Aldatıldım ne yapayim

Katina-

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2015
467
107
103
Hissetmiştim bir şeyler olduğunu. Beni oyalayıp bekletiyordu. Sürekli bir var bir yok. Sordum başkası mı var diye yok diyordu bir şey saklıyorsun yok diyor. Sonra anladım ki aldatmış hakkında bir sürü dedikodu çıktı. Kızla konuştuğunu da gördüm kendisi açık etti. Beni hep suçladı hatasını kabul etmedi . Affettim belki düzelir dedim. sizce ne yapmalıyım

Son düzenleme:
Intikam çok basit gelen bir hareket, bu saatten sonra daha da o şahısla ilgili hayatınızı bulandırmayın, direkt olarak yaptığın her haltı öğrendim, haydi bak dalgana. Tek kelime etme. Deyin ve iletişime geçmeyin. Hic uğraşmaya gerek yok boyle gereksizlerle. Zaman kaybi, sinir harbi.

Böyle iğrençlikler yapan bir adama karşı nasıl aşıktım bırakamadım falan diyorsunuz. Kendinize biraz olsun saygınız varsa hiç muhatap olmadan her yerden engelleyin. Bundan size yar olmaz.

İntikam alarak sadece kendinize zarar verirsiniz. Sizi sevmeyen adamdan nasıl intikam alacaksınız ki? Değerli vaktinizden onu düşünerek bile harcıyorsunuz. En değerli şey zaman... Zamanınızı harcamayın artık.

Sence kendimi nasıl kurtarırım mesaj mı atsam herşeyi yüzüne vurup engellesem mi yoksa nasilpişman ederim
Her yerden engelle sana hiç-bir şekilde ulaşamasin. Kudursun. Daha da etkili bir ayrılık yoktur bence. Tek kelime kendini savunma şansı verme yani.

Böyle iğrençlikler yapan bir adama karşı nasıl aşıktım bırakamadım falan diyorsunuz. Kendinize biraz olsun saygınız varsa hiç muhatap olmadan her yerden engelleyin. Bundan size yar olmaz.
Bi ara düzelicek gibi oldu yine aynı dengesiz hareketlerde bulunuyor o konuştuğu kızda eski sevgilisiymis sx yapıyorlarmış iyice soğudum

O kadar uzun ki parca parca anlaticam. 9 ay beraberdik sonra senden soğudum sıkıldım dedi ara vermek istedi bende kabul ettim aylarca konusmadigimiz oldu sonra tekrar baristik devam ettik sinavlari bahane etti surekli kendime gelemiyorum boslukta hissediyorum diyordu. Ama ben hissetmistim birşeyler olduğunu. Ama kanıtlayamadım. Sürekli bir var bir yok gelip gidiyor . Beni oyalayip bekletiyordu. neyse ben sordum başkasi mı var diye yok diyordu birşey saklıyorsun yok diyor sürekli telefondayım diyor kimle konuşuyorsa. Yeni telefon aldı. Sonra anladim ki aldatmis hakkinda birsuru dedikodu cikti iste su kizla soyle yapmis boyle yapmis diye. Hepside dogruymus herkes gormus . Bir kac kizla konistugunu bende gordum. Hep salak ayağına yattım eh aşıktım sustum alttan aldım beni hep suçladı hatasını kabul etmedi . Başka kıza gitti beni suçladı neyse affettim belki düzelir dedim kendimi şu an çok kötü aptal değersiz ezik gibi görüyorum. Şuan konuşmuyoruz bunları benim bilmediğimi sanıyor sizce ne yapmalıyım intikam almalı miyim yoksa birşey demeden engellemeli miyim heryerden ?

O istemiyormusta ben onun peşinden koşuyormuşum gibi durumdayım şuan üstelik dalga geçiyor benimle

O kadar uzun ki parca parca anlaticam. 9 ay beraberdik sonra senden soğudum sıkıldım dedi ara vermek istedi bende kabul ettim aylarca konusmadigimiz oldu sonra tekrar baristik devam ettik sinavlari bahane etti surekli kendime gelemiyorum boslukta hissediyorum diyordu. Ama ben hissetmistim birşeyler olduğunu. Ama kanıtlayamadım. Sürekli bir var bir yok gelip gidiyor . Beni oyalayip bekletiyordu. neyse ben sordum başkasi mı var diye yok diyordu birşey saklıyorsun yok diyor sürekli telefondayım diyor kimle konuşuyorsa. Yeni telefon aldı. Sonra anladim ki aldatmis hakkinda birsuru dedikodu cikti iste su kizla soyle yapmis boyle yapmis diye. Hepside dogruymus herkes gormus . Bir kac kizla konistugunu bende gordum. Hep salak ayağına yattım eh aşıktım sustum alttan aldım beni hep suçladı hatasını kabul etmedi . Başka kıza gitti beni suçladı neyse affettim belki düzelir dedim kendimi şu an çok kötü aptal değersiz ezik gibi görüyorum. Şuan konuşmuyoruz bunları benim bilmediğimi sanıyor sizce ne yapmalıyım intikam almalı miyim yoksa birşey demeden engellemeli miyim heryerden ?

O istemiyormusta ben onun peşinden koşuyormuşum gibi durumdayım şuan üstelik dalga geçiyor benimle
Seni o kadar ezmiş ve değersiz hissettirmiş bence şuan çıkmaya devam et sende ona sana yaptığı gibi yap üstelik aldatılmışsın . Fiziksel olarak zarar verme fakat ruhsal olarak onu yıprat yaptığı hiç hoş değil bence bir engel bu işi çözmez. Bu sefer onun senin peşinden koşmasını sağla onu ez azarla yani aldatilmak çok adice birşey bu kadar basit olmamalı

Hiçbir şey demeden engelle bence parmaklarını yormaya değmez.

Her yerden engelle sana hiç-bir şekilde ulaşamasin. Kudursun. Daha da etkili bir ayrılık yoktur bence. Tek kelime kendini savunma şansı verme yani.
İşin komik tarafı sanki hiçbirşey yaşanmamış gibi eskileri unutup tekrar konuştuk ilk defa tanışıyormuşuz gibiydik heycanliydi. ama hala dalgaya vuruyor konuşurken düzeleceğini sanmıyorum . 1 aydır yazmıyor Bayramimi kutladi cevap vermedim bende

Dalga geçiyor sizle EVETTT sizde onu adam yerine koyuyor hatta ne yapsam diye düşünüyor buraya yazıp onu dert ediyorsunuz.Simdi düşünüyorum acaba sorun onda mi yoksa kendine gıdım değer vermeyen saygı duymayan sizde mi?

Aklıma yıllar öncesinde izlediğim bir video geldi. Adam sevgilisinin kendisini aldattığını öğrenince çaktırmıyor. Arabadayken kadına bir hediye kutusu veriyor ve ben inince aç diyordu. Adam inince kadın kutuyu açar açmaz içinden zibilyon tane hamam böceği çıkıyordu tabi kadın korkudan kutuyu fırlatınca hepsi etrafa dağılıyordu. Dışarı da çıkamıyordu kapı kilitli olduğu için:bicak: öyle aklıma geldi:KK53:

Adam senden sıkıldım soğudum diyip ayrılıyor, geri dönünce kucak açıyorsunuz.

Bir çok kişiyle aldatıyor, onu da affediyorsunuz.

Saygı duymuyor, dalga geçiyor bu bile ciddi bir dert değil. Tabii ki adamın peşinden koşan sizsiniz... gibisi mi kaldı?

Bir de intikam diye uğraşın, zaten kaldırdığınız totosu iyice arşa değsin. Sanki adam çok değer veriyor da ipliyecek yapacaklarınızı...

Back
X