Aldatıldım ve bırakıldım...

canım çok üzüldüm ama bak önce sakin ol kendini bırakma
önce eşinle bir şekilde konuşmalısın neler oluyor
kesin yargılara varma birde bunu çevreyle çok paylaşma derim
yani yargısız infaz yapmamalısın
bakarsın aşılabilecek bir sorundur belki yanılıyorsundur
umarım sorunlarınız düzelir ama kendini bırakma tatlım

gerçekten kötü bir durum boşanmayı deneyin.birkere yapan hep yapar.zaten sana ve çocuğuna saygısını yitirmiş bir insanla neden bir daha birilikte olasın kı.............................

olayi daha bilmeden nasil boyle bayanın zaten bozulmus moralini iyice bozan yorumlar yapabiliyorsun ya

bu kadar acimasiz olma, nerden biliyorsun yok memnunmus ta yok yeni sevgili bulmus ta
klava:

olayi daha bilmeden nasil boyle bayanın zaten bozulmus moralini iyice bozan yorumlar yapabiliyorsun ya

bu kadar acimasiz olma, nerden biliyorsun yok memnunmus ta yok yeni sevgili bulmus ta
klava:

hayatım sende bana karşı acımasız davranmışsın..ben o cümleleri yazarken adamı eliştirdim yani sert bi mizahla yazdım.o kadar sorumsuzca davranmışki karısına karşı ,bi neden bile göstermemiş..demekki böyle olay demek istedim.hem konu sahibi beni anladı..bi sorun yok aramızda...sen niye böyle bi tepki verdin anlıyamadım..çok gereksizdi yani..hem benim hiçde acımasız olmadığımı sitedeki çoğu kişi bilir..neyse canım. konu sahibi arkadaşa yazdıklarım hiçde acımasız gelmedi..gerisi umurspor benim için..

(bu çıkışın gerçekten bana biraz kişisel geldi...)

Son düzenleyen: Moderatör:
ya sen hala neden o evde kalıyosun kimi bekliyosun neyi bekliyosun anlamadım yahu........... klava:
eğer yanına gidip kalacak i ailen arsa hemen gitmelisin..... a.s
belliki o adamdan sana artık hayır falan yok anlamıyomusun......benneyaptımki
annsiyle babasıda oğulları için seni bekletiyolar ama sen neyi kimi beklediğini bilimyosun...:1no2:
bırak artık üzüldüm onu seviyorumu falan o seni seviyomu bak sevseydi elin s...k kadınlarıyla utanmadan oralarda fink atamazdı....
senin kızını düşündüğün kadar babası olacak adamda düşünseydi olay bu haddeye gelmezdi....
biz kadınlar neden böleyiz ya hep fedekar hep fedakar....:1no2:
kim için uğraşıyoz allah aşkına yaa................
kötükedihüso

canım çok üzüldüm..
özellikle o yavrucaga çok üzüldüm...
canım benım
bir kere o ınsandan sana bır hayır gelmez...
arada çok buyuk kavgalarda olsa o erkek ne yapıp ne edıp evıne dönecektı...
hadi senden geçti bu adamın çocugunudamı sevmiyor ya...
insan çocugunun kokusunu özler...
ne demek gelmemek..
o restaurantlarda karnını dotursun sen evde çocuguna süt bulamama
bırak ne cehenneme giderse gitsin...
bu ne aptallık bu ne cahıllık bu ne adilik ya.... (biri benı tutsun)
canım sen evı hiç terk etme...
ailendn bırını yada arkadaşlarını çagır...
güçlü ve dik ol...
hatta evin anahtarını degıştir...
sonrada çalışıyorsan işine gücüne bak çocugunuda gözünün önünden ayırma...
sonra istihbarat çalışmalarına gir...
muhakkak onun o kadınla gören duyan bırılerı olmuştur...
sonra ben onun ailesine güvenemedim.sende çokta güvenme...
bu aşamada senın senden başka ve allahtan başka dostun yok...
allaha sıgın ve sende güçlü ol...
çalışmıyorsan hemen iş ara....

o insan içinde aglama...
öptüm vanım...

yahu neden kendi ailenize sığınmıyorsunuz.. 3-4 gün ortadan yok olan hadi karısını geç çocuğunu bile merak edip sormayan adamdan daha ne bekliyorsuznuz.. yavrunuz için kendinizi toparlayın lütfen.. evet hiç hoş değil yaşadıklarınız ama dünyanın sonu da değil.. çok ağlarsınzı çok üzülürsünüz ama geçer... size saygısı olmayan bir insanla geleceğinizi karartmayın derim ben..

canım gerçekten çok zor bi durum.ancak yaşayan bilir.eğer bütün bunları gördüysen....artık bu saateen sonra sende onu umursama..,çoçuğun için ve kendin için yaşaa...nasıl olsa bir gün bu sevdasıda bitip sana geri dönecektir.kayınvalidenlerle ilişkini sıcak tut..zamana bırak ve asla kendini yıpratmaa..çook yakınımdan biliyorum yaşadıklarını..ama malesef bu tarz erkeklerde varr .sadece zaman ve sabır.herşey iii olacak merak etmeee....sağlıcakla kal.allah yardımcın olsun canım.:çok üzgünüm:

klava:

kusura bakma ama bu kadar saçma bi tepki hiç görmemiştim bu forumda..ne kadar komik yaadelikafadulden acımasızlık bunun neresindeki? o kadar yazılan yorumlardan newlife 'ınkini cımbızla çekip saldırmışsın..çok belli etmişsin kendinikaydirigubbakcemile3

cok uzucu bir durum sen 3 gun iyi dayanmissin ben o ilk gun onu eve getirmeden yatmazdim wallaha varmi oyle yag mag adama bak ya 2 yasindaki kizin var melek gibi karin var namusuyla sana varmiss allah bildigi gibi yapsin bunlari

boşaaannn hiç düşünme bile çalışıyormuşsunda çocuğunada bakabilirsin seni istemeyeni sende isteme

Önce sakin olman gerekiyor hemen aldatıldım diyip bunalıma girme çünkü senin bi çocuğun var senin için herşeyden önemlisii o bu yüzden ayakta durmalısın ha gerçekten böyle bir şey varsa seni aldatıyorsa herkes kendi yoluna dersin çalışırsın kendi ayakların üzerinde durursun emin ol insan herşeyi yapabiliyor annem 3 çocuğa kendi başına baktı kendi büyüttü babam 20 yıl ortada görünmedi ben babamı 20 yıl sonra tanıdım annem çalıştı annem ayakları üzerinde durmayı öğrendi ve mücadele etti sende böyle yapmalısın çocuğun için ayakta durmalısın kocam beni aldattı diyip hayata küsmen çok yanlış tek başına değilsin düşünmen gereken bir çocuğun var cnm:teselli:

Ortada, hiç bir sebep yokken, kavga tartisma yokken, bir adam, karisini ve çocugunu birakip 3 gundur ne isi var disarda ? kime gider ? ve niye gider ?

Kayinvalidenden bahsetmissin kendi ailen nerede ?

Eger ki ailen yanindaysa, ailene git derim, kimi neyi bekliyorsun orda ki
Yok, evimden gitmem suan cunku onunla yuzlesmeden ayrilmam diyorsan o zaman ailenden birini evine getir, bilemiyorum, kardes, teyze, kuzen, anne, herhangi biri.
Oyle evin içinde yanliz kalip da kafayi yeme, senin herseyden once dusunmen gereken bir çocugun var.

Guçlu olmaya çalis (çalis diyorum cunku zordur bunu yasamak)

Birde ailesine pek fazla inanma, annesine teli açan adam karisina niye açmiyor yada haber vermeden niye çekip gidiyor...ortada donen dolaplar var canim insallah tez ogrenirsin cunku bu sekilde sagligina zarar veriyorsun.

ah ahhh
başbakan olsam aldatan erkeklere işkence yapılması için karar çıkarırdım
allah belalarını versin

Üzülerek belirtmek zorundayım: "Atı alan çoktaaannn Üsküdarı geçmiş."
Artık bundan sonra üzülmekten çok ne yapman gerektiğine karar vermelisin....
Kocan olacak o dinsiz, zaten çocuğunu da seni de gözden çıkarmış...

İster, boşanma yolunu seçersin, ki bu senin için daha onurlu olur...
İster, kalıp mücadele edersin, ama adam zaten sizi terketmiş. Neyin savaşını vereceksin...

canım arkadasım ya gercekten cok uzuldum
bu konularla ılgılı ne yazacagımı sasırıyorum hep
donu kalıyorum resmen
kavga yok sorun yok ee nıye gelmıyor bu adam eve 3 gun boyunca hemde
kızınız var ustelık
ınsanlar evlat sahıbı olabılmek ıcın ne mucadeleler verıyorlar ve Allah sıze boyle bır guzellıgı yasama sansı vermısken neden bunun kıymetı bılınmıyor
bu erkekler neden bu kadar dusuncesız
al esını karsına konus bence ve anladıgım kadarıyla esın cokda sorumluluk sahıbı bır ınsan degıl,yada aldıgı sorumluluklar mı agrı geldı acaba
bosanıp bosanmama kararını en ıyı sen verıceksın
ama sana sevgısıyok ve deger vermıyorsa pekde bırlıkte olmanın anlamı yok gıbı
hersy gonlunce olsun
nolur cok fazla uzme kendınııı

Çok zor bir durum
Offf bu erkekleri ne yapmak lazım
Kendini ve çocuğunu düşün canım
Çok iyi düşünerek karar ver lütfen

şu anda yapılacak tek şey var.. kapıyı sıkıca kapatıp kendine çeki düzen verip beklemek..

ama düşünmeden ne kocanı ne bu evliliğin olurunu.. önemli olan ne istediğini bilmek.. sadece bekle ama kapı sıkı sıkı kapalı olsun.. gerekirse kilitli olsun ki o evden insanlar elini kolunu sallayarak çıkıp sonra elini kolunu sallayarak hiçbirşey olmamış gibi girerim düşüncesinde olmasın. yaşananların hesabı sorulsun açıklaması yapılsın.. sonra ikna olup içeriye girebilmesine izin verirsen girilsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…