Aldatıldım. Bu kadar kısa bir kelime işte ama anlamı çok derin...

Hmm... Peki ilk eşiyle neden ayrılmışlar? çocuğun öz annesi hayatta mı? :26:
Çocuk hep sizin yanınızda mıydı evlendiğinizden beri canım..

okudum ve sana direk cevap yazıyorum.benimde üvey annem var.benim annem öldüğünden babm 2.kez evlenmiş ben 7 aylıkken bi bakıma mecburiyetten.inan değmez üvey evlat için.zaman su gibi akıp geçer.üvey evlat büyür seni tanımaz.kendi evladın olsa bir nebze ama eğer ailen sahip çıkıyorsa sana direk boşa bak hayatına.adama bak ya elalemin kızına karım diyor bu ne ya.allah başa vermesin bu insanları ya.

Benim de gözlerim dolu dolu olmuştu..Gerçekten çok üzücü diyorum ya, bir insan sevginin anlamını ve kıymetini bilmezse böyle oluyor...Hani böylesi durumda direk ayrıl diyen ben, karadutsarabına bir şey diyemedim, nutkum tutulmuştu...İnsanların saygılarının ve sevgilerinin tükendikleri bir dönemden geçiyoruz.

bu yazınıza çok ama çok duygulandım
sizin kadar güzel kalpli bir insana nasıl yapılır bu demeden edemiyor insan
gerçekten annesi olsa bu kadar düşünebilirdi
inş oğlunuza kavuşursunuz

Farkettiysen ben de diyemedim.
Çünkü karadutsarabının ne kadar güzel bir kalbi, ne kadar güçlü bir kadın oldugunu çok iyi biliyorum.
O ne yapacagını bilir...

Allah yardımcısı olsun.

beni en çok üzen şey
Kendi öz Babasının bile düşünmediği bir çocuga, bu durumda dahi hala oglum oglum demesi ((((((

Son düzenleme:

niye degmesin sadece dogurmakla anne olunmuyor bu konu sahibi gibi kendi dogurmus gibi sahiplenen annelerde var ve sanmiyorumki o evlat o emegi unutsun tanimasin vs.yapmayin boyle ayrimlar ya...kendi evladin olsa neyse diyorsun yani illa dogurmasimi lazim evladi gibi gormesi icin

Evet fark ettim, hep diyoruz ya annelik doğurmakla olmuyor diye, işte en güzel örnek! Tek dileğim kendini en mutlu hissedeceği yolu seçmesi. Gönlüm barışmasından yana değil ama onun nasıl hissettiği önemli...
Tek dileğim güçlü bir şekilde geri dönmesi...

ben tecrübelerime dayanarak söylüyorum bizzat yaşadığım için.herkesin kendi hayatı.ama bana kalsa üvey evlat için kendi hayatımı mahvedemem.ben bu dediğimi ailemden biliyorum.

ben tecrübelerime dayanarak söylüyorum bizzat yaşadığım için.herkesin kendi hayatı.ama bana kalsa üvey evlat için kendi hayatımı mahvedemem.ben bu dediğimi ailemden biliyorum.

iyide size kotu bir uvey anne denk gelmis olabilir bu uzucu ama burdaki konu sahibi oglum oglum diye yiyip bitiriyor kendini soylemese anlamazdik uvey evladindan bahsettigini kaldiki cocuga babasindan daha cok deger veriyor,uvey evlat icin degmez diyip o cocugu biraksa yazik degilmi belki cocuk iyi bir yerlere gelicek konu sahibiyle yasarsa ama boyle bir babayla yasarsa ne psikoloji kalir nede baska birsey dedigim gibi siz kotu seyler yasamis olabilirsin ama degmez demeyin nice uyev evlatlar oluyor oz evlattan daha hayirli oluyor

Şu konuyu okuduğumdan beri sinirlerim alt üst durumda.
Midem bulanıyor resmen yaaa.
Ben böyleysem, güzel arkadaşım nasıl bir durumda.
Erkeklerden tiksinmeye başladım, kendi eşime bile
güvenemiyorum.

Haysiyetsiz, namussuz, iffetsiz pislikler.
Allah bildiği gibi yapsın ya
yaziklar olsun.

sana yapılmazdı... bir konunu hatırlıyorum, oğlum derken bir oğlum daha çıkıyordu ağzından, öylesine içtendin. insanlar ne kadar kötü...
oğlun zaten seviyor ve biliyor seni. onu nasıl olsa bir şekilde görürsün, şimdi olmazsa ilerde.

anlamıyorum ya bu erekeğiz diye gezinen müsfetteleri..dışardaki kadında ne arıyolar acaba ne buluyolar onlarda olupta eşinde olmayan ne acaba..
üzülme canım dik dur sen bak yine hamileymişsin.kendin için değilsede çocukların için yapmalısın bunu ..

işin en iğrenç tarafı karısı sen olmana rağmen o pisliğin başka kadına karıcım onun kocana "kocacım" demesi...iğrenç yaratıklar ya nefret ediyorum.bodruma kaçamak yapmışlar bi de arsızlar...sen onun oğlunu öz oğlun sayarken,pislik gidip keyfini çatmış başka kadınla. hangi kadın sahipleniyor kocasının başka kadından olan oğlunu...deli oldum.

Çoğu şey söylenmiş sanırım. Allah sabır versin. Konuşmalardaki seviyesizlik ve ucuzluk beni ekstra rahatsız etti.

"Başka kadın" meselesini bir yana koydum, lakin kocanızın sizi aldatarak yaptığı nankörlüğe söylenecek söz yok. Mutlu bir yuva, üvey oğluna öz oğluymuş gibi bakan bir eşten daha cezbedici olan yasak bir ilişki.

Bile isteye, güle oynaya evli erkeklerle birlikte olan kadınların da cezalarını çekmeleri gerektiğini düşünüyorum.

Zina olmasın diye imam nikahı kıymışlardır da ondan öyle diyorlardır

Son düzenleme:
Çok zor, Allah yardımcınız olsun.
İyi yanından bakmak istiyorum, sizin o güzel yüreğinizi haketmeyen bir pislikten
kurtulmuşsunuz, sizi zaten haketmiyormuş, böyle birine harcayacağınız tek saniyeye bile yazıkmış.
Durum mantıken bu kadar kolayken, yaşarken çok zor eminim.
Hem de bebeğinizi beklerken ve üvey evladına bu kadar bağlıyken.
Rabbim güzel yüreğinize ferahlık versin, biran önce dindirsin acınızı.
Hayat güzellikler çıkarsın karşınıza, inş her iki evladınızla.

merhaba, cok gecmis olsun .sizi onceki konularinizdan biliyorum ve bu kadar guzel bir insana nasil boyle birsey yapilir hayret ediyorum..esimle sakince konusacagim demissiniz,konusmanin ne anlami var ki,sizi daha da uzmek ve yipratmaktan birde belki kafanizi karistirmaktan baska birsey olmaz bu. bence birakin avukatiniz devreye girsin siz hic muhatap olmayin, duygusal davranip karsinizdaki o asagilik adama ne kadar iyi dogru duzgun bir kadin oldugunuzu yine yine ve yine ispatlamaniz gerekmiyor ,mali mulku ne varsa alabileceginiz alin ,bosuna gurur yapmayin bu konuda cunku varsaydigimiz bu mal mulk para buyuk oglunuzun ve karninizdaki minigin hakki.gurur,iyi niyet gibi sebepler cocuklarinizin gelecegini esinizin o kadinla ( veya baska bir kadinla) yemesine zemin olusturur.hayat malesef bir yesilcam filmi degil,gercekci dusunun sevgili cagla.
bir de buyuk oglunuz ile ilgili olarak annesi ile isbirligi yapabilirsiniz belki...
cok talihsiz ve cok uzucu bir olay ancak inanin ki dunyanin sonu degil inanin ki zaman herseyin ilaci ,bunu atlatip hakettiginiz mutlulugu fazlasiyla bulacaginizi dusunuyor ve diliyorum.

Zina olmasın diye imam nikahı kıymışlardır da ondan öyle diyorlardır

günah olmasın diye sözde nikahlarına şahit tuttukları Allah,belalarını versin o zaman...nasıl vicdanları kaldırıyor pisliklerin, karıları hamileyken özellikle elin ......yla tatil yapmaya...arkadaşım senin zerre hatan yok zaten,en iyisini yapmışsın,bu fedakarlığına rağmen vicdanı sızlamayan adam ilerde ne yapar Allah bilir.

Çok mantıklı. Evet üvey annesiniz ama oğlunuz o ahlaksız herifin yanında büyüyeceğine üvey annesinin yanında olsun daha iyi, tabi öz annesi de razıysa.

konunuzu okuduğumda çok üzüldüm daha sonra verdiğiniz cvplardan birinde onun ilk evlilğinden olan çocuğa oğlum dye yazdığınızı görünce kesinlikle bu bi kaç ay önceki konuyu açan arkadaş dedim ve ne yazıkki sizmişsiniz.siz ki bir başkasının evladından bahsederken bile onun çocuğu demek yerine çocuğum derken üzerinde bu kadar emeğiniz varken(diğerlerini söylemiyorum bile çünkü bu neden bile insan olana çok şey anlatır)böyle birşeyi yaşamış olmanıza inanamıyorum.hazmedilecek ve unutulacak bi durum değil.hakkınızda hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…