Aldatıldım. Bu kadar kısa bir kelime işte ama anlamı çok derin...

sevgili çağla yazdıklarını okurken hiç yabancı gelmedi farklı farklı versiyonlarını dinledim hep sana bir kadın olarak bağıra çağıra ayrıl tek celsede kurtul bu adamdan aldatan o çocuğunun velayetini de alırsın demek istiyorum ama bir taraftan mesleğim gereği bir aile danışmanı olarak söylemem gereken şey acele karar vermemen eşin sana çok büyük bir haksızlık yapmış ailenin yanına gitmişsin keşke gitmeseydin farklı bir yerde yani tarafsız bir yerde olman sağlıklı düşünmeni sağlardı böyle bir imkanın varsa değerlendir lütfen sonra eşinle de konuşmalısın anlattıkları ne kadar saçma olsa da yaptıklarının bir bahanesi olmasa da onu dinlemelisin evliliğini kurtarma şansı görüyorsan öfkeyle hareket etme bu evliliği bitirme kararın kesinse de öfkeyle hareket etme çocuğunuz her zaman ortak noktanız olarak kalacak bunu unutma sana psikolojik destek almanı tavsiye ederim sen bir annesin ve oğlunun sana ihtiyacı var

gözlerim doldu okurken resmen sen onun çocugunu taşıyosun ya utanmadan başkalarına karım bilmem ne
Allah ım böyle insanları hayatımızdan uzak tutsun aldatılmak zor acı bişey insanın yüregi yanıyor evli olunca daha zordur
Allah sana bol bol sabır versin yardımcın olsun.

Son düzenleme:
iğrenç mesajlar bunlar
okurken benim bile sinirlerim zıpladı
medeniyet diyorlarya hikaye
işte böyleleri insanı medeniyetten çıkartır
bu adamı bir güzel evire çevire ibreti alem için meydanda bir döveceksin böyle yalvarana kadar....
ne biçim bir insanmış hiç utanmasıda yokmuş
pes dedirtecek cinsten ve birde tehdit ediyo utanmaz

sen bir meleksin canım. o nasıl bir adam da çocuğuna senin gibi bakan , seven bir kadını aldatıyor, seni her şeyden çok sevmeli senin gibisi bulunmaz , üstelik hamilesin ve 2. eşisin yani 1. olmamış hala gözü dışarda

defolsun gitsin pislik, üzülme canım ne olur .. Allah her şeyin en hayırlısını versin, sabır diliyorum sana, kolay atlatmanı diliyorum.. Allahım yardımcın olsun

aldatılmak herzaman çok yıkıcıdır ama hamileyken çok daha zor olur en duygusal savunmasız zamanı
allah kolaylık versin

inşallah herif prostat olsun.

kadın da rahim kanseri inşallahhhhhh.

ilk eşiyle birlikte hareket etmelisin.

o sürtüğe de manevi tazminat davası aç.

Karısına bu kötülüğü yapan bir adamın ve özellikle bu iğrençliği yapan kadının emin ol yuvası olmayacak.. Asla huzur bulamayacaklar. Allah büyüktür. Kimsenin yaptığı yanına kalmaz. Emin ol bu insanların yüzü gülmeyecek. Hele sana karnın burnunda bu acıları yaşatıyorlar ya...

YUVA YIKANIN YUVASI OLMAZ çok doğru bir söz.

öncelikle belirtmek isterim sen güçlü ve ne yapacağını bilen bir kadınsın...başına ne gelirse gelsin toparlanıp devam edeceğine eminim ... sana şunu yap bunu yap diyemem sadece hissettiklerini anlamaya çalışıyorum...bence de önce sakinleşip öfkenden kurtulmalısın...sonra doğru olanı yapacağına inanıyorum...sana yapılan haksızlığı hazmetmek zorunda kalmadan oğlunla birlikte olmanın bir yolu mutlaka vardır...

Seni diğer konunda da takip etmiştim.Bu sayfaya kadar okudum şuan ama bu yazın hakkında yorum yapmak istiyorum.Sen babasından ayırmaman gerektiğini düşünüyorsun ama sen gidersen eğer o çocuk o aileyle mutlu olabilecek mi??Babası sizin gibi bakacak mı?? veya o görüştüğü kadın bence öyle birşey olabiliyorsa yanına alman daha iyi eğer çocukda isterse tabi.Bu arada annesi neden yanına almıyor??

Vallahi içimdeki Zeyna uyandı.

Neden böyle insanlara bir ceza yok,neden ?

okurken resmen sinirden kasıldım
fikir belirtmek haddim değil ama
sen çok onurlu bi kadına benziyosun
ilk işin bu adama ve sürtk kadına maddi manevi tazminat davası açmak olsun

davayı kazandıktan sonra o yellozun adını ver her yerde ifşa edelim hatta gidip onu bulup rezil edelim herkese gören herkes yüzüne tükürsün ben bile ona çok pis kin yaptım ya tanıyo olsam gider suratına okkalı bi tükürürdüm pis lanet

ya arkadaşım valla ağlıyorum şu an ben de hamileyim üstelik senin gibi bir anne bile değilim eşimin önceki evliliğinden olan oğluna. sana yapılır mı bu ya ? ya Allah böyle erkeklerin belasını versin. belki benimki de aldatıyordur kimbilir belki haberim bile yoktur.

senin yerinde olsam o koca müsvettesini boşar, tazminatı kaba tabirle koyar, o ' kocacım' diyen o.ospuya da dünyayı dar ederdim ona da tazminat davası açardım. bakalım nasılmış adi f.hişe liseli aşıklar ha ! valla elim ayağım titredi arkadaşım ya boğazım düğümlendi.

oğlun için de umarım hukuken yapabileceğin bişeyler olur yazık olacak o çocuğa ikinci kez annesiz kalacak adi bi herif ve adi bi fahişe yüzünden.

Filmlerde Genel evi kadinlari müşterilerine kocacım diyorya hani o geldi aklıma.

Yalnız istedikleri kadar imam nikahı kıydırsınlar, yaptıkları
düpedüz ahlaksızlık, zina başka bir sey değil.

aynen aynen ondan ' kocacım ' diyor o.ospu.

Son düzenleme:
karadutşarabı sende mi?inanamıyorum.hatırladım seni eşinin ilk evliliğinden olan oğluna nasıl güzel annelik yaptığın her ifadenden anlaşılıyordu hepimiz takdir etmiştik seni burada,hayran olmuştuk.senin gibi birine nasıl yapar bunu.sen onun çocuğuna öz anneden bile şefkatli yaklaşırken.

bu ne laubalilik nasıl iğrenç bir sohbet tiksindim o kadının namına kadınlığımdan utandım.eşi olduğunu bile bile çocuğu olacağını bile bile.o adam seni haketmiyor canım ilk karısı neden boşamış başından atmış belli.sen de at rezili.elinde kanıt da var her türlü hakkını al,sakın gurur yapma ve bir şekilde kafanı dağıtmaya çalış yürüyüş yap,cafelere git,düşünüp durma.yana yana seni arar ama artık çok geç.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…