- 17 Nisan 2018
- 319
- 220
- 103
malesef aldatmış ve boşanmalısın diyorum çünkü aynısını kadın yapınca sonucunda erkeğin kadına neler yaptığını görüyoruz sende onu affetme sen yapsan o affedermiymiş yapan gene yapar affetmeSelam hanımlar nereden başlayıp yazacağımı inanın bilmiyorum...dün eşimin telini ablami aramak için elime aldım telin geçmiş tarafına elim degdi line diye bi sitede esim öpücüklu ikonyollamış birine girdim baktım kızla yazışmalar ona yavrumlu cümleler kızın buna suraya buraya gidiyorum diye hesap vermeleri ve resim atması yıkıldım bune dedim direk elimden aldı anlat dedim bu nedir yok eski birseymis firmadan bi kızmış bi olaylar dönmüş kendini garantiye almak için yazışmalar saklanmış 2 sene once mis aç göster dedim sildim dedi...sonra dedim bu firma kim kız kim böyle bir firma kalmadı dedi madem böyle bir firma kız kalmadı neden kendini garantiye almak için saklıyorsun dedim çok çelişkili çok boş ne yapacağımı bilmiyorum bana akıl vern yalvardı yakardı seni çok seviyorum gaflete düşme evet haklısın yazistim ama fazlası yok dedi şuan bitigim ben onu sevmekten bu evlilege bişeler k atmaktan başka bişey yapmadım napicam bosanmalimiyim????
Canı cehenneme artık
Geçmiş dediğim telefonun yan ekran görüntüsü kastettim içinizde bir kurt varsa peşine düşün gerçi ben peşine düşmediği halde önüme geldi dilerim hialerinizden yanilirsiniz zira okadar zorki bununla yaasamakYaşadıklarınız çok üzücü.Allah yardımcınız olsun.
Yaşadıklarınızı okuduktan sonra içime kurt düştü.
Son zamanlar da ben de benzeri durumlar yaşıyorum.İlgisizlik,soğukluk,sürekli bir yoğunluk,haftasonu mesaileri vs.
Merak ettiğim geçmişe nasıl bakabilirim?
Ve mail adresiyle geçmişini yaptıklarını nasıl kontor edebilirim?Mümkün mü böyle bir şey?
Malesef hatam büyükGeçmiş olsun.
Keşke fevri davranmasaydınız, elinizde kanıt olurdu en azından. Eline vermişsiniz telefonu resmen.
Hala annemdeyim bosanicamSon durum nedir??
Anladım ,yani demek istediğiniz aktif olarak kullandığımız uygulamaların geçmiş sekmesinde gözükmesi.Geçmiş dediğim telefonun yan ekran görüntüsü kastettim içinizde bir kurt varsa peşine düşün gerçi ben peşine düşmediği halde önüme geldi dilerim hialerinizden yanilirsiniz zira okadar zorki bununla yaasamak
Ne yapabilirimki boşanmiyor aynı evin içinde sadece zaman geçiriyorum
Ne yapabilirimki boşanmiyor aynı evin içinde sadece zaman geçiriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?