Aldatıldım ne yapayim

haklısın değişmez fazla başım ağrımadan işin içinden çıkmam lazım yoksa bağımlılık oluyor kopamıyorsun :KK43: herkes diyor sevgilin tam bi o.... düşmanları var beni de rahatsız ediyorlar psikolojim bozuldu
Yanlış anlama lütfen ama biri seni aldattığı halde kopamıyorsan bu bağımlılık da değil farklı bir sorun.Hala ayrılmayı beceremezseniz bence terapi alın.Temelde bi bozukluk var.

hem aldatmış hem de dalga geçen bir adamdan intikam almak o kişiye bir değer daha eklemektir. neden bu kadar önemsiyorsunuz ?
kendinize saygınızı koruyun ve atın hayatınızdan.

Senin gibi bir pislik torbasından ayrıldığım için çok şükür Allah'ım beni ne çok seviyormuş megersem...kendin gibi seni aldatacak pislik torbalariyla karsilasman dileğiyle yaz engelle gitsin :)
yaptıkları içime oturdu unuttum diyorum aklıma geliyor yaptıkları kendi kendime konuşurken buluyorum kin kusuyorum resmen. kendim gibi sandım onu da çok masumdum ona göre. en kötüsü kendimi aptal yerine koydurdum gerçek yüzümü göstermedim ona yoksa burnundan fitil fitil getirirdim gözünde kötü kız imajı çizmek istemedim.

şey desem boş zamanlarımda eğlendiğim birkaç erkekten birisin sende iyi eğlendirdin teşekkür ederim aslında seni hiç sevmemiştim . seni çok iyi gözlemledim neler yapabileceğini karakterini gördüm ve çok güldüm beni aptal yerine koyman kendini zeki sanmanda ayrı bir komikti . sadece salağa yattım ve ne haltlar yediğini çok iyi biliyorum kendine layığını yaptın ??

Kendinizi degersizlestiren sizsiniz. Engelleyin.
şey desem boş zamanlarımda eğlendiğim birkaç erkekten birisin sende iyi eğlendirdin teşekkür ederim aslında seni hiç sevmemiştim . seni çok iyi gözlemledim neler yapabileceğini karakterini gördüm ve çok güldüm beni aptal yerine koyman kendini zeki sanmanda ayrı bir komikti . sadece salağa yattım ve ne haltlar yediğini çok iyi biliyorum kendine layığını yaptın ??

yaptıkları içime oturdu unuttum diyorum aklıma geliyor yaptıkları kendi kendime konuşurken buluyorum kin kusuyorum resmen. kendim gibi sandım onu da çok masumdum ona göre. en kötüsü kendimi aptal yerine koydurdum gerçek yüzümü göstermedim ona yoksa burnundan fitil fitil getirirdim gözünde kötü kız imajı çizmek istemedim.

Böyle bir şey deme kendinide kotulemis oluyorsun karşıdaki ahlaksız diye sende öyle olamazsın ...

hem aldatmış hem de dalga geçen bir adamdan intikam almak o kişiye bir değer daha eklemektir. neden bu kadar önemsiyorsunuz ?
kendinize saygınızı koruyun ve atın hayatınızdan.
şuan konuşmuyoruz zaten bayramda mesaj attı cevap vermedim ömür boyu susayım mı yoksa engelleyim sileyim mi napsam bilemedim karakterimden ödün vermeden

öyle kinlendim ki ağzıma geleni söylemek istiyorum ama gözünde iyice düşerim vazgeçtim.
Onun gibi birinin gözünden düşerim diye korkma seni nasıl manipüle ettiyse böyle düşünüyorsun eski eşimde kesin aldattı beni bir çok şeyini yakaladım esasen ama arkadaşımın felan dedi yuttum yani asla aldatmaz felan diyordum neyse işte...o pislik birisi senin kendine saygın olduğu için böyle bir şey yapma

Ben olsam yazmazdim.

Onun gibi birinin gözünden düşerim diye korkma seni nasıl manipüle ettiyse böyle düşünüyorsun eski eşimde kesin aldattı beni bir çok şeyini yakaladım esasen ama arkadaşımın felan dedi yuttum yani asla aldatmaz felan diyordum neyse işte...o pislik birisi senin kendine saygın olduğu için böyle bir şey yapma
haklısın :) zaten ben yapmam etmem diyordu benimki de hep öyle olur. canları cehenneme

Karaktersiz, onursuz bir insanmış bas tekmeyi gitsin. Sevilmedim diye hırsa kapılma sakın. Aldatmanın başta yapan kişinin kendisini sevmemesinden kaynaklandığını düşünüyorum. İnsan bazen başkasını sevebilir ama orada oyalamaz ve ben başkasını seviyorum, olmaz der , diğeriyle devam eder. Aldatan insanlar öyle yapmıyor ki her cebi dolu oluyor, bu durumda seni sevmiyor başkasını seviyor diyemeyiz. Seni seviyor da diyemeyiz, çünkü adam kendini bile sevmiyor. İnsan kendini sevse arkasından şeref...z dedirtir mi? Senin gibi karaktersiz biriyle uğraştığım ve kendimi , kendime küçük düşürdüğüm için üzülüyorum , denk değiliz de bas engeli gitsin. İlerşde pişman olursun peşinde koşma, arasın diye bekleme, önce sen değerlisin

Bence sizin sorununuz intikam almak ve engelleyip engellememek değil. Bunlar bahane siz bence bırakmak istemiyorsunuz. İntikam alsanız bile devam edeceksiniz, “oh aldım ödestik devam edebiliriz” diyerek içini rahatlatacaksınız. Üstüne engellesen zaten engeller bi’ sekilde kalkar kaldıracaksınız. Bu hareketleriniz iyice sizi düşürecek. Hatta seviye bile kalmayacak.
O yüzden lütfen gururunuz var ise, uzaklasın. Kilometrelerce uzaklasın.

O kadar uzun ki parca parca anlaticam. 9 ay beraberdik sonra senden soğudum sıkıldım dedi ara vermek istedi bende kabul ettim aylarca konusmadigimiz oldu sonra tekrar baristik devam ettik sinavlari bahane etti surekli kendime gelemiyorum boslukta hissediyorum diyordu. Ama ben hissetmistim birşeyler olduğunu. Ama kanıtlayamadım. Sürekli bir var bir yok gelip gidiyor . Beni oyalayip bekletiyordu. neyse ben sordum başkasi mı var diye yok diyordu birşey saklıyorsun yok diyor sürekli telefondayım diyor kimle konuşuyorsa. Yeni telefon aldı. Sonra anladim ki aldatmis hakkinda birsuru dedikodu cikti iste su kizla soyle yapmis boyle yapmis diye. Hepside dogruymus herkes gormus . Bir kac kizla konistugunu bende gordum. Hep salak ayağına yattım eh aşıktım sustum alttan aldım beni hep suçladı hatasını kabul etmedi . Başka kıza gitti beni suçladı neyse affettim belki düzelir dedim kendimi şu an çok kötü aptal değersiz ezik gibi görüyorum. Şuan konuşmuyoruz bunları benim bilmediğimi sanıyor sizce ne yapmalıyım intikam almalı miyim yoksa birşey demeden engellemeli miyim heryerden ?

O istemiyormusta ben onun peşinden koşuyormuşum gibi durumdayım şuan üstelik dalga geçiyor benimle
Eğer başarabilirsiniz, hayatınızdan çıkarın ve yok sayın. Kendi hayatınıza da devam edin. Ben onu ne yaparsa yapsın istiyorum diyorsanız da o zaman hiç birşey yapmayın. Bana yalvarsın pişman olsun modunda iseniz yorulan siz olursunuz aslında hiç pişman olmazlar ve herşey tekerrür eder. En güzel intikam yok saymak, zamana bırakmak ve hayata mutlu bir şekilde devam etmektir.

Eğer başarabilirsiniz, hayatınızdan çıkarın ve yok sayın. Kendi hayatınıza da devam edin. Ben onu ne yaparsa yapsın istiyorum diyorsanız da o zaman hiç birşey yapmayın. Bana yalvarsın pişman olsun modunda iseniz yorulan siz olursunuz aslında hiç pişman olmazlar ve herşey tekerrür eder. En güzel intikam yok saymak, zamana bırakmak ve hayata mutlu bir şekilde devam etmektir.
benim ondan vazgeçmiyeceğimden o kadar emin ki. hala onu beklediğimi sanıyor. her geldiğinde kabul ettim alıştı .

Bence sizin sorununuz intikam almak ve engelleyip engellememek değil. Bunlar bahane siz bence bırakmak istemiyorsunuz. İntikam alsanız bile devam edeceksiniz, “oh aldım ödestik devam edebiliriz” diyerek içini rahatlatacaksınız. Üstüne engellesen zaten engeller bi’ sekilde kalkar kaldıracaksınız. Bu hareketleriniz iyice sizi düşürecek. Hatta seviye bile kalmayacak.
O yüzden lütfen gururunuz var ise, uzaklasın. Kilometrelerce uzaklasın.
benim ondan vazgeçmiyeceğimden o kadar emin ki. hala onu beklediğimi sanıyor. her geldiğinde kabul ettim alıştı . ama artık yoruldum cidden zamanımı onu bekleyerek geçiremem değse beklerdim ama değmezmiş aşıkken herşeye sağır kör olmuşum sonradan anladım neden aptallık yaptığımı . sadece bana yapılanları sindiremiyorum haketmedim çünkü bir insan bu kadar kötü olmamalı ya bilmiyorum

Intikam derken..mesela siz de onu aldatsaniz adamin umurunda bile olmaz sanirim..yazdiklarinizi bir okuyun..size hic saygisi yok

Back
X