erkekler senin benim başkasının evlendigi her erkek muhakkak birileri ile seviş yapar. yapmıştır. bizler gib el el üstünde anne dizi dibinde evlenecegi kızı beklemez.bekleyemezdogaya bile aykırı
yuhi aldatılmamış ki ayrıca. flort etmiş. heee cocgun gönlü kaymışsa zaten yapacak bişey yok.
yuhi sor nişalına ''gönlün kaydıysa başka birine, birbirimize zehir etmeden dunyayı ayrılalım. bitsin bu işkence
yahu büyütülcek bir gramlık mevzu yok ortada.. offffluk bi durumda yok. zor gelecekse kusura bakma dicen ayrılcan. ama sor gönlü kaydıysa bu evlilik yürümez..
eşim gemi kaptanı bazen 6 ay sefere gider ona derim bak herşeyi yap. ben yokum yanında el el üstünde de bekeleyessen kay ama gönlünü kaydırma. o zaman biz biteriz
2006 dan beri cok güzel kesinlikle dengeli bir evlilik yürütüyoruz. asılan yapışmaya calışan kadın olmadı mı? oldu. eşimle bir olup hepsinin üstünden geldik.
adam sana evine geri dönüyorsa ilgisini aşkını sevgisini saygısını hala bana fazlasıyla gösteriyorsa gözlerime bakıp aşkım diyosasorun yok tabi inş. bebekdee yapacaz
Birincisi..kız hiç bir koşulda iyi niyetli değil zaten.. eğer olanlar doğruysa, amacı ona yapılanların öcünü
ondan seni ayırarak adamın huzurunu kaçirarak almak..Eğer doğru değilse de, amacı adamı bir türlü elde edemediğinden senle birlikte olmasını engellemek. Kızla cinsel birşeyler yaşadığına kesinlikle eminim zaten nişanlın kızı aynen böyle yalanlarla kandırmış olmalı..Ben onu sevmiyorum,yok zorla evleniyorum, senin vicdan yapmana gerek yok ..gibi..yani inan bunların hepsi bir yalan sadece kızı götürmek için söylenmiş sözler..bunun için sakın üzülme derim..Hee bu adamın aşşağılık olduğunu göstermiyor değil tabi!
İkincisi.. Eğer kız şizofrense..sadece aralarında ufak bir elektriklenme olupta kız bu adamı kafasına taktıgından boyle sacmalıyorsa ...sen kızı bir yere çağırıp sonrada sevgilinle beraber gidersen..ona komplo kurduğunu düşüneceğinden bir çuval inciri berbat edersin!! Böyle bir olaya mahal vermemek için sevgilinin müsait olduğu bir zamanı kollayıp kıza bişey söylemeden kızla buluşman gerekiyor.(kız gelirken butun delillerini getirmesini istersin) Buluştuktan sonra nişanlına ısrarla bulunduğunuz noktaya gelmesini için ikna etmelisin! Bu şekilde ona komplo kurmuş olmazsın o da bu konuda sana saldıamaz...Bu kadın neler soyluyorr...ben anlamadım birde senden duymak ıstedım sonucta ben onu değil seni bilirim demelisin..Kızı susturup ona söz hakkı verip durumu anlatmasını söylemelısın..sonra zaten kendi aralarında kavga edeceklerdir.!!!
Aslına bakarsan kızın adamı arayıp soylemeyecegınden emin olsak..Kızı arayıp ben nişanlımla seni yuzleştiricem benden haber bekle dediğinde verdiği tepkiden herşeyi cıkarırdın.. kız peki der ama bir daha aradıgında teli açmayabilir bile...ama bu durum biraz riskli açıkçası!!
Yüzleştirmeden olmaz yuli..ama seni kesinliklikle haksız bir pozisyona düşmeyecegın bir buluşturma olmalı..Erkeklerin bu kadar haksız olmalarına ragmen haklı oldugu bır konu yakaladımı konuyu nasıl saptırdıgını hepimiz cok ıyı biliyoruz.. Yazıklar olsun sen bana nasıl guvenmezsın sen arkamdan iş cevirdin diye bagırmaktan konuyu konusmaktan kaçarr..durumm nerelere gıder!!
biraz uzun oldu yazım kusura bakma ama. kafanı iyice allak bullak ıstemıyorum aslında ama benim buna benzer bildiğim bir olay oldu...bir arkadasımın 7 yıllık sevgilisi vardı ..artık o kadar uzun olmustıki artık kız arkadası evlenmek ıstedı ona hayır dıyemedı aslında sevıordu ama evlenecek kadar degıldı fakat o kadar zamanını yedıkten sonra adam hayır dıyemedı..sonra cocuk buna benzer bir tezgah hazırladı cunku kendisi ayrılalım diyemiyordu vicdan yapıyordu..onun ayrılmak ıstemesını sağlamak ıcın elinden geleni yapti..Umarım herşey bundan ibaret değildir umarım..Yüzleştirmeden anlayamazsın..Kendini sakın yiyip bitirme evlensen daha mı ıyıdı!
helal olsun gözüpek birisin cnm ama herkızdan özelliklede konu sahibinden bu kadar rahat olmasını bekleyemezsnkii:26: çok dğeişik düşüncelerin var gerçekten bi gün gelse eşin ben seferdeyken şöyle şöyle oldu dese,nsl içine sindirip onunla beraber olabileceksin? çünkü erkekler evt farklıdır hem seninledir hemde başkalarını düşünür...yani gerçekten yanlış anlama sanada saygım var ama düşüncelerin bana hiç uygun değil malesef..
kesinlikle katılıyorm. ayrıca şunuda eklemeliyim, bir an önce karar ver bu oyunu veya gerçeği nsl ortaya çıkaraağına çünkü zmn geçtikçe daha çok yıpratır seni bu şüphe..:18:
yani savasma sevis diyorlaar yuli
ah bide yuli ne yapacagina karar verse :82:
bu konunun gercekliginden süphe duymaya basladim valla bu topikteki herkes kadin olamaz yada ben uzayliyim
kızın şizofreni olduğunu sanmıyorum aslında çünkü kızı 1 2defa gördüm. herkesin dediği gibi en isi yüzleştirmem ama emimin oan nişanlım inkar edicek kız bide demiş aslında seninle bunları yüzyüze konuşmak isterdim ama en kolay bu yolla sana ulaşabildim. nişanlm çalıştığı yerde konuşmalarıda varmış aslında bunlarıda kız söylüyo ama hepsini aklından uydurucağını hiç sanmıyorum işte elimde olsa hiç evlenmem bişey olsada ayrılsak filan gibi.hastaneye gitmişler beraber test yaptırmak için hamilelik olayı yüznden ve iş yerinde olmayan bi arkdaşıyla onun isminide veriyo böyle şeyler olmasa o arkadaşının ismini ve daha bir sürü şeyleri nasıl bilebilir kız ki
:81::81::81::81::81::81:canım ayakta alkışlıyorum şaka gibisin herhalde aldatmaya meğilli erkekler senin gibi eşleri olsa çok rahat ederler nerde kaldı kadınlık gururu yani eşin seni aldatabilir ama utanmadan başkasının koynundan çıkıp gelip ilgisini senden esirgemiyorsa sorun yok mu demek istedin nolur ben yanlış anlamış olayım
yani savasma sevis diyorlaar yuli
ah bide yuli ne yapacagina karar verse :82:
bu konunun gercekliginden süphe duymaya basladim valla bu topikteki herkes kadin olamaz yada ben uzayliyim
yani seferdeki adama başka kadınlara bakma demek sacma olur. çünkü 6 ay limandan limana sadece erkek yüzü ve deniz suyu görüyorlar
değişik düşünüyorum çünkü kızsal duygularımsa hayata yaklaşsam ne bu evlilik sürerdi nede ben mutlu oabilirdim. bu hayat maalesef tek taraflı kızsal düşünce ile dönmüyor. erkegide var. onların da istekleri bildikleri fikirleri var. bunlarıda kabul etmek ve anlamak ve hak vermek lazım..
biz nasılsak onlarda aynı. hiç bir fark yok aslında
öle bi şoktayım ki o yüzden tam kendimide ifade edemiyorum aslında kararım sanırım ayrılmak olucak ama işte ailem de var arada nasıl bi duruma düşücekler dünden beri telefonlarına cvp vermiyorum nişanlımın kimseyde bişey belli etmek istemiyorumkadın aldatsa bu sefer erkeklik gururu cıkacak. kimi erkeklerde kadınlarının yaptıklarınıı duyarlar ama gene de karım der. buda gurursz erkek modeli midir?
tercihi böledir.
ben değişik düşünürüm ama danışan her arkdaşım da benim dediklermi uygulasa dunyanın en mutlu kadını ve en mutlu erkegi olur.
yuli kendine bile ters geldigi için benim yazdıklarımı kaale bile almıyor. ama belki ucunan bir yeri okurda acaba der diye yazıyorum
yüzleştirmek eline hiç bir şey vermeyecek. kararı verecek olan sensin.
ya bu ilişki biter yada evlenip sürekli şüphe içinde kalacaksın. hayatını zehir edceksin. sürekli soracaksın takip edeyim telefonunu kontrol edeyim bu kız kim? vs.v.vsvs.sv. psikopat olacagına medeni bir insan gibi düşünün konuşun anlaşın.
şüphe dunyayı birbirinie zehir etmektir.
kadın aldatsa bu sefer erkeklik gururu cıkacak. kimi erkeklerde kadınlarının yaptıklarınıı duyarlar ama gene de karım der. buda gurursz erkek modeli midir?
tercihi böledir.
ben değişik düşünürüm ama danışan her arkdaşım da benim dediklermi uygulasa dunyanın en mutlu kadını ve en mutlu erkegi olur.
yuli kendine bile ters geldigi için benim yazdıklarımı kaale bile almıyor. ama belki ucunan bir yeri okurda acaba der diye yazıyorum
yüzleştirmek eline hiç bir şey vermeyecek. kararı verecek olan sensin.
ya bu ilişki biter yada evlenip sürekli şüphe içinde kalacaksın. hayatını zehir edceksin. sürekli soracaksın takip edeyim telefonunu kontrol edeyim bu kız kim? vs.v.vsvs.sv. psikopat olacagına medeni bir insan gibi düşünün konuşun anlaşın.
şüphe dunyayı birbirinie zehir etmektir.
Yulicim..neden senin çekineceğin bir durum varmış gibi kızın doğrumu yalanmı söylediğine bu kadar takılıyorsun yanlış yapmaktan sanki kızın söylediğine inanırsan nişanlına haksızlık etmekten bu kadar korkuyorsun..Sonuçta orta da yalanda olsa gerçekte olsa bir kız ve söyledikleri var..Yani kızın söylediklerine inanıyorum dersen hiçbirşey olmamış gibi gidip adama böyle böyle ayrılıyorum senden dediğinde inkar edeceği besbelli ee o zaman ona zaten için inanmak isteyecek ..ya kafan daha çok karışırsa? Ya seni kandırmayı başarırsa..sonları hep içinde bir şüpheyle yaşayacaksın! Yok kızın yalan söylediğinden emin olursan..valla ne yaparsan yap yalan söylediğinden asla emin olamayacaksın..O yüzden yüzleştirmeden bu ruhsal durumdan çıkamaz hıncını da alamazsın!
Nişanlın sana ve 8yıllık ilişkine saygısızlık yapmış olabilir ama aslonlan senin kendine ve ilişkine saygınlığını kaybetmeden bitirilmesi gerekiyorsa bitirmendir. Ona komplo kurmadan yapmalısın bu işi..
Kesinlikle en ufak bir hata payı bırakmamalısın kendine..Bu yüzden de kesinlikle kıza delilleriyle birlikte buluşmak ıstedıgını söyleyerek bulustuktan sonrada nişanlını arayamalısın...Aralarında konuşsunlar en sonda ben olsam şunu derdim..Eğer bu kızın dedıklerı doğruysa benle sadece iyi oldugumdan 8 yıl oldugundan berabersen ve beni sevmiyorsan al sana çok iyi fırsat..bırak beni dersin! Kızla arasında geçen ufak bir elektriklenmeyse belki affedilebilir ama cinsellik gecmişse ve seni sevdiği doğruysa bitirirsin...Ayrıca ben olsam aileme beni aldattı dıye asla ve asla dıyemem başka bir sey bulmak lazım
kadınlık sizin bildiğiniz gibi olmuyor malesef kadınlık emek sabır isteyen bişeydir herkes sizin gibi hemen herşeyi bitirse kimse evli olmazdı türkiyede herkes ondan ayrılır ona öbürün den ayrılır başkasına olmadı başkasına dolanır dururdu
sizin eşiniz sizi aldatsaydı bir kalamde silecektiniz öylemikadinligi gurursuzlugu savunan bir insandan daha iyi bildigim kesin öyle olsaydi 9 yildir ayni erkekle evli olmazdim
cinsellik ve bide hamilelik olayı berebr hastaneye gitmeleri herşey şuan gerçk olduğunu gösteriyor bana evet ailem işte bu olayı nasıl analtırım ki
e tabi bu durum benim içinde gecerli. bana burada hakaret ettigini yada imada bulundugun düşünmüyorum. ve kadınlar erkeklerine baglıdır. kolay kolay sevmeden yada ilgi görmeden yanaşmazlar başka erkege. yada eşten yana ciddi sıkıntıları vardır iki ilgiye tav olup aldatırlar.yani bu 6 ay sende istedigin erkle ilgilenebilirsin esinin de sana tepki göstermesi sacma olur sende insansin sonucta ihtiyaclarin olabilir degilmi
bakalim o zaman esinde senin kadar anlayislimi olacak yoksa kendini kapinin önündemi bulacaksin
öle bi şoktayım ki o yüzden tam kendimide ifade edemiyorum aslında kararım sanırım ayrılmak olucak ama işte ailem de var arada nasıl bi duruma düşücekler dünden beri telefonlarına cvp vermiyorum nişanlımın kimseyde bişey belli etmek istemiyorum
eşini seven insan böyle birşeyi asla kabullenemez ki kim sevdiğini paylaşabilirneyse sizlere iyi muhabbetler başka yazacak yorum yok
sonuçta onu aldatan sen değilsin o seni aldatmış neden hala aileme nasıl anlatırımı düşünüyosun ki. aldatılmışım kıızn biri geldi söyledi diceksin olacak bitecek ve ailen senin yanında olacaktır bu durumda emin ol. seni aldatan bi adamla evlenemeni tabiki istemicektir ailen. asıl o düşünsün olay ortaya çıktığında napacağını. senin alnın açık ! yaptığın yanlış veya kötü bi şey yok. kader böyleymiş. böyle bir adamla ömrünü birleştirmeyi düşünmüyosun herhalde ? ömür boyu aldatılmak hoşuna gitmez kimsenin diye düşünüyorum aldatılma temelleri üzerine kurulu olan bi ilişkiden kimseye hayır gelmez ne sana ne ona ne de olabilecek çocuklarınıza mutsuz bi hayat verme derim ve ayrıl ondan.
sizin eşiniz sizi aldatsaydı bir kalamde silecektiniz öylemi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?