Aldatıldım çok üzgünüm

Bir şans son şans deyin aldatmann affı olmaz aslında. Kolay affetmemeli süründdürmeli tabiki... tabi bi taraftanda bebek icin huzurlu olmalisiniz.. Bilemedim...

Allah'ım sen aklıma mukayet ol.. sinirlerim aşırı bozuldu. Çıplak fotoğraflar.. ve empati özelliği kazandırman gerekirken sana dediği kelime.... yok yok yorum yapamayacağım.

ben öyle kocayı boşanamayacak olsam kusura bakma ama
gider aldatırdım. tabi şimdi sana kötü akıl vermek istemem.
yanlışa yanlışla cevap vermek güzel bir şey değil ama böyle bir adam
bunu hak ediyor bence.

Sende git sanaldan Adam bul ...ciplak fotolarini yolla .. Oda yakalasin... Bak bakalim seni bosuyor mu bosamiyor mu?? Hafif olmayin hemen tava gelmeyin..

Sana boşan diyemem.Fakat bazı şeyler fedakarlık gerektirir.Eğer akrabalara ona buna laf vermek istemiyorsan kendinden,gururundan,huzurundan fedakarlık edip o pislik adamla aynı yatağa ömür boyu her gece gireceksin.Yada bebeğinizin (adi bir insan da olsa biyolojik olarak bir baba sonuçta) babasından fedakarlık,insanların dediklerini kulak arkası edip hayatınıza bakacaksınız.Çok ama çok zor bir durum Allah düşmanımın bile başına vermesin çok adice,çok pis bir durum..Sen yapsan o seni kabul eder mi..ASLA..Bu şerefsizliği yanına mı kalacak.Biliyorum şuan ona ne yapsan az gelecek sana.Çünkü yaptığının hiçbir affedilir yanı olamaz.O kadının resimleriyle neler düşünmüştür etmiştir pislik herif ben düşündükçe kuduruyorum burada sinirden.Allah sana sabırlar versin.Lütfen doğru karar ver.Herşeyden önce hayat senin hayatın birileri için yaşama,kendin için yaşa.Ve birine bağlanmak sevmek için değil,yaşamak zorunda olduğun için yaşa.Kimse kendinden daha önemli değildir.O kadar sevdiğini söylüyorsun ama insanoğlu nankör..10 saniyelik zevk için senin emeklerini,yıllarını,duygularını,çocuğunu,kendi emeklerini,duygularını hiçe saymış bir adam..Adam dediğim için özür dilerim,ağır olacak ama adam kelimesini bile haketmiyor..Lütfen kendini ve bebeğini düşün bol bol dua et..Sağlıcakla kal..

Kesinlikle..Hatta gider onun kendi yatağında aldatırdım hıncımı çıkarırdım.Beni anca bu sakinleştirebilirdi.Okudukça sinirleniyorum.Ama aldatırsam da ondan hiçbir farkım kalmaz onun kadar adi olurum düşüncesi de engel olup duruyor.En iyisi bir pislik için,pisliğe bulanmamak..

Öf erkeksiz napcam nasıl gecinirim diyen kadınlardan kusura bakmayın ama nefret ediyorum. Ogretmenmissin bir de. Bu ne eziklik yaaa. Adam sözün gelişi tabi, eskisi gibi olur muyuz diye soracagina sen burda milletten medet umuyorsun. Atanmak zorlaştı ama aldatilmayi affetmek kolay mı. Delil olarak al kadının no şunu, mesajları. Annenleri cçağır onu kapının önüne koy. Nafakani al, annen bebisine baksın, git çalış.
Anneme de senelerce çalışmak zor geldigi için babamı çekti, sonunda babam onu kapının önüne koydu dove Dove.
Ayrıca kocan gerçekten bir şeref yoksunu, hayatımda gördüğüm en pislik namussuz adam. Aldattı diye bosanmiyorsan piskinligi yüzünden bosan.
Çok ezik davranıyorsun böyle olursa daha bin kere aldatır seni. Daumlu olursa çocuğun Ohhh bahane de hazır. Her boşta kaldığında aldatır.
Bir de en kötü zamanında seni aldatan biriyle nasıl eskisi gibi olacaksın. Asla olamayacaksin. Amaaa bosansa millet ne der sahte mutluluğunun bittiğini görmesin kimse sen at içine öl o da rahat takilsin.
Bunları okurken de benim Kocam Bir daha yapmaz abartiyorlar diyorsun ya senin kocan dünyada aldatacak son erkekti bunu da hatırlatalım.
Tüm, kadınlara not, Erkeksiz ayakta kalmayi bilin.

İnsanlari yaniltmayin her erkek yapmaz onursuz erkek yapar

Ilk defa aldattigini nerden cikardin ki, bence ilk defa yapmiyor bunu..sadece ilk defa yakalaniyor. Sen dusun bakalim sen ayni seyi yapsan o ne yapardi? Affedersi diyorsan sen de affet ama hic sanmiyorum cunku affedilecek bir mesele degil. Adam baskasini dusunmus baskasini arzulamis hem de kimbilir bu kacinci.isin kolayina kacip ay yeni duzen kuramam diye dusunen biz kadinlariz. kadinlar affedince duzenim bozulmadi herkes ayni sekilde biliyor dersini aldi artik beni daha cok sever diye dusunuyor kendi kendini kandirip buna inaniyorlar bi de..ama ne zamana kadar? Daha once de mutlaka yapti bi daha da yapacak.istersen iyice bak telefonuna iyice. Daha once de yapmistir.

Kadin nisanli saniyormus evli cikmis. Sen aldatildigin halde affediyorsun, bu kadin affetmeyecek mi, o da beni cok seviyor diye dusunecek ve affedecek. Adi belli soyadi belli engelleyince bitiyor mu hersey. Yarin bir gun barisacaklar ve senin bu sefer ruhun duymayacak. Telefonda birsey bulamayinca rahatlayacaksin da bu sefer baska turlu gorusecekler zaten arkada iz birakmadan. Ve sen artik bu sefer kac ay sonra yakalarsin bilmem. Belki de hic. Ama bosver herkes seni super insan biliyor. Bi kac yil daha idare edersin.sonra mi? Sonra o tanidiklarindan duyacaksin bi kadinla gorduk diye. Iste o zaman hangi bahaneyle gelceksin?

Biri de demis ki her erkek yapar bunu.. boyle diyerek kendinizi kandiriyorsunuz. O zaman karisisindaki nisanli zanneden kadin. Dusun artik. Kadin nisanli sansa bile yapiyor. Her kadin da yapabilir o zaman. Erkekler her kadin da aslinda yapiyor ama farkkettirmeden diye dusunup yakaladiklarinda affediyorlar mi? Nie affetmiyorlar biliyormusunuz? Onlar da cok seviyorum aslinda cok mutluyduk eskisi gibi olabilirmiyiz diye dusunuyorlar mutlaka ama bi onurlari var. Millet ne dusunur diye dusunuyorlar mi? Herkes beni super goruyordu mutlu ornek bi cifttik simdi beni aldatti aman duymasinlar oyle sansinlar diyorlar mi? Onlarin gozunden bakinca ne kadar komik oldu degil mi? cunku onlar dogru olani yapiyorlar. Kadinlar ezikliklerinden boyle yapiyor.kadina evlilik bi karakter veriyor super insan oluyor. Hayatinda olup olabilecegi en iyi profil. Bu yuzden herseyi sineye cekiyorlar. Ama nereye kadar..baskalari disarda yakalayip kulagina gelene kadar..

Çok haklısınız.

Akrabaların önünde zavallı durumuna düşmeyeyim derken evini, hayatını, yatagını paylaştığı hayvanın gözünde düştüğü durum ne olacak hiç düşünmüyor konu sahibesi.

Şu anda o adam içinden;

"Bak taktım boynuzu ona rağmen gidemedi, muhtaç bana. Kadın ne de olsa. Çocuğu da koydum bi kere karnına, bundan sonra yakalanmadan bakarım keyfime."

demiyorsa ben ne olayım.

Ha cümleler kurgu zannedilmesin. Bizzat üniversite arkadaşımdan duyduğum laflar bunlar. Okumuş etmiş adam dersin bi de.

Kadının aldatması/erkeğin aldatması üzerine konuşurken "kadının karnına koydun mu çocuğu nereye gidiyo? Eşşek gibi affedecek." dedi ya. Kadın aldatsa yorumlarını yazamıyorum buraya yani, ilk banımı bundan yemek istemem.

Ondan beri de selamı sabahı kestik zaten.

Düstügü konum bu yani konu sahibesinin.

Doğumunuza kadar düşünmemeye çalışın. Bu süreçte de süründürün. Doğumdan sonra hakkınızda ne hayırlıysa o olur inşallah.

Bakın hanfendi hiç kimse için 'bunu yapmaz' demeyin olur mu
Kimseye bu derece güvenmeyin
Okuduğumuz kişi eşini ailesinden daha çok seven bir bayan
Antropoz dönemi diye birşey hiç mi duymadınız
Gerçekten bayanlar olarak erkeklere dair hiç bişey bilmiyorsunuz
Sonra da her erkek yapmaz diyorsunuz
Her erkeğin içinde vardır
Açığa çıkarması zaman alır hepsi bu
Angelina Jolie gibi bir bayan aldatılmışsa kimse için aldatmaz diyemeyiz

Tamam dediklerinize eyvallah
Peki hanfendi sizin görüşünüz ne öğrenebilirmiyim????
Kocasının eline bakan hamileliğine 1 hafta kalmış çocuğunun sendromlu doğması ihtimali olan bir anneden bahsediyoruz
Onun yerinde siz olsanız nasıl davranırdınız..
Böyle olayı okuyup yorum yapmak ne denli kolay sizler için.. Laflarım çarpıtılmasın ben adamın yaptığını tastiklemiyorum..
Ama bayan gözünden bakmaya çalışıyorum
Ben bir pdr öğrencisiyim hanfendi
Üniversitede okuyorum
Böyle durumların aile içinde ki baskılarından yana dersler görüyoruz biz
Yani olaya tek pencereden bakmanızı doğru bulmuyorum

anu
Bakın hanfendi hiç kimse için 'bunu yapmaz' demeyin olur mu
Kimseye bu derece güvenmeyin
Okuduğumuz kişi eşini ailesinden daha çok seven bir bayan
Antropoz dönemi diye birşey hiç mi duymadınız
Gerçekten bayanlar olarak erkeklere dair hiç bişey bilmiyorsunuz
Sonra da her erkek yapmaz diyorsunuz
Her erkeğin içinde vardır
Açığa çıkarması zaman alır hepsi bu
Angelina Jolie gibi bir bayan aldatılmışsa kimse için aldatmaz diyemeyiz

Canım benimde aynı olay geldi başıma açtığım konulardan gorebilirsin ben baya surundurdum bosanma davası açtım evden kovdum 1 ay almadım ama sonra affetmez zorunda kaldım malesef kizim için ne diyim halada allahtan bulsun cezasını diyorum

İnan ben bu sözleri çoğu kez duydum. Arkadaşım avukat boşanma davalarına bakıyor çoğunlukla ve bu sözleri o kadar çok duymuş şahit olmuş ki erkek tarafından. Benim bir arkadaşımın kuzeni evlendi maddi durumu çok iyi birisi ile erkenden 20 yaşında, sonra çocuğu oldu. Defalarca kez aldatıldı en sonunda boşandı ve tek kuruş tazminat istemedi.
Kurslara gitti kendini yetiştirdi. Ben ona lazer kursuna git dedim gitti öğrendi bir hastanede çalışıyor şimdi. Çok mutlu..
Keşke daha önce yapsaydım diyor. Bir kadının onurundan, gururundan daha önemli ne var ki. Bir erkek bir kere aldatıyorsa zaten mutlaka devamı geliyor.

öncelikle üni öğrencisiymişsin yaşın daha küçük bakış açınızı değiştirmek için önünüzde zaman var ne güzel..

konu sahibi istediğini yapabilir kendi şartları içerisinde.. ben hiçbir yorumumda boşansın etsin vs gibi bir kelime kullanmadım.. ayrıca yaptığım yorumda konu sahibine değil sizeydi.. genel olarak bakış açınızın yanlışlığınaydı..

başka tenlere ihtiyaç duymak, erkektir yapar vs gibi kendinizi bir hiç, erkeği ne yapsa yeridir yerine koyan yorumlarınıza karşılık yaptım yorumumu..

göster bakayım pipini amcalara şeklinde büyütülen çocukların büyüyüp adamlığı pipisinde sanmaya devam etmesinin sonucudur aldatmalar.. erkek dediğiniz yüce varlık madem neden nefsine sahip çıkamıyor ?

olaya tabiki tek pencereden kadın penceresinden bakacağım ..beni aldatan erkeğin penceresinden bakmak kadar saçma bir bakış açısı düşünemiyorum.. bu dediğiniz aldatmaya bahaneler bulmak suçu kendimizde aramaya itmek, psikolojik bir oyundan ibarettir sadece..

varsa bir sorun karşılıklı konuşulur ve yollar ayrılır .. doğru yol budur .. başka tenler aranmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…