Sana boşan diyemem.Fakat bazı şeyler fedakarlık gerektirir.Eğer akrabalara ona buna laf vermek istemiyorsan kendinden,gururundan,huzurundan fedakarlık edip o pislik adamla aynı yatağa ömür boyu her gece gireceksin.Yada bebeğinizin (adi bir insan da olsa biyolojik olarak bir baba sonuçta) babasından fedakarlık,insanların dediklerini kulak arkası edip hayatınıza bakacaksınız.Çok ama çok zor bir durum Allah düşmanımın bile başına vermesin çok adice,çok pis bir durum..Sen yapsan o seni kabul eder mi..ASLA..Bu şerefsizliği yanına mı kalacak.Biliyorum şuan ona ne yapsan az gelecek sana.Çünkü yaptığının hiçbir affedilir yanı olamaz.O kadının resimleriyle neler düşünmüştür etmiştir pislik herif ben düşündükçe kuduruyorum burada sinirden.Allah sana sabırlar versin.Lütfen doğru karar ver.Herşeyden önce hayat senin hayatın birileri için yaşama,kendin için yaşa.Ve birine bağlanmak sevmek için değil,yaşamak zorunda olduğun için yaşa.Kimse kendinden daha önemli değildir.O kadar sevdiğini söylüyorsun ama insanoğlu nankör..10 saniyelik zevk için senin emeklerini,yıllarını,duygularını,çocuğunu,kendi emeklerini,duygularını hiçe saymış bir adam..Adam dediğim için özür dilerim,ağır olacak ama adam kelimesini bile haketmiyor..Lütfen kendini ve bebeğini düşün bol bol dua et..Sağlıcakla kal..Arkadaşlar, dün akşam eşimi bi kadınla mesajlaşırken yakaladım önce telefonu vermek istemedi ama ısrar ettim aldım okudum hiç hoş olmayan msjlardı birbirlerine üstü çıplak fotoğraf da yollamışlar.. Kadın şehir dışındaymış birbirlerini yakından hiç görmemişler internetten bulmuş eşim numarasını istemiş tamamen sanal ilişkiy miş.. 2 aydır görüşüyolar mış biz 1 buçuk yıldır evliyiz ve ben doğum yapmak üzereyim hamileyim üstelik bebeğimin down sendromlu olma ihtimali var böyle sıkıntılı günlerimizde yaptı bunu bana.. Eşim ona da yalan söylemiş bekar olduğunu ama yakında evleneceğini evlenene kadar görüşeceğini söylemiş. Herşeyi anlattı bana sonra yalvardı affedeyim diye çok pişman olmuş neden böyle bi aptallık yaptım bende bilmiyorum dedi.. Ayaklarıma kapandı.. Herşeyimi takip et bir daha olmayacak diye yemin etti kurana el bastı bidaha yaparsam kız kardeşiminde kocası aldatsın annemin babamın ölü leşini göreyim dedi... "Ben aynısı yapsaydım sen ne yapardın" diye sorduğumda "sen kadınsın aynı şey değil"dedi...Çok kırıldım yıkıldım hiç beklemiyordum eşimden beni aldatmasını o kadar mutluyduk ki anlatamam birbirimizi çok seviyorduk bana çok ilgili davranıyordu hep. Kocamı o kadar seviyordum ki annem babamdan daha çok... Sabah çiçekçi çaldı kapımı bana çiçek yollamış özür için, birde dünyanın en güzel eşi ve annesine diye not yazmış...
Ben onun hiç bir şeyini eksik de etmedim.. Şimdiden sonra ne yapayım? Boşanamam... Hem Yavrum doğmak üzere hemde akrabada zavallı gözüyle bana bakacaklarına ölürüm daha iyi.. Ama çok soğudum eşimden bütün güvenim gitti ona bu evlilik nasıl devam edecek zerre kadar güvenmiyorum ona ama eskisi gibi sevmek istiyorum onu.. Yapamıyorum... Nasıl davranmalıyım ona.. Lütfen bi akıl moral verin hiç bir yakınıma anlatamıyorumda...
Kesinlikle..Hatta gider onun kendi yatağında aldatırdım hıncımı çıkarırdım.Beni anca bu sakinleştirebilirdi.Okudukça sinirleniyorum.Ama aldatırsam da ondan hiçbir farkım kalmaz onun kadar adi olurum düşüncesi de engel olup duruyor.En iyisi bir pislik için,pisliğe bulanmamak..ben öyle kocayı boşanamayacak olsam kusura bakma ama
gider aldatırdım. tabi şimdi sana kötü akıl vermek istemem.
yanlışa yanlışla cevap vermek güzel bir şey değil ama böyle bir adam
bunu hak ediyor bence.
Sizin yerinizde olsam güvenimi kazanmasını isterim
İnterneti tamamen kapattırın
Telefon olarak normal tuşlu bir telefon verin eline onunla gidip gelsin
Ve telefonuna sürekli bakın kontrol edin
Ama ayrılmayın
Belli ki farklı arayışlar içine girmiş
Zaman herşeyin ilacı
Güven kazanılır
Güveniniz illa ki yerine gelecektir
Her erkek yapar bunu
Çok haklısınız.Sırf ettiği şu iğrenç yeminler yüzünden bile onun totosuna tekmeyi atardım. Anne ve babasının leşi ne ya? Leş ne? Kız kardeş ne alaka? Akrabaların gözünde zavallı duruma düşücem diye bu adama katlanacağım yani. Şu elalem ne der mantığını atmadıkça mutlu olamaz hiç kimse. Elalem için mi yaşıyoruz hayatı.
hemen affetmesin ama affetsin yani.. ee ne farkı var sonuç affedilmekse..
ha affeder affetmez o kendi bileceği iş ama sizin bu bakış açınız çok mantıksız..
9 ay cinsel anlamda uzak kalan sadece erkek mi?
9 ay uçkuruna sahip çıkamıyor mu bu erkek cinsi bu kadar iradesiz bu kadar karaktersiz bu kadar tiynetsiz bir cins mi mu? insan değil mi nihayetinde, bir kadın kadar düşünemiyor aklını çalıştıramıyor mu?
öyle bir yazmışsınız ki sanki Allah bunları yaratırken akıllarını şeylerinde yaratmış..
Çok haklısınız.
Akrabaların önünde zavallı durumuna düşmeyeyim derken evini, hayatını, yatagını paylaştığı hayvanın gözünde düştüğü durum ne olacak hiç düşünmüyor konu sahibesi.
Şu anda o adam içinden;
"Bak taktım boynuzu ona rağmen gidemedi, muhtaç bana. Kadın ne de olsa. Çocuğu da koydum bi kere karnına, bundan sonra yakalanmadan bakarım keyfime."
demiyorsa ben ne olayım.
Ha cümleler kurgu zannedilmesin. Bizzat üniversite arkadaşımdan duyduğum laflar bunlar. Okumuş etmiş adam dersin bi de.
Kadının aldatması/erkeğin aldatması üzerine konuşurken "kadının karnına koydun mu çocuğu nereye gidiyo? Eşşek gibi affedecek." dedi ya. Kadın aldatsa yorumlarını yazamıyorum buraya yani, ilk banımı bundan yemek istemem.
Ondan beri de selamı sabahı kestik zaten.
Düstügü konum bu yani konu sahibesinin.
Tamam dediklerinize eyvallah
Peki hanfendi sizin görüşünüz ne öğrenebilirmiyim????
Kocasının eline bakan hamileliğine 1 hafta kalmış çocuğunun sendromlu doğması ihtimali olan bir anneden bahsediyoruz
Onun yerinde siz olsanız nasıl davranırdınız..
Böyle olayı okuyup yorum yapmak ne denli kolay sizler için.. Laflarım çarpıtılmasın ben adamın yaptığını tastiklemiyorum..
Ama bayan gözünden bakmaya çalışıyorum
Ben bir pdr öğrencisiyim hanfendi
Üniversitede okuyorum
Böyle durumların aile içinde ki baskılarından yana dersler görüyoruz biz
Yani olaya tek pencereden bakmanızı doğru bulmuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?