Aldatıldım kadın saçı

Cok fevri hareket etmissiniz. Keske delil toplasaydiniz. Uzulmekte haklisiniz ama adamin surekli siz yanindayken baska sehire kacmasindan az cok belliymis. Bence silkelenip dik durup nasil hareket edeceginize karar verin. Keske delil bulmak icin duygusal degilde mantikla hareket etseydiniz. Olan olmus bundan sonrasi icin toparlanip akillica hareket etme vakti.
Hakkinizda hayirlisi olsun.

Tek gecelik bir ilişki muhtemelen.. sadece yatakta vardı saç.. başka ne delil bulabilirim??

Emin misin yeterli delil olmadığına??
Evin içinde hiçbirşey yok, ne kadına ait bir eşya, ne de kadın ile evde oturulduğuna dair detaylar ( iki kişiye açılmış servis, banyoda iki kirli havlu, kullanılmış prezervatif vs.). İki tel saçı mahkeme adli tıpa mı gönderecek, ne yani?

Hukuk yolunda beni aldattığı için ondan alabileceğim hüç bir şey yok ki zaten…

Yorumlarda Sürekli tek gecelik demişsiniz öyle olması daha mı rahatlatıcı geliyor
Hayır tek gecelik olmasa o eve giren çıkan sürekli bir kadın olsa yerlerde de olurdu saç vs … hiç bir yerde yoktu sadece yataktaydı.. bir kaç saatten fazla bile değil sanki..

Hukuk yolunda beni aldattığı için ondan alabileceğim hüç bir şey yok ki zaten…
Orasını bilemem, ama eşinin işkolikliğini, ilgisizliğini boşanma sebebi olarak anlatamam çocuğuma diyorsun, kendini ikna etmek için lazım sana delil. Tazminat talep etmeyeceksen, gözünle görmen yeterli olur. Önce senin ikna olman lazım, bu şekilde yola çıkarsan bir şekilde ikna edileceksin eşin tarafından.

Unut mahkemeyi.. eğer bir kaç saatlik bir aldatmaysa olur muydu bu saydıkların?? Ayrıca evde çöp ve çöp kutusu yoktu. Yani eşyalı bir edvw ne çöp kutusu nede çöp vardı?? Biz arabadan eve çıkmadan önce o valizleri çıkartmak için yukarı çıktı.. belki çöp kutusunu ve çöpü bir şekilde sakladı..

Hayır tek gecelik olmasa o eve giren çıkan sürekli bir kadın olsa yerlerde de olurdu saç vs … hiç bir yerde yoktu sadece yataktaydı.. bir kaç saatten fazla bile değil sanki..
Bunu sürme olmuyor de geçinemiyorum de anlaşamıyorum de sürekli başka şehirlere güven sorunu yaşıyorum de.ilgisiz de.illa aldatmaya olucak diye bir şey yok ki

Tek gecelik bir ilişki muhtemelen.. sadece yatakta vardı saç.. başka ne delil bulabilirim??

Tek gecelik ya da cift gecelik onemli olan sonuc.

Eski konularinizi bilmiyorum arkadaslar yazmis, herseyi gectim boyle bir adama guvenip terapiye baslamaniz bile asiri iyi niyetli geldi bana.

Durum boyleyken madem bosanmak gibi bir niyetiniz var cok onceden delil pesine dusmleydiniz. Ben avukat degilim avukat arkadaslar dogrusunu yazar ama sac telinin kanit olacagini hic sanmam.

Esinizi en Iyi siz tanirsiniz ve nereden nasil deliller bulacaginizi da en iyi siz bilirsiniz.

Olan olmus aglama vakti degil, silkelenip ayaga kalkin ve akillica hareket edin.

Bak ne diyorum, kapıdan girer girmez cupp yatağa koşsalar daha çok delil çıkar. Herşeyi sakladı, yatak örtüsünü mü bıraktı, ilginç. Halbuki ilk çıkarılacak şey örtü. Üstünde yattılar.

Ben şuan sadece olayı beynime kabullendirmeye çalışıyorum. Babam 14 yaşımdayken ölmüştü. Benim beynim kabullenmedi.. etrafımdaki herkes üzülür ağlarken ben babam ölmedi gibiydim.. sonra 3 yıl depresyona girdim.

Eve iyi bir bayram temizligi olmus ay napim pozitif yönden bakmaya calisiyorum.

O saclarla onu bogardim sanirim yatakta başka kadina ait saç var daha ne olmasi gerekki

kuzum sen genç bir kadınsın her koşulda yeni bir hayat kurarsın.aklım çocukta kaldı benimm minicik kalbi üzülecek
Ya teşekkür ederim samimiyetin için… ama ben kaldıramam.. bu şüpheyle evliliğimi sağlıklı yürütemem… kızım da kavga dövüş bağrıştan başka bir şey görmez ..

Ben de evde saç telleri bulmuştum ah kabus gibi geldi şimdi aklıma yine
Ben olsam çocugu anneme filsn birakip takip ederdim evi gozlerdim suç üstü foto çekerdim eve girerken çıkarken vs..
Kamera,ses kaydı diyeceğim de bunlar özel hayatın gizliliğine filan girerse diye demiyorum

Hanımlar beni gerçekten şaşırttınız bu konuda
Kadın saç buldum, boşanacağım, bunu kabul edemem, zaten alabileceğim maddi bir şey de yok demiş
Saç yatakta yerde havada olsun ne fark eder ki
Hadi bi tel yanlışlıkla geldi
3 tel saç bi yatağa nasıl girecek başka kadın da gelmediyse eve
Tüm saçlar mı eşinin üstüne yapışmış dışarda

Zaten bu ilişkide evlilik birliği yoktu ki
Ayrı ayrı takılan ve ortak çocuğu olan iki yetişkin vardı
Yine öyle olacak
Bence de aldatılmayı kabullenmeyin
Aslanlar gibi de bakarsınız iki çocuğunuza merak etmeyin
Susup sineye çekseniz gururunuz kabullenemeyecek zaten

Adam sizden köse bucak kaciyor, siz zaten bosanin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…