Aldatıldım çaresizim yardım edın

bir kez yapan hep yapar affetmen çözüm değil birdaha yapacağını bil dayaktada aynı şey geçerli bir kez vuran mutlaka tekrar vurur. benimde eşimle sorunlarım var ama aldatma asla işte bunu kabul etmem o an biter herşey. bir kadına yapılacak en büyük saygısızlıktır bu.

bende aynı görüşteyim.. hele ki bu zamanda kimseye güvenmemek lazım...

eşin senin evine giren çıkan evli bir kadınla aldatmış
bunun ötesi yok.
kusura bakma arkadaşım destek olmak isterdim ama
bir senelik evliyken bunu yapan ilerde daha kötüsünü yapacaktır.

bir söz vardır erkeğin yakın arkadaşı karısının topuğuna bakarmış tabi sende ki tam tersi omuş canım Allah yardımcın olsun şunu da söyleyeyim hani ilk aşkım diyormuş ya sana ilk deil son aşk olman daha önemli bundan sonra böyle cevap ver ona kendine cici bak sağlam kafayla otur iyi düşün karar ver

Bu devirde nekadar yakin arkadasin olursa olsun "GU VEN ME YE CEK SIN" arkadas..

Dunya cok kotu,insanlar cok igrenclesmis,adam dicek adam cok az maalesef....

Ya adam seni aldattiysa sen niye olmeyi dusunuyorsun pardonda.bosarsin gider.seni aldatana diyecegin sey yallah.

Ben anlamıyorum bir siz mi seviyorsunuz adam aldatmış hemde arkadaşla sen bilmeden neler neler yapmıştır yapacaktir bir sevgi için çekmeye bu kadar düşmeye değer mi ağlar unutursun ailenin tek çocuğu gidersin ne güzel yanlarına o adam düzelmez bir yeri kalkmaz olana kadar hep yapacak

Arkadaş boşanmış 2012 de eski konu

Sevg, ask nedir ? Gururdan önde mi ? Madem ayril demeyelim e unutamiyorsunuzuz da... Ne diyelim oyleyse ? Bos verin kafaya takmayin mi ? Normal bir durum mu diyelim ? Herkesin basina geliyor mu diyelim ? Ne soylememizi onerirsiniz ? Anlayis gostermek isterdim ama siz kendinize değer vermiyorsunuz ki biz size neden değer verelim ?

eski canım eski 2011 yılı olan bi konu

Şu an hayatınız nasıl? Iyi misiniz? Boşanmış olmaniza çok sevindim. Insanin en zayıf anında aldığı bir darbeyi alıp ne karar vereceğinizi bilememişsiniz. Ama sağlıklı düşününce sanırım devam etmenin mantıksızlığını anlamışsınız. Ben öyle çıkardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…