Şu birbirlerini namaza kaldıran sevgililer bana komik geliyor ya. Birlikte namaza falan başlıyorlar sonra ayrılınca namazı bırakıyorlar falan
Siz dua diyorsunuz o gusulluk mevzu yok diyor muazzam bir diyalog.
Bence kötü bir durum.yok. boşuna.caninizi sikmayin
Evdeyken, evde değilim diyor..
Abdestliyken, cünüp olamam mı diyor..
Mantık arasam mı daha fazla..
Sadece birliktelik sonucu güsul alması gerekmiyor bir insanın. Aldatma dışında başka seçeneklerde varken aklınıza aldatmak takıldıysa ilişkinizi sorgulayın zaten.
Değildir demiAldatma değildir o mastürbasyondur. Aldatsa duramazdın.
Analamak gusule dahil mi hocam..Konuyu bi daha okuyun isterseniz mantığını analamamışsınız belli ki
Eğlenmenize sevindim.Analamak gusule dahil mi hocam..
HaklısınızPeki siz onu aldattınız mı?
Belkide aldatan sizsiniz!
Hani onun size ulaşamadığı gece ve milyon tane mesaj attığı diğer gün akşama kadar ne yaptınız, aldattınız mı yoksa?
Hiç kusura bakmayın böyle sorduğum için ama hani siz adama 18:30-20:30 arası iki saat ulaşamadınız, artı garip bir gusül muhabbeti üzerine onun sizi aldattığı aklınıza geliyor.
Şimdi ben o adamın yerinde olsam, yahu derim bana iki saat ulaşamadı diye aldatmış oldum. Ama ben ona 24 saat ulaşamadım demekki beni kesin aldatıyor derim.
Bunlar benim düşüncem değil yanlış anlaşılmasın. Sizin düşüncenize göre mantık kuruyorum ://
Açtımda şuan adam benle konuşmuyorDertsiz başıma dert açayım diye açılmış bir “bir derdim var “ konusu
Haklı bence ne alaka aldatmış olması ?Açtımda şuan adam benle konuşmuyor
Ne bileyim ya kafamda çok kurdum galiba bilmiyorumHaklı bence ne alaka aldatmış olması ?
Misilleme derken?Bence sadece misilleme yapıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?