Aldatıldım ne yapayim

Biraz dirayetli olup her yerden engellemelisin.
İşin komik tarafı sanki hiçbirşey yaşanmamış gibi eskileri unutup tekrar konuştuk ilk defa tanışıyormuşuz gibiydik heycanliydi. ama hala dalgaya vuruyor konuşurken düzeleceğini sanmıyorum . 1 aydır yazmıyor Bayramimi kutladi cevap vermedim bende
Sen hayatından çıkar, kiminle ne yaşarsa yaşasın. Bu bebe olmamış.
Kendi gözünde değersizleşmeye devam etmek istersen görüş tabi.

Siz onu aldatsanız ne yapacaktıysa siz de onu yapın. Yani iletişiminizi koparın. Bu kadar düşünmeye gerek yok.

Aldatılmak değil bence koyan insana , o olayı bildikten sonra hala seni istememesi , ve insan hıc bisey görmeden affetmeye çalışması. Yani adilik degıl koyan, sevilmemek bence. Değersiz olmak birinin kafasında .bu durumu yasayan olarak söylüyorum. Bence yanımızı yakan bu.
Konu hakkında da bence , aldattığı bir sebep ama daha büyük sebep sevilmemek. Ondan hıc bisey yapma. sus.
Kısaca seni yok sayanı sen tamamen hiç et

Aldatılmak değil bence koyan insana , o olayı bildikten sonra hala seni istememesi , ve insan hıc bisey görmeden affetmeye çalışması. Yani adilik degıl koyan, sevilmemek bence. Değersiz olmak birinin kafasında .bu durumu yasayan olarak söylüyorum. Bence yanımızı yakan bu.
Konu hakkında da bence , aldattığı bir sebep ama daha büyük sebep sevilmemek. Ondan hıc bisey yapma. sus.
Kısaca seni yok sayanı sen tamamen hiç et
aynen çok sevince değer görünce böyle oluyormuş. aslında kendi özgüven eksikliğinden ötürü böyle yaptığını düşünüyorum çünkü ona göre ben çok fazlaydım. her yönden. güya aklınca o beni ezip beni silikleştirip kendi egosunu yüceltiyor ama bir halt da değil egosu balon oldu :) intikam alsam onun yaptıklarını yapsam kalitemden ödün vericem bu seferde sebebi olur zaten bu kız böyleymiş iyi ki yapmışım der

Biraz dirayetli olup her yerden engellemelisin.
Sen hayatından çıkar, kiminle ne yaşarsa yaşasın. Bu bebe olmamış.
Kendi gözünde değersizleşmeye devam etmek istersen görüş tabi.
yok görüşmüyorum artık görüşmem de bana koca da olmaz bundan. şey dicem boş zamanlarımda eğlendiğim birkaç erkekten birisin sende güzel eğlendirdin ama sıkıldım yeni oyuncak lazım :)))

Adam en başta ilişkiye ara verelim dediğinde rest çekip ayrılmalıydın.. Aman sakın intikam alcam die türlü oyunlara girme,genelde bunu deneyenler bi şekilde kendisini daha kötü duruma sokuyor.. Çok bişi yapmak istiosan bütün yaptıklarını,aldatmalarını öğrendim,seni Allaha havale ediyorum de ve geç.Hayatından tamamen çıkar.Bi daha hiçbir ilişkinde de bu kadar verici olma.Bir ilişki tek kişinin zorlamasıyla yürümez. Karşılıklı çaba, ilgi,saygı,sevgi gerekiyor.

Yeni telefon, hisler, ayrılmaya çalışıp ayrılamama, benim sorunlarım varlar, hep pesinden koşmalar...
Bende yaşadım hepsini ama aldattığını öğrendiğim anda bitti. Madem affetmeye calistim affedemedin konuş ve bitir. Yüzyüze gelmene gerek yok bir mesajla bitsin

İntikam alın ama nasıl alacağınız önemli kalkıp da ona geri dönerim kendime aşık ederim demeyin. O sadece filmler de olur çünkü.

O istemiyormusta ben onun peşinden koşuyormuşum gibi durumdayım şuan üstelik dalga geçiyor benimle
Sana şunu düşündüren bir adamla ölümüne aşık da olsan bir saniye bile olmamalısın.

Eh kızım, sen evdeki bulgursun. Arada pirince gidiyor seninki. Başka kadınlarla takılmak için seni üzen, böyle içini küle döndüren birinin neyini bırakamadın?

Adam en başta ilişkiye ara verelim dediğinde rest çekip ayrılmalıydın.. Aman sakın intikam alcam die türlü oyunlara girme,genelde bunu deneyenler bi şekilde kendisini daha kötü duruma sokuyor.. Çok bişi yapmak istiosan bütün yaptıklarını,aldatmalarını öğrendim,seni Allaha havale ediyorum de ve geç.Hayatından tamamen çıkar.Bi daha hiçbir ilişkinde de bu kadar verici olma.Bir ilişki tek kişinin zorlamasıyla yürümez. Karşılıklı çaba, ilgi,saygı,sevgi gerekiyor.
ilk ara verelim dediğinde kabul etmedim ama sevdiğim için tamam dedim düzelir belki diye sonra sürekli gidip gelmeler aylarca konuşmadığımız oldu peşinden çok gittim ama olmadı . herşeyi bilmeme rağmen aptal ayağına yattım akıllım kendini çok zeki sanıyor buna üzülüyorum ya ona mecbur değildim sonuçta o olmadan gayet mutluyum. Kendimi aptal durumuna düşürdüm ona yanarım bi tek :KK43: yoksa ben bunun burnundan fitil fitil getirirdim gerçek yüzümü yansıtmadım ona

Engelle telefonu başka yerden de ararsa seni hayatımdan çıkardım haber verme gereği duymadim hadi baaay deyip teli kapatırsiniz. Karşına çıkarsa illa rahatsız ederse seni beyenmiyorum ilgi duymuyorum zorla değil ya de kale almayarak. Birdaha da affetme ve bildiklerinı belli etme . Birdaha kendin böyle durumlara da sokma kendine saygın biter kendine değer ver...

ilk ara verelim dediğinde kabul etmedim ama sevdiğim için tamam dedim düzelir belki diye sonra sürekli gidip gelmeler aylarca konuşmadığımız oldu peşinden çok gittim ama olmadı . herşeyi bilmeme rağmen aptal ayağına yattım akıllım kendini çok zeki sanıyor buna üzülüyorum ya ona mecbur değildim sonuçta o olmadan gayet mutluyum. Kendimi aptal durumuna düşürdüm ona yanarım bi tek :KK43: yoksa ben bunun burnundan fitil fitil getirirdim gerçek yüzümü yansıtmadım ona
Artık onu yapardım şunu yapardım die düşünmeyin. Şu an yapmanız gerekeni yapın..Çok seviyordum diyorsunuz,seve seve ve aldattığını bile bile nasıl mideniz aldı da ayrılmadınız anlayamıyorum. Lütfen bu dünyada en çok kendinizi sevin.Siz kendinizi sevmedikçe kimse sizi sevemez.

Engelle telefonu başka yerden de ararsa seni hayatımdan çıkardım haber verme gereği duymadim hadi baaay deyip teli kapatırsiniz. Karşına çıkarsa illa rahatsız ederse seni beyenmiyorum ilgi duymuyorum zorla değil ya de kale almayarak. Birdaha da affetme ve bildiklerinı belli etme . Birdaha kendin böyle durumlara da sokma kendine saygın biter kendine değer ver...
yaptıkları içime oturdu unuttum diyorum aklıma geliyor yaptıkları kendi kendime konuşurken buluyorum kin kusuyorum resmen. kendim gibi sandım onu da çok masumdum ona göre. en kötüsü kendimi aptal yerine koydurdum gerçek yüzümü göstermedim ona yoksa burnundan fitil fitil getirirdim gözünde kötü kız imajı çizmek istemedim.

Artık onu yapardım şunu yapardım die düşünmeyin. Şu an yapmanız gerekeni yapın..Çok seviyordum diyorsunuz,seve seve ve aldattığını bile bile nasıl mideniz aldı da ayrılmadınız anlayamıyorum. Lütfen bu dünyada en çok kendinizi sevin.Siz kendinizi sevmedikçe kimse sizi sevemez.
yeteri kadar sevmiyordum sanırım alışkanlık olmuş bende :(

Soğudum senden dediği an ayrılman gerekiyordu tamamen. İş o aşamaya geldikten sonra geri dönüşü olmaz artık. Kesinlikle kendi yoluna devam et, her şey unutulur. Gururun yerlere düşmesin, ayrıl tabii ki de.

Soğudum senden dediği an ayrılman gerekiyordu tamamen. İş o aşamaya geldikten sonra geri dönüşü olmaz artık. Kesinlikle kendi yoluna devam et, her şey unutulur. Gururun yerlere düşmesin, ayrıl tabii ki de.
neden mesaj atmaya devam ediyor unuttum diyorum mesaj atıyor çıkıp geliyor

neden mesaj atmaya devam ediyor unuttum diyorum mesaj atıyor çıkıp geliyor
yeteri kadar sevmiyorsanız ve alışkanlık olduğunu düşünüyorsanız bu sizi etkilememeli. Ne olacak sanıosunuz, tüm hatalarından pişman olup size bağlanacak ve sonsuza dek mutlu olacaksınız falan mı ?? İşler filmlerdeki gibi yürümüyor.Şerefisz her zaman şerefszdir.Değişmez.

Senin gibi bir pislik torbasından ayrıldığım için çok şükür Allah'ım beni ne çok seviyormuş megersem...kendin gibi seni aldatacak pislik torbalariyla karsilasman dileğiyle yaz engelle gitsin :)

yeteri kadar sevmiyorsanız ve alışkanlık olduğunu düşünüyorsanız bu sizi etkilememeli. Ne olacak sanıosunuz, tüm hatalarından pişman olup size bağlanacak ve sonsuza dek mutlu olacaksınız falan mı ?? İşler filmlerdeki gibi yürümüyor.Şerefisz her zaman şerefszdir.Değişmez.
haklısın değişmez fazla başım ağrımadan işin içinden çıkmam lazım yoksa bağımlılık oluyor kopamıyorsun :( herkes diyor sevgilin tam bi o.... düşmanları var beni de rahatsız ediyorlar psikolojim bozuldu

Back
X