Ahh ahhh insan o görüntüleri alıp kendine yollamaz mı ? En azından boşanmayı düşünüyorsan miss gibi delilmişSelam hanımlar nereden başlayıp yazacağımı inanın bilmiyorum...dün eşimin telini ablami aramak için elime aldım telin geçmiş tarafına elim degdi line diye bi sitede esim öpücüklu ikonyollamış birine girdim baktım kızla yazışmalar ona yavrumlu cümleler kızın buna suraya buraya gidiyorum diye hesap vermeleri ve resim atması yıkıldım bune dedim direk elimden aldı anlat dedim bu nedir yok eski birseymis firmadan bi kızmış bi olaylar dönmüş kendini garantiye almak için yazışmalar saklanmış 2 sene once mis aç göster dedim sildim dedi...sonra dedim bu firma kim kız kim böyle bir firma kalmadı dedi madem böyle bir firma kız kalmadı neden kendini garantiye almak için saklıyorsun dedim çok çelişkili çok boş ne yapacağımı bilmiyorum bana akıl vern yalvardı yakardı seni çok seviyorum gaflete düşme evet haklısın yazistim ama fazlası yok dedi şuan bitigim ben onu sevmekten bu evlilege bişeler k atmaktan başka bişey yapmadım napicam bosanmalimiyim????
Türkiye ye hoşgeldiniz gerçekten bu böyle bende nişanlıyım bir seneye yakın bir kavga etsem adanaya düşsem annemde bir uzulmeler bi nolcak şimdi gibisinden hareketler ve inanın siz erkek olsaydınız ve karınız sizi aldatmiş olsa anneniz ve ablanız bosa hemen o .... derlerdi bizim ülkemizin kadinlara olan bu düşmanlığı neden iyi kadına da düşmanız cunki aman boşanma aman affet bi bir ceza iyi bir kadına onurunu gururunu ayaklar altına al demek iyi kadına düşmanız kötü kadına zaten aman yarabbi ama erkektir aklını celmistir ya da yoksa karılık mi etmiyorsun bakımlı mi değilsin bir sürü şey Allah in adaleti elbet tecelli edecektir adaletsizlik yapanların Allah layığını versinBosnacagim diyorum ablam bosver afet diyor annem sanki olum gelmiş gibi kendini üzüntüye vuruyor peki ben beni neden kimse anlamıyor bana kullandığı kelimeleri bana ayurmadigi vakti bir başkasına bu yazismalari olsa ayırmış net bu yani
Düzeltme adana değil- Acabaya düşsemTürkiye ye hoşgeldiniz gerçekten bu böyle bende nişanlıyım bir seneye yakın bir kavga etsem adanaya düşsem annemde bir uzulmeler bi nolcak şimdi gibisinden hareketler ve inanın siz erkek olsaydınız ve karınız sizi aldatmiş olsa anneniz ve ablanız bosa hemen o .... derlerdi bizim ülkemizin kadinlara olan bu düşmanlığı neden iyi kadına da düşmanız cunki aman boşanma aman affet bi bir ceza iyi bir kadına onurunu gururunu ayaklar altına al demek iyi kadına düşmanız kötü kadına zaten aman yarabbi ama erkektir aklını celmistir ya da yoksa karılık mi etmiyorsun bakımlı mi değilsin bir sürü şey Allah in adaleti elbet tecelli edecektir adaletsizlik yapanların Allah layığını versin
Sizede geçmiş olsun cidden üzüntünüzü paylaştım Allah hayırlı olanı yapmanızı nasip etsin inşallah .
Hem de hemen.Selam hanımlar nereden başlayıp yazacağımı inanın bilmiyorum...dün eşimin telini ablami aramak için elime aldım telin geçmiş tarafına elim degdi line diye bi sitede esim öpücüklu ikonyollamış birine girdim baktım kızla yazışmalar ona yavrumlu cümleler kızın buna suraya buraya gidiyorum diye hesap vermeleri ve resim atması yıkıldım bune dedim direk elimden aldı anlat dedim bu nedir yok eski birseymis firmadan bi kızmış bi olaylar dönmüş kendini garantiye almak için yazışmalar saklanmış 2 sene once mis aç göster dedim sildim dedi...sonra dedim bu firma kim kız kim böyle bir firma kalmadı dedi madem böyle bir firma kız kalmadı neden kendini garantiye almak için saklıyorsun dedim çok çelişkili çok boş ne yapacağımı bilmiyorum bana akıl vern yalvardı yakardı seni çok seviyorum gaflete düşme evet haklısın yazistim ama fazlası yok dedi şuan bitigim ben onu sevmekten bu evlilege bişeler k atmaktan başka bişey yapmadım napicam bosanmalimiyim????
Aslında kolay değil. Ama bir yapan bir daha bir daha yine yapıyor. Teyzem de ev hanimiydi. Bir defa affetti, ne gitti ne boşandi. Sonrası mi? Malum 30 senedir başka başka kadınlarla hâlâ aldatiliyor.Ne kadar kolay boşan diyebiliyorsunuz ya şaşırıyorum.. Tamam yorum bekliyor bizden ama hemen bosan derhal boşan bi dakka durma. Bosandiktan sonra yanında olacak mısınız? Ayrıca sizde aldatildim mi diye soruyorsunuz benimde cevabim evet bu bir aldatma bariz ortada çünkü ayak ustu yalan soyleyememis saçmalamış. Hadi dogru söylüyor diyelim niye silmiş o zaman silmeseymiş madem kendi garantiye alıyor. Boşanıp bosanmamayi oturun düşünün kendiniz karar verin. Ve oturup dusunmeden öncede bunu eşinizle tekrar tekrar konusup itiraf ettirin. Aklınızda yoksa? Diye soru kalmasin
Bana sorsaniz büyük konuşmayim evli değilim ama affedemem. Ama tutupta burda hic tanimadigim birinede hemen boşan ne duruyorsun kadınlık gururu vs. diyemem yani.Aslında kolay değil. Ama bir yapan bir daha bir daha yine yapıyor. Teyzem de ev hanimiydi. Bir defa affetti, ne gitti ne boşandi. Sonrası mi? Malum 30 senedir başka başka kadınlarla hâlâ aldatiliyor.
Bende anında diyemem, şiddet varsa o ayrı tabi. Ama sana birşey diyeyim mi aldatılan kadın asla unutmaz. Ve devamlı aldatildigini düşünür. Boyle yaşam sürmez. Annem ve teyzem çok yaşadı bunu. O yüzden eşime de derim hep eğer aldatır san aslaaaaa affetmem.Bana sorsaniz büyük konuşmayim evli değilim ama affedemem. Ama tutupta burda hic tanimadigim birinede hemen boşan ne duruyorsun kadınlık gururu vs. diyemem yani.
Dara dusunce seni seviyorumlar havada ucusuyo malum tipik erkek iste valla aldatilmissin cnm is hesap vermeye kadar gitmis muhtemelen yuzyuzede gorusmusler gibi gorunuyo karar sana kalmis affedersin yada unutursun ama bikere yapan bidaha yapar iyi dusun kararini ver hakkinda hayirli olan olsun insallahSelam hanımlar nereden başlayıp yazacağımı inanın bilmiyorum...dün eşimin telini ablami aramak için elime aldım telin geçmiş tarafına elim degdi line diye bi sitede esim öpücüklu ikonyollamış birine girdim baktım kızla yazışmalar ona yavrumlu cümleler kızın buna suraya buraya gidiyorum diye hesap vermeleri ve resim atması yıkıldım bune dedim direk elimden aldı anlat dedim bu nedir yok eski birseymis firmadan bi kızmış bi olaylar dönmüş kendini garantiye almak için yazışmalar saklanmış 2 sene once mis aç göster dedim sildim dedi...sonra dedim bu firma kim kız kim böyle bir firma kalmadı dedi madem böyle bir firma kız kalmadı neden kendini garantiye almak için saklıyorsun dedim çok çelişkili çok boş ne yapacağımı bilmiyorum bana akıl vern yalvardı yakardı seni çok seviyorum gaflete düşme evet haklısın yazistim ama fazlası yok dedi şuan bitigim ben onu sevmekten bu evlilege bişeler k atmaktan başka bişey yapmadım napicam bosanmalimiyim????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?