Aldatıldım mı?20 senenin sonunda hüsran.

Bunun üzerine hâla daha üste çıkıyor yani. İş için o kadar görüşme falan olmaz ve siz aramayın diye tembih falan etmesine gerek kalmaz. Gerekirse sizin yanınızda konuşur bir iş çevirmeyen. Hem sizi aldatmış hem de aptal yerine koymaya çalışıyor. Evden gitmek isteyecek kadar da bazı şeyleri gözden çıkarmış esasen.
Şüphelendiğim asıl şey ilk başta aldatıldığım değildi eşim cana yakın hoş sohbet biri bu kızla samimi konuşmlarını duymayayım diye öyle demiş diye düşündüm

Sizin hatanız değil hiçbir kadın sakin kalamaz böyle bir durumda. Anladığım kadarıyla eşiniz ona oldukça bağlı olduğunuzun farkında bu lütuf ona fazla gelmiş kafasına göre mantık kullanmadan takıldığına göre...
Çocuklarımın düzeni bozulur diye ödüm kopuyor bunu çok iyi biliyor şuan yine kahvede arkadaşlarıyla ne yapıcam bilmiyorum

Şüphelendiğim asıl şey ilk başta aldatıldığım değildi eşim cana yakın hoş sohbet biri bu kızla samimi konuşmlarını duymayayım diye öyle demiş diye düşündüm
İs için konuşuyorlar diyorsunuz ya, neden samimi sohbetlerini duyasınız? Sizin yanınızda konuşulmayan bir muhabbeti nasıl kabul edebilirsiniz zaten. Bu da normal değil ki.
Siz aynılarını yapın bakayım taş üstüne taş kalıyor mu?
Resmen sindirilmişsiniz.
Bundan önce de kimbbikir neler oldu hoş sohbet olan eşinizin hayatında.

İs için konuşuyorlar diyorsunuz ya, neden samimi sohbetlerini duyasınız? Sizin yanınızda konuşulmayan bir muhabbeti nasıl kabul edebilirsiniz zaten. Bu da normal değil ki.
Siz aynılarını yapın bakayım taş üstüne taş kalıyor mu?
Resmen sindirilmişsiniz.
Bundan önce de kimbbikir neler oldu hoş sohbet olan eşinizin hayatında.
Doğru söylüyorsunuz ama o kada çok laf söylüyorki yetişemiyorum iş yapması kolaymymış para kazanması kolay değilmiş ben herşeyi basit sanıyomuşım

Doğru söylüyorsunuz ama o kada çok laf söylüyorki yetişemiyorum iş yapması kolaymymış para kazanması kolay değilmiş ben herşeyi basit sanıyomuşım
Ay evet özellikle kadın çalışanlarla gece gündüz, ev dışında konuşup, karısına oradayım, buradayım demeden para kazanılmıyor. Bu işyerindeki 5. Kişi erkek değil mi? Onunla da saatlerce konuşmuş mu iş için? Cevabı bellidir.

Çok bağrıştık ne gerçek ne yalan herşey karıştı çok stersliyim en ufak şeyde tetikteyim buda onu çok yordu hala suçsuzum yeter üstüme geldiğin diyo
Gitmeye kalktığında neden engel oldun ki defolup gitseydi

Olur yola çıkmak lazım♥️
Ben çıkmaz sokağa çıktım yutkunamıyorum bidaha nasıl güvenicem abartıyosun diyor bana peki ya aynı şeyleri ben ona yapsaydım ne yapardı serbest meslek şuan kendi işini yapıyo müşteri bulmak kolay değil diyor saat geçte olsa gidiyor işe herkesle samimi konuşuyor kadınlarla telefonla yanımda konuşurken temkinli hisssediyorum bunu peki ya yanımda değilken nasıl içim içimi mi yiycek bundan sonra katlanabilirmiyim bu yaştan sonra bunlara

Ay evet özellikle kadın çalışanlarla gece gündüz, ev dışında konuşup, karısına oradayım, buradayım demeden para kazanılmıyor. Bu işyerindeki 5. Kişi erkek değil mi? Onunla da saatlerce konuşmuş mu iş için? Cevabı bellidir.
O patrondu işte herşeye bi cevap veriyor sen kuruyosun diyor

Telefonla aradığınızda meşgul görünüyor eve gelince kayıtlara baktığınızda o saatte arama kaydı çıkmıyor yazmışsınız.is için yapılan görüşmeyi kimse silmez.Sonucta bi tanecik hayatımız var.Bu şüpheyle insan nasıl mutlu olabilir

Büyük ihtimalle çocuklara olan ilginizi kiskanmis. Erkekler bunu yapıyor çevremde gördüğüm kadarıyla.
Kendisinide hiç geri plana atmadımkii hep sevdim ben onu asıl o yardımcı olsaydı keşke çocukların biraz olsun sorumluluklarını alsaydı sabah yine tartıştık çocukların yanına gitsen telefonu bırakıp dedim diye

O patrondu işte herşeye bi cevap veriyor sen kuruyosun diyor
Sadece siz aradığınızda eşinizin telefonun meşgul çalıp eve geldiğinde arama kayıtlarının silinmiş olması bile tek başına yeterli bir şeyler karıştırdiginin. Buna rağmen nasıl üste çıkabiliyor eşiniz?
Bazi seyler cok acik ama siz gitmek isteyen adamı evde tutarak bunları görmezden gelmeyi tercih etmişsiniz.
Madem öyle fazla üstüne gitmeyin, yoksa yine gitmek ister eşiniz o yolu açmış kendine.

Telefonla aradığınızda meşgul görünüyor eve gelince kayıtlara baktığınızda o saatte arama kaydı çıkmıyor yazmışsınız.is için yapılan görüşmeyi kimse silmez.Sonucta bi tanecik hayatımız var.Bu şüpheyle insan nasıl mutlu olabilir
İşten ayrıldıktan sonra çok konuşulmuş kendi işini kuracağı için bağlantı yapmış fikir almış silmiş ben kızarım diye

Merhaba yazacak konuşacak adım atacak hatta yaşayacak bile takatim kalmadı.Uzun yıllardır birbirimizin hayatındayız lise arkadaşıydık biz sonra evlendik çocuklarımız oldu mutlu bir evlilik gibi görünüyor ama tam bir hayal kırıklığı elimde kalan koca bir hiç.Dışardan bizi hala mutlu sanıyorlar orası ayrı,hiç kimsenin haberi yok bu yaşadıklarımdan belkide kendi kendimin cehennemiyim ve benim büyüttüğüm gibi bişey yok ama şüphe ah o şüphe varya insanı yiyip bitiriyor.Çok uzun değil sadece 3 ay bir işyerinde çalıştı eşim 3 tane kız arkadaşla birlikte birde patron 5 kişilerdi işyerinde.Müdür pozisyonunda olduğu için kızlar bi sorunları olduğunda,izin istemek için eşimle muhattap oluyorlardı.İşten ayrıldı hala görüşmeye devam ettiler iş için diyerek telefonda.Biri evliydi içlerinden en çok hatta hep onunla konuşmuş,ben sonradan öğrendim bunları insan hissedermiş birgün tuhaf şeyler hissetmeye başladım.Sürekli gece dışarı çıkıyordu bildiğim yerlere gittiğini sanıyordum ama öyle değilmiş telefonun kendi içinde olan harita dan baktım bi restoran sordum kendisine ısrarla hayır orda değildim dedi yeminler etti hemde ne yeminler söylemedim uygulamadan gördüğümü bi süre daha takip ettim hep bi huzursuzluk hissettim telefon görüşmelerini sildiğini farkettim çünkü arıyodum hep meşgul eve geliyodu bakıyodum aradığım saatte arama yok şebekeden kontrol ettim ne göreyim dakikalarcaa konuşmuş iş diyor hala iş için di diyor konumuda itiraf etti bi arkadaşının evleneceği kızla tanışmışlar arkadaşı sarhoşmuş benimde bilmemi istemiş o yüzden yalan söylemiş başka bir günde iş için başka bir adamlayım dedi ama yine bu yalan söylemesine sebep arkadaşıylaymış öyle dedi çok karıştı herşey anlatamıyorum ne olur beni bu çıkmazdan kurtarın siz sorun ben cevaplıyayım bizim hiç böyle bi ilişkimiz yoktu ne ara bu hale geldik bundan sonra toparlanabilirmiyiz çocuklarımızı birlikte büyütebilirmiyiz eskisi gibi olabilirmiyiz seviyorum onu ama bunları kaldıramıyorum sizde bunlarda bişey yok mu diyceksiniz yoksa ben salak yerinemi konuldum aşamıyorum ben bunları hala benimle tartışıyor gece başka arkadaşlarının yanına gidicekmiş o bişey yapmamış bundan sonra yapayımda boşa gitmesin nasıl olsa şüpheleniyosun herşeyden diyo be ne yapıcam kızlar
Üste çıkmaya çalışıyor malesef aldatılma ihtimaliniz çok yüksek birebir olmasa da aynı şeyleri yaşadım yok arkadaşının sevglisiymis yok sarhosmus kadın musallat olmuş vs vs canınız çok yanıyor olmalı eminim ama boşanmaya hazirmisiniz maddi manevi olarak
Çünkü boşanmak değil sonrası mesele beş kurussuz boşandım ne bir meslek ne birikim ne aile desteği 2 2.5 yıl zehir oldu tabi çok az ücrete bulaşık yıkayarak gecimimi idare ettim sonrada evlendim şimdi daha iyiyim hep tetikteyim ama asla eşim e belli etmiyorum nasıl olsa ayağıma gelir bir şey yaparsa
Üzülmeyin inan değmez

Kendisinide hiç geri plana atmadımkii hep sevdim ben onu asıl o yardımcı olsaydı keşke çocukların biraz olsun sorumluluklarını alsaydı sabah yine tartıştık çocukların yanına gitsen telefonu bırakıp dedim diye
Fark etmez ki ilgi odaği oydu eskiden şimdi çocuklar. Bazı erkekler bunu kaldiramiyor. Babalık hissi zor gelişen bir şey. Hatta evi bile terk eden oluyor. Siz bu aldatilmadan kesin eminseniz evliligi bitirmek mi devam etmek mi bunu düşünün bence. Ona göre adım atarsınız.

Back
X