Aldatıldım mı?

Şu birbirlerini namaza kaldıran sevgililer bana komik geliyor ya. Birlikte namaza falan başlıyorlar sonra ayrılınca namazı bırakıyorlar falan

Yok be öyle bir ilişkimiz yok bizim sadece bir dilek duası var tek başıma bitirmem imkansız olduğu için yardım istedim o kadar. Yoksa bende kılmıyorum oda istemezse kılmaz.

Siz dua diyorsunuz o gusulluk mevzu yok diyor muazzam bir diyalog.

Teşekkürler.

Bence kötü bir durum.yok. boşuna.caninizi sikmayin

Çok sağolun seviyorum böyle detaylara takılmadan cevap veren hatunlara.

Sadece birliktelik sonucu güsul alması gerekmiyor bir insanın. Aldatma dışında başka seçeneklerde varken aklınıza aldatmak takıldıysa ilişkinizi sorgulayın zaten.

Uzun zamandır herkesle olan ilişkimi sorguluyorum. Genel bir güven problemi oluştu bende. Kimseye güvenemiyorum. Psikolojimin iyi olmadığını başta belirtmiştim

Peki siz onu aldattınız mı?
Belkide aldatan sizsiniz!
Hani onun size ulaşamadığı gece ve milyon tane mesaj attığı diğer gün akşama kadar ne yaptınız, aldattınız mı yoksa?
Hiç kusura bakmayın böyle sorduğum için ama hani siz adama 18:30-20:30 arası iki saat ulaşamadınız, artı garip bir gusül muhabbeti üzerine onun sizi aldattığı aklınıza geliyor.
Şimdi ben o adamın yerinde olsam, yahu derim bana iki saat ulaşamadı diye aldatmış oldum. Ama ben ona 24 saat ulaşamadım demekki beni kesin aldatıyor derim.
Bunlar benim düşüncem değil yanlış anlaşılmasın. Sizin düşüncenize göre mantık kuruyorum ://

Haklısınız

Bende büyük dualardan önce gusül almayı severim daha iyi hissederim tüm pisliklerimden arınarak dua ederim öyle düşünmüş olabilir adam aldatmış olsa cünüpüm demez ha olabilir de sabah rüya görmüşdür yıkanamadan çıkmışdır bilemeyiz ki yani ama ne bileyim sevgilime cünüpmüsün demezdim ayy utanırdım ha şimdi eşime de demem heralde tuhaf yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…