Aldatıldım mı ?

Kesinlikle
Kesinlikle kimse için asla yapmaz diyemiyoruz Bunun peşini kolay kolay bırakamam zaten

Bende çok sıkıldım bakınıyordum. Erkekler yapacaklarından geri de kalmıyorlar işte. Belki de sadece dediğim gibi birşeydi onu bile eline yüzüne bulaştırırlar. Evet yaptıysan yakalanmadan yap.
Yani yapıyosan sana yapışmıycak birini bul aslında bi kadının canınıda yine bi kadın yakıyor bakarmısın terbiyesize

Başka birinin instasından mesaj atılan profile takip istediği atın bakalım gerçek hesap mı? Size atılan selfiedeki kızla profil resmi benziyor mu!?

denir heralde buna sadece. Bu zekayı başka yerde kullansalar keşke

Burda kafama oturmayan şeyler var şimdi eşiniz kızla sürekli görüşmek istiyor kız eve geldim yazma falan diyor doğru mu anladım? Kız sürekli kaçar moddaysa eşiniz kızı nasıl kandırıp yarı yolda bırakmış oluyor? İkincisi mesajları sildim ekran görüntüsü aldığı mesajları önceden almış ya öyle ahım şahım bi mesaj varmı ekran görüntüsü almayı gerektirecek, eğer takılıp kandırdıysa eşiniz daha ileri mesajlar olması lazım onların görüntüsünü neden almamış ? Ayrıca kızın gönderdiği fotoğrafta eşiniz poz vermiş mi yoksa öyle tesadüf eseri gibi mi? İnstagramda kızın profili gerçeğe yakın değil dediniz kızın adı soyadından iş yerine arayıp kim olduğunu söylemeden bile görüşebilir miyim diye sorabilirsin ya ayrıldı derler ya dur vereyim derler falan, çok çok şüpheci bi insanım ama nedense bu durum bana kesin gibi gelmedi, ekran görüntüsündeki mesajların tarihleri yeni mi yoksa önceden mi alınmış ekran görüntüleri mesaj tarihleri saatleri ne, eşinin hattının hesabından arama geçmişine fatura detaylarına ulaşabilirsiniz o kadar yarı yolda bıraktı muhabbeti yapabiliyorsa kadın sadece mesajla görüşmüş olamazlar kesin aramışlardır da, kadın hattının hesabına girip eşinle mesaj yada arama geçmişindeki numarası görünen bi ekran görüntüsünü atsın, olayın gerçek olma ihtimali kadar gerçek olmama ihtimali de var, kadının birisi sürekli eşimi arıyordu ama bildiğiniz kafaya takmış durumda engelleyince başka numaralardan arıyordu ama ben olayı, içeriğini başkasından ve sonradan öğrendim öyle birşey olabilir kadın pisliğine yapıyor da olabilir. Geçen müge anlıda bu ciğerini veren kadını aldatan adamla metresi çıkmış konuşuyorlar, metresi arkadaşlarıyla iddaya girmiş ben o adamı ayartırım diye evli çocuğu var falan demişler ben ayarlarım demiş erkekler masum olmasa da manyak kadınlarımızda var yine de hemen gemileri yakma ama eşine de yumuşama iyice bi araştırmak lazım bende elime başka bi telefon alır istediğim isimle kaydeder istediğim mesajları atıp ekran görüntüsü alabilirim

Başka birinin instasından mesaj atılan profile takip istediği atın bakalım gerçek hesap mı? Size atılan selfiedeki kızla profil resmi benziyor mu!?
Bana gönderdiği resim profil resmi değil yazmış geçen sayfalarda

Tam olarak iç sesimi beynimdeki sorulari yazmışsiniz bunlara bende bı cevap bulamıyorum emin olsam böyle olmaz ama belirsizlik çok kotu

Eşim insta kullanmıyor ben kullanıyorum
İnstagramdaki isminiz tam isim soyisim şeklinde mi eşinizin soyismiyle mi bekarlık soyismiylemi adınız soyadınız tam mı ayrıca bi erkek neden karısının adını tam verir aldattığı kadına? Benim instadaki ismim gerceğindn biraz eksik, profil fotoğrafınız varmı instagramda sizin siz olduğundan emin olunack bi profiliniz mi var

Aynen öyle böyle kadınları hiç anlamıyorum
Ben hem bu kadınları hem erkekleri anlamıyorum pişman olcaksan niye yaparsın demekki kadının bu kadar musallat olcağnı sanmamış peki seni nasıl buluyo instadan onuda anlamadım eşim kullanmıyor dedin kullansa hadi oradaki etiketlerden falan diycem ama kullanmıyomuşda senin adını falan nerden biliyor

Tam tersi eşi eve geldim yazma artık diyor.

Ama fotoda ki kıza benziyor mu? Konu sahibinin yerinde olsam ekran görüntüsü alıp zoom yapardım profil resmine.
Hayır yani gönderdiği resimdekiyle profil resmindeki aynı kişi değil demiş

Bilmiyorum belki de adımı eşim soylemisti (eğer kız doğru söylüyorsa)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…