Aldatıldım mı ?

Bunu anlamak zor değil mesaj atılan numarayı atsın ekran görüntüsü alıp

Evet ama onun sebebini biliyorum dukkanimiz vardı kapattık şimdi hala siparis için ariyolardi o yüzden değiştirdi
Eşim kaç tane dükkan kapattı, 20 senedir aynı telefonu kullanır.
Aksine ticaret yapan, esnaflık yapanlar hat değiştirmez ki çevremiz kaybolmasın belki tekrar o iş koluna girilirse müşterilere ulaşabilelim, bildirim yapalım diye.

İnsan böyle birşey için neden eşinin numarasını kullanır? Ve kadın fotoğrafa montaj diyebilecek kafaya nasıl ulaşmış olabilir? Milletin işi gücü yok zaten.

Görmek isteyen için ortaya çıkıyorda, bazıları ısrarla kuma gömüyor kafasını.

Konu sahibinin yaptığı da o şuanda.

İnanın amacım moral bozmak değil asla ve İnşallah ben yanılıyorumdur ama neden biri bu şekilde bi intikam almak istesin ki? Bir de mesajları gönderen kişiyle telefonla konuştuysanız ya da numarası varsa arayın hoparlör açık bir şekilde yüzleştirin derim. En net bu şekilde belli olur şahsi fikrim

Soyledim numarayi da mesajlari da sildim bunları çok oncen ekran g aldım dedi
Enteresan valla elinde böyle bi koz var siliyo mesajları neden ? Bence sen hislerine güven eşinin gözlerine bakarak sor zaten anlarsın inan bana

Biz o şehirden taşındık ama bide gece birde ikide yemek siparişi için ariyolardi

Enteresan valla elinde böyle bi koz var siliyo mesajları neden ? Bence sen hislerine güven eşinin gözlerine bakarak sor zaten anlarsın inan bana
Zaten beni ikilemde bırakan da o ya kız çok inandırıcı ama eşim de yeminler ediyo ondan hiç böyle bişey beklemiyordum evine ailesine çok bağlıdir

Yakın zamanda numara değiştirmesi de önemli bir konu
Sanki eş de biraz pişmanlık var gibi anlıyorum numara değiştirmesi falan dediğin gibi önemli demekki kadın baya musallat olmuş adamın başına başından atmak için numarasını değiştirmiş ulaşamayınca konu sahibine ulaşmış (numarayı nerden buldu acaba )öyle anlıyorum

Bir insan neden aldatmak için gizlemesi en önemli olan karisinin telefonunu kullansın ki ? Bu gerçekten çok saçma bir şey.

Mesajla konuşduk numarasi yok

Zaten beni ikilemde bırakan da o ya kız çok inandırıcı ama eşim de yeminler ediyo ondan hiç böyle bişey beklemiyordum evine ailesine çok bağlıdir
Ya sana bişey diyimmi mesaj tam bir delik olamaz numarasını görmediğin takdirde bence sen eşini dinle

Evet ama onun sebebini biliyorum dukkanimiz vardı kapattık şimdi hala siparis için ariyolardi o yüzden değiştirdi
Bilmiyorum madem arkadaşı yapıyor arasın ark ını mahkemeye vereceğini söylesin o zaman. Eşin bu kızla biraz flirtleşmiş güzelim. Başka numaradan arayın sorun. Eve geldim daha msj atma demesi ve tanımıyorum demesi üzgünüm ama biraz şüphe uyandırırdı bende. Eşinin geçmiş armalarına bir bak sistemden önce sonra da merak ediyorsan üstüne düş ağzını ara. Yarın de ki kadın yine aradı seninle de konuşacak yüzleşecekmiş arayalım de bakalım tepkisi ne olacak? Ayrıca bu numarayı polise bildirebilirsiniz. Cidden önemli bir durum üstünü kapatmasına izin verme.

Eğer kadın adamı her türlü takip ediyor, tlf kurcalıyor, hat dökümüne kadar bakıyorsa veyahut yapmasa bile delil olabilecek bir şeyi, ortadan kaldırmak gerçekten aşırı zekice.
Hangimiz telefonumuzda arama geçmişimizi inceliyor ya da ayrıntılı fatura kontrol ediyoruz ki?
Benimki 9 ay eskiye gider kayıtlar, arada hatırlarsam tümünü silerim.

Aynen dediğiniz gibi burada da kuma gömme mevcut, hat da değiştirilmiş.
Adam ilişkiyi kesip telefon değiştirince, ona ulaşmak ve intikam alıp hayatını zindan etmek için karısına bilgi sızdırılmış.

Bir insan neden aldatmak için gizlemesi en önemli olan karisinin telefonunu kullansın ki ? Bu gerçekten çok saçma bir şey.
Arama geçmişi ya da internet veri kullanım özetini inceliyor musunuz kendinize ait hatların?
Cevabınız hayır ise, gerçekten aşırı titizlik isteyen aldatma piri birinin aklına gelmiş işte.

İzin vermiyorum her dakika yüzüne vuruyorum tavrimi koydum Kadınla yuzlescem dedim tamam git konuş dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…