Anladım ama böyle nereye kadar gidicek kizim için kizim sorarsa kızıma ne diyeceğimKüçük kızıma karşı suçlu hissediyordum.. sadece işkolik olup eve gelmediği ve bundan dolayı çıkan sorunlar için boşamak … kızım büyürken anne neden boşandın deyince bu cevap değildi… belki zamanla düzelirdi… bilmiyorum kimse öğretmedi bu algıyı bana ama böyleydim… ama asla aldatılmaya karşı tavrım bu değil…
Hayır ben de inceledim ve yastıktaydı.. bir tanesi uzun uçları boyalı … diğeri dalgalı bukle uzun… bir tanesi kısa..Butun sac telleri ayni mi? Dalga gecmek icin sormuyorum, belki bir yerlerden ustune yapismistir, geldigi gibi yataga uzanmistir. Erkekler cok onemsemez oyle seyleri, üstleriyle baslariyla yatarlar yataga.
Öyle değil … iki haftadır aile terapistine gidiyorduk… işkolikliği vs konuşuluyordu… o da olumlu geri dönüş veriyordu…Anladım ama böyle nereye kadar gidicek kizim için kizim sorarsa kızıma ne diyeceğim
Hayat sizin hayatınız ve çocuklu boşanma ilk kisi siz değilsiniz son kisi de
Sürekli şüpheyle yaşamak sizin sağlığınızı bozucak eşinizle tartismalr olucak kızınızın psikolojini dahada kötü olucak
Kendinize bahane aramayın bosanicam diyorsunuz halen net değilsiniz
Ve bosanmiyacaksiniz böyle gidicek yok kıl gördüm yok mesaj gördüm yok 1 ay oldu gelmedi
Hayatınızı kendiniz mahvediyorsunuz bilmem farkindamisiniz
3 ayrı kadın saçı mı yani?Hayır ben de inceledim ve yastıktaydı.. bir tanesi uzun uçları boyalı … diğeri dalgalı bukle uzun… bir tanesi kısa..
Ucu de baskaysa uc farkli kadinla aldatmis olamaz sanirim. Bir de sadece 1 sac teli mi dusmus hepsinden? Bu aldatma icin yeterli bir delil degil bence. Sizin esinize guvenmemek için baska sebepleriniz mi var?Hayır ben de inceledim ve yastıktaydı.. bir tanesi uzun uçları boyalı … diğeri dalgalı bukle uzun… bir tanesi kısa..
Eeee sonuç ne oldu pek ise yaranmamışÖyle değil … iki haftadır aile terapistine gidiyorduk… işkolikliği vs konuşuluyordu… o da olumlu geri dönüş veriyordu…
Evet3 ayrı kadın saçı mı yani?
Evet aynen öyle… sineye çekmeyecek bir karakterim olduğunu cümle alem bilir…Eeee sonuç ne oldu pek ise yaranmamış
Ta siz sürekli bir şey aramaktan vazgececeksiniz sineye çekip susucaksiniz yada bosanacaksiniz
saçlar uçtan kopmuştur yoktur 3 ayrı kadın ya.inanmak istemiyorum da 1 olsa da aldatılmış olunuyor .üzücü
O zaman yapın cümle alemde görsün mademEvet aynen öyle… sineye çekmeyecek bir karakterim olduğunu cümle alem bilir…
Hiç bir faydası yok maalesef … hukuken kendi üstünde hiç bir şey yok… tüm emeklerimiz oğlunun üstündeki şirkette…Eşinizin sizinle, çocuğuyla hiç bağı yoktu. Eve en az vakit geçirecek şekilde geliyordu, sorumluluk almıyordu hiçbir konuda.
Böyle bir adamın sizi aldatması şaşırtıcı gelmedi bana.
Elbette üzülürsünüz her ne olursa olsun orası ayrı. Aldatmayi ispat edebilseniz , boşanma sürecinde çok iyi olur sizin için.
Köklü olup olmadığına da bakıyorum eve uzun olanlar köklü..saçlar uçtan kopmuştur yoktur 3 ayrı kadın ya.inanmak istemiyorum da 1 olsa da aldatılmış olunuyor .üzücü
Yapacağım da… çok kötüyüm şuan… ağlayamadım bile… gözlerimle gördüklerim ayrı duyduklarım yalan…O zaman yapın cümle alemde görsün madem
Hayat sizin hayatınızYapacağım da… çok kötüyüm şuan… ağlayamadım bile… gözlerimle gördüklerim ayrı duyduklarım yalan…
Kendimi kaybetmek üzereyim..Hayat sizin hayatınız
Saçların ucuna köküne kadar incelemisiniz
biraz acımasız oluyor yorumun msspare.öyle hemen boşanmak hemen karar vermek kolay değil hele ki çocuk varsa.Hayat sizin hayatınız
Saçların ucuna köküne kadar incelemisiniz
Sakin ol aksine daha net daha sağlam durmalısın sakın ezik ah vah demeKendimi kaybetmek üzereyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?