Aldatıldım ve bırakıldım...

evet doğru sölüosun cnm sil baştan başlamak gerek hayat bu ya neyin ne olucağını hiç bi zaman bilemiyorsun en kötü tarafı iştemirmirmirmir

Offf şiştim yine böyle konuları okuyunca sayıyorum bilgisayara karşı ağzıma ne gelirse....

Durum ortada gözünüzle de görmüşsünüz....

Kaçışlarının da şu saatten sonra cevabı olamaz...

Arkadaşım ileriye bak kararını ver.... Kararın sana mutluluk getirir inşallah....

Sevgili maviska bozuk türkçenden ve nikinden rus uyruklu olabileceğini düşünüyorum ne dersin?

ah canım yaa ne diyim bilmiyorum kii bazen diosunki boşver kendim ama o minicik yavrular bile babalarını ekliyolarya işteanne ne zaman gelcek ie sordugunda sözde hayatta orda duuyoo hemen pes etme derimm ben bekle biraz daha konuş onunlaaa çocuk var nihayetindee

Yokk artık ya...
bu ne rahatlık anlamadım evliliğe dair hiç mi sorumluluk almadı bu adam öyle çekip gitmeler falan...
iyice cozutmuş bu erkek milleti

canım çok acı yazdıkların anlam veremedim birtürlü.böyle devam ederse çoçuğun küçük sen gençsin mesleğinde varsa hiç kendini yıpratma ilerleyen yıllarda pisman olursun hayatını yeni baştan kur derim.

yaşamadım allah da yaşatmasın ama nasıl büyük bi acı tahmin edebiliyorum..
güvenin yıkılması..başkasıyla eşini görmek..aldatılmak..iyi gittiğini sandığın evliliğinin
aslında bitmiş olduğunu anlamak..çok acı çok ağır..
ama hayat bu düşe kalka öğreniyoruz hayatı..acı tecrübelerimiz oluyo...
güçlü olmaya çalış,çocuğun için ve affetme kesinlikle kendi hayatını kur...hakkında hayırlısı olsun..

Sevgili maviska bozuk türkçenden ve nikinden rus uyruklu olabileceğini düşünüyorum ne dersin?

aynen canim sana katiliyorum.bende fark ettim.bence maviska arkadasimizin resmi nikahi bile yoktur.adam bu kadar rahat davranabildigine göre.aman aman böyle yazdim diye üzerime gelmeyin sakin,cok örneklerini görüyoruz.benimki sadece tahmin.genelde yanilmam.:1ninca:

canım sana katılıyorum ve rahmetlı babamın yabancı uyruklu bakıcıları oldu onlardan bılıyorum bızım türk adamlar evli bu yabancı uyruklu bayanlara burda ev tutuyorlar geçimini sağlıyorlar arada hamilede kalırsa çocuğu oluyor ona da bakıyor hatta bir tanesinin arkadaşı türk sevgilisinden aldığı paralarla odesa da ev bile almış ve sevgilisinden saklıyormuş... sözüm meclisten dışarı bu konunun mavişka ile ilgisi yok ama çok bozuk bir türkçe ile anlatmış hiç bir şey anlamadım yaşadıklarından....

aslına bakarsan nikahı olup olmaması bizi pek ilgilendiren kısmı değil sıkıntıda ve içini dökmek için yazmış yani bi çözüm bulunmak için yada olumsuz br şekilde yorum yapılması için değil eğer sölemek isteseydi yada böle bişiy varsa bile bilmemiz gerekseydi sölerdi yani işin iç yüzü hiç birimizi pek ilgilendirmez cnm

eşinin cep telefonu ve iş telefonu yokmu sende neden arayıp konuşmayı denemiyorsun
oturup karşılıklı konuşmanız lazım seni artık istemiyorsada yapacak birşey yok ama önce eşinle detaylı bir şekilde konuşmayı dene bence

yazimda da belirtmistim umarim.kesinlikle yargilamiyorum ama genelde yabanci uyruklu hanimlarla evli veya birliktelik yasayan erkekler bu tarz davranislarda fazlasiyla bulunuyorlar.ben illaki demiyorumki kesin nikahi yok.benimki sadece bir tahmin.tv de buna benzer seyleri izliyoruz.lütfen baskalari cevap yazmasin,ben arkadasin kendiyle muhatabim.

evliliğinin bittiğine mi yanarsın,eşinin başka kadınla birlikte olmasına mı yanarsın,çocuğunun babasından uzak kalmasına mı yanarsın,aldatıldığına mı yanarsın,çok onur kırıcı herşeyi bir anda kaldırıp atmak bu kadar kolay mı erkekler için.herşey insanlar için var yapacak bişey yok

evet konuyu yazdı ve ortadan kayboldu artık zaten bizim yorum yapmamız braz saçma olucak çünkü konuyu yazan ortada yoksırnaşık şey

ay bu erekek milletinden çektiğimiz ne ya bunlar da vefa diye bişey yokmu hiç vicdanları acımıyo gil gibi karın çocuğun evde beklerken sen elin ... tövbe tövbe şeyleriyle fingirdeşiyosun ayıp ya sebep ne olursa olsun yapmamalılar bence boşansın defolsun gitsin sonra ne yapıyosa yapsınlar off yaaaa..ortalık karısı çook memleketimizde ne olcak ki evli erkek diyince bunların gözleri parlıyo......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…