- 16 Ekim 2019
- 46
- 7
- 1
- 28
- Konu Sahibi Melikemlkclk
-
İnsta da adım soyadim Bekarlık soyadım var bide Fotoda eşimle benim fotom var ordan buldu heraldeİnstagramdaki isminiz tam isim soyisim şeklinde mi eşinizin soyismiyle mi bekarlık soyismiylemi adınız soyadınız tam mı ayrıca bi erkek neden karısının adını tam verir aldattığı kadına? Benim instadaki ismim gerceğindn biraz eksik, profil fotoğrafınız varmı instagramda sizin siz olduğundan emin olunack bi profiliniz mi var
Biraz daha deşeleyip küs olduğu arkadaşına ulaşıp gözünü korkutsalar keşke. Polise verdik konuşmaları kim çıkarıcaz falan deseler. Belki de gerçekten feyk.Hayır yani gönderdiği resimdekiyle profil resmindeki aynı kişi değil demiş
Aynen eşim uzak durmus konuşmalarda kız çok ısrarcıTam tersi eşi eve geldim yazma artık diyor.
Eee o zaman buluşmak isteyen de kız sa eşinin yüz verdiğini anlayacak bi mesaj yok ortada belki de kız sardı ama adam öyle normal standartlarda konuştu kız ayartmaya çalıştı yüz vermeyince pislik yapıyo ya inanın çok çok şüpheci artı feminist bi insanım en ufak yan baktıya bile takarım bakmasaymış diye ama burda tam adamı suçlu gibi hissedemiyorum eksik şeyler var diye galibaTam tersi eşi eve geldim yazma artık diyor.
Gönderdiği mesajlarda eşinizin kıza sarmış yada harı yolda bırakmış modda bi mesaj varmıydı aldatmaya yönelikAynen eşim uzak durmus konuşmalarda kız çok ısrarcı
Çok fazla mesaj vardı birlikte de olunmuşGönderdiği mesajlarda eşinizin kıza sarmış yada harı yolda bırakmış modda bi mesaj varmıydı aldatmaya yönelik
Başka yerden öğrenme ihtimali var mı yani ortak bi tanıdık falanBilmiyorum belki de adımı eşim soylemisti (eğer kız doğru söylüyorsa)
Ya siz isimleri karalayıp ekran görüntülerinş buraya yükleseniz daha net birşeyler yazabilirzAynen eşim uzak durmus konuşmalarda kız çok ısrarcı
İşte eşim arasının bozuk olduğu arkadaşının planladığını soyledi arkadaşı beni tanıyorBaşka yerden öğrenme ihtimali var mı yani ortak bi tanıdık falan
Aynı Fotoda olduğu kızları tanımıyorum diyor. Ayrıca numarasını değiştirmiş yakın zamanda. Belki olabilir dediğiniz gibiyse bile kızın msj atabilmesi o kadar şüphe uyandırdı demekki o yüzü vermiş adam ki eve kadAr msjlaşıyor. Tabi ki yerine oturmayan şey çok ama bizde üstünü kapatma araştır diyoruz. Arkadaşımla aram bozuk o yapıyordur demesine de hiç inanamadım.Eee o zaman buluşmak isteyen de kız sa eşinin yüz verdiğini anlayacak bi mesaj yok ortada belki de kız sardı ama adam öyle normal standartlarda konuştu kız ayartmaya çalıştı yüz vermeyince pislik yapıyo ya inanın çok çok şüpheci artı feminist bi insanım en ufak yan baktıya bile takarım bakmasaymış diye ama burda tam adamı suçlu gibi hissedemiyorum eksik şeyler var diye galiba
Mesajlarda kiz ileri gitmiş zaten biseyler yaşanmış gibiEee o zaman buluşmak isteyen de kız sa eşinin yüz verdiğini anlayacak bi mesaj yok ortada belki de kız sardı ama adam öyle normal standartlarda konuştu kız ayartmaya çalıştı yüz vermeyince pislik yapıyo ya inanın çok çok şüpheci artı feminist bi insanım en ufak yan baktıya bile takarım bakmasaymış diye ama burda tam adamı suçlu gibi hissedemiyorum eksik şeyler var diye galiba
Nasıl yani konuşmalarda birlikte de mi olunmuş?Çok fazla mesaj vardı birlikte de olunmuş
Arkadaş olayı kesinlikle inandırıcı değil çocuk olsa belki dersin de evli barklı adam böyle numaralarla olmazAynı Fotoda olduğu kızları tanımıyorum diyor. Ayrıca numarasını değiştirmiş yakın zamanda. Belki olabilir dediğiniz gibiyse bile kızın msj atabilmesi o kadar şüphe uyandırdı demekki o yüzü vermiş adam ki eve kadAr msjlaşıyor. Tabi ki yerine oturmayan şey çok ama bizde üstünü kapatma araştır diyoruz. Arkadaşımla aram bozuk o yapıyordur demesine de hiç inanamadım.
Numara değiştirmeyi ilk duyduğumda önce bi kesin gibi düşündüm ama sonra neden değiştirdiğini anlatmış o mantıklı geldiAynı Fotoda olduğu kızları tanımıyorum diyor. Ayrıca numarasını değiştirmiş yakın zamanda. Belki olabilir dediğiniz gibiyse bile kızın msj atabilmesi o kadar şüphe uyandırdı demekki o yüzü vermiş adam ki eve kadAr msjlaşıyor. Tabi ki yerine oturmayan şey çok ama bizde üstünü kapatma araştır diyoruz. Arkadaşımla aram bozuk o yapıyordur demesine de hiç inanamadım.
Adamın evli olduğunu bilen kendisi kandırılan yine kendisi mi oluyor(?) Sana ne demek istiyor yani mağdurum da mağdurum kocan beni alsın mı diyor. Hata imiş olmuş madem ama zararın neresinden dönülse kâr. Müge de bir konu işlendi geçen gün. Adamın 6 ay ömrü kaldı diye karısı ciğerini vermiş, o da aldatmış biriyle bunu. Hamile kalınca da, adam karısını bırakmış bebek bekliyorlar beraber. Ciğerimi versin o zaman diyor karısı. Öteki kadın diyor ki o benim bebeğimin babası olacak ciğerse bende veririm diyor ciğerimi sana geri istiyorsan diyor. Bunlar böyle. Seni boşattıracak kendisi evlenecek. Eşini al karşına konuş. Pişman olmuş belli ki görüşmeyi kesmiş diye kadın sana ulaşmış.Aynısını sordum bende gerçekten böyle bi beklentisi varmış sanirim beni kandırdı yarı yolda bıraktı falan dedi
Bende en çok arkadaş olayında şüphe ettim. Evet bakışları başka yöndeyse falan anlaşılır. Ne diyelim hayırlısı. Gerildim valla sanki benim başıma gelmiş gibi oldum.Arkadaş olayı kesinlikle inandırıcı değil çocuk olsa belki dersin de evli barklı adam böyle numaralarla olmazya be bileyim iş yerine birinin arkadaşı gelmiştir kızla fotoğraf çekilirken adam arkadan geçer yada bilmiyorum tesadüfi bi fotoğrafmı bilinçli mi çekilmiş emin olamadım, adama sorduğunda nefes almasından bile anlarsın aslında yalan mı doğru mu
İsimleri kapatıp ekran görüntülerini yüklese bi kaçtanesini enazından daha net şeyler söyleriz belkşNasıl yani konuşmalarda birlikte de mi olunmuş?
O zaman siz yokken buluşup görüşmüşlerTam tersi eşi eve geldim yazma artık diyor.
Konu sahibi ben değilimO zaman siz yokken buluşup görüşmüşler
Adam yanınıza gelince artık yazma demiş
Büyük ihtimalle aldatılmışsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?