- 3 Ocak 2011
- 1.191
- 538
- 123
evt canım üzücü ama yaşadım bu olayı da sağolsun eşim bunuda yaşattı bana ona tekrar guvenmek istıyorum zor da olsa dayanacagım başka çarem yok sanırım canım snde yaşamassın senın namına da üzüldüm
cnm senin çok mutlu bir evliliğin vardı arasıra yorumlarını görüyordum. hatta iyi yorumları görünce evlilik o kadar fena fikir değil bile demiştim kendi içimden. böyle olmasına çok üzüldüm.
bazı yerleri tam anlamadım. mesajları gördüğünü eşine söylediğinde kavga çıktı demişsin, ne tepki verdi?
eşin kadının kocasını neden dövdü? tam aksine kadının kocasının eşini dövmesi gerekmiyor muydu?
kadını kim dövdü, kocası mı?
mesajlarda aldatma olduğundan emin misin? belki sen negatife yormuşsundur?
düzgunce tekrar anlatayım cnm eşimle bu kadın mesajlaşmışlar 1 hafta boyunca sonra bu kadının eşi mesajı görmüş eşimi çagırdı gel bir işimiz var dıye eşimde gıttı tuzak kurmuş ona öldürecekmiş sanırım ama öldüremedi maalesef :) eşimde onun kavgasına karşılık vermış onu dövmüş eşimde bır sıyrrık bıle yok ama karşı taraf çok fena bır durumda neyse kadının eşi o halde hastaneye gtmış karısını dövmüş evden atmış sonra araya bır kaç kışı sokmuş bu kadın barıştılar onlar tekrar suçuda eşimin üzerine attı kız böyle işte
olay sadece msjlaşmamı peki eşiniz ne anlattı size olayı nasıl açıkladı üzgünüm eğer yazdıysanız görmedim
aldatılma hiç bi kadının kaldırımacagı bişi canım ama kaldırırım diosan eşinin bu hareketi devam edecek.. naısl olsa karım beni böle kabul ediyo dicek..
evet eşin allahtan kurtulmus bence adam bu olayın peşini bırakmıcak gibi bence mümkün oldugunca uzaklaşmaya calışın...
gecmiş olsun umarım sevdigin bida seni aldatmaz.
ama bunlar yine de aldatmayı kanıtlamıyor ki.. belki de kadın kendini temize çıkarabilmek için eşine suç atmıştır? mesajların içeriğini gördün mü sen? eşin ne diyor ihanet suçlaması konusunda?
eşinizin ve arkadaşının yapmış olduğu pislikten bahsetmiycem ben size ki bunun ne derece iğrenç birşey olduğunu düşünmek bile kafi derecede insanın midesini bulandırmaya yetiyor..
bipolar bozukluk teşhisi konulmuş öncelikle çok geçmiş olsun
bu hastalıkla başa çıkmak zordur manik depresif hallerin çok uzun sürebilir normal psikolojisi bozuk insanlardan çok daha şiddetli ve yoğun yaşarsın duygularını ki yazdıklarındanda bunu anladım bu da senin hayatını olumsuz yönde çok kötü etkiler
aman diyeyim skaın tedavini aksatma ilaçlarını düzenli kullan..hastalığını hafife alma
abim 11 annem 6 yıldır bipolar bozukluk hastası artık bununla yaşamayı öğrendik biz ilk zamanlar çok zorlu bir süreç ama dediğim gibi sakınn ilaçlarını bırakma tedavini aksatma
çok çok geçmiş olsun dilerim hayat bundan sonra hep güzellikler getirir sana
böyle bir adama hala aşık olman seni bağlar ama ben gerçekten anlam veremiyorum ........evine gelen kişiyle bunu yapan bide kocasını döven adam neler yapmaz bide yüzsüzlüğü ele almış ...boşanamam seviyorum diyorsun,durum zaten ortada ???????eeee ne diyelim şimdi ?eşinin ilk aşkı olabilirsin ama son aşkı başkaları olmasın dikkat et ! hakkında hayırlısı olsun seviyorum diyen birine başka diyecek bir şey bulamıyorum
hep derim kimseyle çok sıkı fıkı olmayın mutlaka kokusu çıkar diye .........kesinlikle kimseyi evime bukadar sık getirip götürmem bizden çıkmasa karşıdan ne çıkacağı belli olmaz insanlar nankör ...üzücü bir durum yaşamayan bilmez tabi inşallah kimse yaşamasın zor...
böyle bir adama hala aşık olman seni bağlar ama ben gerçekten anlam veremiyorum ........evine gelen kişiyle bunu yapan bide kocasını döven adam neler yapmaz bide yüzsüzlüğü ele almış ...boşanamam seviyorum diyorsun,durum zaten ortada ???????eeee ne diyelim şimdi ?eşinin ilk aşkı olabilirsin ama son aşkı başkaları olmasın dikkat et ! hakkında hayırlısı olsun seviyorum diyen birine başka diyecek bir şey bulamıyorum
hep derim kimseyle çok sıkı fıkı olmayın mutlaka kokusu çıkar diye .........kesinlikle kimseyi evime bukadar sık getirip götürmem bizden çıkmasa karşıdan ne çıkacağı belli olmaz insanlar nankör ...üzücü bir durum yaşamayan bilmez tabi inşallah kimse yaşamasın zor...
yasadıgın şeyler çok zor arkadasım gercekten ama gecen yıllar gercekten senı çok yıpratıcak yasamadıgımız bır sey ıçın boşan ayrıl demek çok zor fakat senı gebelık konularından hatırlıyorum tk dıyecegım sey bebege en azından bıraz ara vermek sen kendıne dıkkat et cnm once saglık unutma
Yaptıklarını Sindirebilirsen, Tabii ki Ayrılma..
sindiremıyorum tabı ama ayrıldıktan sonra hastalığım uçuk sevıyeye gelecek sonrasınıda düşünüyorum :)
Kız Civciv Ne Rahatsızlığın Var ?:26:
Bak Bunu Bilmiyordum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?