- 27 Kasım 2010
- 14.167
- 596
- 413
bipolar kişilİk bozukluğu çok mutluluk çok üzüntü yasak
Tövbe Tövbe Ortasını Buluyor musun Bari ?
Çok Geçmiş Olsun..
mesajları bende gördum bır tanesını tabı söylüyorum ' ellerim kollarım sen kokuyor snı özledım yazmış kız buna bizim ki karşılık vermış bende snı özledim diye
allah yardımcın olsun yaa. yazdıklarını okuyunca neleri kafama takıyorum diye kızdım kendime. ama üzülme.. Mevlana der ki; Kötü bir döneme girdiğinde ve herşey sana karşı gibi göründüğünde, bir dakika bile dayanamayacakmışsın gibi geldiğinde SAKIN PES ETME, çünkü işte orası gidişatın değişeceği yer ve zamandır.
Kocanı Allah'a havale et bence.
Ve benden bir tavsiye öyle hemen eskisi gibi olma.
Biraz mesafeni koy, tavrını belli et.
Yoksa gene aynısını yapabilir. ( Nasılsa ilkinde beni affetti gene affeder düşüncesiyle )
Biraz süründür.
ALLAHA havale ettım cnm eskısı gbı tavızde vermıyorum tatlım sağol dşüncelerını bnmle paylaştıgın için
saol tatlım ALLAH hepimizi imtahan ediyor kimini işiyle kimini eşiyle kimin ailesiyle :) sevdıgını ımtahandan geçiriyor sevılen çekmesinde neylesin
saol tatlım ALLAH hepimizi imtahan ediyor kimini işiyle kimini eşiyle kimin ailesiyle :) sevdıgını ımtahandan geçiriyor sevılen çekmesinde neylesin
Eşinden Ayrılmayı Falan Düşünmüyorsun Değil mi ?:26:
Ne demek canım.
Neler yaşadığını anlıyabiliyorum.
Çok zor bir durum.
Rab'bim yardımcın olsun.
Allah'ım zaten kahrı çekilmicek dert vermez.
Sen güçlü ol.
Ben seni eskilerden hatırlıyorum konularından felan..
Güçlü olmaya çalış, dimdik ayakta dur.
Bence aktiviteler bul.
Kurslara felan git kafanı dağıt.
Kendine bak, giyin, kuşan.
mevzu evde geçmıyor bıle eşim şuanda sıkı sıkı sarılıyor hiç birşey olmamış hıç yaşanmamış gbı ama benım ıçımde muhasebe hala devam edıyor kız hala rahatsız edıyor eşimi eşimin telefonu sürekli bnm elımde hayrlısı ALLAHtan beddua etmekte istemıyorum ne yapacagımı blmıyorum
Dün "canım" olan yarın "düşmanım" olmaz benim. Yaşananların hatırı hep saklı kalır Hatırları sorulur selamları hep alınır."SİLDİKLERİM" vardır bir de!Onlar yanlışlarım ve pişmanlıklarımdır Adları anılmaz beddualarımdır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?