Ya yakalamsaydin devam edecekti sen bebekle ekinde yine yazacakti kiza kafani kullan boşancam de ailenle konuscam de isin ciddiyetini anlasinDurup durup sarılıyo bana affet it gibi pişmanım diyo... Ama affedemiyorum nefes almakta zorlanıyorum sanki.. Çok seviyodum onu ben böyle biri değildi yer yüzünde herkes aldatır o aldatmaz diyodum...
Ya öğretmensin formasyon aldın.. ödüllendirecek misin hemen affedip...bişey yaptığında bunun sonuçları olacağını görsün.git esinin ailesine anlat.sevinmezler.onlara sığındığın için değerli bile olursun.torunlarını taşıyorsun.sonra da git dava dilekçeni ver.iyice süründür önce.Yine eskisi gibi olamaz mıyız...
Yine eskisi gibi olamaz mıyız...
Kayın v ile zaten aram hiç iyi değil kıskanıyordu bizi hep ona anlatsam cümle aleme anlatırYa öğretmensin formasyon aldın.. ödüllendirecek misin hemen affedip...bişey yaptığında bunun sonuçları olacağını görsün.git esinin ailesine anlat.sevinmezler.onlara sığındığın için değerli bile olursun.torunlarını taşıyorsun.sonra da git dava dilekçeni ver.iyice süründür önce.
sen düşündün mü şerefsiz adi herif deseydin...ifrit oldum kocana...hem hamilelikle uğraşıcaz hem bu dengesizlerleÇok ağlıyorum diye çocuğa bişey olcak diye korkuyo bari onu düşün diyo
Sen dusunseydin de bizi bu duruma getirmeseydin deseydinizÇok ağlıyorum diye çocuğa bişey olcak diye korkuyo bari onu düşün diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?