Aldatıldım çaresizim yardım edın

mesajları bende gördum bır tanesını tabı söylüyorum ' ellerim kollarım sen kokuyor snı özledım yazmış kız buna bizim ki karşılık vermış bende snı özledim diye

ben bu mesajdan işin farklı bir boyutta olduğunu düşündüm.

allah yardımcın olsun yaa. yazdıklarını okuyunca neleri kafama takıyorum diye kızdım kendime. ama üzülme.. Mevlana der ki; Kötü bir döneme girdiğinde ve herşey sana karşı gibi göründüğünde, bir dakika bile dayanamayacakmışsın gibi geldiğinde SAKIN PES ETME, çünkü işte orası gidişatın değişeceği yer ve zamandır.

öle cnm her şerrın arkası hayırdır bana sabretmek düşer :)))

Kocanı Allah'a havale et bence.

Ve benden bir tavsiye öyle hemen eskisi gibi olma.
Biraz mesafeni koy, tavrını belli et.
Yoksa gene aynısını yapabilir. ( Nasılsa ilkinde beni affetti gene affeder düşüncesiyle )
Biraz süründür.

ALLAHA havale ettım cnm eskısı gbı tavızde vermıyorum tatlım sağol dşüncelerını bnmle paylaştıgın için

ALLAHA havale ettım cnm eskısı gbı tavızde vermıyorum tatlım sağol dşüncelerını bnmle paylaştıgın için

Ne demek canım.
Neler yaşadığını anlıyabiliyorum.
Çok zor bir durum.
Rab'bim yardımcın olsun.
Allah'ım zaten kahrı çekilmicek dert vermez.
Sen güçlü ol.

Ben seni eskilerden hatırlıyorum konularından felan..
Güçlü olmaya çalış, dimdik ayakta dur.
Bence aktiviteler bul.
Kurslara felan git kafanı dağıt.
Kendine bak, giyin, kuşan.

Son düzenleme:
saol tatlım ALLAH hepimizi imtahan ediyor kimini işiyle kimini eşiyle kimin ailesiyle :) sevdıgını ımtahandan geçiriyor sevılen çekmesinde neylesin

Eşinden Ayrılmayı Falan Düşünmüyorsun Değil mi ?:26:

:) elimden geldiğince bırşeyler yapıp çabalamaya çalışıyorum cnm zor bır durum ama atlatılmayacak kadar da agır değil kendını böyle teselli edıyorum ALLAH razı olsn sınav dunyası ne yapalım

çok zor bir durumdasınız allah yardımcınız olsun sizi en ii anlayabilecek kişiler arasındayım bişey merak ettim eşiniz cep numarasını neden değiştirmiyor??
siz bu konuda onu uyarmadınız mı yoksa hala ondan haber alma çabasında falan mı şimdiye kadar bu numaranın çoktan değişmiş ve gizlenmiş olması gerekmiyomuydu bence en kısa zamanda cep numarasını değiştirsin ve gizlesin..Bide bu acı diniyor ama kırılan kalp hiç onarılmıyor canım..

Dün "canım" olan yarın "düşmanım" olmaz benim. Yaşananların hatırı hep saklı kalır Hatırları sorulur selamları hep alınır."SİLDİKLERİM" vardır bir de!Onlar yanlışlarım ve pişmanlıklarımdır Adları anılmaz beddualarımdır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…