Aldatıldım ve bırakıldım...

eğer söylediğiniz gibi kendini size mecbur hissetse bunu üç gün eve gelmeyerek
riske sokarmıydı yine biriyle görüşür bunu size belli etmezdi
çok kötü bir durum ama saklardı bunu
bunu açık açık korkmadan yapıyorsa başına bunların geleceğini biliyordur mutlaka
göze almıştır bunları çünkü evli bir adamın hiç bir haber bırakmadan
üç gün eve gelmemesi aramaması normal bir şey değil

çok ama çok üzüldüm ağlama canım çevremde bu gibi durumlarla çok karşılaştım yakınlarım arkadaşlarım kendimde yaşadım üzüntün taze olduğu için canın yana bilir ama bana inan keş ke bu kadar göz yaşı akıtmasaydım diyceksin.bütün acılara melhem olucak ilaç vardır ölüme çare yoktur.eğer imkanın varsa önce kendini topla yüzleş kalbibn seni aldattığını söylüyorsa ve eminsen evli kalmanın bir anlamı yok derim ömür boyu üzüleceğine 3 ay üzülürsün.

bu erkeklerin çivisi çıkmış artık.hergün aldatılma haberleri.canım çok üzüldüm allah yardımcın olsun.bide bişey sorucam o senin onları gördüğünü gördümü.gördüyse sana yapacak açıklaması kalmadığı içinde kaçıyor olabilir.zaten 3 gün eve gelmedikten sonra hangi yüzle gelicekse.heyyy allahım sen bu erkeklere akıl fikir ver.canım senin için çok çok üzüldüm zor bi durum allah yardım etsin

işte böyle bende hem düşündüm, ağlarsın, ama sonuçta kötü bir insandan kurtulursun. Ama bana gelince bam başka davrandım, annesinde gündüz ağlarken eve giremedim, onsuz ev o kadarki boş ve korkunç görünyordu. akşam çocuğun uykusu gelince mecbur girdim. Etraflara bakamıyorum, ben galiba fazla strese girdim, yani çünkü ben biraz soğuk bir insanım ama kalbimde var ya bir olay beni mafedebilir. sonuçta bende hep böyle soğuk kanlı konuşurdum, kaç kişi boşanıyor, sonuçta sevdiğin kişi senden boşansın ama yeterki hayatta olsun. ilk olarak sanırım kendime gelmem lazım...

ay kiyamam ben o yavrucaga
ay bu erkek milleti anlamak nekadar zor ya
ya bide o arabasina binen kadin denilen kisiyi ne demeli
valla ne derseniz deyin ama dünyanin sonu gelmis gibi
o ona göz koyar bazilari enistesine göz koyar ay yeminle tüylerim ürperiyor ya

ama sana denecek birtek sey canim kendini toparla ve hemen o adamdan bosan
yavrun bir süre üzülür ama inan onun gibi babasi olacagina biraz üzülsün daha iyi
gerci bu yasta kavrayamaz ama
eminim ilerde oda anlayacaktik
kizin icin dik dur canim
allah sabir versin

canımya ne olur toparlan.yavruna kendine sahip çık.o hayatını seçmiş bence.çok uzatmaya gerek yok artık.biraz daha sakin davran ne yapacağına karar ver.çocuğun için en hayırlısı hangisiyse ona karar ver.ama sakin ol lütfen

cnm ya bak çocuğuna bak kıyamam ya.allah yardımcın olsun.

Allah bildigi gibi etsin bu erkek milletini...

Yahu madem doymadin daha kadina kiza ne diye elin zavalisinida böyle mahf ediyorsun...ne diye evlenip cocuk yapiyorsun? ne diye allah huzurunda kari koca olmaya yemin ediyorsun?? Sifatina tükürmek lazim böylelerinin...:mymeka:

Arkadasim topla kendini, böyle adi ve sorumsuz bir adamdan sana hayir gelmez...at tekmeyi, kizinla kendine yeni bir hayat kur...Senin görebilecegin yerlerde bile arabasina kadin atabiliyorsa, sen evde aglarken ondan bir haber beklerken lokantalarda zikkimlanabiliyorsa, konusmaya bile tenezül etmiyorsa, cehennemin dibine kadar yolu vardir....:mymeka:

Birak güzelim ya, ne diye hiparliyon kendini, böyle bir kansiz icin:teselli:

Cok kötü bir durum Allah basa vermesin..
yalnız ilişkilerde ve evliliklerde kadınların yaptığı bir hata var kavgayı uzatmak bolca konuşmak ve bi de en önemlisi BOŞANIRIM BİTSİN demek..işte bu yanlış aslında ilişkiyi yıpratıyor..
eşinizin yaptıgı cok cok ilginç konuşmaktan kaçması eve gelmemesi yani bi adamın gözü çocugunu da mı görmez hadi sizi sevmiyor bebeginiz peki?
eşinin ailesine güvenme derim bence onlar oğullarıyla konuşmuşlardır..agırlıklarını koysalar koyarlardı şimdiye kadar ve evine dönerdi eşin..
aile bu affeder oğlunu olan sana olur sen en güzeli
git dükkana bebeginle onu bul otur konuş sakince..inş.yoluna girer..

çok karışık bi durum gerçekten...
peki siz ne yapmayı düşünüyorsunuz?

şu an senin yapabileceğin onun yaptığı bu terbiyesizliğe inat çocuğun için dimdik durmak.dimdik dur karşısındaki belki utanması varsa azıcık utanır.hayatını kendi elleriyle belirlemiş o bence.sen sakin ol,sakin düşün,doğru kararlar vereceğine eminim canım.lütfen kendini yıpratma hem çocukta üzülür ağlamandan,hem de değmez böyle bir adama.
Allah kolaylık versin.

ben size bir şey söyleyim mi benim biraz şuphelerim var, bence annesi onunle konuşmadı telefonla...yani o bana dedi ya ben konuştum onunle, telefon açtı, restorandayım dedi, sonrada ben gene evlerine gittim kızımla oda bana dediki, ben onunle konuştum, kadın şeymiş, bir arkadaş rica etmiş, işte bu kadını yola kadar bırak dolmuşa filan. o da gitmiş bırakmayı. ama saat 11.30 aklımıza geldi dolapta süt kalmadı, çocuk alıştı yatmadan önce süt içmeyi, ben dedim bir arayın, bari süt bıraksın, aradı, telefon açmadı o. bana kalırsa onlar yalan söylediler, hiç onunle konuşmadılar! bana böyle söylediler çünkü biliyorlar ben o kadan yüzünden onu eve sokmak istemediğimi. Sizce???? Çünkü annesi kıvırmaya başladı. Ben dedim dörtyola gitti bırakmayı demiştiniz ama o arabayla giderken bam başka yola gitti. eee beee meee demeye başladı demekki dört yol değil, karıştırdım dedi

ya tabiki yalan canım..sen niye annesine inanıyosun..düşünsene ortada bariz bi şekilde garip bir olay var..eşin eve gelmiyo seni hiç aramıyo..onlar da kendilerince durumu kurtarmaya çalışıyo:sm_confused: ya hadi diyelim o kadını bir yere bırakmak için aldı arabasına çok zor bir ihtimal ama bu adam niye gelmiyo eve 3 gündür ve seni niye aramıyo hayatıma.s yani inşallah olağanüstü bir durum olur da düşündüğümüz gibi olmaz ama herşey ortada:çok üzgünüm:

cnmm yaa bebeğin içih güçlü ol kendi gibi aileside tutarsız biran önce kurtulmaya bak kimsenin ahı kimsede kalmaz dilerim seni mumla arar senin için herşey güzel olur bundan sonra inş

canim benim ya beni en cok yaralayan cumlen cocugum evde babasini bekliyor cumlen oldu inan agliycam benimde kizim var babasinin gelmesini hep bekler biran gozumun onune geldi canim kardesim simdi cok acin var ,canin yaniyor,yaralisin,karmakarisksin agla bagir icini dok zehirini akit ama boyle bir adaminda yuzune birdaha bakma birgun o ugruna evladini gozu gormedigi kadinin onada yar olmayacagini anlar suan gelse ne olucak canim kabul edermisin uzerinde baska kadinin kokusu sinmis sence asik bile olsan ask bunu affeder mi affetmez bunu soylemek sana kolay diyeceksin ama inan boyle dik tut basini sen gururlu magdur edilen bir kadinsin ama bir melek annesisin evladin var dik dur guclu ol degilsende oyle gorun boyle pislikler icin doktugun bir damla yasa aci o kdar degerli senin o bir damla yasin esin olacak adi ve onun yanindaki ...................anlayan anladi bu boslugu senin o gozyasinin bir zerresine kurban olsun Allah yardimcin olsun arkadasim sakin birakma kendini lutfen kizini ve kendini dusun

yahu
hadi bu ekekelr iradesiz
ale kavramından sadakatten güvenden sevgiden saygıdan bi haber
ya böyle erkeklere ok veren kadınlar???

güzelm sen yalnız kalma
madem 3 gündür eve uğramıyor telllere çıkmıyor
senle büyük bi olay da geçmemiş aranızda
arabada gördüm bi kadınla dosun
ailene aç durumu

senin yanında da olsalar onun anne babası gelir bana iyi davranmıyo evde ilgilenmio flan der onlarında aklına girer evlatlarını dinlerler onlarda bi yerde yalnız kalırsın

briler gelsin senin yanında kalsın

bırak kadının evnde mi kalıyor otellerde mi yatıyor aldırma

sen çocuğunla evinde dur

Yaa canım, ailesinin söylediklerinin şuan da zaten önemi yok ki. Doğru yada değil, konuşmuşlar ya da konuşmamışlar.
Yanındaki kadın hakikaten çok alakasız biri olabilir.
Ama sorun senin eşinin 3 gündür eve gelmemesi ve telefonlarını dahi açmamış olması.
Sen eşinle oturup konuşmadıktan sonra bu varsayımlar hiçbir işe yaramaz.

Simdi benim anlamadigim olay....bu kari kocanin arasinda bir kavga yok,birsey yok bu adam eve neden gelmiyor???? gelmek istemiyor, acikcasi konuyu tam cozemedim?????konumu cok karisik anlatilmis yoksa benmi anlayamadim yaaaa????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…