Aldatıldım ne yapmalıyım

Telefondan gördüm herşeyi canım resimler falan kadın kocasına geri dönmüş o da az değildi yani Allaha havale ediyorum hepsini

Paranoyak aile paranoyak koca olan da bana oluyor

Sarılsam da eşim huysuz ne yapsam gözüne giremiyorum. Beddua yi bıraktım ama insan bir kere soğuyunca köyü oluyor
Siz şaka mısınız ya? Üye orada ironi yapıyor siz tutup kocama sarılıyorum ama gözüne giremiyorum yazmışsınız ciddi ciddi. Yuh diyorum adam dövüyor sövüyor aldatıyor daha siz mi gözüne girmeye çalışıyorsunuz?

Ayrıca burada arabeske bağlıyorsunuz ama siz çalışıyorsunuz zaten niye illa aileye gitmek zorundasınız? Çıkın gidin. Hadi diyelim olmuyor, ailenizin karşısında kaya gibi dik durup ben boşanıyorum valla allah içinize sindirsin diyeceksiniz.

Sinirlerim bozuldu valla, insan nasıl reva görür kendine bunu ya.

Ya canım o önceden di şimdi ne yapacam suratına bile bakmıyorum ama nafile ne benden boşanıyor ne de düzeliyor. Artık gerçekten stresten vücudum şişiyor yorum yapmak istemiyorum daha fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…