+1Hanfendi eşinizin ayarı düşükmüş ki kendisini ayarttırmış bi güzel ,kocan uçkuruna sahip çıksaydı kimse de kocanı ayartmazdı .
Telefon mesaj sosyal medya hesapların danNasıl yakaladınız
Sadece kadına bela okumanız da ilginç. Kadın gelmiş sizin hiçbir şeyden habersiz masum kocanızı silah zoruyla ayartmış. Yazıkk...bence kocanız masum kanına girmişler adamcağızın affedin hiç aklınıza getirmeyin bile.
Elimde her türlü delil var maalesef ailem zor durumda onlara acı yasatak istemiyorumEşinizi de en az o kadın kadar suçlu hatta belki daha fazla suçlu.
Boşanamam deneyin de bu aldatma mevzusuyla ilgili delil toplamaya bakın mahkemede işinize yarar.
Eşiniz durumunu merak ettim o ne diyor ne yapıyor? Kadın boşanıyor diye yakında o da kalmasın boşanmaya
Daha eşine sadakatini gösteremeyen bir erkeğe karşı değil yani aile yapınızÇünkü aile yapımız boşanma ya karşı boşanmam hiç hoş karşılanmaz yutup oturayım dedim ama olmuyor bazen intihar edesim geliyor bunu sindiremiyorum
Telefon görüşmeleri mesajlar sosyal medya ve resimler ne yazık ki işin yatak boyutu da var eşim e öğrendiğimi söyleyince pişman olduğunu öyle bir kadın için yuvamız in yıkılmasını istemediğini hata ettiğini söyledi ve tövbe edip namaz kıldı ben hala takip ediyorum eskisi gibi görüşme yok yani bir defaya mahsus bir olay ama tekrarlar mi diye yine takibe aldım bu nedenle bebeğimin Babası büyümesini aile ortamından uzak kalıp daha kötü olmasından dolayı susmayı tercih ettim ama istersem şimdi mahkeme ye gider o kadına da kocama da hakkettiği ni yapmayı bilirim sonuçta üniversite mezunu ekonomik gücü olan bir insanım ama eşim pişmanlık duyunca beklemeye aldım kendimi aynı hatayı tekrar yakalarsam boşanırim dedim zatenCok üzüldüm. Allah islah eylesin ikisini de.. kocanin davranislari nasil? üzgün mü, pisman mi? yani nasil ögrendin aldatildigini? cok az detay vermissin o yüzden degerlendirmek de cok zor.. aldatildim derken, is yataga tasinmis mi yoksa sadece konustuklarini falan mi yakaladin? aldatilmanin boyutuna göre degisebilir sanki.. özellikle de bebegin daha cok kücük.. ona bi sans verip vermemek senin elinde olan bisey... kocanin davranislarina göre de degisebilir.. böyle bi durumda olsam evde yataklari ayirip esimi tamamen ignore eder ve sadece cocugumla ilgilenirdim.. hem aileler bir süre duymamis olur ve esimin de biraz burnunun sürtmesini beklerdim herhalde.. baktin hala yutamiyosun, ona göre karar verebilirsin..
Yok canım tabi ki öyle bir koca olsa ne olur olmasa ne olurKocanı diğeri alır diye mi boşamıyorsun ?
İşin var , mesleğin var daha ne istiyorsun diye sorarlar insana.
Yuva yıkılma sebebi: öyle bir kadın olmasın...Telefon görüşmeleri mesajlar sosyal medya ve resimler ne yazık ki işin yatak boyutu da var eşim e öğrendiğimi söyleyince pişman olduğunu öyle bir kadın için yuvamız in yıkılmasını istemediğini hata ettiğini söyledi ve tövbe edip namaz kıldı ben hala takip ediyorum eskisi gibi görüşme yok yani bir defaya mahsus bir olay ama tekrarlar mi diye yine takibe aldım bu nedenle bebeğimin Babası büyümesini aile ortamından uzak kalıp daha kötü olmasından dolayı susmayı tercih ettim ama istersem şimdi mahkeme ye gider o kadına da kocama da hakkettiği ni yapmayı bilirim sonuçta üniversite mezunu ekonomik gücü olan bir insanım ama eşim pişmanlık duyunca beklemeye aldım kendimi aynı hatayı tekrar yakalarsam boşanırim dedim zaten
Telefon görüşmeleri mesajlar sosyal medya ve resimler ne yazık ki işin yatak boyutu da var eşim e öğrendiğimi söyleyince pişman olduğunu öyle bir kadın için yuvamız in yıkılmasını istemediğini hata ettiğini söyledi ve tövbe edip namaz kıldı ben hala takip ediyorum eskisi gibi görüşme yok yani bir defaya mahsus bir olay ama tekrarlar mi diye yine takibe aldım bu nedenle bebeğimin Babası büyümesini aile ortamından uzak kalıp daha kötü olmasından dolayı susmayı tercih ettim ama istersem şimdi mahkeme ye gider o kadına da kocama da hakkettiği ni yapmayı bilirim sonuçta üniversite mezunu ekonomik gücü olan bir insanım ama eşim pişmanlık duyunca beklemeye aldım kendimi aynı hatayı tekrar yakalarsam boşanırim dedim zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?