Aldatıldım mı ?

Affedilebilir mı yani böyle bişey

Günlerdir üzerine gidiyorum hala yalan diyor

Affedilebilir mı yani böyle bişey
Yani bilmiyorum çok ağır ama eşinle konuşman işin aslını astarını öğrenmen sana dürüstçe anlatması lâzım, belli ki görüşmediği için kadın yedirememiş sizi arayacak kadar da elinden almak istiyor.

Eşimle defalarca konuştum böyle bişey olmadı diyor kadının amacı zaten ayırmak o çok belli

Eşimle defalarca konuştum böyle bişey olmadı diyor kadının amacı zaten ayırmak o çok belli
Erkek inkâr eder. Sorun şu ki mesele ağır yani beni aşar gerisi senin iç rahatlığınla vereceğin karar, ama şunu bil yani o kadın seni o yüzden aramış bence eşinden ayrılman için kendisi evlensin diye.

Aynen eşim uzak durmus konuşmalarda kız çok ısrarcı
Şu bile mesajlaşmaların doğru olduğunu gösteriyor. Eğer uydurma montaj falan olsaydı kız eşiniz onun peşinden koşuyor gibi yazardı. Ayrıca hangi erkek böyle bir komplo ile uğraşır allah aşkına guldurmeyin insanı ayan beyan aldatmiş işte.

Konu sahibi boşanmamak için direniyor aslında aldatıldığının baya bi farkında küçük bi onay alsa içi rahat devam edicek evliliğine

Evet kızın anlattıkları bence doğru ama eşinin evli olduğunu bile bile ilişki yaşayıp bunları delillendirip sana göndermesi tam bir şeytan olduğunu gösteriyor oyüzden ona de ki bu adamı boşayacağım varsa bile buna sen gibi bir ...... sebep olmayacak. Hem evli olduğunu bile bile fingirde hemde tekmeyi yiyince yuvasını bozmaya çalış. Aynen böyle yaz ama kocasınında yanına bırakma tabi en büyük hata onun dersini iyi ver.

Okuduğum en güzel cevap bence cok haklısın

Okuduğum en güzel cevap bence cok haklısın
Siz resmen içinizi ferahlatacak ve kocanızı aklayacak yorumlar bulmak için açmışsınız bu konuyu. Evet kız adamın evli olduğunu biliyordu muhtemelen çünkü "eve geldim artık yazma" demiş, ok. Peki kızın böyle onursuz bir insan olması kocanızı aklıyor mu? Siz bu adamla yaşlanacaksınız dışardaki iğrenç kadınlarla değil. Bal gibi aldatmış işte kocanız ama sizin mantalite "elin şırfıntısına kocamı kaptırmaaaam" olduğu için boşuna aldattıysa boşanırım demeyin bence boşanmazsınız çünkü.

Hep ayni. Once hatirlamazlar. Sonra arkadasiyla arasi bozuktu onu yaptim derler... iki gunde tanidigi kizin hakkinda arasi bozuk arkadasina kadar samimi olmus arasini yapmis. Ne iyi kocan varmis. Melek melek... Soyle baska yalan bulsun. Hep ayni numaralar...

Kiz senin numarana kadar nereden bulmus? Hakinda bu kadar seyi nasil bir samimiyet ki o kisa surede ogrenmis?
Kiz bunlari kocan ne pislik diye sana anlatmis da evli bir adamla o neden beranermis? O da ayni pislige ortak degil mi? Ikisi de ayni.
Esin ikinizi birden idare etseydi kiz seni arayacak miydi?
Esin de o arayan kiz da 5 para etmez.

Bir insanın çekildiği resmi ve çekildiği insanları hatirlamamasi için ancak çok ünlü ve popüler biri olması gerekiyor. Eğer kocanız Tarkan değilse size yalan söylüyor.

Eşinizin telefon dökümünde o kızla görüşüp görüşmediği çıkar ortaya.
Mesajlar sadece WhatsApp da mı yoksa sms de var mı? O numara ile konuşma olmuş mu vs çıkar ortaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…