Aldatıldım çok üzgünüm

Asıl bunları sineye çekersen zavallı pozisyonuna düşersin. O erkek olunca Allahın kulu olmuyor mu? Dini açıdan da yaklaşacak olursak sen aldatınca zina ile yargılanırken kocan yapınca madalya mı takılacak ! Aldatmak kadın için de erkek için de düpedüz namussuzluktur !

Durup durup sarılıyo bana affet it gibi pişmanım diyo... Ama affedemiyorum nefes almakta zorlanıyorum sanki.. Çok seviyodum onu ben böyle biri değildi yer yüzünde herkes aldatır o aldatmaz diyodum...
Ya yakalamsaydin devam edecekti sen bebekle ekinde yine yazacakti kiza kafani kullan boşancam de ailenle konuscam de isin ciddiyetini anlasin

O kadar mutluyduk ki geçenlerde arkadaşlarım bile maşallah örnek bi çiftsiniz çok mutlusunuz diyolardı..

Yine eskisi gibi olamaz mıyız...
Ya öğretmensin formasyon aldın.. ödüllendirecek misin hemen affedip...bişey yaptığında bunun sonuçları olacağını görsün.git esinin ailesine anlat.sevinmezler.onlara sığındığın için değerli bile olursun.torunlarını taşıyorsun.sonra da git dava dilekçeni ver.iyice süründür önce.

Yine eskisi gibi olamaz mıyız...

Olursunuz çok zaman lazım onun emek harcaması ve senin guvenıni hiç boşa çıkarmaması lazım.Ama çok üzgünimki birdaha aynı hisle ona bakamıyacaksınız eskisi gibi bir sevgi ya da duygunuz olmuyor değişik birşey sevmiyor gibide değil ama içten bir sevgi asla olmuyor daha doğrusu olamıyor.Ne mutsuz ne mutlu

Kayın v ile zaten aram hiç iyi değil kıskanıyordu bizi hep ona anlatsam cümle aleme anlatır

Neyse kafam hiç yerinde değil arkadaşlar dinlenicem biraz benim için dua edin nolur

çok üzüldüm gerçekten..bende 39 hafta 3 günlük hamileyim ve benim de eşimle sorunlarım var.eşim de küser kız gibi,1 ay konuşmaz ne desem ters ters cevap verir, beni yok sayar hastaneye bile gelmez ama ben bu durumda bile çoçuğum doğar doğmaz boşanmayı düşünüyorum ciddi ciddi..şu gün şu saat beni aldattığını öğrensem doğumu da beklemem neyi var neyi yoksa fırlatırım sokağa..ailen elbettte üzülür ama sonuna kadar senin yanında arkanda olurlar çünkü senin bi suçun yok..ekime kadar devam etmek nedir ya..bu işin ekimi kasımı mı varmış.
öğretmenim diyosun kolunda altın bileziğin var atanamasan bile özel okullarda sözleşmeli olarak çalışabilirsin o arada da kpss ye hazırlanırsın..ama iki yalan yemine,bi çiçeğe affedersen bi daha aldatılmayı kabul ettin demektir..en başta sana saygı duymayacaktır...çoçuğum olacak nasıl yaparım ederim diye düşünme Allah yardımcın olur..Benim babam da yok gariban okul yüzü görmemiş bi annem var ama ben bile tahammül edemeyeceğimi düşünüp bitirmeyi düşünüyorum..bence kendine saygı duy ve affetme........

Ama asla hemen affetmeyin bence mümkünse evi terkedin ve birsüre hiç konuşmayın bunları tartışmayın bi kendi kendine düşünsün yesin kendini korksun, ya da onun evden gitmesini söyleyin anasına danasına gitsin ama basit birşekilde bu olayı çözerse yapma ihtimali biraz daha yüksek.

Bosanamam diyorsan hic kimseye anlatma. Sen yine de göz dağı ver biraz. Vicdan aniti gibi dolan ortalarda :) ah bu erkekler. Keske sartlarin farkli olabilseydi de bu haksizliga susmak zorunda kalmasaydin.

Çok ağlıyorum diye çocuğa bişey olcak diye korkuyo bari onu düşün diyo

Kk da herhangi bir konuda çok mutluyduk eşim beni el üstünde tutardi diye başlaniyorsa sonunu okumaktan çok korkuyorum. Çünkü son cümle bunu bana nasıl yaptı oluyor.

Konu sahibi benim ayrıl demekten başka bir çözüm yolum yok ancak ayrilacaksan da doğum yaptıktan sonra boşanma davası aç bence, şu anda değil.

Aman boşanma böyle hiç zavallı durmuyorsun ! yazmışsın ya boşanırsam akrabaların yanında zavallı duruma düşerim ..sindir sen güzelim herşeyi .Tekrarlarsa umarım tekrarını yaşamazsınki hiç sanmıyorum nasilsa yine eşinde af diler ve yine..sen affedersin ....

Çok ağlıyorum diye çocuğa bişey olcak diye korkuyo bari onu düşün diyo
Sen dusunseydin de bizi bu duruma getirmeseydin deseydiniz
Esiniz karaktersizin biri Dilerim ki bebeğiniz sağlıklı doğar Yoksa bu onun durumunu da bahane edip ama hep onunla ilgilendin diye de aldatır Ayrıca aldattığı için değil de yakalandigina uzuluyor gibi
Ama belli siz bundan bosanmayacaksiniz bari uzun süre burnundan fitil fitil getirin

Konu sahibi öğretmenmiş eşi istemiyor diye çalışmayı bırakmış
dayanamıyorum konu içinde yapistiricam sosyal mesajimi

kızlar anneniz-babaniz sizi 4-5 yıl ne zorluklarla okutuyor sizler mezun olmak için bir sürü emek veriyorsunuz sonra herifin biri geliyor kendi saçma sapan egosu uğruna sizi çalıştırmiyor siz de güya asıksiniz ya tamam diyorsunuz.

ya bu devirde insan kendine dahi güvenemezken nasıl bir adama güvenip böyle hatalar yapıyorsunuz?

belki konu sahibi çalışsa mesleğini yapıyor olsa çekip gidecek gücü daha rahat bulacaktı.

Niye erkekler istedikleri haltları yiyip sonra kadına da sen bana eskisi gibi davranmaya devam et diye yükleniyorlar. Ben varya hayatı zindan ederdim bu saatten sonra, gerçi ben boşardım heralde ama o kadar kolay olmamalı bin pişman etmelisin onu yaptığına.

Reactions: anu
Arkadasim ne yap bilitor musun? Ailenden agzini burnunu dagitacak kimse yok mu? Iki kisi ayarla, kirsinlar agzini burnunu. Bir guzel komalik etsinler. Bak bakalim bir daha yapiyor mu? Ya bosanacaksiniz, ya da bunu yapacaksiniz. Surundurmek falan hikaye. Yine yapacak. Ne yaparsan yap. Bizim komsu kadinin da kocasi asiri bir sekilde kumar bagimlisiydi. Kadinin abisi geldi, bir guzel dovdu, sonra da silahi sokmus agzina. Bir daha yaparsan bu agzinda patlayacak demis. Odur budur 10 yildir adam sut dokmus kedi. Karisini elinin ustunde tutuyor. Bir dedigini iki etmez. Iste aynen boyle yapmak lazim. Bundan anliyorlar.

Kardeşimin kocası da aldatsın demiş ya afedersin de ben orada kahkaha attım.Ayrılamam diyorusn,o zaman canım kocacım,devam et herşeye diyerek boynuna sarıl,devam et demesen de edecek ne de olsa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…