Aldatıldım mı?20 senenin sonunda hüsran.

Kesin aldatma olsa ayrılacak mısınz?
Evet 1 dk durmam birlikte ama kesin değil hiçbişey kızlada konuştum kocasıylada onlardanda geri ses çıkmadı herşey üstüste gelince benmi çok abarttım diyorum keşke bi bilsem bütün gerçekleri böyle şüpheyle de çocuklarım babalarından ayrı kalsın istemiyorum

Merhaba yazacak konuşacak adım atacak hatta yaşayacak bile takatim kalmadı.Uzun yıllardır birbirimizin hayatındayız lise arkadaşıydık biz sonra evlendik çocuklarımız oldu mutlu bir evlilik gibi görünüyor ama tam bir hayal kırıklığı elimde kalan koca bir hiç.Dışardan bizi hala mutlu sanıyorlar orası ayrı,hiç kimsenin haberi yok bu yaşadıklarımdan belkide kendi kendimin cehennemiyim ve benim büyüttüğüm gibi bişey yok ama şüphe ah o şüphe varya insanı yiyip bitiriyor.Çok uzun değil sadece 3 ay bir işyerinde çalıştı eşim 3 tane kız arkadaşla birlikte birde patron 5 kişilerdi işyerinde.Müdür pozisyonunda olduğu için kızlar bi sorunları olduğunda,izin istemek için eşimle muhattap oluyorlardı.İşten ayrıldı hala görüşmeye devam ettiler iş için diyerek telefonda.Biri evliydi içlerinden en çok hatta hep onunla konuşmuş,ben sonradan öğrendim bunları insan hissedermiş birgün tuhaf şeyler hissetmeye başladım.Sürekli gece dışarı çıkıyordu bildiğim yerlere gittiğini sanıyordum ama öyle değilmiş telefonun kendi içinde olan harita dan baktım bi restoran sordum kendisine ısrarla hayır orda değildim dedi yeminler etti hemde ne yeminler söylemedim uygulamadan gördüğümü bi süre daha takip ettim hep bi huzursuzluk hissettim telefon görüşmelerini sildiğini farkettim çünkü arıyodum hep meşgul eve geliyodu bakıyodum aradığım saatte arama yok şebekeden kontrol ettim ne göreyim dakikalarcaa konuşmuş iş diyor hala iş için di diyor konumuda itiraf etti bi arkadaşının evleneceği kızla tanışmışlar arkadaşı sarhoşmuş benimde bilmemi istemiş o yüzden yalan söylemiş başka bir günde iş için başka bir adamlayım dedi ama yine bu yalan söylemesine sebep arkadaşıylaymış öyle dedi çok karıştı herşey anlatamıyorum ne olur beni bu çıkmazdan kurtarın siz sorun ben cevaplıyayım bizim hiç böyle bi ilişkimiz yoktu ne ara bu hale geldik bundan sonra toparlanabilirmiyiz çocuklarımızı birlikte büyütebilirmiyiz eskisi gibi olabilirmiyiz seviyorum onu ama bunları kaldıramıyorum sizde bunlarda bişey yok mu diyceksiniz yoksa ben salak yerinemi konuldum aşamıyorum ben bunları hala benimle tartışıyor gece başka arkadaşlarının yanına gidicekmiş o bişey yapmamış bundan sonra yapayımda boşa gitmesin nasıl olsa şüpheleniyosun herşeyden diyo be ne yapıcam kızlar
Ben evliliğimin başından beri karakteristik uyumsuzluğumuz olmasına rağmen seviyordum ve 10 yıllık birlikteliğimi 2 çocuktan sonra bu sebeple bitirirdim .

Çok acı cektim çok zor günler yaşadım psikolojik olarak.Ama şunu biliyordum hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktı.

Onunla ilgili hiç bir hissiyatım kalmadı aldatılmamın ve ondan ayrılmanın acısını aktif bi his olarak yaşamıyorum ,çok derinlerde o dönemdeki çektiğim acıyı, o berbat hissiyatı korkunç günleri hatırlıyorum ..

Pasif bi duygu kalan bendeki ancak hayatıma etkisi insanoğluna güvenilmezlik oldu .Bu duygu da yormuyor beni daha güçlü ve daha iyi hissediyorum kendimi insanlara hangi konuda olursa olsun pay bırakmayı ögrendim güven anlamında .Gec bile kalmışım .

Bugün ki gibi harlı bi ateş yaşamazsınız yıllarca elbette ama yaşadığınız bu acıyı unutamayacaksınız evli kalırsanız özellikle her gün bu acı söndü sandı dediğiniz anda bile harlanacak en azından ona karşı duygularınız eskisi gibi olmayacak ,size bi ömür aşık rolünde bi adam olarak gezecek bile olsa asla sizin için hiç bir şey eskisi gibi olmayacak ..

Ve en büyük hataya söyle düşeceksiniz kendinizi değersiz hissedip kocanızı değerli görerek ..

Kendinize güvenin ve kendinize daha çok şefkat duyun bu sizinle değil onunla alakalı bi durum bunu unutmayın tüm samimiyetimle ❤️🙏🏻

Sadece siz aradığınızda eşinizin telefonun meşgul çalıp eve geldiğinde arama kayıtlarının silinmiş olması bile tek başına yeterli bir şeyler karıştırdiginin. Buna rağmen nasıl üste çıkabiliyor eşiniz?
Bazi seyler cok acik ama siz gitmek isteyen adamı evde tutarak bunları görmezden gelmeyi tercih etmişsiniz.
Madem öyle fazla üstüne gitmeyin, yoksa yine gitmek ister eşiniz o yolu açmış kendine.
Keşke herşey bi net olsa görsem kesin bişey yok şüpheyle nasıl yaşıycam onuda bilmiyorum

Evet 1 dk durmam birlikte ama kesin değil hiçbişey kızlada konuştum kocasıylada onlardanda geri ses çıkmadı herşey üstüste gelince benmi çok abarttım diyorum keşke bi bilsem bütün gerçekleri böyle şüpheyle de çocuklarım babalarından ayrı kalsın istemiyorum
Ozamn yapılacak sey belli, bi süre salağa yatacaksın. Kocanla konuş, barış ona inandığına inansın. Olayı kapat acma hiç pusuda bekle yapıyorsa zaten huylu huyundan vazgecmez yine yapar, ben olsam dedektif faln tutardm.

Ben evliliğimin başından beri karakteristik uyumsuzluğumuz olmasına rağmen seviyordum ve 10 yıllık birlikteliğimi 2 çocuktan sonra bu sebeple bitirirdim .

Çok acı cektim çok zor günler yaşadım psikolojik olarak.Ama şunu biliyordum hiç bir şey eskisi gibi olmayacaktı.

Onunla ilgili hiç bir hissiyatım kalmadı aldatılmamın ve ondan ayrılmanın acısını aktif bi his olarak yaşamıyorum ,çok derinlerde o dönemdeki çektiğim acıyı, o berbat hissiyatı korkunç günleri hatırlıyorum ..

Pasif bi duygu kalan bendeki ancak hayatıma etkisi insanoğluna güvenilmezlik oldu .Bu duygu da yormuyor beni daha güçlü ve daha iyi hissediyorum kendimi insanlara hangi konuda olursa olsun pay bırakmayı ögrendim güven anlamında .Gec bile kalmışım .

Bugün ki gibi harlı bi ateş yaşamazsınız yıllarca elbette ama yaşadığınız bu acıyı unutamayacaksınız evli kalırsanız özellikle her gün bu acı söndü sandı dediğiniz anda bile harlanacak en azından ona karşı duygularınız eskisi gibi olmayacak ,size bi ömür aşık rolünde bi adam olarak gezecek bile olsa asla sizin için hiç bir şey eskisi gibi olmayacak ..

Ve en büyük hataya söyle düşeceksiniz kendinizi değersiz hissedip kocanızı değerli görerek ..

Kendinize güvenin ve kendinize daha çok şefkat duyun bu sizinle değil onunla alakalı bi durum bunu unutmayın tüm samimiyetimle ❤️🙏🏻
Nasıl hislerime tercüman oldunuz sarılsam bile bi soğukluk bi tutukluk eskisi gibi asla olamıyorum söz unutucam diyorum en yakın arkadaşım biliyor konuyu onada söz veriyorum yine olmuyor yine olmuyor hep bi ağlama hali burnumun direği sızlıyor içimdeki boşluk hiçbirzaman kapanmayacak benim hiçkimseye güvenim kalmadı öylece kimseyle görüşmeden yaşayıp gitmek istiyorum çocuklarımı yara almadan bi büyütebilseydim be travmalı bir çocukluk geçirdim alkol kullanan bir baba pasif bir anne evin içindeki çatışmalar kavgalar çok kötüydü şimdi bi kaç aydır çocuklarımda benim huzursuzluğuma şahit oluyolar bu beni çok üzüyor ya toparlıycam ya bitiricem onlar için kendim için

Ben çıkmaz sokağa çıktım yutkunamıyorum bidaha nasıl güvenicem abartıyosun diyor bana peki ya aynı şeyleri ben ona yapsaydım ne yapardı serbest meslek şuan kendi işini yapıyo müşteri bulmak kolay değil diyor saat geçte olsa gidiyor işe herkesle samimi konuşuyor kadınlarla telefonla yanımda konuşurken temkinli hisssediyorum bunu peki ya yanımda değilken nasıl içim içimi mi yiycek bundan sonra katlanabilirmiyim bu yaştan sonra bunlara
Madem kendi işi başka elaman alacağına sen çalış çocuklar buyumus

Şimdilik hiçbişey yok dediğim gibi sadece bu olay oldu tabi bildiğim isteyen heryerde yapar nasıl bulucam bilmiyorumki
Çok üzüldüm bunları yaşamanıza. Sizi manipüle edip üste çıkmaya çalışıyor ama buna izşn vermeyin valizni toplamış ya giderse gitsin geri gelir onun için uğraşmayın artık.
Dünyadaki en güzel en mükemmel kadın olsanızda aldatılıyorsunuz bu iğrenç erkeklerin mayaları bozuk. O yüzden sakın kendinizi hiç bir anlamda suçlamayın. O kendi pisliğinin cezasını çeker

Bir de siz tüm ipleri eşinizin eline vermişsiniz. Mevzu paraysa bence siz de çalışın. O zaman şartlar eşitlenir. Siz de is arkadaşım dersiniz. Bakalım nasıl oluyormuş.

Ozamn yapılacak sey belli, bi süre salağa yatacaksın. Kocanla konuş, barış ona inandığına inansın. Olayı kapat acma hiç pusuda bekle yapıyorsa zaten huylu huyundan vazgecmez yine yapar, ben olsam dedektif faln tutardm.
Keşke susabilsem dayanamıyorum bi yerden patlak veriyorum halen bu kadar şey yaşattın bana nasıl çıkıcam gidicem diyebiliyorsun diyorum ben bişey yapmadımki diyor çıldırıcam bian herşey iyi gibi sonra hoop başa dönüyoruz sindiremiyorum hazmedemiyorum

Yüzleşeyim felan deme asla ve asla kabul etmeyecek. Yatakta bassan inkar edip 'Yaz kızım 2 kilo çimento' diyecek erkekler var
Sonra acını yaşarsın delil toplamaya bak. Otele felan da gitmiştir. Keşke o kayıtlarında bulabilsen

Kadinla yüzleşmek doğru bir davranış değil o kim de onunla muhatap oluyosunuz öyle bişey varsa arkanızdan kikir kikir gulmuslerdir en fazla keriz inandi diye. Sen eşinin telefonunu bı ondan al önce. Ikincisi WhatsApp masaüstü indir ordan takip et. Üçüncüsü de restini çek ve dışarı falan çıkarma. Ciddiyim bak adamlar dışarı çıkmak için karılarına yalvarıyor dışarda ve bunu yapanlar genç yakışıklı iş güç sahibi. Sen neden bu kadar ezdirdin ki kendini. Cocuksa çocuk herkeste var. Git topla kendini kadınlık onurunu eline geri al.
Kadınla telefonda konuştum iş konuştuk. Nasıl böyle bir yakıştırma yaparsınız bana dedi

Çok üzüldüm bunları yaşamanıza. Sizi manipüle edip üste çıkmaya çalışıyor ama buna izşn vermeyin valizni toplamış ya giderse gitsin geri gelir onun için uğraşmayın artık.
Dünyadaki en güzel en mükemmel kadın olsanızda aldatılıyorsunuz bu iğrenç erkeklerin mayaları bozuk. O yüzden sakın kendinizi hiç bir anlamda suçlamayın. O kendi pisliğinin cezasını çeker
Çok teşekkür ederim öyle kötü hissediyorum ki kendimi şimdi bile ağlayarak yazıyorum çocuklardan sonra bişeyler koptu zaten 2 çocuk üst üste oldu kilo veremedim babamın çok zorlu bir hastalık süreci oldu sonunda kaybettik hiçbirzaman ondan yeterli desteği ve ilgiyi göremedim bu bikaç yıldır herşey de üst üste geldi böyle durumlarda eşler birbirine destek olur o bana olmadı hep bi surat asma hep bi yokuş yapma ya bi dur ben lohusayım anlayacağınız ben allak bullak ne yapacağımı bilemedim hep idare ederken geçti seneler sonuda böyle oldu belkide başlangıcı çünkü çok farklı bir havaya büründü bi tane hayatım var bu ne ya böylemi yaşıycam demeye başladı hep kavga hep itam etme suçlama diyor

Bir de siz tüm ipleri eşinizin eline vermişsiniz. Mevzu paraysa bence siz de çalışın. O zaman şartlar eşitlenir. Siz de is arkadaşım dersiniz. Bakalım nasıl oluyormuş.
Mevzu para değil tamam çok iyi de değil şuan yeni iş kurdu ama çok şükür herşeyimiz var az da olsa babamdan gelen aylık bir paramda var benim sorun beni ötekileştirmesi bana saygı duymadığını hissediyorum artık kro adamlar gibi konuşuyor garip tavırlar haller hepmi böyleydi benmi göremedim kendime kızıyorum

Mevzu para değil tamam çok iyi de değil şuan yeni iş kurdu ama çok şükür herşeyimiz var az da olsa babamdan gelen aylık bir paramda var benim sorun beni ötekileştirmesi bana saygı duymadığını hissediyorum artık kro adamlar gibi konuşuyor garip tavırlar haller hepmi böyleydi benmi göremedim kendime kızıyorum
Üzücü bir durum gerçekten. Siz annelik dolayısıyla fark edememişsiniz uzaklaşmasını. Karşı taraf da sorumluluk almadığı için bu şekilde olmuş. Eşiniz olgun tavırlı biri değil. Kendinizi suçlamayın. Ama bundan sonraki yapacağı saygısızlıklara izin vermeyin.

Yüzleşeyim felan deme asla ve asla kabul etmeyecek. Yatakta bassan inkar edip 'Yaz kızım 2 kilo çimento' diyecek erkekler var
Sonra acını yaşarsın delil toplamaya bak. Otele felan da gitmiştir. Keşke o kayıtlarında bulabilsen
O şekilde bişey olduğunu düşünmüyorum öyle hissetmiyorum kakara kikiri sohbet muhabbet hoşuna gitti heralde ben kızları aradığımda bekar olan hep bende yanlarındaydım öyle bişey olamaz hep üçümüz iş konuştuk dedi diğeride evli barklı kadınım nasıl böyle yakıştırıyosun abla dedi durdu işte

Back
X