Aldatıldım çok üzgünüm

Tabi hayat Teomanın şarkıları gibiyse hak neden olmasın
Erkektir yapar mantığı canım her cümlene katılıyorum.
Bu opsiyon sadece erkek dinleyicilerimiz için geçerli malesef. Sadece "pipi" sahibi olanların doğuştan kazandığı haklar kategorisine giriyor.

Daha kaç vücut gerek bana
Benim seni unutmama

Bu opsiyon sadece erkek dinleyicilerimiz için geçerli malesef. Sadece "pipi" sahibi olanların doğuştan kazandığı haklar kategorisine giriyor.

Daha kaç vücut gerek bana
Benim seni unutmama
Ne kadar kuculdüklerini bi bilseler zampara adamdan nefret ediyoruz biz kadınlar.
Nee o öyle disi sinek görse yürüyen adam kavun degilki ahhh

Bu ne korkunç bi uslup ve yazı dili.

Önceki yorumlarınıza da baktım imla, noktalama ve kelime hatalarını düzeltmekten gözlerim şaşı oldu. Yorumlardan taşan öfke ve durumu normalleştirebilmek için verdiğiniz olağanüstü çaba da gerçekten şaşkınlık verici.

Size "Her erkeğin içinde var, sadece ortaya çıkması zaman alıyor. Brad'de Angelina'yı aldattığına göre durum normal." ekolünü veren fakültede ciddi bi sıkıntı var. Doğrudan alanım olmamakla beraber dolaylı olarak almadığım dersler olsa inandıracaksınız yani.

Konu sahibesi öğretmen. Niteliksiz işçi statüsünde değil. Kocasının eline bakmak kişisel tercihten öteye gitmiyor bu durumda.

Aile içi baskılara ilişkin derslerde bu baskılarla baş etmek adına verilecek tavsiye ve telkinlerin anlatıldığı bölümleri dinlemediniz sanırım. Zira o baskılara olduğu gibi boyun eğin kısmını hatırlayamadım ben.

Son ve en önemli kısma gelirsek; hasta bi bebeği tek başına büyütmekse mesele; hamile bi kadına zerre merhameti olmayan, onun yaşayabileceği sıkıntıyı, travmayı, hatta düşük tehlikesini hesaba katmadan onu aldatan adamın down sendromlu doğacak bi bebeğe ne derece adil ve merhametli yaklaşacağını düşünüyorsunuz?

Pardon ama hangi erkek için 'bu aldatmaz' diyebiliriz??
Konumuzun imlayla veya yazımla ilgili olduğunu göremiyorum kusura bakmayın
Hı şunu da söylemem de yarar var ki ihanettin sanalı reali olmaz.. İhanet ihanettir.. Ona bakarsınız gözüyle bir kadının orasına burasına bakmakta bir ihanettir..
Şu an eşinizin bir kadınla konuşmadığını, başka bir kadını düşünmediğini, yolda işte Vs. Girdiği ortamlarda başka kadınlara bakmadığını nerden biliyorsunuz siz ya??
Kimse kusura bakmasın
Her erkek yapar
Hiç bir erkeğe bu konularda güven duymamak gerekir
İşte benim eşim yapmaz dediğiniz dakika sizde bir sorun ararım ben.. Niye onun cinsel organı yok mu??
Olaya bakış açım erkek yönünden değil tabi ki bayanın gözüyle bakmaya çalışıyorum
Hı yaptığınız yorum boşanın kelimesi yok ama yolları ayırın kelimesi var
Hanımefendi bu kadının ekonomik özgürlüğü olsaydı ve mecbur olmasaydı şu an sizin bizim önerilerimize ihtiyacı olurmuydu????
Bakın dediğim gibi aldatılmak ihanete uğramak çok kötü bir durum ve duygu..
Ama tek bir şans verip güvenini kazanmasından yanayım ben
Siz doğacak çocuğun psikolojisini düşündüzmü??
O annenin ihanetten sonra çocuğunu o psikolojiyle nasıl tek başına büyüteceğini düşündünüz mü??
Adamın yaptığını burnundan getirsin
Eve almasın, yüz vermesin
İlgilenmesin cezalandırsın
Ayrılmak ona mükâfat olur çünkü

Affedebiliyorsaniz deneyin.Ama kadinlar kolay kolay unutmuyor.Surekli isitip isitip konusacaksiniz,hep akliniza gelecek.Huzurunuz kacti bi kere..
Bi kere yapan devamini getiriyor genelde.Sonucta sarhos degildi, akli basindaydi ve iki aydir surdurmus.
Sen kadinsin ikisi farkli kismida ne kadar kolay soylemis.Allah yardimciniz olsun..

Boşanın demiyorsunuz ama varsa bir sorun yolları ayırın diyorsunuz??
Burda çelişkiyi gören tek ben miyim??
Ben erkeğin yaptığını doğru buluyor gibi mi görünüyorum ordan..
Erkeklerde ki durum bundan ibaret demeye çalışıyorum sadece
Erkeğin penceresinden bakın dediğimi hatırlamıyorum ben
Sadece olaya farklı pencereden bakın diyorum
Bu bayanın ayrılmak için imkanı varmı sizce
Varsa neden şu an buraya akıl almak için başından geçen bu kötü olayı anlattı??
Maddi manevi sıkıntıları var demek ki
Eğer çalışan bir bayan olsaydı bunun lafı bile olmazdı
Her kadın ayaklarının üzerinde durabilir
Ama bu ha deyince olacak birşey değil

yemin veren insan samimiyetsizliği.
annemin babamın ölüsünü öpeyim he?
sıkıyorsa kendim öleyim, allah canımı alsın desin.
mazallah tutar filan da.
Allah yardımcınız olsun

neden ısrarla konu sahibi üzerinden gidiyorsunuz ..üni öğrencisiyim diyorsunuz ama okuduğunuzu anlamıyorsunuz..

konu sahibi beni ilgilendirmiyor ki zaten öğretmenmiş .. ayrılmak için imkanı var yok bilemem kendi bileceği iş kendi vereceği karar..

yolları ayırmak karşısındaki kişiyi aldatmadan kandırmadan önce yapılacak iştir..doğrusu, yolu yordamı budur..
genel olarak yorum yaptığımı yazdım zaten size hitaben.. konu sahibi üzerinden gitmiyorum.. sizin yorumlarınız üzerinden gidiyorum..

sizin tepki aldığınız nokta erkeklerdeki durum budur dediğiniz nokta .. hayır erkeklerde böyle bir durum yok diyoruz bizde ha şerefsiz haysiyetsiz olanlarda vardır ama siz hepsi öyle diyorsunuz.. yok öyle birşey kendinizi kandırmayın aldatmayı erkek doğası olayına çevirip normalleştirmeyin yazdıklarınızla diyoruz..

Pardon ama konu sahibi sizi ilgilendirmiyorsa neden yorum yapıyorsunuz??
Sizi ilgilendirmeyen biri için neden fikir beyan ediyorsunuz??
Kardeşim bana hitaben yazma
Görüş farklılığı var aramızda gördüğüm kadarıyla
Bu yüzden daha fazla yorumlarıma cevap verip durma
Evlimisinz bilemiyorum ama eğer evliyseniz ve eşinizin yaşı 40 küsürse gözünüzü açmanızda yarar görüyorum
Ha yok eğer evli değil bekarsanız sonrasında dikkat edin derim ben
Çünkü etrafımda ki çoğu kişinin dramını bu bayanda gördüğüm için yazmak istedim
Hiç yapmaz dediğim insanların aldattığını görüp tanıklık etmiş biriyim
Hiç bir erkek bu konuda gözümde temiz değil

Kendinizi yazıyla ifade ettiğiniz ve anlaşılmayı umduğunuz her durum imla, yazım ve noktalamayla ilgilidir öncellikle. Kimse kimseden TRT spikeri performansı beklemiyor ancak üniversitede okuduğunu özellikle vurgulayan bi üye olduğunuza göre daha özenli olmanızı beklemekte sakınca görmüyorum.

Konu sahibesinin konusuna dönersek:

"Kimse kusura bakmasın her erkek yapar." Şu cesarete bakın ki olasılıklı bile konuşmuyorsunuz, doğrudan "yapar" diyorsunuz hiç utanıp sıkılmadan. Kusura bakıyorum çünkü söylediğiniz önermenin hiçbir doğru tarafı yok. İnsanları yanlış yönlendiriyorsunuz.

Sizin mantığınıza göre;

"Her erkek futboldan hoşlanır."
"Her erkek tecavüz eder."
"Her erkek şiddet uygular."
"Herkes cinayet işler."
"Herkes hırsızlık yapar."

Hangisi doğru bunların şimdi? Hayatını bunların hiçbirine bulaşmadan geçiren insanları ne yapıyoruz? Sizin genellemenize gelince hayatı boyunca eşini aldatmadan yaşamış ve ölmüş adamları erkekten saymıyor musunuz?

Ki bunların çoğunda aşırı testosteron hormonu salgılanır. O zaman hapishaneleri boşaltalım bi zahmet, malum suçlu hormonlar hep.

Zaten siz buyrun üzerine yarım saat düşünün, bunları da normalleştirecek birer bahane bulursunuz eminim.

Ahlak evrenseldir; yanlış başka bir yanlışla meşrulaştırılamaz. İnsanlar id den ibaret değildir; sadece dürtüleriyle hareket etmezler. Erkeğin cinsel organınız varlığı hiçbir hata için gerekçe değildir. Bunu reddettiğiniz her an yapılan yanlışa üstü kapalı onay vermiş olursunuz.

Konu senin kocan yapar benimki yapmaz meselesi değil yani.

Bana gelince evli bi kadın da değilim zaten. Hayatımda hakkında acaba dediğim, yanında kendimi güvende hissetmediğim kimseyi tutmadım.

Sözünde durmamanın, hayatım boyunca sana sadık kalacağım deyip de kalmamanın bedeli sözünün artık değer görmemesidir, inandırıcılığını kaybetmektir.

İnanmadığınız, güvenmediğiniz insanla da ömür paylaşılmaz, gelecek paylaşılmaz, ev paylaşılmaz, yatak paylaşılmaz.

Deve kuşu gibi kafayı kuma gömüp gerçeği reddeden bi annenin büyütecegi cocugun psikolojisi ne olacak? Eşin açıklamasında pişmanlık emaresi gördünüz mü? Buyrun burada dolaşın annesi aldatılan babası pişkin kadınların yorumlarını. Size de ders için pratik olur hem.

Erkekleri bu denli toz pembe görmeniz ne derece doğru bilemiyorum
Ben hee erkek şunu yapar bunu yapar demiyorum
Konumuz ihanet
Ve her erkek içgüdüsünde vardır diyorum
Yapar da diyorum evet
Halâ aynı düşüncedeyim
Bunu tanıdığım ve çevrem deki akrabalarımda gördüğüm için söylüyorum
Ha yapmayan erkek yok mu tabi ki var
Ama geneli yapar
Çok az insan tanıdığınız çok Belli ki hayatta olan şeylerden bir habersiniz
21 yaşında olmama rağmen daha çok şahidim böyle durumlara
Mekke'de Haca giden arkadaşımın söylediği şu sözü hiç unutmam 'Mekke gibi temiz güzel bir şehrin bütün erkekleri mi sapık olup çarşaflı kadınlara laf atarlar'
Öyle mukaddes bir şehirde böyle şeyler oluyorsa Türkiye gibi bi yerde aldatma oranlarını düşünün derim
Ayrıca yazım konusuna gelince şu an ona çok dikkat etmiyorum
Her Üniversiteye giden insan yazıma dikkat edecek diye bir kaide yok
Türkçeyi düzgün kullanmak benşm için yeterli
Ki zaten bu konu yoruma veya eleştiriye de açık değil
Size benim yazımımı eleştirecek lüksiyeti vermiyorum

insanları yanlış bilgilendirmeyin diye yorum yapıyorum.. yorum yapıp yapmayacağıma kendim karar verebilecek yaştayım...
haklısınız görüş farklılığı var aramızda ve görüyorumki buna ilaveten uslup ve edep farkıda var..

kardeşim!!! nasıl bir hitap şeklidir öyle..

sizin hayat tecrübeleriniz sizi bağlar genelleme yapamazsınız.. siz o şekilde denk geldiniz diye bütün erkekler şerefsiz demek değildir..bizde bunu diyoruz..

tavsiyeniz içinde teşekkür ederim zira siz bunları yazmasaydınız fanusta yaşayıp mutlu mesut hayatıma devam edecektim gözümü açtınız.. çok ihtiyacım vardı kendi kötü tecrübelerini hayatın gerçekleri diye itelemeye çalışan birinin tavsiyesine!!

Size kalsa hiçbir şey eleştiriye açık değil tabi eleştiriyi yapan siz değilseniz. "Yargılamak bi Allah'a bi de bana mahsus" deyin tam olsun.

Aldatmayı bu denli normal zemine çekme çabanızın altında çevrenizin ve akrabalarınızın yattığını tahmin etmiştim.

Zira çevrenizde bulunan, kan bağıyla bağlı olduğunuz, iletişim kurduğunuz, saygı/sevgi beslediğiniz insanların yaptıkları hatalarla yüzleşmediğiniz, onları kınayacak gücü ve cesareti bulamadıģınız için hatayı genele yayarak durumu meşrulastırmak istiyorsunuz.

Ailenizden de böyle görmüşsünüz. Sizde erkeklerin sizden üstün ama aynı zamanda ahlaksız yaratıklar olduğu algısını çok başarılı oturtmuşlar. Kötü, ahlaksız, zalim bi yaratığa hizmet etmek, onun eşi olmak ve hatalarını affetmek demek size göre evli bi kadın olmak.

Adliyelerde tecavüzcü kocası için "o kadın yaktı benim kocamın başını" diye yanan yakınan kadınların çaresizliğini görüyorum sizde. O adamın karısı olmayı, dul kalmayı, insanların tepkileriyle yüzleşmeyi göze alamayan kadının durumu reddedip hatayı üstünden atma çabası var üzerinizde.

Hoş yine de çelişkiye düşmekten kaçamamışsınız.

-Ve her erkek içgüdüsünde vardır diyorum

Yapar da diyorum evet

Halâ aynı düşüncedeyim

Bunu tanıdığım ve çevrem deki akrabalarımda gördüğüm için söylüyorum

Ha yapmayan erkek yok mu tabi ki var

Ama geneli yapar-

Buyrun okuyun cümlelerinizi. "Her erkek yapar. Ay yok bazıları yapmaz. Ama bi kısmı da yapar yani" diye diye bi ileri bi geri yalpalıyor düsünce yapınız.

Ne diyeyim kendi şeytanına gönüllü köleliğinizde size kolay gelsin.

Not:

1.Sizinle aynı yaştayım. Tanıdıgım insan sayısını sizinle yarıstırmayacağım, çocukça ve komik buluyorum. Size kendi çevreniz dışındaki insanlarla da iletişime gećmenizi öneririm.

2. Elbette daha kötüsünü gördüm, ünlü harf kullanmanız bi başarı ama kötü yazıyorsunuz. Oraya kücük mutlu bi nokta koyun alt satıra gecmek yerine. Soru isaretinde cok cömertsiniz mesela, çifter çifter. Soru sormayıp karşı tarafı suçlama amacı güttügünüz için sanırım. "lüksiyet" bir kelime değil. Ukalalık olarak almayın ama yazı diliniz de pek cok sey ifade ediyor.

siz aynı yaşta mısınız... içime su serpildi ..
bir an gaflete düşüp gelecekten korkmuştum ruhum rahatladı resmen...

siz aynı yaşta mısınız... içime su serpildi ..
bir an gaflete düşüp gelecekten korkmuştum ruhum rahatladı resmen...
Öyleymiş. Yorum sahibiyle paylaşıp paylaşabileceğimiz tek ortak nokta 21 yaş anladıgım kadarıyla.

konu sahibi yok mu, gerçekten merak ediyorum gelişme var mı
20 sayfada tek mesaj mı yani konu sahibinden,off..

Bende aynı şeyi yaptım sırf bebeğim için yoksa eşimi sevdiğimden değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…