Aldatıldım ne yapmalıyım

Bende o kadının eşine söylemeyi düşündüm oama bu sefer cinayete sebep olmaktan çocuğuma ve bana intikam amaçlı zarar vermelerine korkuyorum psikolojik olarak hiç iyi değilim şu an

burda asıl bela okumanız gereken eşiniz kadının da gunahı boynuna kı zaten onun evlılıgı bıtme asamasındaymıs....
boşanın kurtulun meslegınız gelırınız var , esınızden de cocuk ıcın nafaka alırsınız gecınır gıdersınız..

Erkekler ana babası ‘oğlum uçkuruna sahip çık’ diyince çıkıyomuymuşlar?? Bütün aldatılanlara yayalım bunu kesin bilgiyse...

Aile yapınız boşanmaya müsaade etmiyor,aldatsın hatta 2. bir ev mi açsın diyor?Nasıl bir aile bunu söyleyebilir?Bu tarz aileler kadının çalışmasına nasıl müsade ediyor peki?bağ kuramadım da!

Çünkü aile yapımız boşanma ya karşı boşanmam hiç hoş karşılanmaz yutup oturayım dedim ama olmuyor bazen intihar edesim geliyor bunu sindiremiyorum
Bosanmaya karsi olan aile yapiniz kocanizin sizi aldatmasini meşru goruyorsa s.carim oyle aile yapsina!

Kocanında, kadınında Allah bela.sını versin.. Kaç gündür bu k.kdaki aldatmalardan gına geldi, eskiden bu kadar konu olmuyordu artık aldatan aldatana, boşanan boşanana... Meslegin varmış, gençsinde muhtemelen boşa gitsin ne halleri varsa görsünler kendi pisliklerinde bogulsunlar...boşamam diyorsan susup oturacan başka çaresimi var ki..Allah yardımcınız olsun

Aileniz hoş karşılamayacaksa siz de onları hoş karşılamayın

İşiniz var ne güzel,adam size ihanet etmiş açıkça,yani böyle bir evliliği sırf aileniz için mi devam ettireceksiniz ? Onlar mı yaşayacaklar aynı evin içinde eşinizle ?

Lütfen biraz güçlü olun.Hoş karşılamazlar da ne yapacaklar çekip vuracaklar mı boşandın diye ? En fazla bir süre üzülürler belki yargılarlar içten içe sonra herkes alışır.

Canım boşanmak da devam etmekte çok zor Allah yaşatmasın kimseye ama benim psikolojim bozuldu her an tetikleyici gece uyuyamıyorum bebegim de küçük kafam karmakarası ne gitmeye ne kalmaya gücüm yok psikolojik olarak yani onların yaptığı pislik yüzünden bir mektup bırakıp intihar etmeyi düşünüyorum bazen

Çok pişmansa belki ilk ve son bir şans verilebilir bilemedim şimdi..ama siz bu durumu özümseyip yeniden başlayabilecekmisiniz çok ama çok zor bir durum gerçekten..

Sağol canım evet böyle yapanların Allah topyekun belasını versin kocamin da ama kocama beddua ettiğimde elime düşüyor ben uğraşıyorum yine o yüzden ona beddua etmekten korktum yani onunla uğraşmak istemiyorum artık ama zaten devam ederse Allah güzel bir bela verecek ikisine de

Erkekler ana babası ‘oğlum uçkuruna sahip çık’ diyince çıkıyomuymuşlar?? Bütün aldatılanlara yayalım bunu kesin bilgiyse...

bilmem, bana öyle geliyor en azindan.. kesin bilgi mi bilemiyorum, denemedim hic :) yalniz dalga gecilecek bi konu degil bence, hassas olmak lazim biraz.. - uckuruna sahip cik degil de, ailene sahip cik, yuvana sadik ol, yoksa analik hakkimi helal etmem, bak gül gibi karin var, öteki kadinlar sadece senin düzenini bozar, bi anlik gafletle sehvetle hareket etme gibi kelimeler falan filan yani... ana olsam bende ogluma hemen bosa o kariyi demem herhalde, alir karsima konusurum yani.. belki beni dinler yuvasina sahip cikar diye..

Hayır canım benim psikolojik olarak iyi değilim evladım olmasa belki intihar etmiştim belki biraz destek olursunuz psikolojimi diye yazdim

Sakın böyle düşüncelere girme!
Düşünmen gereken bi evladın var öncelikle,
Mutlaka psikolojik destek al ki, enerjini gücünü toplayabilesin, o zaman daha sağlıklı düşüneceksin.

Ailelere yaptığını söylerdim ben.ondan sonra bakardım sahip çıkıp çıkmadıklarına

burdan doğru o kadarını bilemeyiz değil mi? Belki çocuğunun babası diye etmiyor, belki hala seviyor etmiyor. .Biz konu sahibinin yazdığına göre yorum yapıyoruz ve evet ilk mesajında kocasına nerdeyse laf etmemiş. Siz niye her şeye muhalefetsiniz onu çözemedim ben.

Ailenize durumu açtınız mı ? Eşinizin yaptıklarından haberleri var mı ? Eşinizi sıkıştırın, boşanma davasını o açsın, eğer ailenize durumu olduğunu gibi anlatamıyorsanız eşiniz istiyormuş gibi onu suçlayın, zaten suçlu o. Aileniz belki o zaman sizin yanınızda olur. Kendinize de o yavrucağa da yazık. Dünyada sadece kötü insanlar yok, bu adamdan kurtulup kendinize güzel bir hayat kurma şansınız var. Yutup oturayım demek çok yanlış, ki zaten yapamamışsınız. İntiharı filan lütfen düşünmeyin, bu sizden tamamen bağımsız bir olay, eşinizin sapkınlığı, karaktersizliği. O kim ki ? Siz onun için neden yaşamaktan vazgeçeceksiniz ?

Hayır canım benim psikolojik olarak iyi değilim evladım olmasa belki intihar etmiştim belki biraz destek olursunuz psikolojimi diye yazdim
Sakin boyle dusunmeyin. Fani bi insanın karaktersizligi niye sizin hayatiniza mal olacakmis. Elbette uzuleceksiniz ama bu kadar buyutmeyin gözünüzde. Ilk aldatılan kisi siz degilsiniz. Insanlar evlat acisi yasiyo da ölmüyolar cok yanlis dusuncelerdesiniz. Aileniz sizin bu ruh halinizi bilse bosanmanizdan daha cok uzulmezler mi?

Konu sahibi arkadaşım eger boşanmayı düşünmüyorsan şuan öfkeyle eşini ve karşı tarafı deşifre etme sonra evliliği toparlaman daha zor olabilir.. Eşine şans vermek istiyorsun ama nasıl yapacagını bilmiyorsun hemen evlilik terapistine gidin hem psikolojik hemde kurtarılabilir bir evlilik varmı çok yardımcısı olur, bu süreçtede intihar gibi kötü düşüncelerden kurtulur daha mantıklı kararlar verebilirsin..sen kendine zarar vermeyi düşünme sakın asıl namussuz olanlar seni kandıranlar sen kendi hayatına ve düzenine bak, utanacak bir durum varsa onlar utansın kahpe.liklerine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…