- 16 Ekim 2019
- 46
- 7
- 1
- 28
- Konu Sahibi Melikemlkclk
-
Affedilebilir mı yani böyle bişeyAdamın evli olduğunu bilen kendisi kandırılan yine kendisi mi oluyor(?) Sana ne demek istiyor yani mağdurum da mağdurum kocan beni alsın mı diyor. Hata imiş olmuş madem ama zararın neresinden dönülse kâr. Müge de bir konu işlendi geçen gün. Adamın 6 ay ömrü kaldı diye karısı ciğerini vermiş, o da aldatmış biriyle bunu. Hamile kalınca da, adam karısını bırakmış bebek bekliyorlar beraber. Ciğerimi versin o zaman diyor karısı. Öteki kadın diyor ki o benim bebeğimin babası olacak ciğerse bende veririm diyor ciğerimi sana geri istiyorsan diyor. Bunlar böyle. Seni boşattıracak kendisi evlenecek. Eşini al karşına konuş. Pişman olmuş belli ki görüşmeyi kesmiş diye kadın sana ulaşmış.
EvetNasıl yani konuşmalarda birlikte de mi olunmuş?
Günlerdir üzerine gidiyorum hala yalan diyorArkadaş olayı kesinlikle inandırıcı değil çocuk olsa belki dersin de evli barklı adam böyle numaralarla olmazya be bileyim iş yerine birinin arkadaşı gelmiştir kızla fotoğraf çekilirken adam arkadan geçer yada bilmiyorum tesadüfi bi fotoğrafmı bilinçli mi çekilmiş emin olamadım, adama sorduğunda nefes almasından bile anlarsın aslında yalan mı doğru mu
Yani bilmiyorum çok ağır ama eşinle konuşman işin aslını astarını öğrenmen sana dürüstçe anlatması lâzım, belli ki görüşmediği için kadın yedirememiş sizi arayacak kadar da elinden almak istiyor.Affedilebilir mı yani böyle bişey
Eşimle defalarca konuştum böyle bişey olmadı diyor kadının amacı zaten ayırmak o çok belliYani bilmiyorum çok ağır ama eşinle konuşman işin aslını astarını öğrenmen sana dürüstçe anlatması lâzım, belli ki görüşmediği için kadın yedirememiş sizi arayacak kadar da elinden almak istiyor.
Erkek inkâr eder. Sorun şu ki mesele ağır yani beni aşar gerisi senin iç rahatlığınla vereceğin karar, ama şunu bil yani o kadın seni o yüzden aramış bence eşinden ayrılman için kendisi evlensin diye.Eşimle defalarca konuştum böyle bişey olmadı diyor kadının amacı zaten ayırmak o çok belli
Şu bile mesajlaşmaların doğru olduğunu gösteriyor. Eğer uydurma montaj falan olsaydı kız eşiniz onun peşinden koşuyor gibi yazardı. Ayrıca hangi erkek böyle bir komplo ile uğraşır allah aşkına guldurmeyin insanı ayan beyan aldatmiş işte.Aynen eşim uzak durmus konuşmalarda kız çok ısrarcı
Evet ama numara gozukmuyo sadece isim var başka bı numaradan da konuşulan mesajları atmış olabilir bana
[/QUOTE
burdaki insanlara bir soru sordunuz ve herkes aldatıldığınızı söylüyor kesinlikle inanmıyorsunuz ne diyelim kocişinizle mutluluklar
Konu sahibi boşanmamak için direniyor aslında aldatıldığının baya bi farkında küçük bi onay alsa içi rahat devam edicek evliliğineŞu bile mesajlaşmaların doğru olduğunu gösteriyor. Eğer uydurma montaj falan olsaydı kız eşiniz onun peşinden koşuyor gibi yazardı. Ayrıca hangi erkek böyle bir komplo ile uğraşır allah aşkına guldurmeyin insanı ayan beyan aldatmiş işte.
Msj ların tarihi de eşinizin orada olduğu tarihe uyuyorsa eşinize itiraf ettirmeye çalışın artık. Bizden bu kadar. İnanıp inanmaması size kalmış.. Siz inanmak istemiyor gibisiniz ne söylesek eşinizi müdafaa ediyorsunuz çünkü.
Okuduğum en güzel cevap bence cok haklısınEvet kızın anlattıkları bence doğru ama eşinin evli olduğunu bile bile ilişki yaşayıp bunları delillendirip sana göndermesi tam bir şeytan olduğunu gösteriyor oyüzden ona de ki bu adamı boşayacağım varsa bile buna sen gibi bir ...... sebep olmayacak. Hem evli olduğunu bile bile fingirde hemde tekmeyi yiyince yuvasını bozmaya çalış. Aynen böyle yaz ama kocasınında yanına bırakma tabi en büyük hata onun dersini iyi ver.
Yani burada kadın mı suçlu sadece? Belki de evli olduğunu bilmiyordu bu sebeple bilenmiş olabilir mi eşine? Boşanmayacaksan çok fazla irdeleme.Okuduğum en güzel cevap bence cok haklısın
Siz resmen içinizi ferahlatacak ve kocanızı aklayacak yorumlar bulmak için açmışsınız bu konuyu. Evet kız adamın evli olduğunu biliyordu muhtemelen çünkü "eve geldim artık yazma" demiş, ok. Peki kızın böyle onursuz bir insan olması kocanızı aklıyor mu? Siz bu adamla yaşlanacaksınız dışardaki iğrenç kadınlarla değil. Bal gibi aldatmış işte kocanız ama sizin mantalite "elin şırfıntısına kocamı kaptırmaaaam" olduğu için boşuna aldattıysa boşanırım demeyin bence boşanmazsınız çünkü.Okuduğum en güzel cevap bence cok haklısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?