipucuymuş aslında ama ben fark etmemişim gerçekten. İnsanlara güvensizlik duymaktan hoşlanmam, hareketlerini irdelemem insanların. Huzursuz etmeyi sevmem kısacası kendimi. Belki de bu yönüm yüzünden işkilli düşünemedim.

Ama daha önce de yazdığım gibi. Şu an, eşimin içindeki gerginliği oğluma yansıttığını düşünüyorum.
O sebepten kötü davranıyordu evladıma diye düşünüyorum.
"Aldatan erkek ya çok soğur ya da çok iyi davranır." gibi bir şey söylemiş bir arkadaş, bana da çok iyiydi eşim.
Sürekli eski eşiyle beni kıyaslayıp ne kadar iyi bir insan olduğumdan bahsediyordu.
Ben de bu durumu eski eşine olan kini yüzünden oğlumuza kötü davranıyora yormuştum.
Yanılmışım.
Karıcığım, kocacığım muhabbetlerine geçtiklerine göre epey olmuş zira başlayalı...

Şüphe duymadım kısacası, ama bir gariplik olduğunu seziyordum.
Buraya birkaç ay evvel konu açmamdan da anlıyorum bunu...

demekki iyi davranan taraftekilerdenmiş şimdi taşlar yerine oturuyo dimi bide siz çok iyi niyetli olduğunuz için karşınızdaki herkesinde öyle olacağını düşünmüş olduğunuzdan şüphelenmemiş olmanız normal sayılır iyi niyetli insanların fesat düşünce aklına gelmez sakın yalvarmalarına yumuşamayın kişiliğinizle örtüşmesede en katı yürekli olma zamanı,acınızı içimde hissettim her şerde vardır bir hayır bundada bir hayır gizlidir inş.buda sizin imtihanınız ALLAH evlatlarımızdan imtihan etmesinde kötünün iyisidir bu yaşadıklarınız bence,öyle teselli edin kendinizi artık üzmeyin kendinizi karnınızdaki canı düşünün her daim dualarımda olucaksınz

şimdi oğlunuza, o analı babalı yetime kötü davranıyor mudur, o insan ziyanı herif?

gerçi sizin gibi bi anneye sahip olduğu için dünyanın en şanslı çocuğu, ama şimdi hepten yetim kaldı :'(
siz onun tek dayanağıydınız, önceki konularınızdan hatırlıyorum..
onu en kısa zamanda alacağınıza şüphem yok, ama İNŞALLAH o yaratık çocuğu hırpalamadan kurtarırsınız elinden..

böylelerine yasa ile evlilik yasak edilmeli..
onlar ancak kanalizasyon çukurlarında yaşamalı..kimseye zarar vermezler en azından..
değerli insanların içine sızıp, onlara zarar vermemeleri için..

ALLAH çocuklarınızla size SELAMET versin..
O mahluğuda islah etsin, islahı mümkün değilse kahretsin..

okurken eşinize nasıl saydım sövdüm anlatamam lütfen kusura bakmayın
bence boşanın böyle asla yürümez evlilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…