Tek gecelik bir ilişki muhtemelen.. sadece yatakta vardı saç.. başka ne delil bulabilirim??Cok fevri hareket etmissiniz. Keske delil toplasaydiniz. Uzulmekte haklisiniz ama adamin surekli siz yanindayken baska sehire kacmasindan az cok belliymis. Bence silkelenip dik durup nasil hareket edeceginize karar verin. Keske delil bulmak icin duygusal degilde mantikla hareket etseydiniz. Olan olmus bundan sonrasi icin toparlanip akillica hareket etme vakti.
Hakkinizda hayirlisi olsun.
Evin içinde hiçbirşey yok, ne kadına ait bir eşya, ne de kadın ile evde oturulduğuna dair detaylar ( iki kişiye açılmış servis, banyoda iki kirli havlu, kullanılmış prezervatif vs.). İki tel saçı mahkeme adli tıpa mı gönderecek, ne yani?Emin misin yeterli delil olmadığına??
Hukuk yolunda beni aldattığı için ondan alabileceğim hüç bir şey yok ki zaten…Evin içinde hiçbirşey yok, ne kadına ait bir eşya, ne de kadın ile evde oturulduğuna dair detaylar ( iki kişiye açılmış servis, banyoda iki kirli havlu, kullanılmış prezervatif vs.). İki tel saçı mahkeme adli tıpa mı gönderecek, ne yani?
Hayır tek gecelik olmasa o eve giren çıkan sürekli bir kadın olsa yerlerde de olurdu saç vs … hiç bir yerde yoktu sadece yataktaydı.. bir kaç saatten fazla bile değil sanki..Yorumlarda Sürekli tek gecelik demişsiniz öyle olması daha mı rahatlatıcı geliyor
Orasını bilemem, ama eşinin işkolikliğini, ilgisizliğini boşanma sebebi olarak anlatamam çocuğuma diyorsun, kendini ikna etmek için lazım sana delil. Tazminat talep etmeyeceksen, gözünle görmen yeterli olur. Önce senin ikna olman lazım, bu şekilde yola çıkarsan bir şekilde ikna edileceksin eşin tarafından.Hukuk yolunda beni aldattığı için ondan alabileceğim hüç bir şey yok ki zaten…
Unut mahkemeyi.. eğer bir kaç saatlik bir aldatmaysa olur muydu bu saydıkların?? Ayrıca evde çöp ve çöp kutusu yoktu. Yani eşyalı bir edvw ne çöp kutusu nede çöp vardı?? Biz arabadan eve çıkmadan önce o valizleri çıkartmak için yukarı çıktı.. belki çöp kutusunu ve çöpü bir şekilde sakladı..Evin içinde hiçbirşey yok, ne kadına ait bir eşya, ne de kadın ile evde oturulduğuna dair detaylar ( iki kişiye açılmış servis, banyoda iki kirli havlu, kullanılmış prezervatif vs.). İki tel saçı mahkeme adli tıpa mı gönderecek, ne yani?
Bunu sürme olmuyor de geçinemiyorum de anlaşamıyorum de sürekli başka şehirlere güven sorunu yaşıyorum de.ilgisiz de.illa aldatmaya olucak diye bir şey yok kiHayır tek gecelik olmasa o eve giren çıkan sürekli bir kadın olsa yerlerde de olurdu saç vs … hiç bir yerde yoktu sadece yataktaydı.. bir kaç saatten fazla bile değil sanki..
Tek gecelik bir ilişki muhtemelen.. sadece yatakta vardı saç.. başka ne delil bulabilirim??
Haklısın zor olur. Ama bir gün aniden habersiz gidersin kamera vs. Telefonunu aniden işte orda açık ederler zaten.
Bak ne diyorum, kapıdan girer girmez cupp yatağa koşsalar daha çok delil çıkar. Herşeyi sakladı, yatak örtüsünü mü bıraktı, ilginç. Halbuki ilk çıkarılacak şey örtü. Üstünde yattılar.Unut mahkemeyi.. eğer bir kaç saatlik bir aldatmaysa olur muydu bu saydıkların?? Ayrıca evde çöp ve çöp kutusu yoktu. Yani eşyalı bir edvw ne çöp kutusu nede çöp vardı?? Biz arabadan eve çıkmadan önce o valizleri çıkartmak için yukarı çıktı.. belki çöp kutusunu ve çöpü bir şekilde sakladı..
Ben şuan sadece olayı beynime kabullendirmeye çalışıyorum. Babam 14 yaşımdayken ölmüştü. Benim beynim kabullenmedi.. etrafımdaki herkes üzülür ağlarken ben babam ölmedi gibiydim.. sonra 3 yıl depresyona girdim.Tek gecelik ya da cift gecelik onemli olan sonuc.
Eski konularinizi bilmiyorum arkadaslar yazmis, herseyi gectim boyle bir adama guvenip terapiye baslamaniz bile asiri iyi niyetli geldi bana.
Durum boyleyken madem bosanmak gibi bir niyetiniz var cok onceden delil pesine dusmleydiniz. Ben avukat degilim avukat arkadaslar dogrusunu yazar ama sac telinin kanit olacagini hic sanmam.
Esinizi en Iyi siz tanirsiniz ve nereden nasil deliller bulacaginizi da en iyi siz bilirsiniz.
Olan olmus aglama vakti degil, silkelenip ayaga kalkin ve akillica hareket edin.
Eve iyi bir bayram temizligi olmus ay napim pozitif yönden bakmaya calisiyorum.benim konularımı bilenler bilir
Eşim x şehrine iş sebebiyle haftada 5 gün gidiyordu. Ben bir ara aynı şehirde olalım diye evimi eşyalarımı bırakıp oraya gitmiştim. 1,5 sene … ama bu seferde işi nedeni ile eski şehrimize haftada 5 gün gitmeye başlamıştı.
bende geri döndüm evime. 4 ay oldu ..
4 aydır haftada 5 günü bu sefer yine x şehrine giderek geçti.
Yani ben nereye o tam tersine ve hep iş bahanesiyle…
Dün gece tatil için geldik o x şehrine. Burda 1+1 bir evde kalıyordu geldikçe. Eşyalı daire olarak tuttu evi. Yatak örtülerini filan ben verdim sonradan.
sabah o işe gitti. Ben uyanınca yatağı kontrol ettim. Acaba aldatıyor mu diye…
Kadın saçları buldum yatakta ve hatta kendi yastığında….
Bana ait değil….
mesaj yazdım evin anahtarını başka birine verip vermediğini sordum … vermediğini söyledi.
Elime aldım bir sarı bez , dizlerimin üstünde tüm evi didik didik sildim… yatak dışında hüç bir yerde kadın saçı çıkmadı… ne balkon ne lavabo ne banyo gideri.. ne tezgah altı ne dolap içi…. Sadece yatakta 3 -4 tane saç….
geldi … sordum … inkar ettii… ama diliyle … vur bana istersen diyor… gözleri suçluluk duygusunu yansıtıyor….
Şok içerisindeyim.
Ya teşekkür ederim samimiyetin için… ama ben kaldıramam.. bu şüpheyle evliliğimi sağlıklı yürütemem… kızım da kavga dövüş bağrıştan başka bir şey görmez ..kuzum sen genç bir kadınsın her koşulda yeni bir hayat kurarsın.aklım çocukta kaldı benimm minicik kalbi üzülecek
benim konularımı bilenler bilir
Eşim x şehrine iş sebebiyle haftada 5 gün gidiyordu. Ben bir ara aynı şehirde olalım diye evimi eşyalarımı bırakıp oraya gitmiştim. 1,5 sene … ama bu seferde işi nedeni ile eski şehrimize haftada 5 gün gitmeye başlamıştı.
bende geri döndüm evime. 4 ay oldu ..
4 aydır haftada 5 günü bu sefer yine x şehrine giderek geçti.
Yani ben nereye o tam tersine ve hep iş bahanesiyle…
Evet bence de daha fazla yıpranmak istemiyorum artık…Anlaşmalı boşanın yıpranmadan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?