Aldatıldım ne yapmalıyım

-Mihrimah

Hasbunallahi ve nimel vekil
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2013
2.088
14.532
408
Merhaba arkadaşlar 4 buçuk yıllık evliyim 6 aylik bir bebeğim var .eşim beni aldatti boşanma gibi bir şansım yok eşime de güvenmiyorum aldattıgi kadın evli ve çocuklu olduğunu biliyor keza kendi de evli ve çocuklu Allah belasını versin! !! eşiyle boşanma aşamasında sizce ben ne yapmalıyım bu olay çok farklı oldu ne desem nasıl anlatsam işin içinden çıkamadım bu nedenle bana yardımcı olursanız sevinirim lütfen dalga geçerek alaya alarak yorum yazmayın ciddi ve güzel fikirlerinizı bekliyorum çalışan bir kadınım mesleğim var güzelim de ama işte Aldatıldım çocuğumu emziroyorum ve üzüntüden neredeyse sütüm kesilecek duruma geldi Allah o kadının belasını versin bile bile geldi ve beni de tanıyor ben onun yuvası kurtulsun diye uğraşırken meğer o kocamı ayartMayı planlamış sizce ne yapmalıyım

çalışan bir kadınsın
işin var, paran var ama boşanmak istemiyorsun
senin için ne yapabiliriz ki
oturup hep birlikte diğer kadına beddua mı edelim
bide şunu unutma ki suçlu olan o kadın değil senin kocan!
artık toplumca bir şunu kabullenirsek daha iyi olacak sanki

Çünkü aile yapımız boşanma ya karşı boşanmam hiç hoş karşılanmaz yutup oturayım dedim ama olmuyor bazen intihar edesim geliyor bunu sindiremiyorum

Allah neden kadının belasını veriyormuş ? Kesin kancasını kocana takmıştır , o yoldan çıkarmıştır ..

Evvela kocanın hakkından gel , sana ve çocuğuna nasıl ihanet ettiğini sor .. boşanma aşamasında kadına da gelir sıra ..açarsın bir tazminat davası ,devlet verir belasını ...

Neden bosanamiyorsun, bile bile ?!

Boşanmayın. Millet arkanızdan laf etmesin, sizi konuşmasın. Eşiniz yaptığı pisliğe devam etsin. Bir kere üstünü örttüğünüz bu "aldatma" işi çok daha rahat bir hal alsın. Haberli ya da habersiz sürüp gitsin. Sizde bu sırada bebeğinizi büyütün, çocuğun aklı erince boşanmayı düşünün. Çocuk bunun bütün psikolojik travmasına katlansın. Bu süreci anlamaya çalışarak çocukluğunu yaşamayı ikinci plana atsın.

Bunlar sizin şuan da izlemek istediğinz yolun acınası sonuçları. Ömür boyu katlanamayıp boşanmak istediğiniz zaman giden ömürden ve çocuğunuzun psikolojisinden gitmiş olacak.

Bugün kadınlarımız maddi özgürlüğü olmadığı için aldatılmalara göz yumuyorlar. Ama sizin işiniz de paranız da var. Bu hakareti yemek zorunda değilsiniz. Affetmek zorunda değilsiniz. İzin verin çocuğunuz bu süreci daha kolay atlatsın. Boşanmak için büyüyüp adam olmasını beklemeyin. Zaten o zaman hiç boşanmazsınız.. "Çocuk büyüyünce" lafı asla boşanamayacaklar için bahaneden başka bir şey değil..

Eşinizi de en az o kadın kadar suçlu hatta belki daha fazla suçlu.
Boşanamam deneyin de bu aldatma mevzusuyla ilgili delil toplamaya bakın mahkemede işinize yarar.
Eşiniz durumunu merak ettim o ne diyor ne yapıyor? Kadın boşanıyor diye yakında o da kalmasın boşanmaya

Çünkü aile yapımız boşanma ya karşı boşanmam hiç hoş karşılanmaz yutup oturayım dedim ama olmuyor bazen intihar edesim geliyor bunu sindiremiyorum

sizin kendi aileniz var.
koskoca kadınsınız çocuğunuz bile var.
kapısından çıktığınız evin saçma adetleriyle hareket etmenize gerek yok.

Cok üzüldüm. Allah islah eylesin ikisini de.. kocanin davranislari nasil? üzgün mü, pisman mi? yani nasil ögrendin aldatildigini? cok az detay vermissin o yüzden degerlendirmek de cok zor.. aldatildim derken, is yataga tasinmis mi yoksa sadece konustuklarini falan mi yakaladin? aldatilmanin boyutuna göre degisebilir sanki.. özellikle de bebegin daha cok kücük.. ona bi sans verip vermemek senin elinde olan bisey... kocanin davranislarina göre de degisebilir.. böyle bi durumda olsam evde yataklari ayirip esimi tamamen ignore eder ve sadece cocugumla ilgilenirdim.. hem aileler bir süre duymamis olur ve esimin de biraz burnunun sürtmesini beklerdim herhalde.. baktin hala yutamiyosun, ona göre karar verebilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…