boşanacak mı biliyorum ama annesi ve babası buna karşı çıkarlar, ben biliyorum, ne eve sokarlar ne bir daha para desteği yaparlar, boşanırsa, atarlar evden, onun için benim korktuğum şey: adam beni istemiyor ama mecbur beraber ,ailesi ısrar ettiği için. Adam kendini birini bulup sonuçta gizli görüşebilir. Ben böyle bir ihtimal hayatta duşunmek istemezdim ama arabada kadını görünce işte maf oldum.
Bir erkek boşanmak isterse gelir söyler boşanır, ama ailesi etkiliyorsa kaçmaktan başka yolu yokki...
ben size bir şey söyleyim mi benim biraz şuphelerim var, bence annesi onunle konuşmadı telefonla...yani o bana dedi ya ben konuştum onunle, telefon açtı, restorandayım dedi, sonrada ben gene evlerine gittim kızımla oda bana dediki, ben onunle konuştum, kadın şeymiş, bir arkadaş rica etmiş, işte bu kadını yola kadar bırak dolmuşa filan. o da gitmiş bırakmayı. ama saat 11.30 aklımıza geldi dolapta süt kalmadı, çocuk alıştı yatmadan önce süt içmeyi, ben dedim bir arayın, bari süt bıraksın, aradı, telefon açmadı o. bana kalırsa onlar yalan söylediler, hiç onunle konuşmadılar! bana böyle söylediler çünkü biliyorlar ben o kadan yüzünden onu eve sokmak istemediğimi. Sizce???? Çünkü annesi kıvırmaya başladı. Ben dedim dörtyola gitti bırakmayı demiştiniz ama o arabayla giderken bam başka yola gitti. eee beee meee demeye başladı demekki dört yol değil, karıştırdım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?