Aldatıldım mı ?

İnsta da adım soyadim Bekarlık soyadım var bide Fotoda eşimle benim fotom var ordan buldu heralde

Hayır yani gönderdiği resimdekiyle profil resmindeki aynı kişi değil demiş
Biraz daha deşeleyip küs olduğu arkadaşına ulaşıp gözünü korkutsalar keşke. Polise verdik konuşmaları kim çıkarıcaz falan deseler. Belki de gerçekten feyk.

Tam tersi eşi eve geldim yazma artık diyor.
Eee o zaman buluşmak isteyen de kız sa eşinin yüz verdiğini anlayacak bi mesaj yok ortada belki de kız sardı ama adam öyle normal standartlarda konuştu kız ayartmaya çalıştı yüz vermeyince pislik yapıyo ya inanın çok çok şüpheci artı feminist bi insanım en ufak yan baktıya bile takarım bakmasaymış diye ama burda tam adamı suçlu gibi hissedemiyorum eksik şeyler var diye galiba

Aynı Fotoda olduğu kızları tanımıyorum diyor. Ayrıca numarasını değiştirmiş yakın zamanda. Belki olabilir dediğiniz gibiyse bile kızın msj atabilmesi o kadar şüphe uyandırdı demekki o yüzü vermiş adam ki eve kadAr msjlaşıyor. Tabi ki yerine oturmayan şey çok ama bizde üstünü kapatma araştır diyoruz. Arkadaşımla aram bozuk o yapıyordur demesine de hiç inanamadım.

Mesajlarda kiz ileri gitmiş zaten biseyler yaşanmış gibi

Arkadaş olayı kesinlikle inandırıcı değil çocuk olsa belki dersin de evli barklı adam böyle numaralarla olmaz ya be bileyim iş yerine birinin arkadaşı gelmiştir kızla fotoğraf çekilirken adam arkadan geçer yada bilmiyorum tesadüfi bi fotoğrafmı bilinçli mi çekilmiş emin olamadım, adama sorduğunda nefes almasından bile anlarsın aslında yalan mı doğru mu

Numara değiştirmeyi ilk duyduğumda önce bi kesin gibi düşündüm ama sonra neden değiştirdiğini anlatmış o mantıklı geldi

Aynısını sordum bende gerçekten böyle bi beklentisi varmış sanirim beni kandırdı yarı yolda bıraktı falan dedi
Adamın evli olduğunu bilen kendisi kandırılan yine kendisi mi oluyor(?) Sana ne demek istiyor yani mağdurum da mağdurum kocan beni alsın mı diyor. Hata imiş olmuş madem ama zararın neresinden dönülse kâr. Müge de bir konu işlendi geçen gün. Adamın 6 ay ömrü kaldı diye karısı ciğerini vermiş, o da aldatmış biriyle bunu. Hamile kalınca da, adam karısını bırakmış bebek bekliyorlar beraber. Ciğerimi versin o zaman diyor karısı. Öteki kadın diyor ki o benim bebeğimin babası olacak ciğerse bende veririm diyor ciğerimi sana geri istiyorsan diyor. Bunlar böyle. Seni boşattıracak kendisi evlenecek. Eşini al karşına konuş. Pişman olmuş belli ki görüşmeyi kesmiş diye kadın sana ulaşmış.

Bende en çok arkadaş olayında şüphe ettim. Evet bakışları başka yöndeyse falan anlaşılır. Ne diyelim hayırlısı. Gerildim valla sanki benim başıma gelmiş gibi oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…