Yapılan yorumlar beni çok yıpratmıştı takibi bırakmıştımkonu sahibi yok mu, gerçekten merak ediyorum gelişme var mı
20 sayfada tek mesaj mı yani konu sahibinden,off..
bebegin nasıl pekiYapılan yorumlar beni çok yıpratmıştı takibi bırakmıştım
sonra doğum zaten... Bebeğim için affettim eşimi. Anne babası ayrı yaşayan bir çocuk psikolojisinin ne kadar kötü bişey olduğunu biliyorum sırf bebeğim için katlanıyorum bu adama. Bana karşı hala pişman ama nafile unutmadım ben unutmayacağım da. Bir daha ondan çocuk yapmayı da düşünmüyorum. Ona affederek sadece bir şans verdim gözüm hep üzerinde. İşe gidince bile böyleGibi işaret yaparak resmini çekip yolla diyorum sürekli. O an çektiğini bileyim diye. Neyse benim durum bu...
Yapılan yorumlar beni çok yıpratmıştı takibi bırakmıştım
sonra doğum zaten... Bebeğim için affettim eşimi. Anne babası ayrı yaşayan bir çocuk psikolojisinin ne kadar kötü bişey olduğunu biliyorum sırf bebeğim için katlanıyorum bu adama. Bana karşı hala pişman ama nafile unutmadım ben unutmayacağım da. Bir daha ondan çocuk yapmayı da düşünmüyorum. Ona affederek sadece bir şans verdim gözüm hep üzerinde. İşe gidince bile böyleGibi işaret yaparak resmini çekip yolla diyorum sürekli. O an çektiğini bileyim diye. Neyse benim durum bu...
Böyle ömür mü geçer ya psikolojini bozmuşsunYapılan yorumlar beni çok yıpratmıştı takibi bırakmıştım
Yapılan yorumlar beni çok yıpratmıştı takibi bırakmıştım
Bebeğin için katlanıyosan katlanma, yapılan şey yenilir yutulur cinsten değil. Huzurlu bi ortam sağlamanız çok zor, çoğu çift bu şekilde çocuklarının psikolojisini alt üst ediyor... bunu bencillik olarak görüyorum, çünkü kadının bırakmaya cesareti yok çocuğunu bahane ediyo, yıllar geçiyor çocuk huzursuz bi aile ortamıyla büyüyor...Yapılan yorumlar beni çok yıpratmıştı takibi bırakmıştım
Öyle düşünecek kadar güçsüz pinti değilim ayrılsam çalışmama gerek bile yok maddi durumum gayet iyi ayrıca durumum kötü olsa bile taştan ekmeğimi çıkarırım bilip bilmeden yorum yapmayın lütfen...Su kadinlarin bebegim cocugum icin bosanamiyorum muhabbetine de hastayim.demiyorsunuz ki maddi manevi cocugun sorumlulugunun altina girmek, calismak istemiyorum.
Siz mutluluğunuz huzurunuz için bi kere daha güvenin bir kere daha Sevin lütfen tekrar hata yapar ise kendisi bilir zaten yapsa bile sakin kendinize kızmayın çünkü siz önce kendiniz ve çocuğunuz için tekrar güvenmis olacaksınızBebeğimin sağlığı da gayet iyi çok şükür beni hayata bağlayan bebeğim oldu isterse bidaha aldatsın eşim hiç üzülmem şansını kaybeder sadece.... Bu sefer onu terkederiz bebeğimle.. Elimde zaten delillerim var saklıyorum çocuğumda benimle büyür. Ama ben affettim ona bir şans verdim oda bunu değerlendirmeye uğraşıyor bize çok düşkün davranıyor bana bebeğine... Ne kadar gerçekçi bilemem ama el üstünde tutuyor bizi bende olanları unutmaya çalışıyorum. Tekrar güvenimi kazanması mümkün değil tabi ama bebeğim için bu evliliğe devam edeceksem huzur içinde olmalı kavga gürültü değil. Şuan bişy olmamış gibi davranıyoruz birbirimize. Ben yapacağım en büyük fedakarlığı yaptım eşim için, ikinci kez olmayacak asla...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?